Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

H 17χρονη Ασπασία άνοιξε τα μάτια της - Οι κραυγές της μητέρας της ξεσήκωσαν το ΚΑΤ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ράγισαν καρδιές στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται η 17χρονη Ασπασία που πυροβολήθηκε από τον πατέρα της, όταν ξαφνικά άνοιξε τα μάτια της.Η μητέρα της ξέσπασε σε λυγμούς…

Αγκάλιασε την μονάκριβή της κόρη και ευχαριστούσε το Θεό για το μεγάλο θαύμα.

Νοσηλευτικό προσωπικό, ασθενείς αλλά και απλοί επισκέπτες του ΚΑΤ, λύγισαν μπροστά στην εικόνα της μεγάλης σφιχτής αγκαλιάς και τα δάκρυα γρήγορα διαδέχτηκαν τα χαμόγελα!

Η είδηση έκανε τον γύρο του νοσοκομείου και απλός κόσμος μαζεύτηκε έξω από το δωμάτιο της εντατικής στην ΜΕΘ για να συγχαρούν την μητέρα της, να της δώσουν κουράγιο, για να της συμπαρασταθούν.

Η Ασπασία, που πυροβολήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα στην κεντρική πλατεία του Άργους, επειδή εκείνος ήθελε να εκδικηθεί τη μητέρα της και πρώην σύζυγό του, άνοιξε τα μάτια της και ανταποκρίθηκε στο χάδι της μητέρα της, που δεν έχει λείψει λεπτό απο κοντά της.




Η 17χρονη άλλωστε, δίνει μάχη για τη ζωή της, από τις 12 Αυγούστου οπότε και έγινε το τραγικό περιστατικό που πάγωσε την Ελλάδα.

Η Ασπασία εξακολουθεί να υποστηρίζεται μηχανικά, αν και κάθε μέρα οι γιατροί της αφαιρούν για λίγο τον αναπνευστήρα ώστε να συνηθίζει. Ωστόσο, αυτό που φοβούνται είναι τα ανθεκτικά μικρόβια της Εντατικής, γι΄αυτό στόχος τους είναι να τη βγάλουν όσο το δυνατόν συντομότερο από εκεί.Μέχρι στιγμής, δεν έχουν αφαιρέσει τις σφαίρες που φέρει στο μάγουλο και στο δεύτερο αυχενικό σπόνδυλο, ενώ το οίδημα στον εγκέφαλο δεν έχει υποχωρήσει, όπως έδειξε η αξονική.

Όπως, αναφέρουν πληροφορίες από το νοσοκομείο, δεκάδες τηλεφωνήματα αλλά και γράμματα καταφθάνουν στο νοσοκομείο ΚΑΤ με αποδέκτη την Ασπασία, με ευχές, ζωγραφιές και λόγια συμπαράστασης.


Πηγή: http://www.newsnow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.