Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Διακόσμηση στο πνεύμα των ημερών


Για πάρτε μερικές ιδέες.


Δείτε στις ακόλουθες φωτογραφίες μερικές πραγματικά πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις. 
Διαβάστε περισσότερα...

Οι γκρίνιες των εορτών: 14 πράγματα για τα οποία αγανακτείτε


Παντού και πάντοτε η αλήθεια είναι πως θα βρούμε έναν λόγο για να γκρινιάξουμε. Δεν θα τα καταφέρουμε να κάνουμε λοιπόν τη διαφορά και στην εορταστική περίοδο που διανύουμε.

Για να δούμε πόσες φορές έχουμε ταυτιστεί με τον Γκρινιάρη από τα Στρουμφάκια και για ποια πράγματα; Το σίγουρο είναι πάντως πως έπεται και συνέχεια!

  1. Όταν βάλατε τα φωτάκια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία: όλο και κάποιο κλαδί σας ξεφεύγει με αποτέλεσμα εσείς και ο σύζυγός σας να είστε ένα βήμα πριν από το διαζύγιο!
  2. Το γεγονός ότι πρέπει να αγοράσετε δώρα για …όλο το σόι και σίγουρα όλο και κάποιος θα σας ξεφύγει!
  3. Όταν ακούσατε το «All I want for Christmas is youuuu» για τρίτη φορά στο αυτοκίνητο, καθ’ oδών για το σπίτι. Σας τη δίνει η Mariah Carey!
  4. Κάθε φορά που ξεχνάτε να μετακινείτε τον Αϊ – Βασίλη στην είσοδο του σπιτιού σας με αποτέλεσμα να πέφτετε «μούρη με μούρη».
  5. Όταν για 75η φορά το παιδάκι σας είδε εκείνη τη διαφήμιση με το παιχνίδι στην τηλεόραση και το ζήτησε για 75η φορά.
  6. Δύο λέξεις: Τύλιγμα δώρων.
  7. Το γεγονός ότι πρέπει να πάτε στο σχολείο των παιδιών σας και να συμμετέχετε στην γιορτή με θέμα «Παιχνίδι με την ζύμη: Φτιάχνουμε χριστουγεννιάτικα μπισκότα.»
  8. Όταν γλιστράτε στην σκάλα του σπιτιού σας εξαιτίας του …ψεύτικου χιονιού!
  9. Επειδή τα παιδιά σας δεν άντεξαν και άνοιξαν τα πανάκριβα δώρα που τοποθετήσατε κάτω από το δέντρο και τώρα…τι θα τους φέρει ο Άγιος Βασίλης;
  10. Το γκλίτερ που υπάρχει παντού (στα νύχια, στα μάτια, στα δώρα, στις κάρτες και όπου άλλου μπορείτε να φανταστείτε!)
  11. Οι φιλανθρωπίες γιατί γίνονται μόνο αυτή την περίοδο του χρόνου ενώ οι ανάγκες είναι όλη τη χρονιά.
  12. Το γεγονός ότι βλέπετε παντού «ζωντανούς» Αϊ Βασίληδες!
  13. Το γεγονός ότι θα φάμε και θα πιούμε μέχρι σκασμού και θα ανεβάσουμε τα νούμερα στη ζυγαριά!
  14. Για το τέλος φυλάμε το καλύτερο! Θα γκρινιάξετε τη στιγμή που θα συγκρίνετε τη λίστα του προϋπολογισμού σας με την λίστα των αγορών σας!

Πηγή: http://www.baby.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Αυτό είναι το κατασκοπευτικό του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ


Ένας τρομακτικός καρχαρίας θα αλωνίζει τα νερά.

Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι τελειώνει τις δοκιμές του GhostSwimmer: ένα θαλάσσιο drone που μοιάζει ακριβώς όπως ένας καρχαρίας.

Ο Ανώτερος ναυτικός αναλυτής Christopher Harmer δήλωσε σχετικά στο Yahoo News: «Είναι μια προσπάθεια να κάνουμε τα μαθήματα του Δαρβινισμού, και να τα εφαρμόσουμε».

Το GhostSwimmer έχει μήκος περίπου 2 μέτρων, ζυγίζει περίπου 100 κιλά και κολυμπά ακριβώς όπως ένα πραγματικό ψάρι.

Το GhostSwimmer λειτουργεί είτε ανεξάρτητα, είτε με τηλεχειρισμό. Το Πολεμικό Ναυτικό ελπίζει ότι θα αποδειχθεί ένα ζωτικής σημασίας εργαλείο για αποστολές επιτήρησης ή για τη συλλογή πληροφοριών κάτω από τον μανδύα της μεταμφίεσης.

Ελέγξτε στο παρακάτω βίντεο πως κινείται ακριβώς όπως ένας καρχαρίας:




Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Το παγωμένο ξενοδοχείο της Σουηδίας


Κάθε χρόνο φτιάχνεται από την αρχή.

Μπορεί να μετρά 25 χρόνια ζωής, όμως το παγωμένο ξενοδοχείο της Σουηδίας «γεννιέται» κάθε χρόνο από την αρχή.

Η βρετανική εφημερίδα The Telegraph παρουσίασε τις πρώτες φωτογραφίες του φετινού ξενοδοχείου Icehotel, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Jukkasjärvi της Σουηδίας.

Το ξενοδοχείο «ζει» τη χειμερινή περίοδο, καθώς η άνοδος της θερμοκρασίας –προς την άνοιξη- προκαλεί την καταστροφή του… σταγόνα-σταγόνα.

Το ξενοδοχείο άνοιξε και πάλι τις πύλες του στις αρχές Δεκεμβρίου για την περίοδο 2014/2015. Χρειάστηκαν 1.600 τόνοι πάγου για να κατασκευαστούν οι «σαν έργα τέχνης» σουίτες τους.

Φορέστε ό,τι πιο ζεστό διαθέτετε και… απολαύστε τις «παγωμένες» φωτογραφίες:
















Διαβάστε περισσότερα...

Αλήθειες για όσους έχουν τατουάζ


Βγαλμένο από τη ζωή.


Δείτε το βίντεο...




Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Χελώνα βοηθάει το ταίρι της να σταθεί στα πόδια της


Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι θα συμβεί σε μία χελώνα που βρίσκεται στη φύση αν αναποδογυρίσει με το καβούκι της; Στην περίπτωση που έχει ένα ταίρι, το πιθανότερο είναι να συμβεί αυτό που κατέγραψε κάμερα στον ζωολογικό κήπο της Τάιπει.

Δείτε την προσπάθεια και τον τρόπο με τον οποίο η χελώνα βοηθάει η μία την άλλη να γυρίσει στη σωστή της θέση.

Ένα συγκινητικό βίντεο που παρουσιάζει τη συμπόνια και τη φροντίδα που δείχνει η μία χελώνα στην άλλη.






Διαβάστε περισσότερα...

Άγρια κύματα καταπίνουν πλοίο στον ωκεανό


Δείτε ένα συγκλονιστικό βίντεο όπου τα τεράστια κύματα "παλεύουν" με το πλοίο.

To πλοίο έχει πάρει μεγάλη κλίση και όλα τα αντικείμενα στο εσωτερικό του έχουν πέσει στο πάτωμα.

Δείτε το βίντεο:




Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Προορισμοί για τους λάτρεις της σοκολάτας


Πέντε λαχταριστές… πρωτεύουσες.

Σας αρέσουν τα ταξίδια και η… σοκολάτα; Τι θα λέγατε να συνδυάσετε τις δύο σας αγάπες… «δύο σε ένα»;

Παρακάτω σας προτείνουμε πέντε γευστικούς προορισμούς για σοκολατόφιλους!

Hershey – Πενσυλβάνια, ΗΠΑ

Ο απόλυτος προορισμός για τους λάτρεις της σοκολάτας. Η αμερικανική αυτή πόλη έχει το παρατσούκλι του «πιο γλυκού μέρους στον κόσμο» και όχι άδικα.



Στο εργοστάσιο σοκολάτας Hershey’s Chocolate World θα βρείτε πολλές παραλλαγές του αγαπημένου σας γλυκού. Αφεθείτε σε μια γευστική περιπέτεια εξερεύνησης και μη διστάσετε να ενδώσετε στον πειρασμό.

Villajoyosa - Ισπανία



Στην ισπανική πόλη Villajoyosa, κοντά στο Αλικάντε της Ισπανίας, έχει την έδρα της η εταιρεία Valor Chocolate, τα προϊόντα της οποίας φημίζονται σε ολόκληρη την Ευρώπη. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε την τοπική σπεσιαλιτέ: τα κλασικά, ισπανικά churros con chocolate.

Shiroi Koibito Park - Hokkaido, Ιαπωνία



Το Shiroi Koibito είναι ένας τύπος μπισκότου με λευκή σοκολάτα, η οποία είναι η πιο διάσημη σοκολάτα στην Ιαπωνία. Είναι το δημοφιλέστερο σουβενίρ που παίρνουν μαζί τους φεύγοντας οι επισκέπτες της χώρας. Περιηγηθείτε στο εργοστάσιο σοκολάτας Shiroi Koibito και δείτε από κοντά πώς φτιάχνεται το αγαπημένο ιαπωνικό γλυκό.

Oaxaca - Μεξικό



Η Οαχάκα στο Μεξικό αποτελεί το «πνευματικό σπίτι» της σοκολάτας. Η σοκολάτα και το κακάο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της μεξικανικής κουλτούρας. Αν ταξιδέψετε ποτέ εκεί, μη χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μαθήματα μαγειρικής, για να μάθετε πώς να εντάξετε τη σοκολάτα στη μαγειρική σας.


Διαβάστε περισσότερα...

Η Νέα Υόρκη από ψηλά


Ο Vadim Makhorov και ο Vitaliy Raskalov είναι δύο από τους σημαντικότερους «rooftoppers» στον κόσμο, από εκείνους, δηλαδή, που αψηφούν το ύψος και ανεβαίνουν σε ουρανοξύστες και πανύψηλα κτήρια.





Ο σκοπός τους, εκτός από το να απολαύσουν οι ίδιοι τον ορίζοντα της εκάστοτε πόλης που επισκέπτονται, είναι να δείξουν στον κόσμο αυτή τη μαγεία.



Τελευταίος τους σταθμός η Νέα Υόρκη που πραγματικά από ψηλά είναι μαγική!
















Διαβάστε περισσότερα...

Τα περίεργα σύννεφα τους άφησαν με το στόμα ανοιχτό


Έμειναν με το στόμα ανοιχτό να κοιτούν τα σύννεφα και να αναρωτιούνται τι προκάλεσε αυτούς τους περίεργους σχηματισμούς που έπαιρναν...

Το εντυπωσιακό θέαμα έγινε ορατό στον ουρανό της Τυνησίας με κάποιους να κάνουν λόγο για εξωγήινους. Άλλοι προσπάθησαν να δώσουν επιστημονική εξήγηση ισχυριζόμενοι ότι πρόκειται για φαινόμενο του καιρού. Άλλη θεωρία είναι ότι πολεμικό αεροπλάνο ακολούθησε αυτήν την πορεία και λόγω των υδρατμών δημιουργήθηκαν αυτοί οι σχηματισμοί στα σύννεφα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το θέαμα ήταν εντυπωσιακό...

Δείτε το βίντεο




Πηγή: http://www.enikos.gr/
Διαβάστε περισσότερα...

Έκαναν αναλήψεις από τραπεζικούς λογαριασμούς πεθαμένων


Έξι μέλη σπείρας που διέπραττε απάτες με τραπεζικούς λογαριασμούς θανόντων με πλαστογραφίες συνελήφθησαν από την Αστυνομία, που δρούσαν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, ενώ αναζητούνται ένας 49χρονος, φερόμενος ως εγκέφαλος της σπείρας και άλλα 5 άτομα.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν μετά από συντονισμένες επιχειρήσεις τις προηγούμενες ημέρες, στο Μοσχάτο, την Αθήνα, τους Αμπελόκηπους, την Κόρινθο και την Καλαμάτα, ενώ αναζητούνται ακόμα έξι συνεργοί, μεταξύ των οποίων και ένας 49χρονος, φερόμενος ως αρχηγός της ομάδας.

Τα μέλη της σπείρας διέπρατταν πλαστογραφίες δελτίων αστυνομικών ταυτοτήτων, ειδικών πληρεξουσίων, λογαριασμών Οργανισμών, εγγράφων θανόντων, δικαιούχων εν ζωή τραπεζικών λογαριασμών, με μεγάλα χρηματικά ποσά και με τη χρήση των οποίων προέβαιναν στην ανάληψή τους, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος.

Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση από την αστυνομία σχετικής καταγγελίας, διαπιστώθηκε ότι τον Οκτώβριο ένας από τους συλληφθέντες, συνοδευόμενος από συνεργό του που αναζητείται, μετέβη σε υποκατάστημα τράπεζας στη Χαλκίδα και επιδεικνύοντας πλαστογραφημένο δελτίο ταυτότητας, πλαστό λογαριασμό δημοσίου οργανισμού και εκκαθαριστικό σημείωμα, με στοιχεία ημεδαπού, ο οποίος είχε πεθάνει τον Ιούλιο του 2014, απέσπασαν τμηματικά χρηματικό ποσό ύψους 250.000 ευρώ, από τραπεζικούς λογαριασμούς του θανόντα.

Από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε ότι ο 49χρονος -φερόμενος ως αρχηγός της ομάδας- μαζί με έναν 45χρονο που αναζητείται, ανέμεναν τους συνεργούς τους έξω από την τράπεζα, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας είχαν επιχειρήσει ανάληψη επιπλέον χρηματικού ποσού 30.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο της έρευνας διαπιστώθηκε ότι ο 49χρονος «αρχηγός της ομάδας» είναι ο ίδιος που είχε αρχηγικό ρόλο και σε άλλη εγκληματική ομάδα που διέπραττε παρόμοια αδικήματα και μέλη της οποίας συνελήφθησαν τον Οκτώβριο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.



Διαβάστε περισσότερα...

Απάτη με "μαϊμού" καλλιέργειες ντομάτας


Για απάτη με "μαϊμού" καλλιέργειες ντομάτας στις Σέρρες, κατά τα έτη 2000 και 2002 καταδικάστηκαν επτά άτομα από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης. Το δικαστήριο τους επέβαλε ποινές φυλάκισης, που κυμαίνονται από τρία έως έξι χρόνια.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ σύμφωνα με τους αρμόδιους ελεγκτικούς μηχανισμούς, από την υπόθεση απάτης, προκλήθηκαν ζημίες, στα ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ύψους 900 χιλιάδων και πλέον ευρώ, από τις χορηγηθείσες επιδοτήσεις.

Ανάμεσα στους καταδικασθέντες είναι πρόεδροι Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΑΣ) του νομού Σερρών, ντοματοβιομήχανοι και στελέχη της διεύθυνσης Γεωργίας, της τότε νομαρχίας Σερρών. Το δικαστήριο αποφάσισε, κατά περίπτωση, οι ποινές να μετατραπούν προς 5 ευρώ ημερησίως ή να ανασταλλούν για 3 χρόνια, ενώ, όλοι οι καταδικασθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς αποφασίστηκε η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Για την ίδια υπόθεση απάτης με εικονικές καλλιέργειες ντομάτας, αθωώθηκαν 34 άτομα, μεταξύ αυτών παραγωγοί, γεωπόνοι, υπάλληλοι των επίμαχων ΕΑΣ και ντοματοβιομηχανιών κ.ά.


Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Μωρά στο πνεύμα των Χριστουγέννων


Σκέτα... στολίδια.


Δείτε τις εκπληκτικές εικόνες...
Διαβάστε περισσότερα...