Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Έκαναν σεξ σε οροφή δικαστηρίου


Τους «τσάκωσε» γείτονας.

Υπάλληλοι του US Marshals Service «πιάστηκαν» να κάνουν σεξ στην ταράτσα ενός ομοσπονδιακού δικαστηρίου στην Πενσυλβάνια.

Ένας κάτοικος μιας κοντινής πολυκατοικίας που εξέφρασε την ανησυχία ότι υπήρξε παραβίαση της ασφάλειας, έσπασε να καταγράψει τις εικόνες που έστειλε στο δίκτυο WHTM-TV στο Χάρισμπεργκ, το οποίο ειδοποίησε αρχές.

Ο Martin J. της US Marshal επιβεβαίωσε την είδηση με σχετική δήλωση λέγοντας ότι το περιστατικό βρίσκεται υπό διερεύνηση. Οι φωτογραφίες απεικονίζουν ένα ζευγάρι να συνευρίσκεται ερωτικά στην οροφή του ομοσπονδιακού δικαστηρίου Reagan Federal, στο Χάρισμπεργκ.






Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Μπαρ από ανακύκλωση


Τίποτα δεν πάει χαμένο.

Έχετε παλιά έπιπλα που είναι για πέταμα; Θέλετε ταυτόχρονα να αποκτήσετε ένα μπαρ; Τότε πριν πετάξετε οτιδήποτε, ρίξτε μία ματιά και πάρτε ιδέες.
Διαβάστε περισσότερα...

8 λόγοι για να μην πετάτε τις μπανανόφλουδες


Αν μέχρι τώρα είχατε συνηθίσει να πετάτε τις μπανανόφλουδες στα σκουπίδια, καιρός να σταματήσετε. Δείτε 8 εναλλακτικές χρήσεις τους που θα σας κάνουν τη ζωή πιο εύκολη.

Λίπασμα για φυτά Αν θέλετε να αποφύγετε τα χημικά λιπάσματα κυρίως για τα τριαντάφυλλά σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις μπανανόφλουδες σαν λίπασμα. Κόψτε τις φλούδες σε λωρίδες μήκους 2-3 εκ. και θάψτε τις μέσα στο χώμα κοντά στις ρίζες. Επειδή οι φλούδες βιοδιασπώνται εύκολα και γρήγορα, απελευθερώνουν μαγνήσιο, κάλιο και διάφορα μέταλλα τα οποία κάνουν πολύ καλό στα τριαντάφυλλά σας.

Παράσιτα στοπ Επίσης η μπανανόφλουδα απομακρύνει και τα παράσιτα από τα φυτά σας. Αν κάποιο από αυτά έχει πιάσει ψείρες μπορείτε να θάψετε φλούδες τις οποίες έχετε ψιλοκόψει πρώτα σε βάθος 3-5 εκ. στο χώμα γύρω από το φυτό.

Γυαλιστικό για τα ασημικά σας Φτιάξτε ένα μείγμα από φλούδες μπανάνας και λίγο νερό και με ένα πανί τρίψτε τα ασημικά σας. Θα τα δείτε να γυαλίζουν αμέσως. Δείτε ακόμα ένα προϊόν από την κουζίνα σας που θα κάνει τα ασημικά σας να αστράφτουν!

Γυαλιστικό για τα δερμάτινα παπούτσια σας Για να γυαλίσετε τα παπούτσια σας μπορείτε να περάσετε με το εσωτερικό μιας μπανανόφλουδας το δέρμα.

Ώριμο αβοκάντο Αν έχετε πάρει άγουρα αβοκάντο και θέλετε να ωριμάσουν γρήγορα για να τα φάτε τότε μπορείτε να τα βάλετε σε μια χάρτινη σακούλα μαζί με μερικές μπανανόφλουδες. Κλείστε την σακούλα και αφήστε την για 24 ώρες. Η φλούδα της μπανάνας θα μαλακώσει μέσα σε μια μέρα τα αβοκάντο σας.

Μαλακώστε το κρέας Αν έχετε παιδιά ή ηλικιωμένους στο σπίτι και θέλετε να βγει πιο μαλακό το κρέας σας τότε μπορείτε να βάλετε μερικές ώριμες μπανανόφλουδες στο ταψί γύρω από το κρέας σας.

Γιατρικό για κάλους Αν είστε από αυτούς που έχουν πρόβλημα με τους κάλους τους τότε μπορείτε να πάρετε ένα κομμάτι μπανανόφλουδα, να το βάλετε πάνω στον κάλο και να το τυλίξετε με λευκοπλάστ ή γάζα. Κοιμηθείτε με αυτό ένα ολόκληρο βράδυ. Το επόμενο πρωί ο κάλος σας θα έχει μαλακώσει.

Μαγειρική Υπάρχουν πολλές συνταγές που χρησιμοποιούν τις μπανανόφλουδες. Ένας τρόπος για να τις χρησιμοποιήσετε είναι να τις απλώσετε στο γκριλ και το μπάρμπεκιου έτσι ώστε να μην σας πέφτουν από τη σχάρα «ευαίσθητες» τροφές όπως είναι τα ψάρια, οι μικρές γαριδούλες και τα λαχανικά. Αφήστε το φαγητό σας να γίνει πάνω στις μπανανόφλουδες. Θα αποκτήσει και ένα πολύ ιδιαίτερο και όμορφο άρωμα που ταιριάζει πολύ σε ανατολίτικες συνταγές.


Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Τρία ξενοδοχεία που δύσκολα θα καταφέρετε να μείνετε


Ultra-exclusive προορισμοί πέντε αστέρων… και βάλε!

Υπάρχουν μερικά ξενοδοχεία στον κόσμο, που δύσκολα θα καταφέρετε να μείνετε σε αυτά, ακόμη κι αν αλλάξει η τύχη σας και κερδίσετε το λαχείο!

Κι αυτό γιατί τα ultra-exclusive θέρετρα που σας παρουσιάζουμε παρακάτω, δέχονται επισκέπτες μόνο… κατόπιν ειδικής προσκλήσεως!

1. Crockfords, Σιγκαπούρη


Το ξενοδοχείο Crockfords Tower βρίσκεται στο νησί Sentosa και απευθύνεται μόνο στους super-rich, με τους επισκέπτες του να απαιτείται να επιδεικνύουν ειδική πρόσκληση για τη διανυκτέρευσή τους εκεί.


Η πρακτική «invite only» δεν είναι γνωστή στην πλειοψηφία των ταξιδιωτών, είναι όμως ένας από τους τρόπους που χρησιμοποιούν τα high-end θέρετρα, προκειμένου να περιορίζουν το κοινό τους σε… δισεκατομμυριούχους, A-list ηθοποιούς και άλλους σελέμπριτις με… απύθμενο πλούτο ή status.


Κάθε βίλα διαθέτει τη δική της πισίνα και μπορεί να φιλοξενήσει έως 8 επισκέπτες, με τον τελευταίο όροφο να προσφέρει απίθανη, πανοραμική θέα.

Η διανυκτέρευση σε μια βίλα στοιχίζει 9.000 δολάρια, ενώ οι deluxe σουίτες -η χαμηλότερη προσφερόμενη κατηγορία καταλύματος- στοιχίζουν από 1.250 δολάρια τη βραδιά.

2. Ladera Resort, Καραϊβική


Ο παράδεισος της Καραϊβικής έχει το δικό του, αποκλειστικό παράδεισο, στο νησάκι St Lucia. Το πολυτελέστατο θέρετρο Ladera Resort διαθέτει δύο φανταστικές βίλες, αποκλειστικά για χρήση από διασημότητες και εκλεκτούς προσκεκλημένους.


Αν δεν τις προτιμήσει κανείς, οι βίλες μένουν άδειες, αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα της MailOnline.


Η πιο ακριβή κοστολογείται στα 2.200 δολάρια τη βραδιά, χωρίς τους φόρους και τα έξοδα υπηρεσιών (επιπλέον 20%).

3. Laucala Island Resort, Φίτζι


Οι εκλεκτοί επισκέπτες στο πολυτελές θέρετρο Laucala Island Resort στα Φίτζι χρειάζεται να έχουν ειδική έγκριση διαμονής, αν θέλουν να νοικιάσουν την ιδιωτική κατοικία που βρίσκεται στην κορυφή του λόφου, έναντι 44.000 δολαρίων τη βραδιά.


Η τιμή αυτή δε συμπεριλαμβάνει τους φόρους, ενώ η μίνιμουμ διάρκεια ενοικίασης είναι τέσσερις διανυκτερεύσεις.
Διαβάστε περισσότερα...

Χώρες και παγωτά


Ο πιο δροσιστικός γύρος του κόσμου.





Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Οι ερωτικές… τουαλέτες της Κίνας


Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας!

Στο… «μέρος» μέχρι και ο βασιλιάς μόνος του πάει.

Κι αν θέλει παρέα τι γίνεται;

Στην Κίνα φαίνεται πως έχουν βρει την απάντηση.

Ένα εστιατόριο στην πόλη Taiyuan στη βορειοανατολική Κίνα αποφάσισε να δώσει μια ιδιαίτερη… νότα στις ανδρικές τουαλέτες, τοποθετώντας μανεκέν πίσω από τα ουρητήρια.

Όπως αναφέρει όμως το People's Daily Online, ορισμένοι από τους πελάτες δυσκολεύονται να συνηθίσουν την ιδέα πως κάποιος τους παρακολουθεί από τόσο κοντά…







Οι περίεργες τουαλέτες πάντως αποτελούν μια νέα τάση στην Κίνα (όπως επίσης και στην Κορέα και την Ιαπωνία), με πολλά εστιατόρια να επιλέγουν ως θέμα διακόσμησής τους τα… είδη υγιεινής.

Τέτοιου είδους εστιατόρια υπάρχουν στις πόλεις Chonqing, Shanghai, Kunming και Hangzhou.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Κορίτσι-λάστιχο στον αέρα


Στάσεις που εντυπωσιάζουν
.

Η Caitlin Mayhap είναι aerialist και καθηλώνει με την ευλυγισία της.




































Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Μετά τα εμφυτεύματα στα οπίσθια, ήρθε κοντά στον Θεό


Η περιπέτεια υγείας της Miss BumBum που συγκλόνισε.

Είδε το φως-και αποφάσισε να φορέσει… παντελόνι. Η Andressa Urach που είχε κερδίσει τη δεύτερη θέση στον περίφημο διαγωνισμό Miss BumBum, τα διάσημα καλλιστεία της Βραζιλίας για τα καλύτερα οπίσθια, έζησε πρόσφατα έναν εφιάλτη.

Τα εμφυτεύματα στα οπίσθια, προκάλεσαν –πριν μερικούς μήνες-μόλυνση στο πόδι της με αποτέλεσμα να πάθει σηπτικό σοκ, παρά τις προσπάθειες των γιατρών. Μάλιστα, νοσηλεύτηκε για ένα μήνα στην εντατική ενώ υπήρχε ο κίνδυνος για ακρωτηριασμό.

Η 27χρονη καλλονή, μιλώντας τώρα στην εφημερίδα The Sun, αναφέρει ότι πλέον βρήκε τον Θεό και πως σκοπεύει να καλύψει τις διάσημες καμπύλες της μετά την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της. Αποκάλυψε μάλιστα, ότι πέταξε δεκάδες ρούχα από τις ντουλάπες της, ως μέρος της νέου συντηρητικού στιλ που υιοθετεί.

«Πιστεύω ακράδαντα ότι η πίστη έσωσε τη ζωή μου και άλλαξε την προοπτική μου για τα πάντα», λέει. «Δεν είναι αυτά που λες ή γράφεις που κάνουν τη διαφορά όσον αφορά τον Θεό, είναι το πώς επιλέγεις να ζήσεις τη ζωή σου».










Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...