Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Μέτρα ανακούφισης για τους αγρότες από τους Υπουργούς Γεωργίας της ΕΕ


Λόγω του ρωσικού εμπάργκου.

Προς τον καθορισμό πρόσθετων μέτρων ανακούφισης των αγροτών από τις επιπτώσεις της ρωσικής απαγόρευσης σε πολλά γεωργικά προϊόντα της ΕΕ κινείται, σύμφωνα με πληροφορίες, το Συμβούλιο των Υπουργών Γεωργίας της ΕΕ που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες την Παρασκευή 5η Σεπτεμβρίου.

Η Ειδική Επιτροπή Γεωργίας (SCA), η οποία απαρτίζεται από εμπειρογνώμονες των χωρών της ΕΕ, συνεδριάζει σήμερα για την εξέταση του φακέλου και για να προετοιμάσει τη συζήτηση στο Συμβούλιο.

Ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα υποβάλει έκθεση σχετικά με την πρόοδο των μέτρων που έχουν ήδη ληφθεί και τις αναμενόμενες συνέπειες της ρωσικής απαγόρευσης. Η ιταλική προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έχει υποβάλει τρία θέματα προς συζήτηση στην Ειδική Επιτροπή Γεωργίας:

- πώς επηρεάζονται οι εξαγωγές αγροτικών προϊόντων σε κάθε κράτος μέλος από τους ρωσικούς περιορισμούς
- ποια τα μέτρα που λαμβάνονται σε εθνικό επίπεδο, για να αντισταθμιστούν οι αρνητικές επιπτώσεις της απαγόρευσης εισαγωγής γεωργικών προϊόντων και
- ποια πρόσθετα μέτρα θα μπορούσαν να ληφθούν σε εθνικό επίπεδο και σε επίπεδο ΕΕ (επιπλέον αυτών που έχουν ήδη ληφθεί όσον αφορά στα φρούτα, τα λαχανικά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα).

Οι συζητήσεις στο Συμβούλιο Γεωργίας της Παρασκευής αναμένεται να εστιάσουν στα ίδια θέματα.Διαβάστε περισσότερα...

Η γηραιότερη χελώνα έκλεισε τα 182 έτη


Ο Jonathan, η γιγαντιαία χελώνα των Σεϋχελλών, ζει στο νησί της Αγίας Ελένης και πιστεύεται ότι είναι το γηραιότερο ζώο στον πλανήτη αφού μετρά 182 χρόνια ζωής.

Η γιγάντια χελώνα είναι ακόμα υγιής και δυνατή και μένει στο νησί από το 1882. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι ο Jonathan είναι πιθανόν να έχει γεννηθεί το 1832.

Δείτε τις φωτογραφίες


Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Αυτοί είναι οι απολύτως παλαβοί διαγωνισμοί του πλανήτη!


Ό,τι πιο τρελό για να τρέξει η αδρεναλίνη και να θριαμβεύσει η άμιλλα!

Η ανθρώπινη προσπάθεια για υπεροχή λογικά σύνορα δεν γνωρίζει, καθώς η πρώτη θέση μετρά σε ό,τι κι αν είναι.

Η αίσθηση λοιπόν του ανταγωνισμού διαπνέει τον άνθρωπο και χαρακτηρίζει τις μέρες του, όπως εξάλλου θα δούμε ευθύς αμέσως!

Κι έτσι, πλάι στα παραδοσιακά σπορ και τα τυπικά διαγωνιστικά γεγονότα του κόσμου, φιγουράρουν και τα θεότρελα αυτά events, τρανή απόδειξη ότι ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος να τα βάζει με τους ομοίους του.

Σκαρφιζόμενος φυσικά όλων των λογιών τα τρελά και παλαβά αγωνίσματα…

Κουβάλημα ΣυζύγουΓια άγνωστους λόγους, οι Φιλανδοί αποφάσισαν να εφεύρουν ένα αντρικό σπορ αλλιώτικο από τα άλλα. Στο Sonkajarvi λοιπόν, τον γενέθλιο τόπο του διαγωνισμού, οι άντρες κουβαλάνε το έτερον ήμισυ στους ώμους τους, με το βαρύ έπαθλο να είναι καντάρια μπίρας, όσα και τα κιλά της συζύγου! Μέχρι και διαφορετικά στιλ κρατήματος της γυναίκας έχουν επινοηθεί στη λυσσαλέα προσπάθεια της επικράτησης…Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΓκριμάτσαςΜόνο στην Αγγλία θα μπορούσαν οι γκριμάτσες του προσώπου να γίνουν αγωνιστικό σπορ! Οι διαγωνιζόμενοι της παραδοσιακής βρετανικής τρέλας φορούν σαμάρι αλόγου και «στραμπουλάνε» τις φάτσες τους με τον πλέον υπεράνθρωπο τρόπο, καθώς μόνο η πρώτη θέση υπάρχει…Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής με ΜπιζέλιαΚαι πάλι στην Αγγλία, στο χωριό Witcham αυτή τη φορά, η ρίψη μπιζελιών μετατράπηκε σε άθλημα, μεταμορφώνοντας τους πρασινωπούς καρπούς σε πυραύλους εδάφους-αέρος! Το σπορ, που χρονολογείται από το 1971, έχει γνωρίσει στις μέρες μας ραγδαία εξέλιξη, με σκόπευτρα λέιζερ και αυτοσχέδια αεροβόλα…

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γενιών και ΜουστακιώνΤο τριχωτό αυτό ετήσιο event καταλήγει σε χιλιάδες καλογυαλισμένα και περιποιημένα μουστάκια και μούσια, πάντα με γενναίες δόσεις υπερβολής και ανθρώπινης επινοητικότητας! Οι διαγωνιζόμενοι κάνουν τα πάντα σε επίπεδο τρίχας για να ξεχωρίσουν και ο νικητής είναι συμβολική έννοια, καθώς όλοι κερδίζουν σε όρους φαντασίας και τρέλας…

Πρωτάθλημα Τσουκνιδο-ΦαγίαςΓιατί να φάει κάποιος τσουκνίδες; Μα για να βγει πρώτος φυσικά! Και πού αλλού να φιλοξενείται το ιδιαίτερο σπορ παρά στη Βρετανία! Ο ιδιαίτερος διαγωνισμός που φέρνει στο βρετανικό έδαφος συμμετέχοντες από τις τέσσερις γωνιές της γης είναι πάναπλος: τρως όσες περισσότερες τσουκνίδες αντέξει το σύστημά σου σε διάρκεια μιας ώρας και ξεπλένεις το στόμα σου αποκλειστικά με μπίρα…Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Air GuitarΣε κάτι που υπάρχει και στον τόπο μας, τι καλύτερο από το να καμώνεσαι πως παίζεις κιθάρα χωρίς βέβαια μουσικό όργανο στα χέρια σου; Η αγαπημένη κίνηση των ροκάδων και των χεβιμεταλλάδων έγινε επισήμως διαγωνιστικό άθλημα το 1996 στη Φιλανδία και σου επιτρέπει να προσποιηθείς ότι παίζεις κιθάρα, είτε ακουστική είτε ηλεκτρική (αλήθεια!), μπροστά στο κοινό σου που παραληρεί. Μοναδικό από κάθε άποψη…Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πέτρα-Ψαλίδι-ΧαρτίΦαίνεται πως κάποιοι δεν λένε να ξεκολλήσουν από την παιδική ηλικία και τα σχολικά τα χρόνια, γι’ αυτό και έκαναν επαγγελματικών προδιαγραφών το παιδικό παιχνίδι! Ο διαγωνισμός έχει χορηγούς, προβάλλεται στις τηλεοράσεις του πλανήτη, ενώ στην Αμερική έχει και παχυλό πρώτο έπαθλο της τάξης των 50.000 δολαρίων. Πέτρα, ψαλίδι, χαρτί κανείς;CurlingΕίναι ένα επιτακτικό ερώτημα που απασχολεί πολλούς: πώς το ανιαρότατο αυτό «σπορ» έγινε αγωνιστική δραστηριότητα που βραβεύεται με μετάλλια; Ποτέ δεν θα μάθουμε γιατί το βαρετό κύλισμα καλογυαλισμένων γρανιτένιων σφαιρών πάνω στον πάγο μετατράπηκε σε ολυμπιακό άθλημα, όταν περιλήφθηκε για πρώτη φορά στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς του 1998. Στα μπόνους, το σπασμωδικό σκούπισμα του πάγου για να κυλήσει καλύτερα η «μπάλα». Αμίμητο απλώς…Cheese RollingΕδώ μιλάμε για τον μικρό βασιλιά της κατηγορίας των θεότρελων σπορ! Πίσω στην Αγγλία και πάλι, το περίεργο και πραγματικά επικίνδυνο αυτό άθλημα περιλαμβάνει εκατοντάδες ανθρώπους που κουτρουβαλούν στις πλαγιές σαν «κεφάλια» γραβιέρας, με τους σοβαρούς τραυματισμούς να είναι μια υπαρκτή πραγματικότητα. Το θεότρελο σπορ του Gloucester έχει βρει μάλιστα μιμητές και στον Καναδά, καθώς η νίκη είναι μια υπόθεση σχετικά απλή: πρέπει απλώς να κυλήσεις γρηγορότερα απ’ όλους τους άλλους στη βάση του λόφου (και καλό είναι να φτάσεις στο τέλος ένα κομμάτι!)…Ακραίο ΣιδέρωμαΚι εδώ αγγίξαμε τελειότητα! Γιατί δεν μιλάμε απλώς για ανταγωνιστικό σπορ, αλλά για την τέχνη της περφόρμανς. Το extreme sport συνδυάζει την αδρεναλίνη των ακραίων δοκιμασιών του ανθρώπου με την αναντίρρητη ικανοποίηση ενός καλοσιδερωμένου πουκαμίσου. Οι διαγωνιζόμενοι περιποιούνται την μπουγάδα τους πάνω στο ποδήλατο, κρεμασμένοι από απόκρημνους γκρεμούς, κατηφορίζοντας μανιασμένα ποτάμια και όπου αλλού μπορεί να σκεφτεί ο ακραίος ανθρώπινος νους. Ένα νέο ρεκόρ σημειώθηκε το 2008, όταν 72 δύτες σιδέρωσαν ταυτοχρόνως κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας…


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Τα πιο ασυνήθιστα μουσικά όργανα


Όταν η ανθρώπινη εφευρετικότητα βάζει στο στόχαστρο τη μουσική!

Την ώρα που οι περισσότεροι από μας όταν σκεφτόμαστε μουσικό όργανο μας έρχονται στον νου κιθάρες, πιάνο και ντραμς, δεν είναι όλοι τόσο παραδοσιακοί στη σκέψη τους.

Γιατί υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω παθιασμένοι με τη μουσική που είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν τα πάντα για να φτιάξουν πρωτότυπες μελωδίες και ασυνήθιστα ηχοχρώματα.

Κι έτσι πλάι στα τυποποιημένα μουσικά όργανα του πλανήτη φιγουράρουν αλλόκοτες δημιουργίες, κληροδοτήματα ανθρώπων που την έψαξαν μουσικά και σκάρωσαν όργανα από άλλον κόσμο!

Κι αν τα περισσότερα δεν παράγουν τις ποιοτικές μελωδίες που έχουμε συνηθίσει από τα γνωστότερα ξαδέλφια τους, σε κάνουν να τα προσέξεις (και να τα ακούσεις φυσικά) και για δεύτερη φορά…

Κιθάρα-νάνοςΤα μουσικά όργανα δεν βγαίνουν σε μικρότερο μέγεθος απ’ αυτό! Με μήκος στα 10 μικρότερα (10 εκατομμυριοστά του μέτρου δηλαδή!), αυτή η κιθάρα, δημιουργία ερευνητών του Πανεπιστημίου Cornell, δεν είναι μεγαλύτερη από ανθρώπινο κύτταρο. Διαθέτει πάντως έξι χορδές, με καθεμιά τους να έχει πλάτος μερικών εκατοντάδων ατόμων(!), και μπορεί να παιχθεί μόνο με τη βοήθεια ειδικής μικροσκοπικής συσκευής. Δεν πρόκειται πάντως να δούμε μπάντες να την εντάσσουν στις συναυλίες τους, καθώς ο ήχος που παράγουν οι χορδές από σιλικόνη παραείναι ανεπαίσθητος για να γίνει αντιληπτός από το ανθρώπινο αυτί…

Θαλάσσιο όργανοΚατασκευασμένο στην ακτή της Αδριατικής, στην πόλη Zadar της Κροατίας, είναι το πρώτο όργανο που χρησιμοποιεί τη μαγεία της θάλασσας για τις μελωδίες του. Τόσο ο άνεμος όσο και τα κύματα παίζουν το όργανο αέναα, επιτρέποντας στους επισκέπτες να καθίσουν μέσα του και να απολαύσουν μια συναυλία καμωμένη από τα στοιχεία της Φύσης. Η δημιουργία του αρχιτέκτονα Nikola Basic του 2005 είναι εντελώς αναπάντεχη…Το Μεγάλο Όργανο των ΣταλακτιτώνΚατασκευασμένο από τον μαθηματικό και ηλεκτρονικό Leland Sprinkle το 1954, μια διάνοια δηλαδή που δούλευε για λογαριασμό του αμερικανικού Πενταγώνου, το ιδιαίτερο όργανο βρίσκεται στα σπήλαια της κοιλάδας Shenandoah στη Βιρτζίνια και κατέχει ακόμα τα σκήπτρα ως το μεγαλύτερο μουσικό όργανο του πλανήτη, με έκταση κάπου στα 14.000 τ.μ. Κι αυτό γιατί ο επιστήμονας επέλεξε προσεκτικά συγκεκριμένους σταλακτίτες σε όλο το σπήλαιο, τέτοιους που να αντηχούν ιδιαίτερους κάθε φορά τόνους και χροιές. Μέσω ειδικών σφυρών, οι σταλακτίτες συνδέονται ηλεκτρονικά με το όργανο, το οποίο παίζει έτσι τους σταλακτίτες με τη βοήθεια των πλήκτρων. Πραγματικά μοναδική δημιουργία…Το Συμφωνικό ΣπίτιΣτις μέρες μας μπορεί κάποιος να ζήσει μέσα στο μουσικό του όργανο! Το σπίτι των Wege, εγκατεστημένο στις όχθες της Λίμνης Μίσιγκαν, λειτουργεί τόσο ως οικία της οικογένειας όσο και ως το αγαπημένο της όργανο. Μακριές χορδές διατρέχουν το σπίτι και μπορούν να παιχθούν ανά πάσα στιγμή, μεταφέροντας ήχους που μοιάζουν με βιολί ή τσέλο. Μουσικές άρπες περιβάλλουν τέλος το σπίτι, δημιουργώντας τις δικές τους μελωδίες, ευγενική χορηγία της φύσης…Τσέμπαλο από LEGOΜια δημιουργία του τρελαμένου με τα πλαστικά τουβλάκια Henry Lim, το τσέμπαλο είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου από LEGO, εξαιρώντας φυσικά τις χορδές. Δύο χρόνια σχεδιασμού και κατασκευής χρειάστηκαν για να ολοκληρωθεί το ιδιαίτερο όργανο, ένας θρίαμβος της ανθρώπινης θέλησης δηλαδή, καθώς πάνω από 100.000 τουβλάκια απαιτήθηκαν για τη μοναδική κατασκευή. Και βεβαίως είναι πλήρως λειτουργική…

ΦράχτηςΟ Αυστραλός Jon Rose έχει μια αποστολή, η οποία περιλαμβάνει τόσο την κατάρριψη των ορίων που χωρίζουν τους ανθρώπους όσο και την ιδιαίτερη προσέγγισή του στη μουσική. Και βέβαια για όλα αυτά χρειάζεται απλώς ένας φράχτης με (αγκαθωτό) σύρμα! Λειτουργώντας ως αλληγορία για τα σύνορα των κρατών αλλά και τα χωρίσματα των γειτόνων, ο Rose φτιάχνει τη μουσική του χρησιμοποιώντας τους συρμάτινους φράκτες ως βιολιά, με το δοξάρι του να γίνεται μάλιστα δημοφιλέστατο ήδη από το 1995, όταν μάγεψε το μουσικό φεστιβάλ της Φιλανδίας με τους ασυνήθιστους ήχους του. Απολαύστε τον…DidgeridooΤην ώρα που τα υπόλοιπα μουσικά όργανα της λίστας μας είναι μοναδικά στο είδος τους, αξίζει ιδιαίτερη μνεία σε ένα όργανο που δεν είναι και τόσο μοναδικό, με τη στενή έννοια του όρου, είναι όμως απίστευτο! Ο λόγος για το όργανο του ανέμου της Αυστραλίας, το περίφημο didgeridoo, το οποίο θεωρείται το παλιότερο όργανο του ανθρώπινου πολιτισμού (μέχρι στιγμής τουλάχιστον). Καθένα μάλιστα παίζει μόνο έναν βόμβο, αν και η ανθρώπινη φωνή που ενσωματώνεται με τον ήχο του μπορεί να δημιουργήσει μια ποικιλία μουσικών χρήσεων. Παρά το γεγονός ότι ο ήχος που βγάζει είναι σχετικά απλός και κοινός, παραμένει τελείως ιδιαίτερο ως όργανο, πόσο μάλλον που έγκειται στη δημιουργικότητα του οργανοπαίκτη του για το τι θα μπορέσει τελικά να κάνει μουσικά…BazantarΟ Mark Deutsch πήγε το μπάσο με τις πέντε χορδές στο αμέσως επόμενο επίπεδο με την έγχορδη δημιουργία του. Το bazantar φιλοξενεί 29 περισσότερες χορδές από τον δημοφιλή προκάτοχό του, οι οποίες μάλιστα συντονίζονται όταν παιχθούν οι πέντε αρχικές με δοξάρι. Ο ήχος μοιάζει τελικά με ορχήστρα εγχόρδων που ακολουθούν τη βασική μελωδία, ιδιαίτερος και καθηλωτικός…BowafridgeaphoneΕδώ μιλάμε για αυτοσχέδιο όργανο καμωμένο από εξαρτήματα ψυγείου. Και για να είμαστε πιο ακριβείς, το bowafridgeaphone αποτελείται από σχάρες ψυγείου, σκεύος για κέικ, σαλατιέρα και άλλα τέτοια ωραία που βρίσκουμε στα σπίτια του κόσμου! Ο δημιουργός του πειραματικού οργάνου, Iner Souster, σχεδίασε το όργανο που βγάζει τον ιδιαίτερο και σχεδόν «βιομηχανικό» αυτόν ήχο, το οποίο μάλιστα έχουν τιμήσει συγκροτήματα περιλαμβάνοντάς το στους δίσκους τους…

Bubble OrganΤελευταίο στη σειρά των περίεργων μουσικών οργάνων, αν και όχι λιγότερο αλλόκοτο, είναι το μουσικό αυτό όργανο που κατασκευάστηκε με πράγματα που βρήκε στο σπίτι του ο Aaron Wendel: σωλήνες αποχέτευσης, λούκια βροχής, PVC, τμήματα από παλιά έπιπλα, ακόμα και μανταλάκια που βρήκε παραπεταμένα! Με τη βοήθεια δύο μπαλονιών ως πηγές του αέρα, το όργανο παράγει έναν πραγματικά μοναδικό ήχο που δεύτερός του δεν υπάρχει…Διαβάστε περισσότερα...

Το Φεστιβάλ των «βιβλιοφάγων» στο Ζάππειο


Από 5 έως 21 Σεπτεμβρίου.

Το 43ο Φεστιβάλ Βιβλίου, ένας ιδιαίτερα καταξιωμένος και αγαπητός θεσμός της πόλης των Αθηνών, φέτος θα πραγματοποιηθεί στον υπαίθριο χώρο του Ζαππείου από την Παρασκευή 5 έως την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου.


Το Φεστιβάλ των «βιβλιοφάγων» στο Ζάππειο

Το 43ο Φεστιβάλ Βιβλίου, που συνδιοργανώνουν ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.) και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.) σε συνεργασία με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF, είναι αφιερωμένο στο λογοτεχνικό και εικαστικό έργο του μεγάλου έλληνα ποιητή Νάνου Βαλαωρίτη. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα λειτουργήσει έκθεση εικαστικών έργων του ποιητή και θα γίνει παρουσίαση του πολυσήμαντου συγγραφικού έργου του με ελεύθερη είσοδο για το κοινό καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

Επίσης, εφέτος εγκαινιάζεται η συνεργασία του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου με το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο σε μια προσπάθεια ανανέωσης και μετεξέλιξης του Φεστιβάλ Βιβλίου σε Φεστιβάλ Πολιτισμού και φόρουμ ανοιχτού διαλόγου για όλες τις τέχνες.

Το πλέον καθιερωμένο μουσικό φεστιβάλ «Athens Gardens Festival», που διοργανώνεται από το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο, θα πραγματοποιηθεί στον υπαίθριο χώρο εκδηλώσεων του 43ου Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο από την Παρασκευή 12 έως την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου στις 21:00, πλημμυρίζοντας τον κήπο με τη μουσική των πόλεων που θα παρασύρουν σε ζευγαρωτούς χορούς.

Παράλληλα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί πληθώρα εκδηλώσεων όπως, αφιερώματα, θεατρικά αναλόγια, θεατρικό παιχνίδι για παιδιά, βιβλιοπαρουσιάσεις κ.α., το πλήρες πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί σύντομα.

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο, 18:00-23:00, Κυριακή ανοιχτά όλη την ημέρα, 10:30-23:00.Διαβάστε περισσότερα...

Ψαρεύοντας πάνω σε ξύλα


Η περίεργη τεχνική ψαρέματος στη Σρι Λάνκα που τείνει να εκλείψει - Δείτε τις φωτογραφίες.

Εκ πρώτης όψεως μοιάζουν με ακροβάτες, αλλά στην πραγματικότητα είναι ψαράδες. Στη Σρι Λάνκα, οι άνδρες ανεβαίνουν πάνω σε «ξυλοπόδαρα» μέσα στο νερό και μένουν ακίνητοι για ώρες μέχρι να εμφανιστεί κάποιο ψάρι και να το… τσιμπήσουν.

Η περίεργη αυτή τεχνική θεωρείται ότι έχει τις ρίζες της στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν άρχισαν να λιγοστεύουν τα τρόφιμα, ενώ οι θέσεις για ψάρεμα στην ακτή ήταν γεμάτες κόσμο. Κάποιοι λοιπόν αποφάσισαν να μπουν στο νερό για να ψαρέψουν.

Σύμφωνα με την Huffington Post, οι ψαράδες ρχικά ανέβαιναν σε μισοβυθισμένα πλοία που ήταν στη θάλασσα, αλλά στη συνέχεια σκέφτηκαν να φτιάξουν αυτά τα ξύλα.

Βέβαια, με τα ψάρια πλέον να λιγοστεύουν και τα ελάχιστα έσοδα των αλιέων να εξανεμίζονται, οι περισσότεροι εγκαταλείπουν την τεχνική.


Διαβάστε περισσότερα...

Ένας κομμωτής... ζωγράφος


Όταν ο Roberto Perez (γνωστός ως Rob Η Original) λέει ότι κουρεύει, δεν πρόκειται για ένα απλό κούρεμα αλλά για ένα έργο τέχνης.

Ο hair stylist χειρίζεται με τόσο εκπληκτικό τρόπο τα ψαλίδια του που «ζωγραφίζει» στα κεφάλια των πελατών του ό,τι του ζητήσουν: Από διάσημους σταρ του κινηματογράφου και του αθλητισμού μέχρι λουλούδια και στιγμιότυπα.

Δείτε τις φωτογραφίες

Δείτε το βίντεο
Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...