Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

«Το όπλο ήταν μεγάλο για μένα»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συντετριμμένη η 9χρονη που σκότωσε με ούζι τον εκπαιδευτή της.

Συντετριμμένη είναι η οικογένεια της 9χρονης που πυροβόλησε και σκότωσε με ούζι τον εκπαιδευτής της, στην Αριζόνα των ΗΠΑ. Η ανήλικη μάθαινε πώς να χειρίζεται το αυτόματο όπλο στο ράντζο Last Stop, όταν έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να στραφεί προς τον Charles Vacca, που ήταν δίπλα της.

Ο 39χρονος μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στο University Medical Center του Λας Βέγκας, όπου και κατέληξε.
Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, ο δικηγόρος της οικογένειας της ανήλικης, ανέφερε ότι οι γονείς της μικρής Alex Gen και Alison MacLachlan καθώς και η 9χρονη προσεύχονται μέρα και νύχτα για τις δύσκολες ώρες που περνάει η οικογένεια του 39χρονου.

Η 9χρονη, αμέσως μετά τη πράξη της, είπε στους γονείς της -αναφέρει ο δικηγόρος- ότι το όπλο ήταν υπερβολικό για εκείνη και πως τραυματίστηκε στον ώμο της.

Πάντως, στη δήλωση που έδωσαν στη δημοσιότητα μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου τους, δεν εξηγούν τους λόγους που άφησαν τη κόρη τους να χειριστεί ένα αυτόματο όπλο. Αρχικά, αναφέρει η αστυνομία, ο πατέρας της μικρής έριξε μερικές βολές με το φονικό όπλο και στη συνέχεια άφησε την 9χρονη να ρίξει έχοντας δίπλα της τον άτυχο εκπαιδευτή. Όταν μια από τις σφαίρες έπληξε θανάσιμα τον 39χρονο, η 9χρονη έτρεξε στους γονείς της μη συνειδητοποιώντας τι είχε συμβεί.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.