Σάββατο 23 Μαΐου 2015

«Έχω κοιμηθεί με περισσότερους από 1.000 άντρες»


Η συνταξιούχος αδυνατεί να «συμβιβαστεί» και μας οδηγεί στον κόσμο των… super cougars.

Η Shirley Andrews είναι 80 ετών και ζει σε ένα οίκο ευγηρίας στην Καλιφόρνια, απολαμβάνοντας το πλέξιμο και το βελονάκι, όπως οποιαδήποτε άλλη γυναίκα της ηλικίας της.

Και κάπου εκεί (στην πλειοψηφία των περιπτώσεων τουλάχιστον) οι ομοιότητες με τις γιαγιάδες της ηλικίας της τελειώνουν.

Η Shirley δηλώνει… μετά θάρρους και γνώσεως… cougar και υποστηρίζει ότι έχει κοιμηθεί με περισσότερους από 1.000 άντρες στη ζωή της.

Η σπιρτόζα συνταξιούχος αδυνατεί να «συμβιβαστεί» με συνομήλικους της άντρες και λέει ότι απολαμβάνει το σεξ με νεότερους άντρες ακόμη και 18 ετών, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail.



Όπως σημειώνει το ίδιο δημοσίευμα έχει κάνει ακόμη και τατουάζ στο στήθος που αναγράφει τη φράση «Gang Bang Queen», ενώ πριν από επτά χρόνια άρχισε να παίρνει μέρος και σε ταινίες πορνό… πάντα με άντρες νεότερης ηλικίας.

Έχει αποκτήσει θαυμαστές απ’ όλον τον κόσμο, οι οποίοι της στέλνουν μηνύματα, γυμνές φωτογραφίες τους ακόμη και… προτάσεις να τη συναντήσουν από κοντά.

«Ξεκίνησα να κάνω ταινίες πορνό το 2008 εντελώς ερασιτεχνικά. Έκανα τα βίντεο στο σπίτι, τα ανέβαζα στο διαδίκτυο και σύντομα άρχισα να λαμβάνω ενθουσιώδεις κριτικές. Ένιωθα θα πριγκίπισσα».

Ανάμεσα στους αναρίθμητους θαυμαστές της, συνεχίζει το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, είναι και ο 31χρονος Kyle Jones.



Ωστόσο, η Shirley μετά από αρκετούς γάμους, δηλώνει ότι δεν είναι έτοιμη να… κατασταλάξει και για το λόγο αυτό έχει σχέσεις με πέντε άντρες περίπου 30 ετών.

«Είχα πολλές προτάσεις τα τελευταία πέντε χρόνια, όμως καμία δεν ήταν από κάποιον που θα ήθελα να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί του. Έχω κοιμηθεί με περίπου 1.000 άντρες, όμως νομίζω ότι είναι λίγο περισσότεροι από 1.000. Δε με θεωρώ νυμφομανή, αλλά ίσως να είμαι αρκετά κοντά σε αυτό».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Η «ροζ» ιστορία που κατέστρεψε τους «Νοστράδαμος»


Η καταγγελία για βιασμό, η Χούντα, τα ναρκωτικά και το τραγικό τέλος του «Τσάρλι».

Οι «Νοστράδαμος» είναι ένα από τα γνωστότερα ελληνικά γκρουπ που την ταραγμένη δεκαετία του '70 κυριαρχούσαν στην εγχώρια ροκ σκηνή που τότε έκανε τα πρώτα δειλά και… άτσαλα βήματά της.

Αρχικά μέλη του γκρουπ ήταν ο Στέλιος Φωτιάδης, ο Ιπποκράτης Εξαρχόπουλος με το ψευδώνυμο «Τσάρλι», και η τραγουδίστρια, Κρις Κινγκ. Λίγο αργότερα η «τετράδα» έκλεισε με την προσθήκη της Δέσποινας Γλέζου (ανιψιά του Μανώλη Γλέζου και του Γιάννη Ρίτσου), η οποία ήταν πρώην μέλος των Poll.

Η κορυφαία στιγμή για το συγκρότημα ήταν το 1972 όταν οι «Νοστράδαμος» έλαβαν μέρος στο Φεστιβάλ τραγουδιού της Θεσσαλονίκης με το τραγούδι «Δωσ’ μου το χέρι σου»! Η εμφάνιση του συγκροτήματος στη σκηνή ήταν καταπληκτική κερδίζοντας κοινό, κριτικούς αλλά και το… βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου συνθέτη και εκτελεστή!



Η επιτυχία είχε χτυπήσει για τα καλά την πόρτα των «Νοστράδαμος» οι οποίοι γνώρισαν την δόξα και την αναγνώριση. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως το single του τραγουδιού που κέρδισε στο φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης γνώρισε την απόλυτη αποθέωση, αφού πούλησε 9.000 αντίτυπα μέσα σε μόλις ένα μήνα!



Το 1972 κυκλοφορήσαν έναν δίσκο με τον ομώνυμο τίτλο «Νοστράδαμος», ενώ ακολούθησαν και εφτά singles, (Δώσ' μου το χέρι σου /Τα Παραμύθια της γιαγιάς (1972), Μαγική Πολιτεία/Τι Συμβαίνει (1973), Ήταν Δώδεκα παιδιά/Μη Μιλάς γι' αυτούς (1973), Φίλε μου/Το παιδί (1973), Όνειρο/Δέκα μέρες πριν πεθάνω (1974), Έλα κοντά μου/ Χλωμό φεγγάρι (1974), Και πρέπει/Ο κόσμος βουβός (1974).



Η καταγγελία για βιασμό μαθήτριας και ο… δάκτυλος της Χούντας

Το 1973 το συγκρότημα είχε σκαρφαλώσει στον «Όλυμπο» της δημοτικότητάς του. Έδινε την μία συναυλία μετά την άλλη και κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει αυτό που ερχόταν…

Τον Μάρτιο εκείνης της χρόνιας το συγκρότημα βρίσκεται για περιοδεία στη Βόρεια Ελλάδα. Ξαφνικά μέσα στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης που διέμεναν τα μέλη του συγκροτήματος εισβάλουν άνδρες της Αστυνομίας αλλά και της Ασφάλειας και περνάνε χειροπέδες στον Τσάρλι και τον ηχολήπτη των «Νοστράδαμος»!



Αιτία;

Η μήνυση για βιασμό μιας μαθήτριας από τον Ιπποκράτη Εξαρχόπουλο και τον τεχνικό του γκρουπ! Η 16χρονη κοπέλα βρέθηκε από τους αστυνομικούς στο ξενοδοχείο και μεταφέρθηκε πίσω στην Καβάλα όπου και παραδόθηκε στους γονείς της οι οποίοι και είχαν καταθέσει την μήνυση.

Ο Τσάρλι στην κατάθεση του λέει στους αστυνομικούς πως η 16χρονη μαθήτρια είναι φανατική θαυμάστρια του συγκροτήματος και τους ακολούθησε στη Θεσσαλονίκη από την Καβάλα όπου την προηγούμενη μέρα είχαν δώσει συναυλία χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει.

Του χτύπησε την πόρτα του δωματίου του και εκείνος της άνοιξε όπως έκανε με όλες τις θαυμάστριες ή θαυμαστές του συγκροτήματος χωρίς να υπάρχει η παραμικρή σεξουαλική πράξη. Στο δωμάτιο ήταν και ο ηχολήπτης ο οποίος επίσης συνελήφθη και ανέφερε τα ίδια γεγονότα στην δική του κατάθεση. «Οι δύο Νοστράδαμος κατηγορήθηκαν για αποπλάνηση ανηλίκου και εκούσια απαγωγή επί σκοπού ακολασίας 16χρονης μαθήτρια από την Καβάλα», γράφει ο Τύπος της εποχής.



Λίγες εβδομάδες μετά και πριν η υπόθεση φτάσει στα δικαστήρια ο πατέρας της κοπέλας, προκειμένου να αποσύρει την μήνυση, ζήτησε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό. Οι «Νοστράδαμος», με στόχο να σταματήσει η αρνητική δημοσιότητα που μόνο κακό έκανε στη δημοφιλία του γκρουπ, συμφώνησαν να δώσουν τα χρήματα κάνοντας έναν έρανο ανάμεσα σε φίλους και γνωστούς ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό. Η σκοτεινή αυτή υπόθεση έκλεισε εκεί και ο Ιπποκράτης βγήκε από τη φυλακή.

Στο χρονικό διάστημα που ακολούθησε δυο σενάρια είδαν το φως της δημοσιότητας...

Το πρώτο είναι πως η όλη ιστορία ήταν μια καλοστημένη υπόθεση εκβιασμού από την πλευρά των γονιών της κοπέλας που ήθελαν να κερδίσουν τρία διαμερίσματα αλλά τελικά… έριξαν τις απαιτήσεις τους σε ένα υπέρογκο (δεν είναι λίγοι εκείνοι που έκαναν λόγο για 300.000 ή 400.000 δραχμές) για την εποχή ποσό.

Σύμφωνα με το δεύτερο σενάριο η όλη υπόθεση στήθηκε από την χουντική Ασφάλεια η οποία δεν έβλεπε με καθόλου καλό μάτι όλη αυτή τη δημοσιότητα που είχαν οι… «μακρυμάλληδες με τα μούσια και την περίεργη μουσική». Είναι γεγονός πως μετά την υπόθεση απαγορεύτηκε από το καθεστώς να παίζονται τα τραγούδια των «Νοστράδαμος» σε ραδιόφωνο και τηλεόραση ενώ εκδόθηκε εγκύκλιος που έφτασε στα σχολεία και με βάση την οποία απαγορευόταν οι μαθητές να πηγαίνουν σε συναυλίες του συγκροτήματος!

Η περιπετειώδης ζωή και το τραγικό τέλος του Τσάρλι

Πέρα από τα σενάρια, ωστόσο, η πραγματικότητα είναι πως αυτή η ιστορία με την καταγγελία για τον βιασμό της 16χρονης έπληξε με απόλυτο τρόπο το συγκρότημα και κυρίως έκανε τεράστια ζημιά στον ίδιο τον Ιπποκράτη Εξαρχόπουλο. Σύμφωνα με φίλους του ο «Τσάρλι» δεν ήταν πότε ξανά ο ίδιος άνθρωπος.



Το 1974 αποχωρεί από το συγκρότημα το οποίο την επόμενη χρόνια διαλύεται. Ο Τσάρλι προκειμένου να ξεχρεώσει φίλους και συναδέλφους για τα χρήματα που έδωσαν τότε στην οικογένεια της κοπέλας, εγκατέλειψε την μουσική που τόσο αγαπούσε και αναγκάστηκε να εργαστεί σε λαϊκά κέντρα, που τότε έδιναν καλές αμοιβές.



Προσπάθησε να κάνει μια σόλο καριέρα η οποία, όμως, σε καμία περίπτωση δεν έφτασε στα επίπεδα των «Νοστράδαμος». Κορυφαία ίσως στιγμή στην προσωπική του διαδρομή ήταν όταν και πάλι στο Φεστιβάλ τραγουδιού της Θεσσαλονίκης τραγούδησε με μοναδικό τρόπο που συγκίνησε τους πάντες το τραγούδι «ο θάνατος τους κλόουν»!



Στη πραγματικότητα, ωστόσο, ο Τσάρλι ποτέ δεν κατάφερε να ορθοποδήσει ψυχολογικά. Έπεσε στα ναρκωτικά. Η χρήση έφερε την κατάχρηση και κάπου εκεί τελείωσαν όλα. Την δεκαετία του '90 ο Ιπποκράτης συλλαμβάνεται για κατοχή και εμπόριο ηρωίνης. Μέσα στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, μάλιστα, βρέθηκαν -σύμφωνα με κατηγορητήριο που συνέταξε η Ελληνική Αστυνομία- όπλα και χειροβομβίδες.

Ο Ιπποκράτης Εξαρχόπουλος κατέληξε ξανά στη φυλακή και αυτή τη φορά δεν πρόκειται να ξαναβγεί. Δυο χρόνια μετά την φυλάκισή του και λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η δίκη του παίρνει την τελευταία του δόση. Βρέθηκε νεκρός στο Τζάνειο Νοσοκομείο, εκεί όπου νοσηλεύονται οι κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού. Ήταν 21 Μαρτίου του 2000. Έξι ημέρες πριν τα 47α γενέθλιά του...


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Τα σφηνάκια που δε θα δοκίμαζες ποτέ!


Διάβασε -ή ακόμα χειρότερα, πιες- με δική σου ευθύνη…

Αποκρουστικά στην όψη, αηδιαστικά στη γεύση, κυκλοφορούν σφηνάκια εκεί έξω που δεν μοιάζουν σε τίποτα με το δροσιστικό καρπουζάκι που απολαμβάνουμε το καλοκαίρι.

Για τους ανθρώπους που την ψάχνουν λοιπόν αλκοολικά και διαθέτουν πολύ γερά στομάχια υπάρχουν αδέσποτες ιδιαίτερες ιδέες για ακόμα πιο ιδιαίτερα γούστα, μην περιμένετε πάντως ευχάριστες γεύσεις και ιδανικές μείξεις υλικών.

Κάθε άλλο, αφού εδώ ο άνθρωπος έβαλε τα δυνατά του να κάνει τη μεγάλη διαφορά σε όρους σιχασιάς, προσπαθώντας λες να κάνει τον πότη να υποφέρει!

Πώς είναι τα πειράματα που κάνουν τα μικρά παιδιά αναμειγνύοντας στο ποτήρι ό,τι βρουν πάνω στο τραπέζι; Ε, ίδια φιλοσοφία, μόνο που εδώ που τα πράγματα είναι κομματάκι πιο επαγγελματικά σε όρους φρικτής υφής και ακόμα χειρότερης γεύσης!

Μια γουλιά από τα παρακάτω σφηνάκια και τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο…

Φωτιά στο Λιβάδι



Αναμειγνύεις ένα μέρος τεκίλα (ή ουίσκι) με ένα μέρος ταμπάσκο και προσθέτεις μια πρέζα πιπέρι, έτσι για τη γεύση. Φροντίζεις βέβαια να έχεις δίπλα σου το λάστιχο με το νερό, καθώς δεν είναι σφηνάκι, είναι αυτό που πίνει ο ίδιος ο Σατανάς…

Υγρή Μπριζόλα



Ένα μέρος ρούμι και ένα μέρος Γούστερ σος (Worcestershire) συνθέτουν το ανίερο αυτό μείγμα που μόνο με υγρό κρέας δεν μοιάζει, καθώς αν το κρεατάκι είχε τέτοια γεύση, ο αριθμός των χορτοφάγων θα είχε πολλαπλασιαστεί άρδην! Καλοψημένο, μέτριο ή ωμό, θα ήταν καλύτερο πάνω στην μπριζόλα παρά μέσα στο στομάχι σου (αν και κανείς δεν εγγυάται ότι θα παραμείνει εκεί)…

Σπέρμα Αλιγάτορα



Λικέρ πεπόνι και χυμός ανανά σε ίσα μέρη, με ένα κουταλάκι του γλυκού κρέμα από πάνω! Πράσινο-πράσινο και ημιπαχύρρευστο, μόνο καλή ιδέα δεν είναι να το καταπιείς…

Ματωμένο Ταμπόν



Αν συνεχίζεις να διαβάζεις, ανακατεύεις δύο μέρη βότκα με ένα μέρος ντοματοχυμό. Σημαντικό: πριν το καταπιείς, σκουπίζεις καλά-καλά (για 10 και πλέον δευτερόλεπτα) το εσωτερικό του στόματός σου με μια χαρτοπετσέτα (αλήθεια!). Λες και δεν φτάνει ο συνδυασμός αλκοόλ και τοματοπελτέ, είναι η ιεροτελεστία με τη χαρτοπετσέτα που φέρνει στον νου το χρησιμοποιημένο βαμβάκι της γυναίκειας εμμηνόρροιας και κάνει τα πράγματα εκρηκτικά!

Μπετονιέρα



Ένα μέρος χυμός λάιμ και ένα μέρος Bailey’s. Εξαιρετικά σημαντικό: το στριφογυρνάς καλά-καλά στο στόμα σου πριν το καταπιείς! Εδώ δεν μιλάμε για απλό σφηνάκι αλλά για σωστό μάθημα χημείας: ο χυμός λάιμ κάνει την κρέμα Bailey’s να πήζει, απ’ όπου έλκει εξάλλου και την ονομασία του το απαισιόμορφο μείγμα, αφήνοντάς σου στο στόμα την υφή του τσιμέντου…

Στρείδι του Λιβαδιού



Σε ένα μέρος ουίσκι σπάμε ένα ωμό αυγό και προσθέτουμε ταμπάσκο για το πικάντικο της γεύσης! Η αηδία προσωποποιημένη, μέχρι και στοιχήματα μπαίνουν για το πόσο μπορείς να κρατήσεις τον ανίερο συνδυασμό στο σύστημά σου. Και ο εμετός είναι εδώ ευλογία, καθώς το μεθύσι με τέτοια σφηνάκια δεν είναι παίξε-γέλασε…



Εναλλακτικά, αν το ρούμι δεν είναι του γούστου σου(!), υπάρχει και το Κοτόπουλο του Λιβαδιού, όπου αντικαθιστάς το ρούμι με τζιν και αντί για ταμπάσκο καρυκεύεις με αλατοπίπερο. Εξίσου σιχαμερό, καμιά αμφιβολία…

Eggermeister



Με όνομα-σήμα κατατεθέν στα πέρατα της οικουμένης, το φτιάχνεις αναμειγνύοντας ένα μέρος Jagermeister με ένα αυγό τουρσί! Πριν το κατεβάσεις, μασουλάς υποχρεωτικά το αυγό, κι αυτό είναι εδώ το βασανιστήριο, καθώς η μάσηση του αυγού με το Jagermeister στο στόμα σου το κάνει χάρμα αηδίας. Προσοχή μην πνιγείς, άλλος ένας κίνδυνος που ελλοχεύει στην κατάποση του μείγματος…

Μολυσμένο Σπυρί



Συνεχίζεις να διαβάζεις ε; Εντυπωσιακό! Αναμειγνύεις λοιπόν ένα μέρος βότκα με μείγμα Bloody Mary και προσθέτεις μια γενναία κουταλιά τυρί cottage. Δεν χρειάζεται φανταζόμαστε να υποδείξουμε τι πάει στραβά με αυτό τον συνδυασμό! Αν δεν σε πιάσει ναυτία ήδη από τη θέα του, η κατάποσή του θα κάνει το μαγικό, καθώς τα κομματάκια τυριού που θα κατεβαίνουν αργά και βασανιστικά στον οισοφάγο σου θα σε κάνουν να ψάξεις τρόπους να τα βγάλεις αμέσως από τον οργανισμό σου. Εγγυημένα…

Ταινία (το σκουλήκι φυσικά)



Ένα μέρος βότκα, ένα μέρος ταμπάσκο, μια πρέζα πιπέρι και μια κουταλιά ζεστή μαγιονέζα! Αν αυτό το «μια κουταλιά ζεστή μαγιονέζα» δεν σε αποθάρρυνε ήδη, ίσως το κάνει το όνομα του μείγματος, καθώς τίποτα καλό δεν μπορεί να προκύψει από ένα σφηνάκι που θυμίζει το παρασιτικό σκουλήκι. Δύσκολα το κατεβάζεις, καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ακολουθεί την ακριβώς αντίθετη φορά στον οισοφάγο…

Μακαρόνια και Τυρί



Η αγαπημένη παγκοσμίως λιχουδιά βγαίνει και σε υγρή αλκοολούχα συσκευασία, αν και η γεύση δεν θα είναι στα σίγουρα η ίδια: μακαρόνια, γάλα, βούτυρο, τυρί σε σκόνη και ρούμι απαρτίζουν ένα μείγμα που μόνο ως φάρσα μπορεί να ιδωθεί. Το σερβίρεις σε εκείνο το πάρτι που μισείς όλους μα όλους τους καλεσμένους…

Βήχας του Καπνιστή



Το κάπνισμα κάνει κακό στην υγεία σου. Το κακόβουλο αυτό μείγμα δεν θα κάνει σίγουρα τίποτα καλύτερο, καθώς μιλάμε για Jagermeister αναμεμειγμένο με μαγιονέζα. Μαγιονέζα!

Σπέρμα Αλόγου



Τι παίρνουμε αν ανακατέψουμε ένα μέρος μπίρα και ένα μέρος γάλα; Μα δύο μέρη αηδία φυσικά! Δύο συστατικά που δεν προορίζονταν από τη φύση να συναντηθούν ποτέ βρέθηκαν πράγματι στο ίδιο ποτήρι και είναι ο άνθρωπος ο κύριος υπαίτιος εδώ…

Ατομική Βόμβα Κιμ Γιονγκ-Ουν



Τι καλύτερος τρόπος να μνημονεύσεις τον βορειοκορεάτη δικτάτορα από το ρίξεις σε ένα μπλέντερ το χαρακτηριστικότερο αμερικανικό γεύμα, να προσθέσεις βότκα και να προσπαθήσεις να το καταπιείς; Αν πρέπει να αναφέρουμε τα συστατικά του, μιλάμε για ωδή στα McDonald's με μια πινελιά βότκα! Έχουμε και λέμε: 1 μπέργκερ Big Mac, 1 πατάτες McDonald's, 1 σος BBQ (από τα McDonald's φυσικά), 1 μιλκσέικ McDonald's (κατά προτίμηση σοκολάτα, φράουλα και βανίλια αναμεμειγμένα) και μία μηλόπιτα McDonald's. Τη βότκα μην ξεχάσεις, του πάει πολύ…

Εμετός Γορίλα



Με όνομα που δεν αφήνει και πολλά στη φαντασία, βάζεις στο σφηνοπότηρο ένα μέρος Bacardi και ένα μέρος μπέρμπον (Wild Turkey, ας πούμε) και καλή επιτυχία…

Αυτοκινητόδρομος Νιου Τζέρσεϊ



Μην κολλάς στο όνομα της πόλης, καθώς είναι απλά συμβολικό. Εδώ θα μάθουμε να κάνουμε τον Αυτοκινητόδρομο Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και όλες τις πόλεις της χώρας μας. Γιατί η συνταγή του είναι πάναπλη και μπορείς να τη βρεις ακόμα και στο παρακμιακό μπαρ της γειτονιάς σου (μην πούμε ειδικά εκεί)! Οδηγίες: Πας στο κοντινότερο μέρος που σερβίρουν αλκοόλ και στύβεις το πετσετάκι του μπαρ μέσα σε σφηνοπότηρο. Όχι αλήθεια, αυτή είναι η μαγική συνταγή, να γευτείς δηλαδή κάθε υπόλειμμα αλκοόλ, βρομιάς και μικροβίων που έχει μαζέψει ο μπάρμαν στη γωνιά του! Πλειάδα ποτών, πληθώρα βακτηρίων και μπόλικη σκόνη συνθέτουν το μοναδικό αυτό μείγμα που δεν μπορεί ποτέ να είναι το ίδιο, όσο κι αν προσπαθήσεις. Η δυσεντερία εγγυημένη…


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Άντρας τρυπώνει σε τουαλέτες και τρώει... περιττώματα


Μια αηδιαστική είδηση από την Κίνα.

Η είδηση είναι αηδιαστική και προέρχεται από την Κίνα. Ένας άντρας από την επαρχία Guangdong, φέρεται ότι τρυπώνει στις τουαλέτες προκειμένου να γευτεί ανθρώπινες ακαθαρσίες….

Όπως γράφουν τοπικά ειδησεογραφικά πόρταλ, ο συγκεκριμένος άντρας έχει αυτή την φρικτή συνήθεια τα τελευταία 8 χρόνια. «Ένας άντρας έχει θεαθεί, άπειρες φορές να εισέρχεται στις γυναικείες τουαλέτες σε εμπορικό κέντρο στην περιοχή Pengjiang, στην πόλη Jiangmen στη Guangdong και τρώει περιττώματα που βρίσκει στις τουαλέτες…», διαβάζουμε σε ιστοσελίδα.

Όπως αναφέρει και η Mirror που παρουσιάζει το θέμα, οι υπεύθυνοι ασφάλειας, έχουν εντοπίσει τον συγκεκριμένο άντρα. «Ανεβαίνει στον δεύτερο όροφο για να επισκεφθεί τις τουαλέτες και να βρει περιττώματα…. Συνήθως έρχεται γύρω στις 10 το πρωί και φεύγει κατά τις 3», ανέφερε ο φύλακας. Πρόσθεσε, ότι προσπαθεί να μπει, πριν αυτός που βρίσκεται στις τουαλέτες τραβήξει το καζανάκι….

Πλέον οι γυναικείες τουαλέτες έχουν σφραγιστεί και οι αρχές ερευνούν το θέμα και αναμένεται ο άντρας να οδηγηθεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα.








Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Τι είναι το εκδικητικό πορνό και πώς το χειρίζονται τα ποινικά συστήματα


Η ηλεκτρονική αχρειότητα και οι νομικές περιπέτειες μιας μορφής της ανθρώπινης παρακμής.

Λίγα χρόνια πριν, το να έπεφταν οι αποκαλυπτικές σου φωτογραφίες στα λάθος χέρια θα ήταν εφιάλτης βγαλμένος από την κόλαση. Πλέον -πέρα από εφιάλτης για τα θύματα φυσικά-, είναι διαδικτυακή μόδα που έχει γίνει παγκόσμια μάστιγα.

Αν η εκδίκηση λοιπόν ήταν κάποτε ένα πιάτο που τρωγόταν κρύο, σήμερα, με την άμεση τεχνολογία του ίντερνετ, οι ρεβανσιστικές τάσεις του οργισμένου, απατημένου και απογοητευμένου πρώην μπορούν να εκδηλωθούν επιτόπου, αναρτώντας υλικό της συντρόφου ώστε να τη διασύρει στην παγκόσμια γειτονιά του διαδικτύου.

Κάπως έτσι γεννήθηκε και ακμάζει το λεγόμενο «revenge porn», το «εκδικητικό πορνό»: ένας άντρας (συνήθως, αν και όχι πάντα) που χώρισε και θέλει να εκδικηθεί το έτερον ήμισυ αναρτά στο ίντερνετ γυμνές της φωτογραφίες από την εποχή που το ζευγάρι περνούσε σαφώς πιο ευτυχισμένες στιγμές.

Αναρίθμητες ιστοσελίδες φιλοξενούν αντίστοιχο υλικό ή είναι διαδικτυακοί τόποι ειδικά αφιερωμένοι στο κατάπτυστο σπορ, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα για πρωτόγνωρο διασυρμό των γυναικών από τους πρώην συντρόφους τους (μιλάμε για γυναικείο διασυρμό μιας και η συντριπτική πλειονότητα των δραστών είναι άντρες).

Θύματα της ηλεκτρονικής αυτής αθλιότητας βρέθηκαν να χάνουν τη δουλειά τους, είδαν την κοινωνική τους ζωή να καταποντίζεται, την ίδια ώρα που οι απόπειρες αυτοκτονίας μόνο σπάνιες δεν είναι.



Παρά το κατάπτυστο του πράγματος όμως, το εκδικητικό πορνό μόνο εύκολο δεν είναι να το χειριστούν νομικά τα ποινικά συστήματα και συχνά τα θύματα είναι αναγκασμένα να επιστρατεύσουν όλη τους τη δημιουργικότητα για να απαλλαγούν από το ντροπιαστικό περιεχόμενο, καθώς τα δικαστήρια της οικουμένης συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν με κατάφωρη αμηχανία τέτοιες υποθέσεις.

Νομικά κενά στο πάντα καινοτόμο ίντερνετ αφήνουν πολλά παραθυράκια για τέτοιες δραστηριότητες και οι χώρες της Δύσης καλούνται να αντιπαρατεθούν αποφασιστικά με το πρόβλημα. Παρά τις τόσες υποθέσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αλλά και τις δικαστικές αίθουσες, το εκδικητικό πορνό δεν είναι παράνομο παντού, τουναντίον! Σχετικά πρόσφατα απαγορεύτηκε σε Αγγλία, Ουαλία και Αυστραλία, με τους δράστες να αντιμετωπίζουν πλέον φυλάκιση μέχρι και 2 έτη, αν και στις πάντα συντηρητικές ΗΠΑ μόλις σε 13 πολιτείες θα έρθεις αντιμέτωπος με τον νόμο σε περίπτωση ανάρτησης περιεχομένου που εμπίπτει στην κατηγορία του revenge porn.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η υπερασπιστική γραμμή των ιδιοκτητών αντίστοιχων ιστοσελίδων δεν αρνείται το πόσο προσβλητικό είναι το περιεχόμενο που φιλοξενείται, ισχυριζόμενοι απλώς πως δεν παραβιάζουν τον νόμο, καθώς το μόνο που κάνουν είναι να επιτρέπουν στους χρήστες να ανεβάζουν το δικό τους υλικό. Η ελευθερία της ηλεκτρονικής έκφρασης είναι εδώ το νομικό παράθυρο!



Και βέβαια όσο κι αν οι περισσότεροι θεωρούν πως το γυμνό σώμα δεν αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία, στις δικαστικές υποθέσεις του εκδικητικού πορνό είναι ακριβώς η νομοθεσία περί παραβίασης των πνευματικών δικαιωμάτων η μόνη που μπορεί να βοηθήσει τα θύματα να κατεβάσουν τις γυμνές φωτογραφίες τους (όπου δεν υπάρχει αντίστοιχος απαγορευτικός νόμος φυσικά).

Πολλές εγχώριες νομοθεσίες δεν έχουν προσαρμοστεί ώστε να συμπεριλαμβάνουν περιπτώσεις εκδικητικού πορνό, αν η αλλαγή της νομοθεσίας παραμένει συνταγματικά δύσκολη, καθώς εναντιώνεται στις διατάξεις περί ελευθερίας του λόγου. Την ίδια στιγμή, τα θύματα τέτοιων περιπτώσεων δεν ξέρουν προς τα πού να κινηθούν νομικά: ενάντια σε αυτούς που έστειλαν τις φωτογραφίες ή κατά των ιστοσελίδων που τις δημοσίευσαν;

Πολλές πλατφόρμες δικτύωσης απέδειξαν πάντως τα κοινωνικά αντανακλαστικά τους προσθέτοντας στους όρους της πολιτικής απορρήτου φράσεις που καταδικάζουν το revenge porn. Σήμερα, μπορεί κάποιος να διαβάσει στο Twitter: «Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε οικείες φωτογραφίες ή βίντεο που τραβήχτηκαν ή διανεμήθηκαν χωρίς τη συγκατάθεση του ατόμου (που προβάλλεται)».



Το εκδικητικό πορνό δεν είναι αστείο και δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ελαφρά τη καρδία, καθώς επιστρατεύεται συνήθως για να βλάψει ανθρώπους ή να τους εκβιάσει οικονομικά και σεξουαλικά. Ακόμα και παιδιά τόσο μικρά όσο 11 ετών έχουν υπάρξει θύματά του, γι’ αυτό και πολλές νομοθεσίες σπεύδουν τώρα να εντάξουν διατάξεις αρκετά γενικές ώστε να συμπεριλαμβάνουν όλες τις εκδηλώσεις του εκδικητικού πορνό, είτε αυτό δημοσιεύεται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης δηλαδή, είτε διανέμεται μέσω γραπτών μηνυμάτων είτε τέλος παρουσιάζεται σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου που φιλοξενούν υλικό χρηστών.

Την ίδια στιγμή, η πρακτική της αποστολής γυμνών φωτογραφιών στον σύντροφο παραμένει αρκετά κοινή: το 34% των ενηλίκων ηλικίας 25-34 ετών έχει λάβει αντίστοιχο υλικό, με το ποσοστό να εκτοξεύεται στο 80% μεταξύ 16-25 ετών! Τέτοια γυμνά καμώματα αποτελούν πια αναπόσπαστο μέλος της σύγχρονης ερωτικής τελετουργίας, καθώς υπάρχει η άρρητη συμφωνία ότι το περιεχόμενο αφορά στους δύο παρτενέρ και δεν αποτελεί αντικείμενο δημόσιας επίδειξης.



Κάποιοι διαρρηγνύουν όμως τη ρήτρα εχεμύθειας και δεν είναι φυσικά μόνο άντρες δράστες, αν και παραμένουν η συντριπτική πλειονότητα. Πλάι όμως στις γυμνές φωτογραφίες πρώην συντρόφων με υποτιμητικές και εξευτελιστικές λεζάντες φιγουράρουν εικόνες με αμφισβητήσιμα μεγέθη πέους και χλευαστικές ατάκες που σκοπό έχουν να ικανοποιήσουν τις ρεβανσιονιστικές τάσεις του θηλυκού υπαίτιου.

Πώς όμως ξεκίνησε αυτό το άρρωστο παιχνίδι και ποιος ήταν ο βασιλιάς του εκδικητικού πορνό που το έκανε παγκόσμια μόδα; Και μια υποσημείωση: οι οπαδοί της ανθρώπινης αξιοπρέπειας μπορούν να αγαλλιάσουν, καθώς ο Νο 1 υπεύθυνος για τη γενίκευση του revenge porn διώκεται πλέον ποινικά…

Μικρή ιστορία του revenge porn



1980: Ήταν στις αρχές της ιδιαίτερης δεκαετίας του ’80 όταν το διαβόητο αμερικανικό αντρικό περιοδικό Hustler άρχισε να φιλοξενεί το μηνιαίο ένθετο Beaver Hunt με «ροζ» περιεχόμενο που έστελνε το κοινό. Στο πρώτο τεύχος, δημοσιεύονταν οι γυμνές φωτογραφίες μιας άγνωστης γυναίκας που είχαν τραβηχτεί από τον σύζυγό της κατά τη διάρκεια κατασκήνωσης και αργότερα είχαν κλαπεί από το ζεύγος. Το Hustler, πλάι στις γυμνές εικόνες μιας γυναίκας που δεν είχε δώσει καμία συγκατάθεση για τη δημοσίευση των αποκαλυπτικών της φωτογραφιών, θεώρησε σκόπιμο να αναφέρει το πάθος της να συλλέγει βέλη (αλήθεια) αλλά και τον πόθο της να «κάνει σεξ με δύο ποδηλάτες» (ψέμα). Το ένθετο έγινε δημοφιλέστατο μεν, αλλά και στόχος αμέτρητων μηνύσεων, καθώς καμία γυναίκα δεν είχε δώσει ποτέ το πράσινο φως για τη διαπόμπευσή της.



2000: Ο προκλητικός ιταλός καλλιτέχνης και ερευνητής Sergio Messina σκαρφίζεται ένα νέο είδος πορνογραφίας που αποκαλεί «realcore pornography», φωτογραφίες και βίντεο δηλαδή από πρώην συντρόφους που είχαν κυκλοφορήσει σε σκοτεινές ιντερνετικές κοινότητες ειδικού περιεχομένου. Ο Messina αναγνώρισε στο εκδικητικό πορνό ένα νέο είδος ηλεκτρονικής πορνογραφίας αφιερωμένο στη χωρίς συγκατάθεση κυκλοφορία γυμνού περιεχομένου πρώην συντρόφων με άμεσο στόχο τον διασυρμό τους. Σύντομα οι παραδοσιακές ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου αγκάλιασαν ολόψυχα αυτή την ιδέα, με τα πορνογραφικά σενάρια να γεννούν τώρα ένα νέο είδος, το «ερασιτεχνικό πορνό», καθώς αποδείχθηκε ανεπανάληπτη επιτυχία στους χρήστες.



2008: Ο πάροχος πορνογραφικού περιεχομένου XTube δηλώνει δημόσια ότι λαμβάνει δυο-τρεις καταγγελίες κάθε βδομάδα για το «εκδικητικό πορνό», φωτογραφίες και βίντεο δηλαδή που έστελναν εξοργισμένοι πρώην για να εκδικηθούν τις πρώην αγαπημένες τους. Ιστοσελίδες και blogs ειδικά αφιερωμένα στο νέο πορνογραφικό είδος άρχισαν να εμφανίζονται σωρηδόν στο ίντερνετ, αναμειγνύοντας πια πραγματικά περιστατικά με σκηνοθετημένα κλιπάκια. Το revenge porn είχε έρθει για να μείνει…



2010: Ένας 20χρονος ελαιοχρωματιστής από τη Νέα Ζηλανδία γίνεται ο πρώτος ποτέ άνθρωπος που μπήκε στη φυλακή επειδή ανέβασε στο Facebook υλικό που ενέπιπτε στην κατηγορία του εκδικητικού πορνό. Την ίδια χρονιά ξεσπά στην Αυστραλία το σκάνδαλο που πήρε το εύγλωττο όνομα «DickiLeaks»: μια έφηβη ποστάρει γυμνές φωτογραφίες δύο αθλητών του ράγκμπι γράφοντας «Θέλω απλώς να ξέρουν πώς είναι να δεις την αξιοπρέπειά σου εντελώς κατεστραμμένη». Την ίδια χρονιά, ο βασιλιάς του εκδικητικού πορνό ανεβαίνει στον θρόνο του: ο Hunter Moore εγκαινιάζει την ιστοσελίδα του IsAnyoneUp.com, παρουσιάζοντας όχι μόνο γυμνές φωτογραφίες αλλά και τα πλήρη στοιχεία του θύματος (ονοματεπώνυμο και συνδεδεμένα προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης). Το σπορ του Moore να σαρκάζει τα θύματα («Έχουμε αυνανιστεί όλοι μαζί σου», «Γελάσαμε μαζί σου», «Δεν μπορεί να γίνει χειρότερο» κ.λπ.) αλλά και η δημόσια εικόνα του που αψηφούσε κάθε έννοια νομιμότητας και ηθικής του έφεραν σύντομα τη φήμη του σούπερ κακού του εκδικητικού πορνό. Όταν κυκλοφόρησαν οι φήμες ότι το FBI ήταν στο κατόπι του, ο Moore έκλεισε την ιστοσελίδα IsAnyoneUp (2012) και πούλησε μάλιστα το URL της σε εκστρατεία κατά του bullying! Αν και στον τύπο θα επανέρθουμε καθώς του πιστώνεται ότι αυτός έκανε μόδα το revenge porn.



2013: Ήταν στην πολιτεία της Φλόριντα που κατέβηκε το πρώτο ποτέ σχέδιο νόμου που έψαχνε να ποινικοποιήσει το εκδικητικό πορνό, κάνοντάς το κακούργημα με ποινή φυλάκισης μέχρι και 5 έτη. Παρά τα αρχικά κύματα υποστήριξης, διάφορα νομικά κωλύματα στάθηκαν εμπόδιο και η ψήφισή του αναβλήθηκε μέχρι νεοτέρας. Ήταν πάντως η πρώτη σοβαρή κοινοβουλευτική κουβέντα για τον διασυρμό που προκαλεί το revenge porn…

Το χρονολόγιο του βασιλιά του εκδικητικού πορνό



Οι φήμες ότι το FBI κυνηγούσε τον Moore κυκλοφορούσαν για χρόνια, κάτι που αποδείχθηκε ολότελα αληθές. Το κατηγορητήριο ήταν το αποκορύφωμα μιας τιτάνιας νομικής προσπάθειας που για να στοιχειοθετηθεί έπρεπε να υπερπηδηθούν μπόλικες συνταγματικές ρήτρες, αν και ο δράστης κοκορευόταν δημοσίως ότι ήταν υπεράνω του νόμου και τίποτα δεν μπορούσε να τον κάνει να σταματήσει το κατακριτέο έργο του. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ήταν το 2010 όταν ο Moore, έχοντας παρατήσει εδώ και χρόνια το σχολείο και περιγράφοντας τον εαυτό του στο Twitter ως «επαγγελματίας καταστροφέας ζωών», ίδρυσε τη διαβόητη ιστοσελίδα IsAnyoneUp?, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε θυμωμένους πρώην να ανεβάζουν πορνογραφικό υλικό των πάλαι ποτέ συντρόφων τους. Μέσα σε λίγες ημέρες, το site δεχόταν 20-30 μέλη την ημέρα και παρά το γεγονός ότι οι μηνύσεις έπεφταν βροχή από την πρώτη στιγμή, ο Moore προστατευόταν από τον νόμο που ήθελε τους ιδιοκτήτες ιστοσελίδων να μην είναι υπεύθυνοι για το υλικό που ανέβαζαν οι χρήστες.



Ο όρος «revenge porn» άρχισε να γενικεύεται ως τρόπος να περιγραφούν οι ηλεκτρονικές δραστηριότητες του καλιφορνέζου επιχειρηματία Hunter Moore! Η ιστοσελίδα είχε σύντομα επισκεψιμότητα που άγγιζε τους 350.000 χρήστες την ημέρα και απέδιδε χιλιάδες δολάρια στον Moore. Πώς αποκτούσε όμως πρόσβαση ο μισογύνης τύπος στο αδιάκριτο περιεχόμενο, μέχρι να πάρουν χαμπάρι τουλάχιστον οι «άντρακλες» της οικουμένης τον νέο τρόπο να διασύρουν τις πρώην κοπέλες τους; Απλά, πλην εγκληματικά!

Ο Moore πλήρωνε τον συνεργάτη του και χάκερ Charlie Evans να εισβάλει στους λογαριασμούς email χιλιάδων ανθρώπων και να υποκλέπτει ό,τι γυμνό έβρισκε εκεί. Το FBI δήλωσε ότι παρά το γεγονός ότι πλήθος χρηστών τού έστελνε εθελοντικά γυμνές φωτογραφίες, η αυτοκρατορία του χτίστηκε πάνω στην παράνομη απόκτηση υλικού που ήταν προϊόν υποκλοπής. Για τον λόγο αυτό συνελήφθη μάλιστα ο Moore στις αρχές του 2014, όταν κατηγορήθηκε για διαδικτυακή υποκλοπή με σκοπό το κέρδος.



Επιστρέφοντας στην ιστορία του, ήταν τον Φεβρουάριο του 2011 όταν ο Moore ανέβασε γυμνές φωτογραφίες του μπασίστα της μπάντας All Time Low, Zack Merrick, κάνοντάς τον καυτό θέμα στο Twitter. Οι followers του Moore στο Twitter εκτοξεύτηκαν και μέχρι τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς, το IsAnyoneUp μετρούσε πια 30 εκατομμύρια επισκέψεις τον μήνα! Λίγο πριν, τον Αύγουστο, θύμα του ηλεκτρονικού διασυρμού της ιστοσελίδας του κάρφωσε τον Moore στον ώμο με στιλό!

Επόμενος σταθμός στην ιδιαίτερη ζωή του, ο Δεκέμβριος του 2011, όταν το Facebook τον απέκλεισε διά παντός από την ηλεκτρονική του επικράτεια, όπως και κάθε άλλον που διέθετε ενεργούς συνδέσμους στη σκοτεινή του ιστοσελίδα. Τον Απρίλιο του 2012, ο τύπος κλείνει άρον-άρον την ιστοσελίδα και τον Μάιο η εφημερίδα «The Village Voice» αρχίζει μια σειρά από άρθρα για τα πεπραγμένα του, αποκαλύπτοντας ποιος ήταν ο άνθρωπος που το ίντερνετ λάτρευε και αποκαλούσε «βασιλιά του εκδικητικού πορνό». Πώς υποδέχθηκε ο Moore την κάλυψη του Τύπου; «Θα κάψω το γαμ… το στρατηγείο της Village Voice αν γράψετε κάτι που να υπαινίσσεται ότι είμαι στόχος του FBI», απειλώντας ταυτοχρόνως θεούς και δαίμονες.



Όχι μόνο δεν έκατσε στα αυγά του, αλλά τον Νοέμβριο του 2012 ανακοινώνει ότι θα ιδρύσει νέα ιστοσελίδα, τη Huntermoore.tv, στην οποία θα μπορούσε να ποστάρει το φανατικό κοινό του όχι μόνο ντροπιαστικό γυμνό περιεχόμενο, αλλά και τις πλήρεις διευθύνσεις των πρώην συντρόφων τους!

Τον επόμενο μήνα (Δεκέμβριος), οι Anonymous χτυπούν το Huntermoore.tv και δημοσιεύουν ό,τι βρήκαν για τον Moore, προσωπικές πληροφορίες και άλλα πολλά! Ο τύπος τιτιβίζει στο Twitter: «LOLLLLLLLL». Τον Μάιο του 2013, υποχρεώνεται να πληρώσει αποζημίωση 250.000 δολαρίων για ηθική βλάβη στον James McGibney, τον ιδιοκτήτη του Bullyville, που είχε απειλήσει επανειλημμένα ο Moore αποκαλώντας τον παιδόφιλο και ισχυριζόμενος ότι θα βίαζε τη γυναίκα του.



Τον Οκτώβριο του 2013, η Καλιφόρνια ψηφίζει το νομοσχέδιο που ποινικοποιεί το εκδικητικό πορνό και ο Moore εμφανίζεται σε βίντεο στο YouTube να αποκαλεί τους νομοθέτες της πολιτείας «γαμ… καθυστερημένους»! Με το νομικό κώλυμα να έχει αρθεί, ο Moore και ο συνεργός του χάκερ συλλαμβάνονται.

Ο μισογύνης Moore ζει πλέον με τους γονείς του, οι οποίοι έχουν πληρώσει την εγγύηση των 100.000 δολαρίων για να βγει το καμάρι τους από τη φυλακή, και περιμένει την πολύκροτη δίκη του. Του έχει απαγορευτεί η πρόσβαση στο ίντερνετ και κάθε δράση του παρακολουθείται στενά. Το Facebook, η αιχμή του δόρατος της «δουλειάς» του, τον έχει αποκλείσει διά παντός, όπως και τη γάτα του, τον Alan(!), όταν νέος λογαριασμός στήθηκε κάτω από το όνομα του αιλουροειδούς…


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Αυτός είναι ο παιδόφιλος που κατέγραφε ανήλικα την ώρα που άλλαζαν μαγιό


Στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες ενός 49χρονου, πρώην ναυαγοσώστη, ο οποίος συνελήφθη, την Παρασκευή το απόγευμα στη Βουλιαγμένη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και παράβαση του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής ενημερώθηκε η αστυνομία ότι, από το προσωπικό ασφαλείας πλαζ της Βουλιαγμένης είχε βρεθεί, σε χώρο της πλαζ ένα σακίδιο, μέσα στο οποίο υπήρχαν, μεταξύ άλλων αντικειμένων, ένα ζευγάρι κιάλια με ενσωματωμένη οθόνη και κάμερα καθώς και μια κάμερα χειρός, που όπως διαπιστώθηκε από πρόχειρο έλεγχο είχε αποθηκευμένο υλικό με ανήλικα.

Από τον έλεγχο στο αρχειακό υλικό της βιντεοκάμερας, διαπιστώθηκε η ύπαρξη αρχείων με υλικό παιδικής πορνογραφίας, καθώς και φωτογραφίες με γυμνά παιδιά στην παραλία. Σύμφωνα με τις αρχές, κατέγραφε τα παιδιά την ώρα που άλλαζαν μαγιό.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε εξακριβώθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας του ιδιοκτήτη του σακιδίου ο οποίος και συνελήφθη το απόγευμα της ιδίας ημέρας.

Στο σπίτι του παιδόφιλου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και εκατόν 165 ψηφιακοί δίσκοι με αποθηκευμένο υλικό παιδικής πορνογραφίας και τρείς εξωτερικοί σκληροί δίσκοι. Τα κατασχεθέντα, θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για κυρία ανάκριση σε Τακτικό Ανακριτή.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον:

ΔΟΥΡΟ Ιωάννη του Νικολάου και της Βασιλικής που γεννήθηκε το 1966 στην Αθήνα.






Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Κατέληξε και τρίτος τραυματίας από την έκρηξη στα ΕΛΠΕ


Άλλος ένας εργαζόμενος που είχε τραυματιστεί στο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 8 Μαΐου στο διυλιστήριο Ασπροπύργου των ΕΛΠΕ, κατέληξε. Πρόκειται για τον Αντώνη Αβράμπου, 27 ετών.

Στην οικογένεια του άτυχου νέου εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους ο υπουργός ΠΑΠΕΝ Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Γ.Γ. Ενέργειας Απόστολος Αλεξόπουλος.

"Ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Γενικός Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, Απόστολος Αλεξόπουλος, συγκλονισμένοι από την αναγγελία του θανάτου και τρίτου εργαζόμενου, του Αντώνη Αβράμπου, ηλικίας 27 ετών, εξαιτίας του τραγικού δυστυχήματος που συνέβη στις 8 Μαΐου 2015 στα ΕΛΠΕ, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Παράλληλα, δηλώνουν τη βούληση του υπουργείου και της κυβέρνησης να στηρίξουν την οικογένειά του με όλα τα δυνατά μέσα που διαθέτουν, όπως άλλωστε έχει δηλώσει ότι θα κάνει και η νέα Διοίκηση των ΕΛΠΕ" αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου.

"Ο Π. Λαφαζάνης και ο Α. Αλεξόπουλος τονίζουν ότι η νέα τραγική εξέλιξη με το θάνατο και τρίτου εργαζόμενου, του Αντώνη Αβράμπου, υπογραμμίζει την ανάγκη να υπάρξει σε βάθος και χωρίς κανένα συμβιβασμό και συγκάλυψη η διαλεύκανση των αιτιών του τραγικού δυστυχήματος και να αποδοθεί με παραδειγματικό τρόπο και χωρίς εξισορροπήσεις, άμεσες ή έμμεσες, η τιμωρία όσων έχουν την ευθύνη για την τραγωδία" σημειώνεται.


Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...