Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Έδιωξαν ρεπόρτερ από γήπεδο γιατί παραήταν σέξι


Αποσπούσε τη προσοχή των παικτών ποδοσφαιρικής ομάδας.

Η αμαρτία της ομορφιάς… Η Katarina Sreckovic κλήθηκε να εγκαταλείψει τη θέση της, ως ρεπόρτερ, στο γήπεδο καθώς οι παίκτες δυσκολεύονταν να απαντήσουν στις ερωτήσεις της στις συνεντεύξεις, επειδή ήταν υπερβολικά σέξι και χάζευαν μόνο εκείνη.

«Ομολογώ ότι ήταν ένα πρόβλημα στην αρχή, αλλά νομίζω ότι με είχαν συνηθίσει με τον καιρό», είπε η νεαρή καλλονή.
«Ήταν δύσκολο, γιατί για μια στιγμή φάνηκε σαν να μην είναι σε θέση να συνεργαστούν μαζί μου σε όλα. Μου ζητήθηκε επίσης να απομακρυνθώ μια-δυο φορές, επειδή τους αποσπούσα τη προσοχή στον αγωνιστικό χώρο και οι παίκτες παραπονέθηκαν ότι δεν μπορούσαν να συγκεντρωθούν».

Η 25χρονη παρουσιάζει εκπομπή που εστιάζει στην σερβική ομάδα του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου, και για το λόγο αυτό επισκέπτεται συχνά την έδρα του συλλόγου στο Red Star Stadium.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες της που έχει ανεβάσει στο Instagram και ένα βίντεο από κάποιο ρεπορτάζ της:














Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Θρομβοφλεβίτιδα: Πώς προκαλούνται οι επικίνδυνες φλεγμονές των φλεβών;


Θρομβοφλεβίτιδα – Ορισμός

Η θρομβοφλεβίτιδα είναι η φλεγμονή φλέβας (επιφανειακή φλεγμονή), της οποίας η υπερηχογραφική μελέτη αναδεικνύει σε ποσοστό έως 100% την ύπαρξη θρόμβου εντός της φλεγμαίνουσας φλέβας. Πρόκειται επομένως για θρόμβωση κάποιου τμήματος του επιπολής (επιφανειακού) φλεβικού δικτύου.



Υπάρχουν 2 τύποι θρομβοφλεβίτιδας:

● Η σηπτική θρομβοφλεβίτιδα: η επιπολής φλεβική θρόμβωση μπορεί να επιπλακεί με μικροβιακή φλεγμονή. Συνήθως δημιουργείται από τραυματισμό του ενδοθηλίου ή ως επιπλοκή του τραυματισμού των κιρσών

● Η άσηπτη θρομβοφλεβίτιδα: μπορεί να οφείλεται σε κληρονομικότητα ή σε περιπτώσεις αυξημένης πηκτικότητας του αίματος.

Θρομβοφλεβίτιδα – Αίτια | Που οφείλεται

Η αιτιοπαθογένεια της θρομβοφλεβίτιδας βασίζεται κυρίως στη φλεβική στάση ή στην επιβράδυνση της ροής του αίματος καθώς και στον τραυματισμό του ενδοθηλίου των φλεβών και στην αυξημένη πηκτικότητα του αίματος. Καταστάσεις οι οποίες προδιαθέτουν σε θρομβοφλεβίτιδα είναι οι ακόλουθες : η παρατεταμένη ακινησία (στο κρεβάτι, σε πολύωρη πτήση, σε ιδιαίτερα καθιστική εργασία), ο καρκίνος, η λήψη οιστρογόνων, τα αυτοάνοσα νοσήματα (οζώδης πολυαρτηρίτιδα, ερυθηματώδης λύκος κ.α.), οι κιρσοί των κάτω άκρων, μετεγχειρητικές καταστάσεις, εγκαύματα, λοιμώξεις του δέρματος, χρόνια νοσήματα, λήψη κορκικοστεροειδών κ.α.

Θρομβοφλεβίτιδα – Συμπτώματα

H συμπτωματολογία περιλαμβάνει τοπικό πόνο και έντονη ευαισθησία, χαρακτηριστικά αυξημένη θερμότητα του δέρματος τοπικά καθώς και ενίοτε ψηλαφητή σκληρή διόγκωση της φλεγμαίνουσας επιφανειακής φλέβας. Όταν συνυπάρχει οίδημα μπορεί να υποδεικνύει την παρουσία εν τω βάθει φλεβικής θρόμβωσης γεγονός που περιπλέκει τα πράγματα και διαφοροποιεί τη θεραπευτική αντιμετώπιση.

Θρομβοφλεβίτιδα – Διάγνωση

Η αναφερόμενη ανωτέρω κλινική εικόνα είναι χαρακτηριστικότατη και αρκετή για να θέσει με σχεδόν απόλυτη βεβαιότητα τη διάγνωση. Η διαφορική διάγνωση από παθήσεις όπως λεμφαγγειίτιδα, ερυσίπελας και πολλών μορφών αγγειίτιδας πραγματοποιείται με τη διενέργεια υπερηχογραφήματος (triplex) του επιπολής και του εν τω βάθει φλεβικού συστήματος. Οι θρομβοφλεβίτιδες επομένως που έχουν εντόπιση στο μηρό και πλησίον της σαφηνομηριαίας συμβολής (σημείο που εκβάλλει η μείζον σαφηνής στη μηριαία φλέβα) μπορούν δυνητικά να προκαλέσουν με την πιθανή επέκταση ή και μετακίνηση του θρόμβου από το επιπολής στο εν τω βάθει φλεβικό δίκτυο μέχρι και πνευμονική εμβολή, μία κατάσταση άκρως απειλητική ακόμα και για τη ζωή του ασθενούς. Επομένως η έγκαιρη διάγνωση της θρομβοφλεβίτιδας είναι υψίστης σημασίας για την αποτροπή του κινδύνου τυχόν πνευμονικής εμβολής.
Θρομβοφλεβίτιδα – Θεραπεία | Αντιμετώπιση

Η θεραπεία της επιπολής θρομβοφλεβίτιδας εξαρτάται από την εντόπισή της. Στο κάτω άκρο και κάτωθεν του γόνατος αρκεί η ανύψωση του πάσχοντος σκέλους, η κινητοποίηση η ελαστική συμπίεση με κάλτσες μέτριας περίδεσης και η χορήγηση αντιφλεγμονωδών και αντιβιοτικών φαρμάκων.Αν η θρόμβωση έχει εντοπισμό άνωθεν του γόνατος (στο μηρό και όχι πλησίον της σαφηνομηριαίας συμβολής) χορηγείται η κατάλληλη αντιπηκτική αγωγή με ταυτόχρονη εκτέλεση των προαναφερθέντων συντηρητικών μέτρων. Αν η θρόμβωση επεκτείνεται πλησίον της σαφηνομηριαίας συμβολής θα πρέπει ο αγγειοχειρουργός πέρα από τη χορήγηση αντιπηκτικής αγωγής να σκεφτεί και πιθανή χειρουργική απολίνωση της σαφηνομηριαίας συμβολής ώστε να αποφευχθεί η πιθανή επέκταση του θρόμβου στο εν τω βάθει φλεβικό δίκτυο. Στις περιπτώσεις σηπτικής θρομβοφλεβίτιδας απαιτείται η χειρουργική εξαίρεση του πάσχοντος τμήματος της φλέβας.


Θρομβοφλεβίτιδα – Επιπλοκές

Όπως αναφέρθηκε και ανωτέρω η θρομβοφλεβίτιδα μπορεί να οδηγήσει σε εν τω βάθει φλεβική θρόμβωση καθώς και σε πνευμονική εμβολή.

Η κατάλληλη ειδικότητα

Ο κατάλληλος γιατρός για τη αντιμετώπιση της επιπολής θρομβοφλεβίτιδας είναι ο αγγειοχειρουργός.


Πηγή: http://www.boro.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Ο σέξι κατάδικος απέκτησε αντίζηλο


Ο γυναικείος πληθυσμός είναι διχασμένος.

Ξεχάστε τον σέξι κατάδικο Jeremy Meeks, ήρθε ο Sean Kory! Ο πρασινομάτης με τα ράστα Kory, συνελήφθη στις 31 Οκτωβρίου, ημέρα εορτής του Halloween, για επίθεση σε έναν καρναβαλιστή που είχε ντυθεί ως ρεπόρτερ του… Fox News.

«Μισώ το Fox News!», απολογήθηκε ο νεαρός για τη πράξη του που έλαβε χώρα σε μια εκδήλωση στη Σάντα Κρουζ.

Ο Sean σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, προσελκύει τα βλέμματα και φυσικά αποτελεί τον αντίζηλο του Meeks που είχε προκαλέσει φρενίτιδα στα social media για την εκπληκτική ομορφιά του. Ο Meeks είχε συλληφθεί για οπλοκατοχή και συμμετοχή σε συμμορία.





Διαβάστε περισσότερα...

Κολυμπώντας με… μπλε φάλαινες


Μια μοναδική εμπειρία είχε ένα ζευγάρι τουριστών στην Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας. Κολύμπησαν μαζί με μπλε φάλαινες, οι οποίες είναι τα μεγαλύτερα ζώα στη Γη. Οι τουρίστες δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και κατέγραψαν αυτές τις μαγικές εικόνες.




Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Το πιο περίεργο σύννεφο που έχετε δει


Mε πύλη που θα μπορούσε να οδηγεί σε άλλο σύμπαν μοιάζει το σύννεφο που εμφανίστηκε στην περιοχή Wonthaggi κοντά στη Μελβούρνη.

Όσοι το αντίκρισαν όπως ήταν φυσικό αναστατώθηκαν και διερωτήθηκαν περί τίνος πρόκειται όμως οι μετεωρολόγοι ήταν καθησυχαστικοί. Είπαν ότι αυτός ο σπάνιος σχηματισμός νεφών είναι ένα απολύτως φυσικό, παρότι σπάνιο, φαινόμενο.



Ο μετεωρολόγος Adam Conroy σημείωσε ότι το φαινόμενο fallstreak holes , όπως ονομάζεται, είναι μεγάλες κυκλικές τρύπες που μπορούν να εμφανιστούν σε σχηματισμούς νεφών.

Τέτοιες τρύπες σχηματίζονται όταν η θερμοκρασία του νερού στα σύννεφα είναι κάτω από το μηδέν, αλλά το νερό δεν έχει παγώσει ακόμη λόγω της έλλειψης σωματιδίων πάγου.

Όταν ένα μέρος του νερού αρχίσει να παγώνει τότε πυροδοτείται μια αλυσιδωτή αντίδραση που προκαλεί τη δημιουργία υδρατμών που σιγά σιγά πέφτουν στη γη. Αυτό συχνά αφήνει ένα μεγάλο, συχνά κυκλικό, κενό στο σύννεφο.



Διαβάστε περισσότερα...

Οι πιο ωραίες καταιγίδες


Μπορεί ο χειμώνας να μπήκε για τα καλά και να μας έχει αφήσει άφωνους με τις, μέχρι τώρα, καταιγίδες του, αλλά και αυτές του καλοκαιριού δεν μας άφησαν παραπονεμένους, τόσο στην Ελλάδα όσο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Έτσι, ο φωτογράφος Νικ Βέγκνερ συγκέντρωσε σε ένα επτάλεπτο βίντεο, από τις καλοκαιρινές καταιγίδες στην αμερικανική φύση, και συγκεκριμένα στο Γουαιόμινγκ, τη Μοντάνα, τη Νότια Ντακότα, τη Νεμπράσκα και το Κολοράντο.

Μέσα σε διάστημα 5 μηνών, από τον Μάιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο ο Βέγκνερ φωτογράφιζε όλους τους τύπους των σοβαρών καιρικών συνθηκών, από ουράνια τόξα μέχρι ανεμοστρόβιλους. Το βίντεο με τίτλο Stormscapes2 είναι το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας.

Δείτε το βίντεο:




Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Γνωρίστε τη διασημότερη... νεκρόφιλη του YouTube


Μιλάει για φέρετρα και κηδείες αλλά διαθέτει και μακάβριο χιούμορ.

H Caitlin Doughty από το Λος Άντζελες, δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να μιλάει για τη νεκροφιλία στο YouYube.

Οι συζητήσεις της είναι γύρω από φέρετρα ενώ αποκαλύπτει και το περιεχόμενο της τσάντας της: ένα orbitoclast, ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για την εκτέλεση των λοβοτομών, φυσικά.

Το κανάλι του YouTube «Order of the Good Death, η Doughty συχνά μιλά για μακάβρια θέματα ενώ ταυτόχρονα έχει μια έντονη αίσθηση του χιούμορ. Η σειρά της Ask a Mortician, συχνά καλύπτει θέματα όπως οι αγρυπνίες και για το κατά πόσο ή όχι βιομηχανία κηδειών είναι μια πυραμίδα.

Η Doughty διερευνά επίσης το θάνατο και τη θνησιμότητα, σε μια προσπάθεια να μας ευαισθητοποιήσει αλλά και για να ελαχιστοποιήσει το φόβο μας για το θάνατο.

Αυτή η ισορροπία μακάβριων θεμάτων και χιούμορ, μπορεί κανείς να τη διακρίνει και στο νέο της βιβλίο της «Smoke Gets In Your Eyes: And Other Lessons From the Crematory». Η… εμμονή της με τα συγκεκριμένα θέματα, ξεκίνησε από την ηλικία των 23 όταν έπιασε δουλειά σε ένα νεκροτομείο στο Όκλαντ της Καλιφόρνια.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Πώς να ρίξετε την τέλεια γροθιά


Πριν ετοιμαστείτε για το ρινγκ, δείτε το παρακάτω βίντεο.
Για εκείνους που δεν βρίσκουν το τρέξιμο, τη ποδηλασία, τη κολύμβηση ως μια ευχάριστη δραστηριότητα, η πυγμαχία είναι η τέλεια άσκηση. Τώρα, πριν τυλίξετε τα χέρια σας και βάλετε τα γάντια, ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς να ρίξετε την τέλεια γροθιά σύμφωνα με την επιστήμη - μια γροθιά που ελπίζουμε ότι δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε για οτιδήποτε άλλο εκτός από ένα σάκο του μποξ.

Πρώτον, κλείστε τα δάχτυλά σας σε μια γροθιά με τον αντίχειρα από έξω. Κρατώντας το κρυμμένο μέσα στα άλλα τέσσερα δάχτυλα, τότε κινδυνεύετε να βρεθείτε με σπασμένο αντίχειρα.

Βεβαιωθείτε ότι η λαβή σας είναι σφιχτή, αλλά και άνετη. Κρατήστε τα γόνατά σας ελαφρώς λυγισμένα και τα πόδια σας έτοιμα επειδή από εκεί θα «ξεκινήσει» η γροθιά σας: Η ενέργεια για την γροθιά σας θα ξεκινήσει κάτω στα πόδια, θα «ταξιδέψει» μέχρι τα πόδια και τους γοφούς σας, θα φτάσει στους μυς στην πλάτη, στο στήθος, και τους ώμους, μέχρι να καταλήξει τελικά στις γροθιές σας.

Τελειώστε τη γροθιά σας με το χτύπημα του στόχου σας και θυμηθείτε να βρεθείτε ξανά στη θέση σας, έτσι ώστε να είστε έτοιμοι για την απάντηση του αντιπάλου σας.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Ανοίγει το πιο διάσημο ξενοδοχείο φτιαγμένο από πάγο!


Το Icehotel χτίζεται κάθε χειμώνα και λιώνει την άνοιξη.

Οκτώ εβδομάδες χρειάζονται για να χτιστεί το εκθαμβωτικό Icehotel, στο Jukkasjärvi της Σουηδίας, το μοναδικό ξενοδοχείο στον κόσμο, που χτίζεται κάθε χρόνο τον χειμώνα και λιώνει την άνοιξη.

Γιορτάζοντας φέτος τα 25 του χρόνια, το πιο διάσημο κατάλυμα του κόσμου, φτιαγμένο εξ' ολοκλήρου από πάγο και χιόνι, θα υποδεχθεί τους επισκέπτες του τον Δεκέμβριο με 61 νέα δωμάτια, εντυπωσιακά έργα τέχνης και ένα θέατρο.

Το Icehotel βρίσκεται 200 χμ βόρεια του Αρκτικού Κύκλου και αποτελεί ένα αρχιτεκτονικό και θαύμα!

Κάθε χρόνο, εκατοντάδες καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο καλούνται να δημιουργήσουν τα πιο ευφάνταστα σχέδια τους για την κατασκευή κάθε μιας από τις σουίτες.

Στη συνέχεια, η κριτική επιτροπή επιλέγει τους καλύτερους, οι οποίοι ταξιδεύουν στη Σουηδία το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο δίνοντας «σάρκα και οστά»στο όραμά τους.

Η φετινή συλλογή δωματίων περιλαμβάνει θεματικά δωμάτια, όπως μια σουίτα – τροπικό δάσος, με ουρακοτάγκους από πάγο!

Κάθε δωμάτιο διαθέτει ένα κρεβάτι, που χτίστηκε από κομμάτια πάγου, ένα παχύ στρώμα, δέρματα ταράνδων, καθώς και ζεστούς υπνόσακους, που θα κρατήσουν μακριά τους -7 βαθμούς Κελσίου.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα δωμάτια εκτίθενται σε επισκέπτες, που θέλουν να απολαύσουν από κοντά αυτά τα έργα τέχνης.

Μια από τις καινοτομίες της νέας χρονιάς είναι και το Aurora Hall, όπου θα πραγματοποιούνται γαμήλιες τελετές! Ο χώρος θα διαθέτει ιδιωτική είσοδο, σκηνή για μουσικό συγκρότημα και εσωτερικά τοιχώματα κατασκευασμένα από στερεό πάγο, για φυσικό φως και τέλεια ακουστική.

Το Icehotel θα διαθέτει ακόμα το δημοφιλές Icebar, ένα γκουρμέ εστιατόριο και ένα θέατρο, ενώ θα διοργανώνονται για τους επισκέπτες δραστηριότητες, όπως εκδρομές με snowmobile, έλκηθρο με σκύλους και σκι.

Η φετινή σεζόν θα διαρκέσει έως το Μάρτιο, πριν το ξενοδοχείο αρχίσει να λιώνει τον Απρίλιο.

Δείτε τις φωτογραφίες:





















Διαβάστε περισσότερα...

Πώς να νικήσετε την "συναισθηματική δυσφορία" μετά τον τοκετό


Έχετε επιστρέψει στο σπίτι από το μαιευτήριο με τη χαρά ζωγραφισμένη στο πρόσωπό σας ή μήπως όχι;

H «συναισθηματική δυσφορία» ή όπως αλλιώς ονομάζεται ονομάζεται «baby blues», συμβαίνει στις νέες μητέρες γύρω στην τέταρτη ημέρα μετά τον τοκετό και μέχρι την 10η ημέρα θα έχει συνήθως εξαφανισθεί. Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν κλάμα, νευρικότητα, άγχος και σύγχυση. Όμως, σε αντίθεση με την επιλόχειο κατάθλιψη, τα συμπτώματα των baby blues, υποχωρούν γρήγορα και δεν επηρεάζουν την ικανότητα της μητέρας στο να λειτουργεί κανονικά.

«Η απόκτηση ενός μωρού είναι μια τεράστια αλλαγή στη ζωή κάθε γυναίκας» λέει η Δρ Laura Goetzl, ειδικός εμβρυολόγος στο Πανεπιστήμιο Temple στη Φιλαδέλφεια. «Είναι φυσιολογικό λοιπόν να υπάρχουν ως επί το πλείστον ευτυχή συναισθήματα και συγκινήσεις, αλλά μερικές φορές τα συναισθήματα αυτά αναμιγνύονται με άγχος. Διαβάστε 8 τρόπους με τους οποίους μπορείτε να νικήσετε τη συναισθηματική δισφορία τις πρώτες εβδομάδες της μητρότητας.
Προσκαλέστε κάποιο πολύ κοντινό σας πρόσωπο στο σπίτι

Αν αισθάνεστε εξαντλημένη και ανήμπορη να ανταποκριθείτε στα καθήκοντά σας ζητήστε από κάποιο πολύ κοντινό σας πρόσωπο να μείνει μαζί σας τις πρώτες εβδομάδες με το μωρό έτσι ώστε να μπορεί να σας προσφέρει τη σοφία του ή απλά να σας ακούσει. Θα μπορούσε να είναι η μητέρα ή η αδερφή σας ή μια πολύ καλή σας φίλη. Να ξέρετε ότι αυτό που έχετε ανάγκη τώρα είναι υποστήριξη.
Μπορείτε να κλάψετε, αν θέλετε

"Μερικοί άνθρωποι κλαίνε κάθε μέρα στην κανονική ζωή," λέει η Goetzl και αν αυτό σας βοηθάει για να αντιμετωπίσετε την δύσκολη καθημερινότητα με ένα νεογέννητο μπορείτε να το κάνετε. Δεν σημαίνει άλλωστε ότι δεν αγαπάτε το μωρό σας και μη φοβηθείτε ότι θα σας κριτικάρουν άσχημα. «Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να αντιμετωπίζει το στρες και αυτό είναι αποδεκτό» υπογραμμίζει η Goetzl.
Μιλήστε και ακούστε

Η Goetzl συμβουλεύει να έχετε τακτικές συνομιλίες με τον σύντροφό σας για να βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει τις ελπίδες και τις προσδοκίες μεταξύ σας. «Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε ειλικρινείς με το σύντροφό σας χωρίς να αισθανόμαστε ότι είμαστε ο κακός της υπόθεσης» λέει χαρακτηριστικά.
Περάστε χρόνο με τον σύντροφό σας

Βρείτε το χρόνο να είστε απλά μαζί όχι μόνο για να έχετε περισσότερες ευκαιρίες για συνομιλίες που θα προστατέψουν και θα διατηρήσουν τη σχέση σας αλλά και γιατί έτσι θα μπορέσετε να δείτε την πατρότητα μέσα από τα μάτια του συντρόφου σας κι εκείνος με τη σειρά του τη μητρότητα μέσα από τα δικά σας τα μάτια.
Βγείτε έξω από το σπίτι, μόνη

Είτε πρόκειται για 1 ώρα τρέξιμο είτε για 10 λεπτά απλά για να κάτσετε κάτω από ένα δέντρο και να αναπνεύσετε φρέσκο καθαρό αέρα, όλο αυτό θα είναι ένα διάλειμμα για εσάς για να συγκεντρώσετε ενέργεια για το υπόλοιπο της ημέρας.
Ζητήστε υποστήριξη

Η συμμετοχή σας σε μια ομάδα υποστήριξης ή συνομιλώντας απλά με μερικές μαμάδες στην παιδική χαρά, θα σας κάνει αμέσως να καταλάβετε ότι δεν είστε μόνες στο συναίσθημα και ότι το ταξίδι της μητρότητας είναι μια δύσκολη διαδρομή. Η αλληλεπίδραση λοιπόν με άλλους συνταξιδιώτες να σας δώσει την ευκαιρία να ανταλλάξετε ιστορίες σχετικά με τη διατροφή, τον ύπνο, την παρέμβαση στο κλάμα, να εξοπλιστείτε καλύτερα και να ξεπεράσετε το συναισθηματικό παλιρροϊκό κύμα των πρώτων ημερών.
Κακομάθετε τον εαυτό σας

Ρωτήστε τον εαυτό σας με τι θα αισθανόταν πραγματικά καλά και στη συνέχεια κάντε κάθε δυνατή προσπάθεια για να το κάνετε πράξη, λέει η Goetzl. Ένα χαλαρωτικό ντους, ένα τηλεφώνημα με μία μακρινή φίλη της οποίας τη φωνή έχετε καιρό να ακούσετε ή ένα χαλαρωτικό φλιτζάνι τσάι και ένα περιοδικό, γενικότερα απλά πράγματα που θα πάρουν μακριά την ένταση της ημέρας (ή της νύχτας).
Ζητήστε ιατρική βοήθεια

Μην περιμένετε τις 6 εβδομάδες μετά τον τοκετό για να κάνετε το τσεκ-απ σας, εάν αισθάνεστε ότι τα συναισθήματά είναι πέρα από τον έλεγχό σας. Η επιλόχειος κατάθλιψη συμβαίνει συχνά και θα περάσει, αλλά χρειάζεται ιατρική βοήθεια. Έτσι μην διστάσετε να επισκεφτείτε το γιατρό και να ζητήσετε τη συμβουλή του.


Πηγή: http://www.baby.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Πώς γίνεται η αφαίρεση τατουάζ με λέιζερ


Αχρείαστο να 'ναι.


Δείτε το βίντεο...




Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Όταν ο σκύλος γίνεται ο καλύτερος φίλος των παιδιών


Τα σκυλιά είναι εξαιρετική συντροφιά για τα παιδιά, ακόμα και για τα μωρά, όταν έχουν μεγαλώσει και τα ίδια με αγάπη και φροντίδα από τον ιδιοκτήτη τους. Κι έτσι, θέλουν να την ανταποδώσουν παρέχοντας φροντίδα, περιποίηση, προσοχή και αγάπη στα τέκνα της οικογένειας.





Ζώντας με έναν σκύλο το παιδί αποκτά υπευθυνότητα, ωριμάζει και ξέρει τις υποχρεώσεις αλλά και δικαιώματά του. Μαθαίνει να μοιράζεται πράγματα και πάνω από όλα κοινωνικοποιείται με τον καλύτερο τρόπο. Ο σκύλος πάλι διαθέτει τεράστια αποθέματα αγάπης που τα δίνει απλόχερα στα παιδιά και μάλιστα τα φροντίζει και τα προσέχει σαν τα μάτια του.


































Πηγή: http://www.enikos.gr/
Διαβάστε περισσότερα...