Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Γνωρίστε ένα πλωτό στριπτιτζάδικο


Το καΐκι μέσα στο οποίο εξωτικές χορεύτριες βγάζουν τα ρούχα τους.

Στην παγωμένη Αλάσκα, δεν χρειάζεται και πολλά για να ζεσταθεί κανείς. Λίγα παραπάνω ρούχα, ίσως κάποιο οινοπνευματώδες ποτό και σίγουρα κάποιο ασφαλές περιβάλλον.

Υπάρχουν κάποιοι όμως που αναζητούν πιο καυτά «κλίματα» για να νιώσουν περισσότερη θέρμη. Και τη βρίσκουν σε ένα καΐκι, στην περιοχή Kodiak, το περίφημο «Wild Alaskan» που αντί να βγαίνει στα ανοιχτά και να πιάνει με τα δίχτυα του μεζέδες της θάλασσας, όπως καβούρια και αστακούς, φιλοξενεί… ζαργάνες και γοργόνες με δερμάτινες πάνω από το γόνατο μπότες, σέξι μπουστάκια και φτηνό αλλά έντονο μακιγιάζ.

Είναι τα πρώτο στριπ κλαμπ της Αλάσκα που κάποτε ήταν καβουράδικο… Το σκάφος δέχεται 12 πελάτες τη φορά, οι οποίοι έρχονται μέσω πλωτών ταξί, και η όλη εμπειρία τους στοιχίζει τουλάχιστον 20 δολάρια. Αν βέβαια το επιθυμούν, μπορούν να έχουν με επιπλέον χρήματα, και ιδιωτικό χορό με κάποια από τα κορίτσια (40 δολάρια για τόπλες κορίτσι, 60 για τελείως γυμνό).

Πάντως το εν λόγω κατάστημα, δεν δέχεται και τα καλύτερα σχόλια μιας και υπάρχουν αρκετοί κάτοικοι που θέλουν να βάλει λουκέτο. Ο ιδιοκτήτης του «Wild Alaskan», Darren Byler υπερασπίζεται την επιλογή του λέγοντας πως στην περιοχή δεν λειτουργούσαν εδώ και χρόνια τέτοια μαγαζιά και πως η επιχείρησή τους είναι προσοδοφόρα.









Ο ιδιοκτήτης του «Wild Alaskan», Darren Byler










Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Ζευγάρια κάνουν σεξ live σε τηλεοπτική εκπομπή μέσα σε ένα κουτί


Δείτε το βίντεο.

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Alexia και ο Christopher Crom βρέθηκαν καλεσμένοι σε μια τηλεοπτική εκπομπή. Εκεί, αφού κάθισαν για λίγο στον καναπέ και συνομίλησαν με τους παρουσιαστές και τους παρευρισκόμενους, φόρεσαν τις μεταξωτές πιζάμες τους και βρέθηκαν για λίγη ώρα μόνοι τους.

Μετά από περίπου μισή ώρα, επέστρεψαν ξανά κάτω από τα τηλεοπτικά φώτα και συζήτησαν με ειδικούς, την εμπειρία τους. Ναι, όση ώρα έλειπαν, έκαναν σεξ και ναι, το έκαναν μέσα σε ένα κουτί που δεσπόζει το σκηνικό της εκπομπής που φέρει τον επεξηγηματικό τίτλο, «Sex Box».

Η εκπομπή-ριάλιτι έκανε το ντεμπούτο της πριν περίπου δυο χρόνια στη Βρετανία στο Channel 4, ενώ τώρα αναμένεται να «χτυπήσει» και την Αμερική. Καλώς ήρθατε σε ένα από το πιο αμφιλεγόμενο τηλεοπτικό προϊόν.

Σύμφωνα με το κόνσεπτ, τα ζευγάρια κάνουν σεξ μέσα σε ένα κουτί με ηχομονωμένο περίβλημα, και μετά τη συνουσία, συζητούν τις λεπτομέρειες με μια ομάδα τριών «sexperts» μπροστά σε ένα ακροατήριο που βρίσκεται στο στούντιο.
Στην πραγματικότητα κανείς δεν βλέπει το ζευγάρι να κάνει σεξ, ενώ οι εραστές έχουν απεριόριστο χρόνο στη διάθεσή τους, από 10 λεπτά μέχρι και πάνω από μια ώρα.

Προηγουμένως πάντως, συζητούν τα προβλήματά τους-σεξουαλικής φύσης-, με μια ομάδα που αποτελείται από ψυχολόγους, θεραπευτές με εξειδίκευση στο σεξ, ακόμα και ιερείς. Η εκπομπή έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια, κυρίως αρνητικά, με αρκετούς τηλεθεατές να γυρίζουν την πλάτη σε τέτοιου είδους ριάλιτι.










Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

O 68χρονος νικητής των... καλλιστείων


Ο 68χρονος Γιώργος Ζάκας ήταν ο νικητής στα καλλιστεία ηλικιωμένων που έγιναν στον Αγιόκαμπο Λάρισας, καθώς ήταν ο μόνος που αψήφησε το τσουχτερό κρύο και περπάτησε στη "γέφυρα της ομορφιάς" φορώντας μαγιό και σαγιονάρες!

Η πασαρέλα για τον Mr. Συνταξιούχο στήθηκε ειδικά για την εκδήλωση στον παραλιακό δρόμο του χωριού, ενώ στον θαρραλέο 68χρονο απονεμήθηκε το χρηματικό έπαθλο των 150 ευρώ.

(Πατήστε επάνω στο δημοσίευμα για μεγαλύτερη ανάλυση):




Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

«Σκανδαλώδη στάση της ΕΕ» καταγγέλλει η Διεθνής Αμνηστεία


Αποτιμά σε 3.400 τον αριθμό των προσφύγων που έχουν χάσει τη ζωή τους στη Μεσόγειο.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχει αρθεί στο ύψος των αρχών της ως προς την υποδοχή προσφύγων και μεταναστών, καταγγέλλει η Διεθνής Αμνηστία στην ετήσια έκθεσή της που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

«Η Συρία έχει εκατομμύρια πρόσφυγες και η Ευρώπη δεν έχει δεχθεί παρά μερικές χιλιάδες. Ακόμη χειρότερο, εξωθούν τους ανθρώπους» στην απόπειρα να διασχίσουν τη Μεσόγειο, ελλείψει νόμιμων μεταναστευτικών διαύλων, κατήγγειλε ο Σαλίλ Σέτι, γενικός γραμματέας της οργάνωσης για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Λονδίνο.

Η Διεθνής Αμνηστία αποτιμά σε 3.400 τον αριθμό των προσφύγων που έχουν χάσει τη ζωή τους στη Μεσόγειο Θάλασσα τον περασμένο χρόνο στην προσπάθειά τους να φθάσουν στις ευρωπαϊκές ακτές και καταγγέλλει ότι το 95% των σύρων προσφύγων βρήκαν καταφύγιο στις γειτονικές της Συρίας χώρες.

«Οι Ιταλοί ανέλαβαν μία εξαιρετική πρωτοβουλία με την επιχείρηση Mare Nostrum ...αλλά η υπόλοιπη Ευρώπη δεν ανέλαβε τις ευθύνες της», δήλωσε ο Σαλίλ Σέτι χαρακτηρίζοντας «σκανδαλώδη» της συλλογική ευρωπαϊκή στάση.
Η επιχείρηση Mare Nostrum τερματίσθηκε στο τέλος του 2014 και αντικαταστάθηκε από την ευρωπαϊκή επιχείρηση Triton.

Ομως, αντίθετα από την επιχείρηση Mare Nostrum, που κύριος στόχος της ήταν να σώζει ζωές, η επιχείρηση Triton είναι κυρίως επιχείρηση ελέγχου, περιορισμένη στα ιταλικά χωρικά ύδατα, και για την οποία οι χώρες που συμμετέχουν περιορίζονται στην προσφορά λίγων πλοίων, ελικοπτέρων, αεροσκαφών και ειδικών στην καταγραφή των μεταναστών.
Αυτή η νέα επιχείρηση επικρίθηκε έντονα όταν 300 πρόσφυγες χάθηκαν στα νερά της Μεσογείου στα μέσα του Φεβρουαρίου.

«Η Ευρωπαϊκή Ενωση φέρει συλλογική ευθύνη για την προσφορά νόμιμων και ασφαλών μεταναστευτικών διαύλων. Είναι ώρα να γίνει, και αν όχι, οι εκκλήσεις της για τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν θα είναι αξιόπιστες», προειδοποίησε ο γενικός γραμματέας της Διεθνούς Αμνηστίας.

Το 2014, περισσότεροι από 218.000 πρόσφυγες αποπειράθηκαν να διασχίσουν τη Μεσόγειο, αλλά τουλάχιστον 3.500 από αυτούς έχασαν τη ζωή τους κατά το διάπλου, στην "πιο θανατηφόρα διαδρομή του κόσμου", σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.



Διαβάστε περισσότερα...

Γυναίκα έδειρε επιβάτη σε λεωφορείο επειδή έβριζε


Οι χαρακτηρισμοί που την εξόργισαν.
Επεισόδιο σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες σε λεωφορείο της γραμμής Αθήνα-Πρέβεζα, το οποίο δεν έλαβε πάντως διαστάσεις, μιας και ο ένας εκ των πρωταγωνιστών αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη και τα πνεύματα ηρέμησαν, αφού πρώτα έφαγε μερικές ψιλές.

Αιτία ο μονόλογος ενός άντρα, αναφορικά με τους Έλληνες και κυρίως τις Ελληνίδες γυναίκες, ο οποίος έκανε το τραγικό λάθος να εκφράσει τις σκέψεις του δυνατά.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με το pamepreveza.gr, μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ σε δρομολόγιο από Αθήνα προς Πρέβεζα, στο οποίο βρίσκονταν περίπου 25 επιβάτες.

Το λεωφορείο βρίσκονταν κοντά στο Αγρίνιο όταν η συζήτηση ενός 60χρονου άντρα στο τηλέφωνο τον εξόργισε και άρχισε να βρίζει και να απειλεί, άγνωστο ποιους, τόσο δυνατά που ήθελαν δεν ήθελαν, τουλάχιστον όσοι βρίσκονταν στα κοντινά καθίσματα τον άκουγαν.

Κλείνοντας το τηλέφωνο, εμφανώς εκνευρισμένος, ο άντρας άρχισε να μονολογεί και να εκφράζει τις σκέψεις του μιλώντας με τον εαυτό του.

«Γ…οι Έλληνες… καλά σας κάνουν οι Γερμανοί… οι γυναίκες είναι π...ς» ήταν μερικές από τις λέξεις που ξεστόμισε. Και όχι μία φορά. Κάτι το οποίο εξόργισε μια νεαρή γυναίκα που καθόταν μερικές θέσεις πίσω του.

«Σας παρακαλώ κύριε…» είπε η κοπέλα, «μπορείτε να μην φωνάζετε τις σκέψεις σας;». Για να λάβει την απάντηση «άι στο διάολο και εσύ μωρή… κότα…».

Έξαλλη μια άλλη γυναίκα που καθόντανε σχεδόν δίπλα στον 60χρονο στο απέναντι κάθισμα, σηκώνεται από το κάθισμά της και εμφανώς εκνευρισμένη πηγαίνει δίπλα του και χωρίς δεύτερη κουβέντα του αστράφτει ένα κατακέφαλο, που του έφυγαν τα γυαλιά που φορούσε…

«Σε ακούμε τόση ώρα, έβρισες την κοπέλα, βρίζεις τις γυναίκες, είπες αυτά που είπες για τους Έλληνες, βρίζεις εθνικότητες…», του είπε η γυναίκα… «Ζήτα αμέσως συγγνώμη εδώ μπροστά σε όλους αλλιώς θα φας και άλλες…», ενώ η νεαρή, που την είπε «κότα» διαμαρτύρονταν για τη συμπεριφορά του και τον στόλιζε με κοσμητικά επίθετα.

Οι επιβάτες του λεωφορείο, έβλεπαν τα όσα διαδραματίζονταν μέχρι που την όλη φασαρία αντιλήφθηκε και ο οδηγός, ο οποίος ζήτησε να μάθει τι συμβαίνει, ενώ προσπαθούσε να βρει μέρος να σταματήσει το όχημα κάτι το οποίο και έγινε.

«Ή τον συμμορφώνεις ή τον ταράζω στο ξύλο» είπε η γυναίκα στο οδηγό. «Θα φάει της χρονιάς του. Μέχρι να φτάσουμε στην Πρέβεζα, θα τον βαράω και θα καλέσω και την αστυνομία» είπε, απαιτώντας επίμονα να ζητήσει συγνώμη για όσα είχε νωρίτερα ξεστομίσει.

Μετά και την προτροπή του οδηγού, ο άντρας τελικά ζήτησε συγνώμη και το συμβάν σταμάτησε εκεί.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Ο άντρας που είναι εθισμένος στη... Μαντόνα


Ο πιο παθιασμένος θαυμαστής της σταρ, ξοδεύει περιουσίες για να της μοιάσει.

Ρίξτε μια δεύτερη, καλύτερη ματιά. Δεν είναι η Μαντόνα, αλλά ένας που της μοιάζει-λίγο ή πολύ.

Ο 31χρονος Άνταμ Γκέρα εμφανίστηκε στην εκπομπή «This Morning» στη βρετανική τηλεόραση και αποκάλυψε ότι έχει ξοδέψει μια μίνι περιουσία για να μοιάσει στο είδωλό του, την… Αγία Μαντόνα-την βασίλισσα της ποπ.

Είναι τέτοιος ο εθισμός του στην 56χρονη αοιδό, που μέχρι και… οπίσθια αναμένεται να τοποθετήσει ώστε το σώμα του να είναι όσο το περισσότερο ίδιο με εκείνο του ειδώλου του.

«Η Μαντόνα είναι η βασίλισσα», είπε ο 31χρονος, εξηγώντας ότι η εμμονή του με την τραγουδίστρια του «like a virgin», ξεκίνησε όταν ήταν στα 15. Έκτοτε, έχει σπαταλήσει περί τις 100.000 λίρες σε πλαστικούς χειρουργούς…
«Μου έφτιαξε τη ζωή μου. Στην ηλικία των 18, έδωσα μια παράσταση μιμούμενος τη Μαντόνα και είχα μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό», λέει.





















Διαβάστε περισσότερα...

Κολωνάκι, το έκπτωτο βασίλειο του χθες


Η κρίση έχει χτυπήσει και τον «Όλυμπο της ελληνικής μπουρζουαζίας» - Ρεπορτάζ του newsbeast.gr.

«Τα ηλιόλουστα σαββατοκύριακα, στο Κολωνάκι, πρέπει να δώσεις μάχη για να βρεις μια θέση στα καφέ που βρίσκονται ολόγυρα στην πλατεία. Οι τιμές θυμίζουν κέντρο του Παρισιού, η πορτοκαλάδα έχει 5 ευρώ την ώρα που άνθρωποι με γυαλιά ηλίου παρατηρούν με ύφος την κίνηση του δρόμου» έγραφε η εφημερίδα Liberation σε πρόσφατο ρεπορτάζ της στην Αθήνα της κρίσης για την περιοχή του Κολωνακίου.

Την ώρα που η διαπραγμάτευση, η διαχείριση της κρίσης χρέους, η επισιτιστική κρίση στα σχολεία, η εκρηκτική άνοδος της ανεργίας και η εικόνα μιας χώρας που δανείζεται ακατάπαυστα με αποτέλεσμα να μαστίζεται από κρίση λιτότητας ως επιβεβλημένη πρακτική αποπληρωμής των εταίρων, είναι τα κυριότερα θέματα που απασχολούν εγχώρια και διεθνή μέσα ενημέρωσης, είναι λογικό η κολωνακιώτικη εικόνα στελεχωμένη από την αθηναϊκή ελίτ να προκαλεί εντυπώσεις. Παρόλα αυτά η εικόνα της βασίλισσας των συνοικιών παρουσιάζεται διαφοροποιημένη και τα στέκια της δεν βρίθουν όλες τις ώρες από κόσμο όπως στο ένδοξο παρελθόν της.



Ανέκαθεν η εμπορική δραστηριότητα του Κολωνακίου συγκεντρωνόταν γύρω από την πλατεία και αναπτυσσόταν στις οδούς Σκουφά, Κανάρη και στο πρώτο κομμάτι της Σόλωνος μέχρι τη Βουκουρεστίου. Από το 2000, τους Ολυμπιακούς και μέχρι περίπου το 2007, ο εμπορικός κόσμος επεκτάθηκε προς τα πάνω και «ανέβηκε» θα έλεγε κανείς μέχρι τους πρόποδες του Λυκαβηττού με κάθε ισόγειο διαμέρισμα να μετατρέπεται σε εμπορική επιχείρηση.

Μετά το 2008, η τάση άρχισε να διαφοροποιείται και η εμπορική συνοικία άρχισε να συρρικνώνεται και πάλι. Με την κρίση αρκετά καταστήματα ένδυσης και υπόδησης έκλεισαν, αρχικά στη Σόλωνος και στη συνέχεια και στις λοιπές πολυσύχναστες οδούς. Την θέση τους έπαιρναν πλέον είδη παραδοσιακών μαγαζιών που είχαν αφανιστεί παλαιότερα, όπως μανάβικα, μπακάλικα, φούρνοι και διάφορα άλλα καταστήματα τροφίμων. Ο λόγος σύμφωνα με θαμώνες του περιοχής οφείλόταν στο γεγονός πως τα ενοίκια έπεφταν την ώρα που οι μόνιμοι κάτοικοί του δεν εγκατέλειπαν την περιοχή.



Κι αν για τους ξένους, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια έχουν συνδέσει το όνομα της χώρας με κακοδιαχείριση, διεφθαρμένη και αναποτελεσματική γραφειοκρατία, φοροδιαφυγή και μέτρα λιτότητας απίστευτης κλίμακας, η κίνηση που εξακολουθεί να παρουσιάζει η περιοχή του Κολωνακίου να τους ωθεί να την χαρακτηρίσουν «Όλυμπο της ελληνικής μπουρζουαζίας», για τους κατοίκους και θαμώνες της σίγουρα δεν ισχύει το ίδιο. Η βασίλισσα χαρακτηρίζεται πλέον έκπτωτη.



«Εκεί που άλλοτε μια καθημερινή επίσκεψη θα ήταν αρκετή για να ψάχνεις ατελείωτες ώρες για πάρκινγκ καθώς και για να χαζεύεις βιτρίνες μέχρι να βρεις μια θέση στο Da Capo ή στο Café Peros σήμερα κινείσαι με άνεση πράγμα που δείχνει την μειωμένη κίνηση», δηλώνει η κ. Τσίτουρα, μόνιμη κάτοικος Κολωνακίου στο newsbeast.gr. ενώ συμπληρώνει πως αρκετά είναι πλέον τα μαγαζιά που μένουν ξενοίκιαστα για καιρό.



Μια απλή βόλτα στα γύρω στενά που άλλοτε αποτελούσαν την καρδιά της αγοράς, είναι αρκετή για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα της. Πράγματι οι κενές βιτρίνες είναι αμέτρητες και μάλιστα οι συσσωρευμένοι λογαριασμοί στις εισόδους πολλών εξ αυτών μαρτυρούν πως εδώ και καιρό δεν μπορούν να βρουν τον νέο τους ιδιοκτήτη.



Αν και η ανθρωπογεωγραφία των θαμώνων δεν έχει διαφοροποιήσει τα ποιοτικά της χαρακτηριστικά, ποσοτικά παρουσιάζεται λιγότερη τροποποιώντας με τον τρόπο αυτό την καθημερινή εικόνα της περιοχής. Συχνοί είναι πλέον οι άστεγοι, οι οποίοι καθισμένοι σε σκαλοπάτια ξενοίκιαστων κατοικιών ή καταστημάτων περιμένουν «τον οβολό των πλουσίων, που σπάνια δίνουν» όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.



«Οι πελάτες που συζητούν θορυβωδώς, καθισμένοι στα τραπέζια των άλλοτε πολυσύχναστων μαγαζιών είναι σίγουρα λιγότεροι, το πλατινέ κρεπάρισμα παρουσιάζεται πεσμένο αφού είναι πολυκαιρισμένο και τα πούρα που σπάνε τα δεσμά της «καπνοαπαγόρευσης» λιγότερα ή έστω μικρότερα» αναφέρει χαριτολογώντας ο κ. Πέππας, θαμώνας της περιοχής εδώ και χρόνια σχολιάζοντας την νέα της εικόνα. «Οι περιπτώσεις των καταστημάτων που χρίζουν μετακόμισης για να χωρέσουν οι πελάτες, πράγμα που παλαιότερα συνέβαινε κατά κόρον, ιδίως σε κομμωτήρια και καταστήματα περιποίησης προσώπου και σώματος, μετριούνται πλέον στα δάκτυλα» συμπληρώνει.



Η Ελλάδα ξαφνικά φτώχυνε. Η ανεργία αυξήθηκε κατά 190% σε πέντε χρόνια ενώ η αγοραστική δύναμη έπεσε κατά 25%. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ακόμα και στο Κολωνάκι τα «πωλείται» και τα «ενοικιάζεται» σε μπουτίκ που μέχρι πρότινος κρατούσαν τα ηνία της αγοράς, να πολλαπλασιάζονται σταθερά ενώ ακόμα και οι τιμές των ρούχων παρουσιάζονται πεσμένες.



Άλλα καταστήματα, στην Τσακάλωφ, πωλούν υποδήματα και γυναικείες τσάντες που ξεκινούν από 25 ευρώ, την ώρα που πριν χρόνια το κόστος δεν θα έπεφτε κάτω από 200 ευρώ. Αλλά και στην ένδυση πολλά είναι τα ρούχα που οι τιμές τους κυμαίνονται από 30 έως 70 ευρώ ακόμα και επώνυμων σχεδιαστών.



Στο οδοιπορικό που πραγματοποιήσαμε και οι εκπτώσεις παρατηρήθηκαν μεγάλες κάνοντας τις τιμές να φαντάζουν απίστευτες σε σχέση με παλιά, ενώ δεν έλειπαν και οι προσφορές ορισμένων ημερών με προϊόντα να διατίθενται στη μισή και πλέον τιμή.



Η κρίση, αν και διαφοροποιημένη από εκείνη άλλων συνοικιών είναι παρούσα. Απόδειξη αποτελούν και οι τιμές των ακινήτων που βρίσκει κανείς. Σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, τα τελευταία χρόνια καταγράφεται μείωση 50% στις τιμές των διαμερισμάτων.



Ωστόσο, άνευ προηγουμένου είναι η κατάσταση στις πολυτελείς κατοικίες όπου οι τιμές έχουν υποχωρήσει από το 2008 ακόμη και πάνω από 50%, ενώ όσο πιο μεγάλο είναι το ακίνητο τόσο μεγαλύτερη και η έκπτωση. Οι εποχές όπου το τετραγωνικό μέτρο κόστιζε 6.000-7.000 ευρώ έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Με μια απλή αναζήτηση ένα νεόδμητο διαμέρισμα, 4ου ορόφου, 118 τμ, κοστίζει 400.000 την ώρα που αντίστοιχο διαμέρισμα στην Πλατεία Παπαδιαμάντη στα Πατήσια κοστίζει λίγο παραπάνω από 200.000 ευρώ.



Την πτώση των τιμών επιβεβαιώνει στο newsbeast.gr και η κ. Σταυρούλα Βάμβακα από το μεσιτικό γραφείο της Remax New Deal που δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων περιοχών και στο Κολωνάκι.«Οι τιμές σήμερα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ελκυστικές. Βέβαια η μεγάλη κάθοδος που συντελέστηκε τα τελευταία χρόνια, της τάξης του 50-60%, παρουσιάζεται εν μέρει σταθεροποιημένη τον τελευταίο χρόνο, η πτώση επιβραδύνεται, οπότε θα μπορούσαμε να πούμε πως η αγορά παρουσιάζει σημάδια ανάπτυξης. Θα παρατηρήσατε πως τα καταστήματα που νοικιάζονται ή πωλούνται σήμερα, είναι λιγότερα από ότι στη βαθιά κρίση. Η αγορά προσαρμόζεται στη νέα πραγματικότητα και οι ιδιοκτήτες σιγά σιγά συμβιβάζονται με τις νέες τιμές.

Όσον αφορά το επαγγελματικό ακίνητο επειδή συναρτάται με την ρευστότητα της αγοράς, όσο αυτή δεν βρίσκεται στο προσκήνιο είναι δύσκολο να υπάρξει ουσιαστική ανάκαμψη. Στο οικιστικό κομμάτι, στην αγορά κατοικίας δηλαδή, σχετίζεται υποχρεωτικά με τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά οπότε ούτε εκεί μπορεί η εικόνα να βελτιωθεί δραστικά. Για το τελευταίο διάστημα βέβαια πρέπει να λάβουμε υπόψη μας κι όλο αυτό το κλίμα ανασφάλειας, άγνωστοι μέχρι σήμερα παραμένουν οι φόροι που θα βαρύνουν την κατοχή ακινήτων, το οποίο σίγουρα δεν βοηθά την αγορά ειδικά στο Κολωνάκι, μια περιοχή με υψηλή τιμή ζώνης. Κι όλα αυτά εκεί που προ κρίσης θα μπορούσαμε να πούμε πως χρειαζόσουν "μέσο" για να αγοράσεις ή να νοικιάσεις κατάστημα ή σπίτι»...























Διαβάστε περισσότερα...