Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Σχολή για επίδοξους πορνοστάρ


Τώρα και… διπλωματούχοι από τον Καναδά.

Μια… ευκαιρία που περίμεναν πολλοί –όπως φαίνεται από τις εγγραφές- έδωσε μια εταιρεία στον Καναδά, η οποία ίδρυσε σχολή για πρωταγωνιστές ερωτικών ταινιών.

Το να διαθέτει κανείς ένα γραμμωμένο κορμί και… ταλέντο, μάλλον δεν αρκεί πλέον, καθώς από εδώ και στο εξής θα βγαίνουν στην αγορά εργασίας και πορνοστάρ με δίπλωμα. Η ακαδημία θα εκπαιδεύει άντρες για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στις ταινίες του συγκεκριμένου είδους. Με πρωτοβουλία της εταιρίας παραγωγής Pegas Production, η σχολή άνοιξε τις πύλες της στο Οντάριο, παρέχοντας ημερήσια μαθήματα σε όλους τους ενδιαφερόμενους, έναντι 149 δολαρίων.

Προς το παρόν τουλάχιστον, η συμμετοχή επιτρέπεται μόνο στους άνδρες, οι οποίοι μαθαίνουν για τους μύθους γύρω από το σεξ, για το πως να γίνεται με ασφάλεια, αλλά και τον τρόπο να εξοικειωθούν με την κάμερα. Εφόσον περάσουν με επιτυχία τα τεστ, τότε ακολουθεί δεύτερη φάση με την πρακτική εξέταση, όπου θα κληθούν να αποδείξουν έμπρακτα όσα έμαθαν, με την παρτενέρ που θα επιλέξει η σχολή.

Πάντως, από την αρχή η απήχηση της «ροζ» ακαδημίας ήταν μεγάλη. Μόνο την πρώτη ημέρα εμφανίστηκαν στην «ροζ» ακαδημία 50 άνδρες, από τους οποίους επελέγησαν οι δέκα και οι τέσσερις πέρασαν με άριστα δέκα την πρώτη φάση της εκπαίδευσης.




Διαβάστε περισσότερα...

Τραγωδία σε γιορτή στην Ιταλία


Νεκρούς και καταστροφές άφησε στο πέρασμα της η σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε τις προηγούμενες ημέρες την γειτονική Ιταλία. Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες στη Βόρεια Ιταλία, όταν τα ορμητικά νερά κατέστρεψαν υπαίθρια γιορτή.

Δείτε το βίντεο του Alpha




Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Γυμνό πάνω σε γυμνό πάνω σε άλλο γυμνό


Η αποκαλυπτική φωτογράφος και τα περίφημα έργα της.

Από τις πρώτες μέρες της καλλιτεχνικής δημιουργίας, το γυμνό αποτελεί μια σταθερά αισθητική πηγή έμπνευσης για όσους εργάζονται με τη φωτογραφική μηχανή, το χρώμα ή το μολύβι.

Η φωτογράφος Evelyn Bencicova, που ζει και εργάζεται στο Βερολίνο, δε θα μπορούσε να εξαιρέσει το γυμνό από τη δουλειά της καταφέρνοντας να το αποτυπώσει με έναν διαφορετικό, διόλου χυδαίο, τρόπο. Η 21χρονη δημιουργός «στοιβάζει» σώματα το ένα πάνω στο άλλο δημιουργώντας μια πρωτότυπη σάρκινη σύνθεση.

Η δαιμόνια φωτογράφος βάζει γυμνό πάνω σε γυμνό πάνω σε άλλο γυμνό, σε διφορούμενες θέσεις που είναι δύσκολο να πει κανείς εάν τα αντικείμενά της συμμετέχουν σε ένα καλλιτεχνικό όργιο ή σε έναν απολαυστικό υπνάκο.














Διαβάστε περισσότερα...

"Ο ΕΝΦΙΑ αφορά κάθε άτομο χωριστά στην οικογένεια"


Για τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων, μίλησε ο οικονομολόγος και φοροτεχνικός Δημήτρης Λέντζας, στον Real Fm 97.8 και στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα και της Έρης Πανάγου.

Ο οικονομολόγος τόνισε ότι ο ΕΝΦΙΑ αφορά κάθε άτομο χωριστά στην οικογένεια.

«Το κάθε άτομο θα πρέπει να μπει στην δική του μερίδα για να δει πόσα θα πληρώσει. Και αυτό είναι μία αστοχία του συστήματος», είπε χαρακτηριστικά. 

Σημείωσε επίσης ότι ο «ΕΝΦΙΑ είναι το γνωστό χαράτσι και ο ΦΑΠ είναι άλλο κομμάτι». Μάλιστα υπογράμμισε ότι αν κάποιος δεν πληρώσει ΕΝΦΙΑ έχει όλες τις συνέπειες που έχει οποιαδήποτε ληξιπρόθεσμη οφειλή προς το δημόσιο. 

Ακούστε το ηχητικό:




Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Κάκτοι ανθίζουν για 24 ώρες τον χρόνο


Υπάρχουν εντυπωσιακά και όμορφα πράγματα που όμως διαρκούν για λίγο. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν τα είδη των κάκτων «Selenicereus grandiflorus» και «Echinopsis» που ανθίζουν μόλις μία φορά τον χρόνο, βγάζουν ένα μόνο εντυπωσιακό λουλούδι και την επομένη αυτό μαραίνεται και πέφτει.

Παρόλα αυτά, η βραχύβια αυτή ομορφιά τους εντυπωσιάζει, καθώς το άνθος είναι μεγάλο και ιδιαίτερο, προσφέροντας μια μοναδική εικόνα.





Το είδος αυτό του φυτού είναι ιδιαίτερα σπάνιο και πολλές φορές δεν ανθίζει ποτέ. Ωστόσο όταν το κάνει αποζημιώνει τον ιδιοκτήτη του και με το παραπάνω.




Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

«Ζουμ» σε όσα αφαιρούνται από τα σώματα ασθενών


Ανατριχιαστικές φωτογραφίες από την Maija Tammi.

Εικόνες για γερό στομάχι. Η φωτογράφος Maija Tammi δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την οπτική ερμηνεία των λέξεων και των ιδεών και αυτό αντικατοπτρίζεται στη τελευταία της δουλειά «Removals». Ξεκίνησε το 2011 ως μέρος ενός έργου διάρκειας ενός έτους, και κατέληξε να δουλεύει πάνω στο πρότζεκτ μέχρι το 2013, με έμφαση στον επαναπροσδιορισμό της ιδέας της ασθένειας.

Ωστόσο, η ταλαντούχα καλλιτέχνης αντί να εστιάσει στους ανθρώπους, αποφάσισε να επικεντρωθεί σε αυτά που είχαν αφαιρεθεί από τα σώματα ασθενών.

Έτσι, ήρθε σε επαφή με ένα νοσοκομείο στη Φινλανδία από όπου ζήτησε από τους υπεύθυνους αν θα μπορούσε να φωτογραφίσει σπλαχνικά «αντικείμενα» που αφαιρούνται μετά από μια εγχείρηση. Η Tammy για τις ανάγκες του δύσκολου έργου της, έπρεπε να περιμένει επί ώρες για ένα τηλεφώνημα από κάποιο χειρουργείο, ενώ μέσα στα ελάχιστα λεπτά που είχε στη διάθεσή της, έπρεπε να καταγράψει με τη κάμερά της τα ανατριχιαστικά αυτά «αντικείμενα».

Πάντως για τις εικόνες της, πέρα από την δαιδαλώδη γραφειοκρατία, δεν χρειάστηκε να λάβει την άδεια από τους ασθενείς μιας και «από τη στιγμή που κάτι αφαιρείται από ένα σώμα, αυτό αποτελεί 'ιδιοκτησία' του νοσοκομείου», αναφέρει η ίδια στο διαδικτυακό περιοδικό Slate.

Η ίδια έχει εστιάσει το φακό της-σίγουρα για αρκετούς αναγνώστες οι εικόνες είναι αρκετά σοκαριστικές-σε επεμβάσεις χολολιθίασης, βρογχοκήλης, καρκίνου του μαστού, και σε ακρωτηριασμούς.
















Διαβάστε περισσότερα...

Έμειναν κρεμασμένοι από τον 48ο όροφο


Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα.

Αυτή την εμπειρία μάλλον δεν θα την ξεχάσουν ποτέ στη ζωή τους οι δύο καθαριστές τζαμιών, οι οποίοι πήγαν για να κάνουν τη δουλειά τους και βρέθηκαν να κρέμονται στο κενό.

Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής τους. Σκαρφάλωσαν με το ειδικό κουβούκλιο στον ψηλότερο ουρανοξύστη της Αυστρίας. Φτάνοντας στον 48ο όροφο άρχισαν να καθαρίζουν τα τζάμια, ώσπου κάποια στιγμή η εξέδρα που πατούσαν πήρε μεγάλη κλίση. το αποτέλεσμα ήταν να βρεθούν κρεμασμένοι στο κενό, 144 μέτρα από το έδαφος.

Όσοι είδαν το περιστατικό –περνώντας από τον ουρανοξύστη «DC Tower 1» στην Βιέννη- με το σώμα του ενός από τους εργάτες να έχει βγει εκτός πλατφόρμας, «τρελάθηκαν». Οι φωτογραφίες κόβουν την ανάσα…

Σύμφωνα με τα αυστριακά ΜΜΕ και οι δυο σώθηκαν παρά το γεγονός ότι στο σημείο φυσούσαν πολύ δυνατοί άνεμοι. Τριάντα πυροσβέστες επιστρατεύτηκαν για να τους σώσουν και να τους μεταφέρουν στο έδαφος. Ανάλογο περιστατικό είχε γίνει και πέρυσι στη Νέα Υόρκη με 2 καθαριστές να εγκλωβιστούν στον 45ο όροφο στο κτίριο Χίρστ στο Μανχάταν.







Διαβάστε περισσότερα...

Κινέζος ψάρεψε φαλαινοκαρχαρία-τέρας


Υπολογίζεται πως έχει βάρος δύο τόνους και μήκος σχεδόν πέντε μέτρα.

Μπορεί να είναι είδος υπό εξαφάνιση και άρα προστατευόμενο στην Κίνα, αλλά αυτό δεν εμπόδισε ένα κινέζο ψαρά, αφού έπιασε ένα μεγαλόσωμο φαλαινοκαρχαρία, να τον μεταφέρει στο παζάρι για πούλημα!

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Dailymail, ο Κινέζος έχει φορτώσει το ψάρι πάνω στο όχημά του.

«Το γιγάντιο πλάσμα έσπασε τα δίχτυα μας και πήγε να φάει τα ψάρια που είχαμε πιάσει» είπε ο ψαράς. «Βλέπετε είχε ήδη φάει μερικά πριν πιαστεί κι αυτό στα δίχτυα και ψοφήσει».

Ο φαλαινοκαρχαρίας υπολογίζεται πως έχει βάρος δύο τόνους και μήκος σχεδόν πέντε μέτρα.

Δείτε τις φωτογραφίες













Διαβάστε περισσότερα...

Η Mariah Carey εξώφυλλο στο πρώτο gay περιοδικό της Τουρκίας!


Στόχος να μην κρύβονται οι ομοφυλόφιλοι, λέει ο αρχισυντάκτης.

Η Mariah Carey σπάει τα ταμπού και ποζάρει στο εξώφυλλο του πρώτου gay περιοδικού της Τουρκίας το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 5 Αυγούστου και μάλιστα στα ράφια επιλεγμένων βιβλιοπωλείων της χώρας.

Το περιοδικό θα διανείμεται δωρεάν για έναν χρόνο μετά από χορηγία εταιρείας που αναπτύσσει εφαρμογές ερωτικών ραντεβού.

«Θέλουμε να σπάσουμε όλα τα ταμπού, βήμα-βήμα» δηλώνει ο νεαρός αρχισυντάκτης του περιοδικού Εμίρ Ακγκιούν, ο οποίος υποστηρίζει ότι οι πρώτες αντιδράσεις κατά την προετοιμασία της πρώτης έκδοσης είναι θετικές. Ο κρυφός στόχος των υπευθύνων του περιοδικού είναι να βοηθήσουν όσους Τούρκους είναι ομοφυλόφιλοι και κρύβονται, «να βγουν από την ντουλάπα» και να ομολογήσουν την ιδιαιτερότητά τους.




Διαβάστε περισσότερα...

Πιάτο θησαυρός ανακαλύφθηκε σε διαμέρισμα


Το βρήκαν τα εγγόνια της ιδιοκτήτριας μετά το θάνατό της.

Ένα κινέζικο πιάτο που βρέθηκε σε ένα ντουλάπι στο διαμέρισμα μιας ηλικιωμένης γυναίκας στο Leeds της Αγγλίας, αποδείχθηκε ότι ήταν ένας πολύτιμος θησαυρός αξίας 300.000 λιρών Αγγλίας.

Πιάτο-θησαυρός ανακαλύφθηκε σε διαμέρισμα

Το διαμέτρου 20 εκατοστών πιάτο «έπιασε» τελικά στη δημοπρασία που έγινε 100 φορές πάνω από την αρχικά εκτιμώμενη τιμή, η οποία κυμαινόταν ανάμεσα στις 2.000-3.000 λίρες.

Είναι φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από νεφρίτη και οι ειδικοί άρχισαν να υποψιάζονται ότι είχαν υποτιμήσει την πραγματική του αξία, όταν άρχισαν να δέχονται προσφορές από την Άπω Ανατολή, πολύ πριν από την ημερομηνία που είχε καθοριστεί για τη δημοπρασία.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές κατέλαβαν 11 τηλεφωνικές γραμμές, ενώ άλλοι έσπευσαν να κάνουν τις προσφορές τους μέσω διαδικτύου.

Το «σφυρί» τελικά χτύπησε τρεις φορές όταν έφτασε τις 300.000 λίρες.

Όπως αναφέρει η Daily Mail σε δημοσίευμά της, ο άγνωστος πλειοδότης είναι από την Κίνα. Συνολικά διέθεσε 360.000 λίρες με όλους τους φόρους που συνοδεύουν το πολύτιμο απόκτημά του.

Τα τρία εγγόνια της αρχικής ιδιοκτήτριας μοιράστηκαν το ποσό. Η ίδια το είχε αγοράσει πριν από 40 περίπου χρόνια.

Το πιάτο χρονολογείται από την εποχή του κινέζου αυτοκράτορα Qianlong, κατά τη διάρκεια της δυναστείας Qing το 18ο αιώνα.



Διαβάστε περισσότερα...

Ούτε ένα σχόλιο στη δημόσια διαβούλευση για τη μοριοδότηση των δυσπρόσιτων


Αύριο η συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου.

Μπορεί η μοριοδότηση των δυσπρόσιτων σχολείων να αποτελούσε ένα από τα φλέγοντα θέματα των αναπληρωτών ωστόσο δεν κατατέθηκε ούτε ένα σχόλιο στη δημόσια διαβούλευση του Υπουργείου Παιδείας.

Ο λόγος φυσικά δεν ήταν η αδιαφορία των αναπληρωτών αλλά το γεγονός ότι δεν το αντιλήφθηκαν ώστε να σχολιάσουν τις προτάσεις του Υπουργείου Παιδείας. Η εν λόγω διαβούλευση δεν παρουσιάστηκε από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο σε αντίθεση με το νομοσχέδιο της Ειδικής Αγωγής όπου τα σχόλια για τους αναπληρωτές είχαν φθάσει τα 1.055

Το γεγονός ότι δεν κατατέθηκαν σχόλια αναφέρεται και στην έκθεση για τη δημόσια διαβούλευση που το συνοδεύει καθώς τονίζεται:

Για το συγκεκριμένο σχέδιο νόμου δεν κατατέθηκε κανένα σχόλιο στη δημόσια διαβούλευση οπότε και οι διατάξεις έμειναν αμετάβλητες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σχέδιο νόμου αναρτήθηκε στις 25/7 και ώρα 8.00 ενώ η διαβούλευση ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουλίου.

Αύριο θα συνεδριάσει η Διαρκής Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων με θέμα ημερήσιας διάταξης:

Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων «Ίδρυση και Οργάνωση Συμβουλίου Εθνικής Πολιτικής για την Παιδεία και άλλες διατάξεις».



Διαβάστε περισσότερα...

Τέρατα στα μάτια των παιδιών τους


Πως βλέπουν τους αλκοολικούς γονείς τους σε ένα εκπληκτικό βίντεο.

Τρεκλίζουν από το πρωί, κυκλοφορούν μέσα στο σπίτι με ένα ποτήρι στο χέρι και κάποιες φορές φτάνουν να χτυπούν τα παιδιά τους ή και να τα κακοποιούν. Αυτοί οι γονείς μοιάζουν με τέρατα στα μάτια των παιδιών τους.

Μητέρες ή και πατέρες που είναι αλκοολικοί τραυματίζουν τις παιδικές ψυχές και πολλές φορές και τα σώματα των μικρών… αγγελουδιών τους. Εκείνα τους κοιτούν και αντικρίζουν κάτι φρικιαστικό, κάτι που τα απωθεί και τα κάνει να φοβούνται. Αυτή είναι η πραγματικότητα, την οποία δείχνει πιο παραστατικά ένα βίντεο που δημιούργησε η Fragile Childhood, μια φινλανδική μη κερδοσκοπική εταιρία για την προστασία των παιδιών.

Ή απάντηση δίνεται στον τίτλο της καμπάνιας. «Αλκοολικοί γονείς: τέρατα στα μάτια των παιδιών». Έτσι τους βλέπουν τα πιτσιρίκια, σαν αυτά τα πλάσματα που έρχονται στα όνειρα τους και τα κάνουν εφιάλτες. Αυτό δηλαδή που κάνουν οι γονείς τους όταν τα παιδιά τους είναι ξύπνια.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε…




Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Κοινωνικό Σχολείο από Σεπτέμβρη


Ο σχεδιασμός το μικροσκόπιο του υπουργείου Παιδείας.

Ο στόχος είναι το Κοινωνικό Σχολείο να είναι έτοιμο να λειτουργήσει με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Έτσι, σχεδιάζονται ήδη τα χρονοδιαγράμματα και ενεργοποιούνται όλοι οι σχετικοί με αυτά τα ζητήματα φορείς, σημείωσε ο αρμόδιος υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος, στη σύσκεψη εργασίας που πραγματοποιήθηκε, σήμερα, με αντικείμενο το «Κοινωνικό Σχολείο», στο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Στο επίκεντρο βρέθηκαν οι δράσεις και τα προγράμματα που θα υλοποιηθούν και στους δέκα άξονες (άθληση, διατροφή, ναρκωτικά, κάπνισμα & αλκοόλ, σεξουαλική αγωγή, μολυσματικές ασθένειες, ρατσισμός, χουλιγκανισμός, αισθητική, ολυμπισμός).

Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος, εκτός από τον υπουργό Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδο, ο υφυπουργός Κώστας Κουκοδήμος, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, η πρόεδρος του ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ Τζένη Κρεμαστινού, η ηθοποιός, σκηνοθέτης και καλλιτεχνική επιμελητήρια Τατιάνα Λυγερή και ο καθηγητής του τμήματος «Επιστήμη Διαιτολογία-Διατροφή» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Γιάννης Μανιός.



Διαβάστε περισσότερα...

Ανακοίνωση του «Τιτάνια» για τη δωρεά στο «Χαμόγελο του Παιδιού»


Η εταιρεία διευκρινίζει ότι αφήνεται μειοψηφικό πακέτο μετοχών στο ίδρυμα.

Από το γραφείο Διοίκησης της εταιρείας «ΑΕΞΕ ΤΙΤΑΝΙΑ» εξεδόθη διευκρινιστική ανακοίνωση σχετικά με τη δωρεά προς το «Χαμόγελο του Παιδιού» που έκανε μετά θάνατον ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «Τιτάνια».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δημοσίευμα εφημερίδος της 4ης Αυγούστου 2014 αναφορικά με την κληρονομιά Κωνσταντίνου Β. Μαλάμου δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Κατά τη διαθήκη του εκλιπόντος αφήνεται μειοψηφικό πακέτο μετοχών στο ίδρυμα «Χαμόγελο του Παιδιού» και μάλιστα με τον ρητό όρο μη αναμίξεως του ιδρύματος στην εκλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.
Η πλειοψηφία των μετοχών και η Διοίκηση της εταιρείας ανήκει στην οικογένεια Μαλάμου».



Διαβάστε περισσότερα...

Αλλαγή πλοίου και πύλης αναχώρησης για Σύρο-Τήνο-Μύκονο


Αφορά στο δρομολόγιο της Τρίτης 5 Αυγούστου στις 7.30 το πρωί.

Η Blue Star Ferries ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι το δρομολόγιο της Τρίτης 5 Αυγούστου από Πειραιά για Σύρο-Τήνο-Μύκονο στις 7 και μισή το πρωί θα πραγματοποιηθεί από το πλοίο BLUE STAR PATMOS.

Νέα Πύλη αναχώρησης η Ε2 αντί της πύλης Ε7.



Διαβάστε περισσότερα...

Κατέφυγε στη τέχνη για να ξεφύγει από το junk food


Καλλιτέχνης δημιουργεί γλυπτά-ζόμπι και στέλνει το δικό του μήνυμα κατά της παχυσαρκίας.

Ο James Ostrer κατέφυγε στην τέχνη για να ξεφύγει από τον εθισμό του στο junk food.

Ο εθισμός του ξεκίνησε στην παιδική ηλικία, μετά το διαζύγιο των γονιών του. Κάθε Σαββατοκύριακο ο πατέρας του, έπαιρνε εκείνον και τα αδέρφια του και τους πήγαινε σε γνωστή αλυσίδα junk food, όπου όπως λέει για εκείνον έμοιαζε με παράδεισο. Η αγάπη του για το «βρώμικο» φαγητό συνεχίστηκε και στην ενήλικη ζωή του, ενώ ακόμα και σήμερα υπάρχουν στιγμές -ειδικά όταν αισθάνεται στεναχωρημένος- που το αναζητά.



Προσπαθώντας να βρει μία διέξοδο, κατέφυγε στην τέχνη. Τα τελευταία δύο χρόνια ξοδεύει χρήματα για να αγοράζει σοκολάτες, καραμέλες, ζαχαρόπαστες όχι για να τα φάει, αλλά για να φτιάξει κωμικοτραγικά ανθρώπινα γλυπτά που θα αναδείξουν την εφιαλτική διάσταση του εθισμού στα γλυκά.



Ο καλλιτέχνης δημιουργεί ζόμπι-φτιαγμένα από ζάχαρη, δίνοντας το δικό του μήνυμα κατά της παιδικής παχυσαρκίας.

Για τα μοντέλα του κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης ο Oster σημειώνει: «Η διαδικασία της φωτογράφισης δεν είναι καθόλου διασκεδαστική για εκείνους καθώς φορούν γυαλιά ή ψεύτικα μάτια και κάθονται χωρίς να βλέπουν, χωρίς να μπορούν να κινηθούν και μερικές φορές αναπνέοντας από το ένα ρουθούνι...Αυτό για μένα είναι μία πολύ ενδιαφέρον και βγάζει συναισθήματα στους ανθρώπους».







Διαβάστε περισσότερα...