Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Πόθος για κυριαρχία και υπακοή, πάθος για απρόθυμες παρτενέρ και σεξ με δύο άνδρες


Πέντε άνθρωποι αποκαλύπτουν τις πιο κρυφές ερωτικές φαντασιώσεις τους.

Οι περισσότεροι άνθρωποι κρατούν επτασφράγιστο μυστικό τις σεξουαλικές φαντασιώσεις τους, ειδικά αυτές που παρεκκλίνουν λίγο ή πολύ από αυτό που θα χαρακτηρίζαμε συνηθισμένο.

Ορισμένοι κάνουν ένα μεγάλο βήμα για τη σεξουαλική τους ζωή και μοιράζονται τις πιο μύχιες ερωτικές σκέψεις τους με τους συντρόφους τους.

Αλλά υπάρχουν και οι παρακάτω πέντε γενναίοι που τολμούν να αποκαλύψουν και μάλιστα on camera τις πιο κρυφές φαντασιώσεις τους.

Οι συνεντεύξεις συνιστούν μια βουτιά στα βαθιά της σεξουαλικής ζωής τριών γυναικών και δύο ανδρών, οι οποίοι αποκαλύπτουν τι θα ήθελαν να κάνουν στο κρεβάτι τους και δεν έχουν ακόμα καν επιχειρήσει.

Από το να δίνουν εντολές ή να υπακούν πειθήνια σε αυτές, μέχρι το να μοιραστούν το κρεβάτι τους όχι με έναν αλλά δύο άτομα του άλλου φύλου, μιλούν χωρίς αναστολές για τις εικόνες και τις σκέψεις που μπορούν να στείλουν την ερωτική τους διάθεση στα ουράνια.

Ο πρώτος άνδρας εξομολογείται πως ζει με τη σύντροφό του αλλά έχει κι άλλες «αγαπημένες και ερωμένες». Παρότι φαίνεται η σεξουαλική του ζωή να είναι γεμάτη, υπάρχει μια συγκεκριμένη φαντασίωση που δεν έχει ικανοποιήσει.



«Είναι η φαντασίωση μιας απρόθυμης παρτενέρ», ομολογεί και προσθέτει: «βιτσιόζικες φαντασιώσεις. Δεν ξέρω γιατί κάτι τόσο αποκρουστικό στην πραγματικότητα είναι τόσο ελκυστικό στη φαντασίωση. Συμπεραίνω μόνο πως έχει να κάνει με το θέμα της δύναμης».

Ο δεύτερος άνδρας επίσης δείχνει να ερεθίζεται με την ιδέα της ισχύος. Εξομολογείται πως δεν ήταν πολύ ενεργός σεξουαλικά τελευταία αλλά μοιράζεται μια παλαιότερη επιθυμία του: «Ένα καλοκαίρι ήμουν με μια κοπέλα, ήθελα να τη δέσω και να την αφήσω εκεί. Να τη δέσω σε μια κολόνα, να την αφήσω εκεί και να της δίνω φαγητό, σαν να είναι σκλάβα μου. Θα το ήθελε, προφανώς».



Προσθέτει πως φαντασιώνεται να έχει τον έλεγχο, ακόμα και να γίνεται σκληρός. «Είχα χαμηλή αυτοεκτίμηση όταν ήμουν μικρός. Τελευταία έχω αποκτήσει περισσότερη. Οπότε όταν βρίσκομαι με ένα κορίτσι κάνω πολλά πράγματα, μπορώ να κάνω πολλά τρελά πράγματα», λέει χτυπώντας το ένα χέρι του με το άλλο. «Αλλά δεν μου συμβαίνει αυτό πολύ. Θα ήθελα ένα κορίτσι , κάποια που να της αρέσει να σκληραίνουν λίγο τα πράγματα. Λίγα χτυπήματα, μου αρέσουν τα χτυπήματα. Μου αρέσει να είμαι πολύ γλυκός αλλά και πολύ σκληρός ταυτόχρονα. Αυταρχικός».

«Ήμουν κυρίως με γυναίκες τους τελευταίους μήνες αλλά επιθυμώ να βρεθώ σωματικά με έναν άνδρα, σεξουαλικά, να του παραδώσω τον έλεγχο», περιγράφει μία από τις γυναίκες στο βίντεο.



«Θέλω έναν άνδρα να μου {..} τον εγκέφαλο και να με ελέγχει, να κάνω όλα αυτά που μια ολόκληρη ζωή μου λένε πως κάνουν άνδρες και γυναίκες, πως η αρρενωπότητα σημαίνει δύναμη και το να είσαι γυναίκα σημαίνει να υποτάσσεσαι».

Μπορεί αυτό να μην είναι ασυνήθιστο γενικά αλλά για την ίδια είναι πολύ παράξενο επειδή είναι κάτι που δεν είχε θελήσει ποτέ στο παρελθόν. «Πάντα το απέρριπτα στη ζωή μου, δεν το επιθύμησα ποτέ. Αλλά τώρα με ενδιαφέρει να παίξω αυτό το ρόλο, να παραδώσω τον έλεγχο σε κάποιον και να αφεθώ εντελώς στα χέρια του. Να με κυριαρχεί ένας άνδρας», εξηγεί.

«Το δικό μου ζήτημα είναι να περνάς τα όρια. Πάντα φαντασιώνομαι μια κατάσταση επίπονη, μια αργή διαδικασία που δεν ξέρω ακριβώς τι θα συμβεί», εξομολογείται η δεύτερη γυναίκα και περιγράφει ένα σενάριο με την ίδια να επιβαίνει σε λεωφορείο.



«Νιώθω πως κάποιος έρχεται κοντά μου και σκέφτομαι πως έχει πολύ κόσμο. Και μετά νιώθω κάτι άλλο, ένα χέρι», περιγράφει. Το χέρι αγγίξει τα οπίσθιά της και την αφήνει να αναρωτιέται να ο άνδρας το κάνει επίτηδες ή κατά λάθος. Το ζήτημα στη φαντασίωσή της είναι η ασφάλεια, λέει. «Η εμπιστοσύνη είναι απαραίτητη στα πάντα, πιστεύω. Σε κάθε σχέση που έχεις με έναν άλλο άνθρωπο. Αλλά το δύσκολο κομμάτι είναι πως το μεγαλύτερο μέρος της φαντασίωσής μου έχει να κάνει με το ότι δεν γνωρίζω τι θα συμβεί. Όσο περισσότερο προγραμματίζω, όσα περισσότερα γνωρίζω, είναι ενδιαφέρον να προσπαθώ να συνθέσω μια κατάσταση που νιώθω ταυτόχρονα ασφαλής αλλά και δεν ξέρω τι θα μου συμβεί», καταλήγει.

Η τρίτη γυναίκα του βίντεο αποκαλύπτει πως φαντασιώνεται τρίο, την ίδια με δύο άνδρες.



«Αγαπώ τους άνδρες, έχω την εικόνα να είναι δύο υπέροχα πλάσματα μαζί μου και να μου συμπεριφέρονται σαν να είμαι βασίλισσα, πχ να με ταΐζουν σταφύλι, να μου κάνουν αέρα. Κι ένας άνδρας θα μπορούσε να το κάνει αυτό αλλά θα ήταν πολύ καλύτερα αν είχα δύο», λέει γελώντας. «Για τις γυναίκες είναι εύκολο να βρεθούν με άλλες γυναίκες αλλά για τους άνδρες παραμένει κάτι δύσκολο», προσθέτει σχετικά με τη σύνθεση της τριάδας στη φαντασίωσή της. «Οπότε με ιντριγκάρει η ιδέα ανδρών να έρχονται κοντά και να έχουν σεξουαλικές εμπειρίες χωρίς να νιώθουν πως απομακρύνονται από την ταυτότητά τους», καταλήγει.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Νέο γκράφιτι του Banksy για το μεταναστευτικό


Εμπνευσμένο από το έργο «Οι Άθλιοι», το έργο καταδικάζει τη στάση της Γαλλίας στο μεταναστευτικό.

Στο μεταναστευτικό είναι αφιερωμένο το νέο έργο του γνωστού δημιουργού γκράφιτι Banksy. Το έργο εμφανίστηκε έξω από την πρεσβεία της Γαλλίας στο Λονδίνο.

Νέο γκράφιτι του Banksy για το μεταναστευτικό

Ο Βρετανός καλλιτέχνης, ο οποίος παρά τη φήμη του κρατά μυστική την ταυτότητά του, ζωγράφισε ένα κορίτσι να πνίγεται από τα δακρυγόνα στη «Ζούγκλα» του Καλαί και ενώ πίσω του ανεμίζει μία σκισμένη γαλλική σημαία.

Εμπνευσμένο από το έργο «Οι Άθλιοι», το έργο καταδικάζει τη στάση της χώρας στο μεταναστευτικό.

Μάλιστα, εφόσον κάποιος σκανάρει το barcode στο κάτω μέρος του γκράφιτι, αυτό τον παραπέμπει σε βίντεο από αστυνομική επιχείρηση στο Καλαί της βόρειας Γαλλίας, στις 5 και 6 Ιανουαρίου, σύμφωνα με το Euronews.

Πάντως, οι υπεύθυνοι του κτηρίου, στον εξωτερικό τοίχο του οποίου ζωγράφισε το έργο του ο Βρετανός καλλιτέχνης, έσπευσαν λίγες ώρες αργότερα να καλύψουν το αινιγματικό γκράφιτι...


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Το πρότζεκτ ενός ζευγαριού Ελλήνων σε χωριό του Νεπάλ


The Greenhouse Project για την ανοικόδομηση της περιοχής.

Βρίσκονται στο Νεπάλ, στο χωριό Τακούρε, εδώ και ένα μήνα σε υψόμετρο περίπου 3.000 μέτρων, σε μία περιοχή που έχει πληγεί από τους καταστροφικούς σεισμούς, τον περασμένο Απρίλιο και Μάιο. Οι συνθήκες διαβίωσης είναι δύσκολες, χωρίς ηλεκτρισμό και νερό. Κοιμούνται σε σκηνή υπό ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά γεμάτοι εμπειρίες και θετικά συναισθήματα.

Το πρότζεκτ ενός ζευγαριού Ελλήνων σε χωριό του Νεπάλ

Ένα ζευγάρι Ελλήνων, ο Έλπις Χρυσοβέργης και η Δώρα Μπίστη ταξίδεψαν στο Τακούρε για να βοηθήσουν στην ανοικοδόμηση της περιοχής και για να στηρίξουν τους κατοίκους να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους. Στο Τακούρε περίπου το 95% των σπιτιών έχει ισοπεδωθεί.

«Βοηθάμε έναν τοπικό οργανισμό σε δύο μεγάλα project. Το πρώτο είναι η ανέγερση δύο σχολείων από υλικά της γης, άμμο, πηλό, χώμα. Το δεύτερο project, το οποίο έχουμε αναλάβει εμείς, είναι η δημιουργία ενός μεγάλου θερμοκηπίου. Στόχος μας είναι στο θερμοκήπιο να φυτέψουμε χιλιάδες δένδρα αβοκάντο και κακαόδεντρα, τα οποία θα καλλιεργηθούν από τους ντόπιους. Με τον τρόπο αυτό θα βοηθήσουμε την κοινότητα να αναπτύξει μια βιώσιμη επιχείρηση και να εξασφαλίσει χρήματα, έτσι ώστε να χτίσει τα σπίτια της απ' την αρχή», εξήγησε ο Έλπις Χρυσοβέργης στο Πρακτορείο FM 104,9 του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.



Σκοπός της εκστρατείας Greenhouse Project είναι αρχικά η κατασκευή του θερμοκηπίου και στη συνέχεια, με την πώληση των προϊόντων που θα παράγονται σε αυτό, να μπορεί η κοινότητα να συντηρηθεί τουλάχιστον για τα επόμενα 15 με 20 χρόνια.

«Έχουμε υλοποιήσει και άλλα project στο παρελθόν σε διάφορα μέρη, στην Ευρώπη και στην Αφρική. Όταν πέρσι ακούσαμε στις ειδήσεις για τον καταστροφικό σεισμό στο Νεπάλ και τις συνέπειές του το θεωρήσαμε δεδομένο ότι πρέπει οπωσδήποτε να έρθουμε και να βοηθήσουμε», υπογράμμισε ο Έλπις Χρυσοβέργης.

«Οι κάτοικοι εδώ από τη μια στιγμή στην άλλη έχασαν τα πάντα, δεν έχουν στέγη, και αυτή την περίοδο η θερμοκρασία είναι πολύ χαμηλή. Θέλαμε να το τολμήσουμε. Αφήσαμε τη δική μας ζωή πίσω και ήρθαμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε» προσέθεσε.

Αναφερόμενος στους κατοίκους του Τακούρε, ο Έλπις Χρυσοβέργης σημείωσε ότι είναι άνθρωποι χαμογελαστοί με καλή διάθεση και ότι τους έχουν υποδεχθεί εγκάρδια. «Μέσα σε λίγο χρόνο είδαν όλη τους τη ζωή να καταστρέφεται. Ό,τι είχαν δημιουργήσει με τόσο κόπο, χάθηκε. Αλλά παρ' όλα αυτά είναι χαμογελαστοί, μας ευχαριστούν από την καρδιά τους που είμαστε εδώ για να συνεισφέρουμε στην ανοικοδόμηση. Όλοι μαζί εργαζόμαστε εθελοντικά, και εμείς και οι άνθρωποι της περιοχής για να χτίσουμε κάτι πολύ όμορφο» ανέφερε.



Η διαδικτυακή καμπάνια The Greenhouse Project έχει στόχο τη συγκέντρωση πόρων για να καλυφθεί το κόστος του θερμοκηπίου, που είναι 65.000 ευρώ. Όποιος δωρίζει ένα ποσό ανταμείβεται με μια φωτογραφία στην οποία παιδιά τής κοινότητας τον ευχαριστούν και με ένα δικό του δέντρο που φέρει το όνομά του.

«Δουλεύουμε ασταμάτητα σε βάρδιες, μπορεί να μην έχουμε όλες τις γνώσεις για να φτιάξουμε το θερμοκήπιο, αλλά προσπαθούμε, μαθαίνουμε και χτίζουμε όλοι μαζί. Όσα περισσότερα χρήματα συγκεντρώσουμε, θα μπορέσουμε να αγοράσουμε σπόρους και δενδρύλλια καφέ και αβοκάντο για να τα καλλιεργήσουν οι κάτοικοι», ανέφερε ο Έλπις Χρυσοβέργης και επισήμανε: «Δεν είμαστε οργανισμός, δεν έχουμε άλλα έξοδα, οπότε όλα τα χρήματα από την καμπάνια δίνονται στους ντόπιους και σε αυτή την προσπάθεια που θα έχει θετικό αντίκτυπο στη ζωή των ανθρώπων». «Δεν μπορούν όλοι να αφήσουν τις δουλειές τους και να έρθουν εδώ να βοηθήσουν, έτσι με διάφορους άλλους τρόπους προσπαθούν να προσφέρουν», προσέθεσε.

Σε πόλεις της Ελλάδας διοργανώνονται εκδηλώσεις με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για το Greenhouse Project. Στη Λαμία, πόλη στην οποία γεννήθηκε ο Έλπις Χρυσοβέργης έχει διοργανωθεί μία εκδήλωση και σχεδιάζεται αντίστοιχη εκδήλωση και στην Αθήνα.

Ο Έλπις και η Δώρα συναντήθηκαν πριν από τρία χρόνια στο Κέιπ Τάουν, στη Νότια Αφρική, όπου βρίσκονταν για δουλειά και ξεκίνησαν ένα μεγάλο οδοιπορικό μέχρι το Κάιρο, το οποίο διήρκεσε έξι μήνες. Ταξίδευαν με μέσα μαζικής μεταφοράς με τη σκηνή τους και με δύο σακίδια.

«Υλοποιήσαμε πέντε φιλανθρωπικά project μέσω εκστρατειών crowdfunding, συγκεντρώνοντας χρήματα από φίλους και γνωστούς. Χτίσαμε σχολείο στο Σουδάν και ένα πηγάδι το οποίο παρέχει πρόσβαση σε πόσιμο νερό, βοηθήσαμε ορφανοτροφεία», ανέφερε ο Έλπις Χρυσοβέργης. Αισθανθήκαμε πάρα πολύ ωραία, πήραμε μαθήματα ζωής από το οδοιπορικό στην Αφρική, το Africaquest, το οποίο έχει καταγραφεί σε ντοκιμαντέρ.

Στο επόμενό project, το Wheeling2help οι δύο νέοι διένυσαν την Ευρώπη με ποδήλατο, από το Λονδίνο ως την Αθήνα, για να συγκεντρώσουν χρήματα για τα παιδιά με καρκίνο του συλλόγου Φλόγα. «Δεν μπορείς να σταματήσεις, θέλεις να συνεχίσεις, όσο μπορείς, να προσφέρεις. Αφήνεις στην άκρη τις δικές σου ανάγκες, τα δικά σου θέλω είναι πολύ σημαντικό να βοηθάς. Όταν χτίζεις κάτι πολύ όμορφο, όταν προσφέρεις βοήθεια σε κάποιον που δεν μπορεί να τα καταφέρει μόνος του και αντικρίζεις το χαμόγελό του το συναίσθημα είναι ανεπανάληπτο. Μόνο με το βλέμμα του τα λέει όλα, καθώς πολλές φορές δεν μιλάμε καν την ίδια γλώσσα» είπε ο Έλπις Χρυσοβέργης, αναφερόμενος στη δύναμη που τον ωθεί να ταξιδεύει σε άλλες χώρες και να συμβάλει σε θετικές αλλαγές.

«Συνδυάζουμε βέβαια και το ταξίδι, γνωρίζουμε διαφορετικές κουλτούρες, διαφορετικά ήθη και έθιμα, είναι εμπειρίες πολύτιμες. Είναι σημαντικό να ανοιγόμαστε, να βγαίνουμε εκτός συνόρων, να εξευρευνούμε και να μαθαίνουμε πράγματα για τους άλλους ανθρώπους. Έτσι γνωρίζουμε καλύτερα και τον εαυτό μας», υπογράμμισε.

Πληροφορίες για το Greenhouse Project δημοσιεύονται στο ταξιδιωτικό μπλογκ των δύο νέων, στην ιστοσελίδα www.dreamtravelive.com. Κατά τη διάρκεια του #TheGreenhouseProject παρέχεται επίσης ενημέρωση στην ιστοσελίδα Live trips: http://livetrips.gr/trip/4644 και σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο Facebook www.facebook.com/dreamtravelive, στο Instagram: @dreamtravelive, στο Twitter: @dreamtravelive.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Ισπανική γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου γδύθηκε για καλό σκοπό


Το σέξι ημερολόγιο για το 2016 - Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες.

Μια αποκαλυπτική φωτογράφηση για ένα ακόμη πιο αποκαλυπτικό ημερολόγιο έκανε η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα Lorca Deportiva της Ισπανίας, οι παίκτριες της οποίας έμειναν με τα εσώρουχα για το καλό βέβαια του συλλόγου τους.

Τα έσοδα από το σέξι ημερολόγιο για το 2016 με τις αθλήτριες να φωτογραφίζονται με τα απολύτως απαραίτητα θα πάνε στην ενίσχυση της ομάδας και, όπως φαίνεται, το ποσό θα είναι αρκετά καλό. Τα κορίτσια που συνηθίζουν να φορούν ποδοσφαιρικές φανέλες και κάλτσες άλλαξαν λίγο στυλ και άφησαν τα μαλλιά τους κάτω, ενώ στη φωτογράφηση έγιναν και γυρίσματα για την ισπανική τηλεόραση. Όπως λένε οι ίδιες, έκαναν τη φωτογράφηση για να συγκεντρώσουν χρήματα για το σύλλογο αλλά και να συμβάλουν στην προώθηση του γυναικείου ποδοσφαίρου στη χώρα τους.

Η γυναικεία Lorca Deportiva ξεκίνησε το 2010 και από τότε υπάρχει μεγάλη αύξηση του αριθμού των κοριτσιών και των γυναικών που θέλουν να συμμετέχουν στο σύλλογο. Μάλιστα υπάρχει και ένα τμήμα προπόνησης για νεαρά κορίτσια που θέλουν να μάθουν ποδόσφαιρο και είναι ήδη 30.

Εκτός από το ποδοσφαιρικό ταλέντο, τα κορίτσια φαίνεται πως ξέρουν και να ποζάρουν καλά στο φακό. Όπως φαίνεται μάλιστα μέσω της τολμηρής τους προσπάθειας θα πετύχουν το στόχο τους και θα κάνουν τις αναμενόμενες πωλήσεις. Άλλες πιο άνετες και άλλες λίγο πιο ντροπαλές, όλα τα κορίτσια δημιούργησαν ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα και ήταν πολύ συνεργάσιμες με τον φωτογράφο αφού έτσι κι αλλιώς έχουν μάθει να λειτουργούν σαν ομάδα.

Δείτε το βίντεο με την ομάδα και τη φωτογράφηση για το ημερολόγιο...










Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Υπάρχει τρόπος να φας λιγότερη πίτσα


Σε έρευνα που έγινε, οι ερευνητές τοποθέτησαν το ίδιο μέγεθος πίτσας σε τραπέζια (μικρά και μεγάλα). Στα μεγάλα αλλά και στα μικρά τραπέζια έκοψαν την πίτσα σε 16 και σε 8 κομμάτια. Την μοίρασαν στον κόσμο και αυτό που πρόσεξαν ήταν εκπληκτικό. Στα μικρά τραπέζια, ο κόσμος πίστευε πως τα κομμάτια είναι μικρότερα και έτρωγε περισσότερο ενώ στα μεγάλα τραπέζια το αντίθετο, δηλαδή τους φαίνονταν μεγάλα άρα έτρωγαν λιγότερο. Αυτό συνέβαινε και στις δύο περιπτώσεις, και όταν είχαν μπροστά τους 16 κομμάτια αλλά και όταν είχαν 8.



Έτσι, σύμφωνα με τους επιστήμονες αν βάλεις το ίδιο μέγεθος πίτσας σε μεγάλο τραπέζι τρως λιγότερο απ’ ότι αν βάλεις την ίδια ποσότητα σε ένα μικρό. Και πώς γίνεται αυτό; Υποσυνείδητα, χωρίς καν να το καταλάβεις!


Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Διημερίδα με θέμα «Δάση και Μελισσοκομία»


Διοργανώθηκε από τον Μελισσοκομικό Περιβαλλοντικό Σύλλογο Σαρωνικού.

Η μελισσοκομία είναι σημαντικός κλάδος του πρωτογενούς τομέα, με ευνοϊκές προοπτικές για την περαιτέρω ανάπτυξη του, τόνισε o αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, Πέτρος Φιλίππου, στην διημερίδα με θέμα «Δάση και μελισσοκομία» που διοργάνωσε ο Μελισσοκομικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Σαρωνικού «ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ», στην Ανάβυσσο.

Μόνο στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής, πρόσθεσε, αυτή τη στιγμή είναι καταγεγραμμένοι 938 μελισσοκόμοι με 33.000 κυψέλες συνολικά και ικανοποιητική παραγωγή, «η οποία μπορεί να αυξηθεί με την αξιοποίηση ορισμένων δυνατών σημείων καθώς ο κλάδος διαθέτει ισχυρά πλεονεκτήματα».

Κλείνοντας, ο κ Φιλίππου υπενθύμισε στους παρευρισκομένους ότι βασική προτεραιότητα της Περιφέρειας Αττικής, είναι η αναβάθμιση και ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα παραγωγής, ο οποίος «μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και τη μείωση των ποσοστών ανεργίας, μέσα από τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, και με δεδομένο ότι όλα τα προϊόντα του στην περιοχή της Αττικής (κρασί, λάδι, μέλι, κηπευτικά, κτηνοτροφικά και προϊόντα αλιείας) είναι εξαιρετικής ποιότητας».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Φωτογραφίζοντας έναν ολόκληρο γάμο μόνο με iPhone


Δείτε το αποτέλεσμα...

Τα περισσότερα ζευγάρια θέλουν για την ιδιαίτερη μέρα του γάμου τους έναν επαγγελματία φωτογράφο με καλή μηχανή που θα απαθανατίσει τις στιγμές ώστε να έχουν αποτυπωμένες τις αναμνήσεις τους στο μέλλον.

Έτσι, για τον φωτογράφο Sephi Bergerson ήταν δύσκολο να πείσει κάποιο ζευγάρι να το φωτογρίσει την ημέρα του γάμου του αποκλειστικά με ένα κινητό iPhone.

Τελικά βρήκε ένα ζευγάρι, την Ayushi και τον Abhishek, οι οποίοι έκαναν έναν γάμο που μαζί με τις προετοιμασίες κράτησε τρεις μέρες στην περιοχή Ρατζαστάν της Ινδίας και έκανε το όνειρό του πραγματικότητα.

Ο Bergerson χρησιμοποίησε ένα iPhone 6s Plus και απαθανάτισε όλες τις στιγμές του ζευγαριού. Ο ίδιος μάλιστα εξήγησε για ποιο λόγο ήθελε να το κάνει παρά το γεγονός ότι έχει τόσες φωτογραφικές μηχανές. «Αυτό που μου αρέσει στο iPhone είναι ότι με βοηθάει να είμαι πιο κοντά στο θέμα και μπορώ να έχω περισσότερη επαφή με τα μάτια. Με την ψηφιακή μηχανή, η κάμερα μπαίνει ανάμεσα σε μένα και το θέμα. Το iPhone βέβαια δεν αντικαθιστά την φωτογραφική μηχανή αλλά δημιουργεί ένα εντελώς νέο μέσο στη φωτογραφία».

Ο ίδιος βέβαια παραδέχεται ότι οι λήψεις κατά τη διάρκεια της νύχτας ήταν δύσκολες και ότι δεν μπορούσε να φωτογραφίσει καλά κάτω από συνθήκες χαμηλού φωτισμού αλλά οι φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της ημέρας ήταν εξαιρετικές. Επιπλέον αναφέρει ότι το είδος των φωτογραφιών μοιάζει λίγο και με τις δημοσιογραφικές και θα τις ονόμαζε έργα τέχνης.

Παρόλο που είναι φωτογράφος γάμων εδώ και περίπου επτά χρόνια είναι η πρώτη φορά που του δίνεται η δυνατότητα να κάνει κάτι τέτοιο μόνο με το κινητό και το αποτέλεσμα αλλά και όλη η διαδικασία τον ενθουσίασε. Μάλιστα έχει κάνει και βιβλίο με τις φωτογραφίες του από γάμους στην Ινδία. Επιπλέον ο συγκεκριμένος γάμος είναι ο μεγαλύτερος σε διάρκεια (μαζί με τις προετοιμασίες) που έχει ποτέ φωτογραφήσει.

Αυτό που συνηθίζει να λέει στα ζευγάρια που παντρεύονται δεν είναι το ποιος είναι εκεί τη συγκεκριμένη στιγμή αλλά πώς αισθάνονται εκείνοι και επίσης ότι όταν κοιτούν αργότερα τις φωτογραφίες θα πρέπει να νιώθουν τα ίδια συναισθήματα με τότε.
Δείτε το αποτέλεσμα της φωτογράφισης...


























Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Ο άνθρωπος με τα περισσότερα δάχτυλα στον κόσμο


Έχει 28 δάχτυλα και το... ρεκόρ Γκίνες.

Ένας Ινδός ξυλουργός κατέχει το ρεκόρ Γκίνες καθώς θεωρείται ότι έχει τα περισσότερα δάχτυλα στον κόσμο. Έχει συνολικά 28 δάχτυλα στα χέρια και στα πόδια και αυτό που τον απασχολεί περισσότερο είναι ότι φοβάται μην κόψει κάποιο δάχτυλο κατά λάθος εν ώρα εργασίας.

Ο Devendra Suthar από τη δυτική Ινδία είναι 43 ετών και πάσχει από πολυδακτυλισμό. Έχει επτά δάχτυλα σε κάθε χέρι και επτά δάχτυλα σε κάθε πόδι ενώ δύο από τα δάχτυλα των ποδιών του είναι ενωμένα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, που αναφέρει την ιστορία του, πολλοί άνθρωποι φτάνουν από μακριά μαζί με τα παιδιά τους για να τον γνωρίσουν και αυτός απολαμβάνει αυτή την προσοχή που λαμβάνει.

Ο ίδιος μιλώντας γι’ αυτό είπε: «Λόγω των δακτύλων μου πολλοί άνθρωποι που έρχονται εδώ μου συμπεριφέρονται σαν να είμαι μια διασημότητα. Έρχονται να με δουν και η προσοχή που μου δείχνουν με κάνει να αισθάνομαι ιδιαίτερος. Τα παιδιά γελάνε όταν με βλέπουν να κάνω αστεία κόλπα με τα δάχτυλά μου. Η έκφραση στο πρόσωπό τους όταν βλέπουν τα δάχτυλα των ποδιών μου είναι ανεκτίμητη. Χάρη στα δάχτυλά μου εγώ έχω γίνει ένας διάσημος άνθρωπος. Θεωρώ ότι τα παραπάνω δάχτυλα των ποδιών μου είναι σίγουρα τυχερά για μένα και δεν θέλω να τα κόψω».

Ωστόσο όπως λέει ο ίδιος αυτή η κατάσταση του δημιουργεί και κάποια προβλήματα κυρίως στην εργασία του. Ο ίδιος αναφέρει ότι το να έχεις παραπάνω δάχτυλα στα χέρια και να πρέπει να δουλέψεις με αυτά δημιουργεί μια μεγαλύτερη δυσκολία. Παραδέχεται μάλιστα ότι είναι σε «επιφυλακή» όλη την ώρα μήπως κατά λάθος κόψει κάποιο. Ο ίδιος λέει χαρακτηριστικά: «Τα επιπλέον δάχτυλα των χεριών μου και των ποδιών μου σίγουρα αποτελούν ένα πρόβλημα για μένα κατά διαστήματα. Είμαι ένας ξυλουργός και χρησιμοποιώ κυρίως πριόνι και σφυρί. Έτσι πάντα πρέπει να είμαι προσεκτικός για να αποφύγω να κόψω κατά λάθος κάποιο από τα δάχτυλα μου».


Δείτε τις φωτογραφίες...














Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Πέθανε ο ηθοποιός Έιμπ Βιγκόντα


Είχε ερμηνεύσει τον μαφιόζο Σαλ Τέσιο στον «Νονό».

Σε ηλικία 94 ετών πέθανε χθες, ο Έιμπ Βιγκόντα, ένας από τους ηθοποιούς της θρυλικής ταινίας του Φράνσις Φορντ Κόπολα «Ο Νονός». Ο αμερικανός ηθοποιός με το θλιμμένο βλέμμα, τα πεσμένα βλέφαρα, το ψηλό ανάστημα και την κυρτή πλάτη πέθανε στο σπίτι της κόρης του Κάρολ Βιγκόντα Φουξ στο Νιου Τζέρσι των ανατολικών ΗΠΑ.

«Πέθανε στον ύπνο του, από φυσικά αίτια, δεν ήταν άρρωστος», είπε η κόρη του.

«Πέθανε από γεράματα, ουδέποτε ήταν άρρωστος. Ήταν ωραίος τύπος και φοβερός ηθοποιός», είπε ο Σιντ Κρεγκ, ο ατζέντης του επί 20 χρόνια.

Ο Βιγκόντα γεννήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου του 1921 στο Μπρούκλιν, μια λαϊκή γειτονιά της Νέας Υόρκης, από εβραίους γονείς μετανάστες από τη Ρωσία. Ο πατέρας του ήταν ράφτης.

Ο ηθοποιός άρχισε την καριέρα του σε ηλικία 17 ετών, στο σανίδι του Μπρόντγουεϊ απαγγέλλοντας Σαίξπηρ. Ωστόσο έγινε διάσημος χάρη στον πρώτο κινηματογραφικό του ρόλο, ο οποίος σφράγισε την καριέρα του, αυτόν του μαφιόζου Σαλβατόρε Τέσιο στο «Νονό».

Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι ο ρόλος του σε μια από τις σπουδαιότερες ταινίες του Χόλιγουντ μαζί με αστέρες όπως ο Μάρλον Μπράντο, ο Αλ Πατσίνο και ο Τζέιμς Κάαν, άλλαξε τη ζωή του.



Ο Βιγκόντα είχε ερμηνεύσει επίσης τον κωμικό ρόλο του υπαστυνόμου Φιλ Φις στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Barney Fish» τη δεκαετία του 1970.

Το περιοδικό People είχε γράψει από λάθος το 1982 ότι ο Βιγκόντα πέθανε, όταν ο ηθοποιός ήταν 62 ετών.

Για να αποδοκιμάσει το δημοσίευμα του People, ο Βιγκόντα δεν δίστασε να φωτογραφηθεί καθιστός μέσα σε φέρετρο. Έκτοτε αρκετές φορές ανακοινώθηκε από λάθος ο θάνατός του και ο Βιγκόντα έμαθε να ζει με αυτό.

Κάποτε ο ατζέντης του διηγήθηκε ότι πήγε τον πελάτη του στο πλατό της εκπομπής του Πίτερ Λέτερμαν προκειμένου να διαψεύσει τον θάνατό του. Οι επανειλημμένες λάθος ανακοινώσεις για τον θάνατο του Βιγκόντα τα τελευταία 30 χρόνια και η συχνή αναφορά για το αν είναι εν ζωή ή μακαρίτης αποτέλεσαν το θέμα πάμπολλων ανεκδότων στις ΗΠΑ και ενίσχυσαν τη δημοτικότητά του.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Βάζει τέσσερα ζωντανά φίδια στο στόμα του


Δείτε το βίντεο με τον «Νίντζα των Φιδιών».

Ένα αρκετά τρομακτικό και ανατριχιαστικό, για όσους δεν συμπαθούν ιδιαίτερα τα φίδια, βίντεο δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο και δείχνει έναν άνδρα να βάζει τέσσερα ζωντανά φίδια στο στόμα του για μερικά δευτερόλεπτα. Το για τους περισσότερους αηδιαστικό βίντεο τραβήχτηκε στη Βραζιλία και δείχνει τον Arteval Duarte να βάζει τέσσερα διαφορετικά είδη ζωντανών φιδιών (ακίνδυνα βέβαια) στο στόμα του. Μεταξύ των τεσσάρων φιδιών είναι και ένας «βόας ουράνιο τόξο» όπως λέγεται.

Ο Duarte είναι ένας εκπαιδευτής ο οποίος κάνει διάφορα τέτοια «σόου», ασχολείται με τα ερπετά εδώ και 15 χρόνια σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail και αποσκοπεί ταυτόχρονα στην ευαισθητοποίηση για την αποψίλωση των δασών του Αμαζονίου. Έχει επίσης το παρατσούκλι «Νίντζα των Φιδιών» χάρη σε όλα αυτά που κάνει με τα φίδια που βρίσκει στην άγρια φύση. Το ένα φίδι που έβαλε στο στόμα του λέγεται Chicken Snake, είναι ακίνδυνο και προέρχεται από την Βόρεια Αμερική σύμφωνα με το δημοσίευμα. Ο «βόας ουράνιο τόξο» πήρε το όνομα από την ιριδίζουσα λάμψη του και βρίσκεται στην Κεντρική και Νότια Αμερική. Το τρίτο φίδι που έβαλε στο στόμα του, το φίδι coral είναι ένα από τα πιο ισχυρά ανάμεσα σε αυτά της Βόρειας Αμερικής αλλά πολύ λίγα δαγκώματα έχουν καταγραφεί λόγω της μοναχικής φύσης του φιδιού. Τα φίδια clelia (το τέταρτο είδος που έβαλε στο στόμα του) έχουν ένα ήπιο δηλητήριο, αλλά σύμφωνα με την Daily Mail δεν αποτελούν απειλή για τον άνθρωπο, δεδομένου ότι πολύ σπάνια δαγκώνουν ακόμη και όταν κάποιος τα πιάσει. Βρίσκονται συχνά επίσης στην Κεντρική και τη Νότια Αμερική.

Ο παράτολμος Βραζιλιάνος δεν είναι η πρώτη φορά που μαγνητοσκοπεί ένα τέτοιο παράξενο βίντεο καθώς στο παρελθόν έχει τραβήξει βίντεο με τον ίδιο να βάζει μια ζωντανή ταραντούλα και ένα φίδι την ίδια στιγμή μέσα στο στόμα του. Άλλες φορές έχει βάλει επίσης τρεις ταραντούλες ταυτόχρονα ή ακόμα και έναν δηλητηριώδη βάτραχο και ένα δηλητηριώδες φίδι. Ο ίδιος δηλώνει ότι εκπαιδεύει άγρια ζώα εδώ και 15 χρόνια και γι’ αυτό το λόγο κάνει όλα αυτά τα παράτολμα που βιντεοσκοπεί. Φυσικά τα βιντεάκια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο έχουν μέσα σε λίγες ώρες χιλιάδες προβολές.

Δείτε το βίντεο με τα τέσσερα ερπετά...




Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Αυτά είναι τα μηνύματα που πληγωμένοι στέλνουν στους πρώην τους


Το πρότζεκτ μιας 19χρονης Αμερικανίδας.

Αν είχατε τη δυνατότητα να πείτε ό,τι εσείς επιθυμείτε στον πρώην σας, χωρίς το φόβο των επιπτώσεων, τι θα του λέγατε; Αυτό είναι, ούτε λίγο ούτε πολύ, και το αντικείμενο του πρότζεκτ που πλέον «τρέχει» μια 19χρονη καλλιτέχνης από την Καλιφόρνια.

Η Rora Blue μέσα από το «Unsent Project», συγκεντρώνει εκατοντάδες μηνύματα που ποτέ δεν θα στέλναμε στους πρώην αγαπημένους μας, με την εξής παρακίνηση: «Δηλώστε το όνομα εκείνου/εκείνης που θέλετε και γράψτε τι θα θέλατε να του στείλετε σε μήνυμα. Επιπλέον, διαλέξτε και το χρώμα που σκέφτεστε κάθε φορά που σας έρχεται στο νου το πρόσωπό του». Με αυτό τον τρόπο, ο οιοσδήποτε μπορεί, ανώνυμα, να στείλει το δικό του μήνυμα στον αποδέκτη που κάποτε υπήρξε σημαντικό πρόσωπο στη ζωή του- είτε είναι ρομαντικά, αστεία, απεγνωσμένα, εξοργισμένα ή θλιβερά.

Η Rora δημιουργεί ένα κολάζ με τα μηνύματα αυτά ενώ μόλις το περασμένο έτος, πάνω από 2.000 άτομα έστειλαν το δικό τους μήνυμα. Δείτε το πρότζεκτ της: http://rorablue.com/
























Διαβάστε περισσότερα...