Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Αμετανόητος ο υπεύθυνος του σχολικού κυλικείου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ιδιαίτερα κυνικό άνθρωπο χαρακτηρίζουν τον 52χρονο υπεύθυνο κυλικείου σε δημοτικό σχολείο στον Γέρακα, ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε κοριτσάκια της τετάρτης και της πέμπτης τάξης, δίνοντάς τους δωρεάν πορτοκαλάδες και τυρόπιτες. Κατά πληροφορίες, αρχικά προσπάθησε να ρίξει την ευθύνη στη 10χρονη μαθήτρια που τον κατήγγειλε!

Οι αστυνομικοί που έκαναν την προανάκριση και μίλησαν με τον 52χρονο (θα απολογηθεί σήμερα) βρέθηκαν μπροστά σε έναν άνθρωπο που δεν έδειχνε το παραμικρό συναίσθημα και δεν έδειχνε να μετανιώνει για όσα κατηγορείται –και σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε- ότι έκανε σε αθώες ψυχές. Εξάλλου, μόνο όταν κατάλαβε πως είναι στριμωγμένος παραδέχθηκε… ξερά ότι ασέλγησε στη 10χρονη. Ο 52χρονος συνελήφθη στις 11 τη νύχτα της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις μιας εταιρείας όπου απασχολείται παράλληλα ως νυχτοφύλακας. Κατά τη διάρκεια της σύλληψής του προσπάθησε να αντισταθεί, χωρίς να τα καταφέρει και τελικά προσήχθη στα γραφεία της Ασφάλειας.

Εκεί, όταν ενημερώθηκε για την επίσημη καταγγελία που είχαν κάνει σε βάρος του η μητέρα με τη 10χρονη κόρη της, άρχισε να διαμαρτύρεται ότι δεν είχε πειράξει το παιδί και μάλιστα προσπάθησε να πείσει τους αστυνομικούς ότι η μαθήτρια του δημοτικού προσπάθησε να τον… προκαλέσει!

Όταν διαπίστωσε ότι τα στοιχεία είναι συντριπτικά εναντίον του, φέρεται ότι ομολόγησε χωρίς ίχνος μετάνοιας την πράξη του, αναφέροντας ότι είχε ως κίνητρο την προσωπική του ικανοποίηση! Σύμφωνα με πληροφορίες, με το ίδιο ύφος ο κατηγορούμενος «δράκος» του κυλικείου παραδέχτηκε ότι είχε προβεί σε αρρωστημένα χάδια εις βάρος άλλων δύο μαθητριών.

Η σύζυγος του 52χρονου, που είναι η ιδιοκτήτρια του κυλικείου, κατέρρευσε από το ισχυρό σοκ που υπέστη και παρουσίασε τάσεις λιποθυμίας, όταν ενημερώθηκε στα γραφεία της Ασφάλειας για τις πράξεις του συζύγου της, αδυνατώντας να πιστέψει πως ο άνθρωπός της ασελγούσε σε παιδιά.

Οι αστυνομικοί που χειρίστηκαν την υπόθεση είναι πεπεισμένοι ότι τα θύματα του κυλικειάρχη είναι περισσότερα και για τον λόγο αυτό έχει ενημερωθεί ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του συγκεκριμένου σχολείου, ώστε να ενημερώσει με τη σειρά του τους γονείς.

Τις ερχόμενες ημέρες ο αρμόδιος εισαγγελέας αναμένεται να δώσει το πράσινο φως για τη δημοσίευση των στοιχείων ταυτότητας του συλληφθέντος.

--------

Στον ανακριτή ο ιδιοκτήτης κυλικείου που ασελγούσε σε μαθήτριες

Απολογήθηκε ο 52χρονος από τον Γέρακα.

Το κατώφλι της 3ης τακτικής ανακρίτριας πέρασε ο 52χρονος ο οποίος φέρεται να ομολόγησε ότι ασέλγησε σε βάρος τριών μαθητριών σε κυλικείο σχολείου στο Γέρακα.

Η υπόθεση έφτασε στη δικαιοσύνη όταν 10χρονη συμμαθήτρια της κόρης του κατηγορούμενου, αποκάλυψε στη μητέρα της ότι της ζήτησε να μπει μέσα στο χώρο του κυλικείου και επιχείρησε να της αφαιρέσει την μπλούζα δωροδοκώντας την με μια πορτοκαλάδα. Όπως φέρεται να εξομολογήθηκε το παιδί δεν ήταν η πρώτη φορά που γινόταν αυτό καθώς και τις προηγούμενες εβδομάδες πρόσφερε στο κοριτσάκι τρόφιμα από το κυλικείο χωρίς χρήματα.

Έξω από το ανακριτικό γραφείο βρίσκεται η μητέρα της 10χρονης η οποία αναμένεται να καταθέσει στο πλαίσιο της ανάκρισης.
Ο 52χρονος ο οποίος κατηγορείται για «ασέλγεια σε ανήλικο κάτω των 10 ετών έναντι αμοιβής κατά εξακολούθηση από δράστη ενεργούντα κατά συνήθεια και αποπλάνηση παιδιών κάτω 12 ετών κατά συρροή και εξακολούθηση» φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις του και να δήλωσε μετανιωμένος. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης του από τους αστυνομικούς ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, μίλησε και για δυο ακόμη κοριτσάκια-θύματα του, μαθήτριες 4ης και 5ης δημοτικού.


--------

«Συγγνώμη, είμαι ένα τέρας, μετανιώνω»

Μετανιωμένος ο 52χρονος ιδιοκτήτης κυλικείου που ασέλγησε σε μαθήτριες στον Γέρακα.

«Συγγνώμη, είμαι ένας τέρας. Μετανιώνω». Με τα λόγια αυτά ο 52χρονος κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος 10χρονης μαθήτριας απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Αμέσως μετά την απολογία του, έξω από το γραφείο της 3ης τακτικής ανακρίτριας είπε πως ομολόγησε τα πάντα και επιχείρησε να δικαιολογηθεί λέγοντας: «Τα ομολογώ όλα. Δεν ξέρω γιατί το έκανα. Ένα κλικ στο μυαλό ήταν. Δεν έχω κάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν», είπε και συμπλήρωσε:

«Έχω δουλέψει και σε άλλο κυλικείο στο Χαλάνδρι».

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε για περίπου μια ώρα χωρίς την παρουσία δικηγόρου και ομολόγησε, όπως και ενώπιον των αστυνομικών, τις πράξεις του.

Μάλιστα, φέρεται να έχει μιλήσει και για δυο ακόμη κοριτσάκια- θύματα του, μαθήτριες 4ης και 5ης δημοτικού οι οποίες είναι και συμμαθήτριες της κόρης του.

Το κατώφλι της ανακρίτριας πέρασε και η σύζυγος του κατηγορούμενου η οποία κατέθεσε στο πλαίσιο της ανάκρισης. Η γυναίκα, μάλιστα, φέρεται να δηλώνει ότι θα ζητήσει διαζύγιο.

Αναμένεται η απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα οι οποίοι θα αποφασίσουν για την τύχη του κατηγορούμενου.


Πηγή: http://www.enikos.gr , http://www.newsbeast.gr και http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.