Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Άνθρωποι με παράξενους εθισμούς


Ιδιαίτερες περιπτώσεις που δεν μπορείτε να φανταστείτε.

Οι απλές καθημερινές συνήθειες που έχουμε και τις οποίες δεν μπορούμε να κόψουμε, σίγουρα δεν συγκρίνονται με τους εθισμούς που έχουν κάποιοι άνθρωποι σε πολύ παράξενα πράγματα και καταστάσεις.

Παρακάτω θα δείτε μερικές από αυτές τις περιπτώσεις ατόμων που έχουν αναπτύξει παράξενους εθισμούς κυρίως με πράγματα που καταναλώνουν σαν να είναι κανονική τροφή.

Όπως συμβαίνει με όλες αυτές τις περιπτώσεις πάντα υπάρχει μία ή περισσότερες αιτίες και ανάλογα με την περίπτωση τα άτομα αυτά μπορεί να απαλλαγούν από τον εθισμό τους μετά από χρόνια…

1. Σχέση με μία κούκλα



Ο Davecat έχει μια «σχέση αγάπης» με μια κούκλα που έχει το όνομα Sidore. Ο ίδιος ζει με την Sidore σαν να είναι πραγματικό ζευγάρι, παίρνει το γεύμα του μαζί της και πάνε μαζί ακόμη και για ψώνια. Φυσικά πρόκειται για μια πλαστική κούκλα αλλά ο άνδρας θεωρεί ότι υπάρχει… μέλλον στη σχέση τους και είναι απόλυτα αφοσιωμένος σε εκείνη. Κατά τη διάρκεια μάλιστα του «My Strange Addiction», μιας αμερικάνικης εκπομπής σχετικά με παράξενους εθισμούς, δήλωσε ότι της κάνει ακόμη και μασάζ.
2. Μαξιλάρια του καναπέ για σνακ



Μια γυναίκα με το όνομα Adele που εμφανίστηκε στην ίδια εκπομπή παραδέχτηκε ότι της αρέσει να μασουλάει τα μαξιλάρια του καναπέ. Όντας εθισμένη σε αυτό, το συγκαταλέγει στα αγαπημένα της σνακ. Στην πραγματικότητα, σκίζει κομμάτια από τα μαξιλάρια και τρώει ποσότητες του αφρού. Ο εθισμός της υπάρχει τα τελευταία 20 χρόνια.
3. Εθισμός με το χαρτί τουαλέτας



Η Kesha είναι μια γυναίκα που παραδέχεται ότι τρώει 4 ή 5 ρολά χαρτιού τουαλέτας κάθε εβδομάδα. Παίρνει πάντα μαζί της ένα ρολό ακόμη και στους κινηματογράφους για σνακ αντί για το κλασικό ποπ κορν. Η ασθένεια Pica δηλαδή η κατάσταση που προκαλεί στον ασθενή την ανάγκη να καταναλώσει μη φαγώσιμα υλικά αντί φαγητού, είναι πιθανόν αυτό που συμβαίνει στην Kesha.
4. Βερνίκι νυχιών για ρόφημα



Η 23χρονη Bertha εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο του «My Strange Addiction» και παραδέχτηκε ότι είναι εθισμένη στο να καταναλώνει μανό. Κάποια περίοδο της ζωής της έπινε μέχρι και πέντε μπουκαλάκια την ημέρα, αντικαθιστώντας άλλα ροφήματα. Πρόκειται βέβαια για έναν από τους πιο παράξενους αλλά και επικίνδυνους εθισμούς λόγω των χημικών συστατικών των βερνικιών.
5. Ερωτευμένος με το αυτοκίνητό του



Σίγουρα οι περισσότεροι άνδρες αγαπούν το αυτοκίνητό τους αλλά ο συγκεκριμένος έχει εμμονή και ένα είδος εθισμού με αυτό, με τον ίδιο να δηλώνει ότι «έχουν σχέση». Ο 27χρονος Nathaniel ονόμασε το αυτοκίνητό του, Chase, το βλέπει σαν θηλυκό και ξοδεύει αρκετό χρόνο μαζί του, σαν να είναι η σύντροφός του θεωρώντας μάλιστα το πλύσιμό του, μια ένδειξη αγάπης.
6. Εθισμένη με την μυρωδιά της πλαστικής κούκλας



Ο εθισμός της Lacey δεν είναι τόσο επικίνδυνος για την υγεία της όσο άλλες περιπτώσεις αλλά είναι αρκετά ανησυχητικός. Η γυναίκα τρίβει το κεφάλι μιας κούκλας-μωρού στο πρόσωπό της κατά τη διάρκεια της ημέρας για να απολαμβάνει τη μυρωδιά. Έχει ονομάσει την κούκλα μάλιστα Susie Q, ενώ οι λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι μπορεί να εθιστούν σε κάτι τέτοιο δεν είναι σαφείς. Ωστόσο το να μυρίζει το κεφάλι της κούκλας θα μπορούσε να προκαλεί τρυφερές αναμνήσεις στη Lacey. Δεδομένου ότι δεν προσθέτει οποιεσδήποτε χημικές ουσίες ή αρώματα στο κεφάλι της κούκλας πριν να το μυρίσει δημιουργεί το συμπέρασμα ότι ο συγκεκριμένος εθισμός είναι αρκετά ακίνδυνος. Παρ' όλα αυτά, αυτό δεν τον καθιστά λιγότερο παράξενο.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Η Google ψηφιοποιεί περισσότερες ελληνικές τοποθεσίες


Το Street View εμπλουτίζεται και στηρίζει τον ελληνικό τουρισμό.

Η Google «ψηφιοποιεί» περισσότερες ελληνικές τοποθεσίες για να βοηθήσει ταξιδιώτες που προγραμματίζουν τις επόμενες διακοπές τους, στηρίζοντας έτσι τον τουριστικό κλάδο στην Ελλάδα.

Με το Street View, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση, «έχετε την ευκαιρία να πάτε στη Χαβάη υποβρυχίως, να επισκεφτείτε το Grand Canyon ή ακόμα να κάνετε πεζοπορία στο Macchu Picchu», αναφέρει η Google.

Από σήμερα, όσοι σκέφτονται να ταξιδέψουν στην Ελλάδα, το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να πάνε στο Street View από την επιφάνεια εργασίας τους ή να χρησιμοποιήσουν το Street View στο Google Maps app για Android ή iOS, για να έχουν μια προεπισκόπηση του αεροδρομίου της Αθήνας πριν φύγουν για ταξίδι. Το Street View δίνει στους ταξιδιώτες την ευκαιρία να δουν τους διαδρόμους, τα σημεία για check-in, τον χώρο παραλαβής αποσκευών, τους τερματικούς σταθμούς του αεροδρομίου και τα μαγαζιά, πολύ πριν την προσγείωση.

Ξεκινώντας από σήμερα, το Street View προσφέρει εμπειρία περιήγησης στα όμορφα νησιά της Κρήτης και της Σίφνου, ανακαλύπτοντας περισσότερα κρυφά μονοπάτια και μοναδικά σημεία αυτών των πανέμορφων θησαυρών της Μεσογείου. Χάρη στο Street View Trekker Loan Programme, δύο τοπικοί οργανισμοί, όπως ο Δήμος της Χερσονήσου και o Δήμος Σίφνου, είχαν την ευκαιρία να συλλέξουν μοναδικές εικόνες από τα νησιά: Από λευκές παραλίες μέχρι λιμάνια και πεζοπορικές διαδρομές, για να βοηθήσουν τους ταξιδιώτες να επιλέξουν τι τους αρέσει παραπάνω καθώς σχεδιάζουν το επόμενο τους ταξίδι.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Κορυφαίες εταιρείες έχουν διπλάσιο αριθμό γυναικών σε υψηλές θέσεις


Περιορισμένη παραμένει η παρουσία του «ασθενούς» φύλου σύμφωνα με έρευνα της Weber Shandwick.

H Weber Shandwick εκδίδει τον Κατάλογο του 2016 του Gender Forward Pioneer (GFP) το οποίο μετρά το ποσοστό των γυναικών σε θέσεις senior management στις 500 κορυφαίες εταιρείες του κόσμου.

Σύμφωνα με τον κατάλογο Gender Forward Pioneer (GFP), οι «most admired» εταιρείες έχουν μεγαλύτερο αριθμό γυναικών σε θέσεις senior management, αν και αυτός απέχει από την ισότητα μεταξύ των φύλων σε αυτές. Μόνο το 10,9% των senior executives των 500 μεγαλύτερων –σύμφωνα με τον κύκλο εργασιών τους- εταιρειών στον κόσμο είναι γυναίκες. Μάλιστα, ούτε σε μία εταιρεία δεν παρατηρείται ίση παρουσία ανδρών και γυναικών στις κορυφαίες θέσεις και σχεδόν στο 40% αυτών (37,6%), η ηγετική τους ομάδα αποτελείται μόνο από άνδρες.

«Εταιρείες με περισσότερες γυναίκες σε senior θέσεις αποκτούν πλεονέκτημα στην εταιρική τους φήμη. Αυτό αποτελεί καλό νέο και για τις εταιρείες και για τις γυναίκες. Αλλά, παρά το γεγονός ότι η βελτίωση της πρόσβασης των γυναικών σε c-level θέσεις αποτελεί business case πολλών μελετών, ο κατάλογος GFP αναδεικνύει μία σκληρή πραγματικότητα. Μόνο λίγες γυναίκες βρίσκονται σε υψηλές εταιρικές θέσεις» δήλωσε η Gail Heimann, πρόεδρος της Weber Shandwick. «Είναι ώρα οι εταιρείες να αντιληφθούν ότι τα απτά οφέλη μίας πιο ισορροπημένης ως προς το φύλο ηγετικής ομάδας».

Ο Gender Forward Pioneer (GFP) Κατάλογος μετρά το ποσοστό των γυναικών σε θέσεις senior management στις Global 500 εταιρείες. Η Weber Shandwick έλεγξε τις εταιρείες αυτές καταγράφοντας τους top executives και το φύλο τους (συνολικά 8600 executives σε 36 χώρες). Πρόκειται για καταγραφή που έρχεται να συμπληρώσει το «Gender Equality in the Executive Ranks: A Paradox - The Journey to 2030», μία παγκόσμια έρευνα στην οποία προχώρησε το Economist Intelligence Unit (EIU), το 2015, με την υποστήριξη της Weber Shandwick. Η έρευνα αυτή διεξήχθη σε 55 χώρες στη Β. Αμερική, την περιοχή ΕΜΕΑ, την Asia Pacific και τη Λατινική Αμερική. Απέδειξε ότι υπάρχει ασθενής εταιρική δέσμευση στο στόχο να επιτευχθεί ισότητα των φύλων στην ηγεσία των εταιρειών.

Οι περισσότερο «gender forward» εταιρείες στον κόσμο

Αν και δεν καταγράφεται πουθενά στον κόσμο ισότητα των φύλων σε ηγετικές θέσεις, ορισμένοι τομείς και εταιρείες σε συγκεκριμένες αγορές εμφανίζουν καλύτερα ποσοστά.

Η βιομηχανία με τη μεγαλύτερη παρουσία γυναικών στο senior management είναι το Γενικό Εμπόριο (33% σε σχέση με το 10.9% του μέσου όρου)
Πέντε βιομηχανίες δεν έχουν γυναίκες σε ηγετικές θέσεις. Το διαφοροποιημένο χονδρεμπόριο, το χονδρεμπόριο σε Food & Grocery, η ναυτιλία, ο χώρος του Temporary Help και η κλωστοϋφαντουργία.
Η Β. Αμερική έχει το μεγαλύτερο ποσοστό senior στελεχών-γυναικών (19%).
Η Σουηδία διαθέτει τη μεμονωμένη αγορά με το υψηλότερο ποσοστό γυναικών σε senior management (27%) με την Τουρκία να ακολουθεί κοντά με ποσοστό 26%.
Μόλις 13 εταιρείες από τις Global 500 του Fortune έχουν γυναίκες CEO
Η Weber Shandwick επισημοποιεί το Women Leaders Engagement Offering

Η έκδοση του Καταλόγου GFP συμπίπτει με την επισημοποίηση του «Women Leaders Engagement offering» από τη Weber Shandwick. Η Weber Shandwick δεσμεύεται να βοηθήσει τις εταιρείες να αυξήσουν την παρουσία γυναικών top executives. To «Women Leaders Engagement offering» εστιάζει στο να συμβουλεύει επιτυχημένα C-suite executive στελέχη - γυναίκες με ηγετικές βλέψεις, ώστε να βελτιώσουν το προφίλ τους απέναντι σε εσωτερικά και εξωτερικά κοινά, να ενισχύσουν την εταιρική φήμη και να ανοίξουν δρόμους στο top γυναικείο ταλέντο μέσα στην εταιρεία.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Κατάρρευση «γέφυρας» παγετώνα on camera


Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο.

Αυτή είναι η στιγμή όπου μια αψίδα πάγου που μοιάζει με γέφυρα και ενώνει τα δύο τμήματα παγετώνα καταρρέει και πέφτει μέσα στο νερό καθώς οι τουρίστες που βρίσκονται στο σημείο, παρακολουθούν το θέαμα με «κομμένη την ανάσα».

Οι ειδικοί είχαν προειδοποιήσει ότι το «Perito Moreno» στην Παταγονία της Αργεντινής, τμήμα του οποίου κατέρρευσε, ήταν έτοιμο να πέσει για πρώτη φορά το Μάρτιο του 2012. Ο παγετώνας, ο οποίος είναι περίπου 200 τετραγωνικά χιλιόμετρα, βρίσκεται στα βουνά των Άνδεων, στο φυσικό σύνορο μεταξύ της Αργεντινής και της Χιλής. Είναι από τα πιο γνωστά αξιοθέατα της Αργεντινής, έχει 60 μέτρα ύψος, τόσο ψηλό όσο ένα 20οροφο κτίριο και πήρε το όνομά του από τον εξερευνητή Francisco Moreno.

Περίπου 3.500 - 4.500 τουρίστες ήταν στο κατάστρωμα παρατήρησης στο Εθνικό Πάρκο των Παγετώνων όταν το τμήμα του παγετώνα, που είναι γνωστό ως «White Giant» βυθίστηκε στο νερό, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα. Σύμφωνα με τους ειδικούς η στάθμη του νερού ανέβηκε περίπου επτά μέτρα όταν ο πάγος συνετρίβη μέσα στο νερό. Το σημείο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και έως 3.000 τουρίστες συρρέουν στο Εθνικό Πάρκο κάθε μέρα με την ελπίδα να παρακολουθήσουν σπάνια φαινόμενα όπως αυτό και να σταθούν τυχεροί να θαυμάσουν το μεγαλείο της φύσης. Τα διάφορα βίντεο με την κατάρρευση της «γέφυρας» έχουν δημοσιευθεί στα κοινωνικά δίκτυα και έχουν χιλιάδες προβολές, όπως είναι λογικό. Θα περάσουν ίσως και πολλά χρόνια μέχρι να ξανασυμβεί παρόμοιο συμβάν και μάλιστα να καταγραφεί από κάμερα, σύμφωνα με τους επιστήμονες που παρακολουθούν τα φαινόμενα στον παγετώνα.

Δείτε το βίντεο όπως καταγράφηκε η στιγμή της κατάρρευσης μέσα στο νερό.








Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Αυξάνονται οι ποινές για τροχαία δυστυχήματα στην Ιταλία


Υπήρξε δέσμευση του πρωθυπουργού Ματέο Ρέντσι.

Ένα νέο αδίκημα, τροχαία ανθρωποκτονία, εγκρίθηκε στην Ιταλία με σημαντική αύξηση των ποινών, μετά από σχετική δέσμευση του Ιταλού πρωθυπουργού Ματέο Ρέντσι.

Πιο συγκεκριμένα, ο νέος νόμος προβλέπει καταδίκη σε κάθειρξη από πέντε μέχρι δώδεκα χρόνια για όποιον οδηγεί σε κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών και προκαλεί τον θάνατο πεζού ή άλλου οδηγού αυτοκινήτου.

Αν ο υπεύθυνος τροχαίας ανθρωποκτονίας δεν έχει κάνει χρήση ναρκωτικών ούτε έχει πιει αλκοόλ, η ποινή θα κυμαίνεται, στο εξής, από τέσσερα μέχρι οκτώ χρόνια.

Σε περίπτωση πολλαπλής ανθρωποκτονίας, η προβλεπόμενη ποινή μπορεί να φτάσει μέχρι και δεκαοκτώ χρόνια κάθειρξης. Όταν ο οδηγός προκαλεί μόνιμη σοβαρή σωματική βλάβη, η ανώτατη ποινή θα αγγίζει τα επτά χρόνια κάθειρξης.

Για όποιον καταδικάζεται για τροχαία ανθρωποκτονία προβλέπεται και η αυτόματη κατάσχεση της άδειας οδήγησης και ο ένοχος θα μπορεί να ξαναδώσει εξετάσεις για νέα άδεια μόνον αφού περάσουν τουλάχιστον 15 χρόνια.

Ο προηγούμενος νόμος έθετε ως ανώτατο όριο ποινής τα επτά χρόνια φυλάκισης. Ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι υπέγραψε σήμερα τον σχετικό νόμο στο κυβερνητικό Μέγαρο Παλάτσο Κίτζι, παρουσία εκπροσώπων των συνδέσμων που έχουν δημιουργήσει οι οικογένειες των θυμάτων.

«Δεν πρόκειται για εκδίκηση, αλλά για απόδοση δικαιοσύνης. Αν ο νόμος αυτός καταφέρει να συμβάλει στο να γίνουμε, όλοι μας, πιο προσεκτικοί όταν οδηγούμε, η Ιταλία θα μπορέσει να γίνει μια καλύτερη χώρα», τόνισε ο Ρέντσι.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Η ανακοίνωση του ΚΕΕΛΠΝΟ για το κρούσμα ηπατίτιδας στην Ειδομένη


Την Παρασκευή δηλώθηκε στο ΚΕΕΛΠΝΟ περιστατικό ηπατίτιδας Α σε προσφυγόπουλο από την Συρία, ηλικίας 9 ετών, που διέμενε στην Ειδομένη.

Όπως αναφέρει το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, το προσφυγόπουλο νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

«Το ΚΕΕΛΠΝΟ, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς υγείας, έχει αναλάβει δράση με στόχο την πρόληψη και περιχαράκωση της νόσου στον ευαίσθητο προσφυγικό πληθυσμό. Τα μέτρα περιλαμβάνουν:

α) την τήρηση βασικών κανόνων υγιεινής, όπως η υγιεινή των χεριών ιδιαίτερα πριν την ετοιμασία και κατανάλωση τροφής και μετά από κάθε χρήση τουαλέτας, η απολύμανση των τουαλετών, καθώς και η χρήση καθαρού πόσιμου νερού και

β) η έγκαιρη αναγνώριση των περιστατικών, η παροχή φροντίδας και κατάλληλη απομόνωση.

Προγραμματίζεται άμεσος εμβολιασμός των στενών επαφών και επινόσων ατόμων.

Το ΚΕΕΛΠΝΟ ενημερώνει πως η συνήθης κοινωνική επαφή δεν ενέχει κινδύνους για τη μετάδοση του ιού της ηπατίτιδας Α στον γενικό πληθυσμό» υπογραμμίζει το ΚΕΕΛΠΝΟ.


Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Ξέφρενο γλέντι στην Πάτρα


Χιλιάδες καρναβαλιστές ξεχύθηκαν στους δρόμους της Πάτρας, έχοντας το κέφι στα ύψη, και κόντρα στον καιρό, την κρίση και τα μνημόνια, συμμετέχουν στη Νυχτερινή Ποδαράτη Παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού 2016.

Δείτε το βίντεο με τα 138 γκρουπ και τους 30.000 καρναβαλιστές που λαμβάνουν μέρος στην Νυχτερινή Ποδαράτη Παρέλαση.

Δείτε τα βίντεο






Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Έτσι θα είναι το βιβλιοπωλείο του μέλλοντος


Ο πελάτης θα εκτυπώνει μέσα σε λίγα λεπτά το βιβλίο που θέλει.

Το ερχόμενο Σάββατο στο κέντρο του Παρισιού, θα «χτυπά» το «βιβλιοπωλείο του μέλλοντος»- το πρώτο στην Ευρώπη που θα δίνει στους πελάτες του τη δυνατότητα να εκτυπώνουν μέσα σε λίγα λεπτά το βιβλίο της επιλογής τους.

Στο «βιβλιοπωλείο χωρίς στοκ», που βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων από τη Σορβόνη, οι πελάτες θα επιλέγουν το βιβλίο που επιθυμούν και οι υπάλληλοι θα το τυπώνουν και θα το βιβλιοδετούν επί τόπου, εξήγησε σε ανακοίνωσή της η εκδοτική εταιρεία Presses Universitaire de France (Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Γαλλίας, PUF).

Χάρη στο Espresso Book Machine, ένα ρομπότ-εκτυπωτή που τίθεται στη διάθεση του κοινού, το βιβλίο θα είναι έτοιμο «μέσα σε λίγα λεπτά, στο χρόνο που οι πελάτες θα πίνουν έναν καφέ ή θα συνομιλούν με τους συγγραφείς», συνέχισε.

Τα βιβλία αυτά θα πωλούνται στην ίδια τιμή με τα «κλασικά» βιβλιοπωλεία. Ωστόσο το μέγεθός τους δεν θα ξεπερνά τις 850 σελίδες, αφού αυτό είναι το όριο του εκτυπωτικού μηχανήματος.

Οι αναγνώστες θα μπορούν να επιλέξουν κάποιον από τους 5.000 τίτλους των PUF αλλά και μεταξύ πολλών εκατομμυρίων έργων, απ' όλον τον κόσμο, που έχουν περιέλθει σε καθεστώς ελεύθερης χρήσης, δεν διέπονται δηλαδή πλέον από συγγραφικά δικαιώματα. Οι πελάτες θα συμβουλεύονται τον κατάλογο των διαθέσιμων έργων μέσω τάμπλετ.

«Υπάρχουν χιλιάδες τίτλοι, βιβλία με τόσο χαμηλή ζήτηση που δεν θα ήταν επικερδής η έκδοσή τους» με το παραδοσιακό εκδοτικό μοντέλο, είπε ο γενικός διευθυντής των PUF, ο Φρεντερίκ Μεριό παρουσιάζοντας το εκτυπωτικό μηχάνημα στο τελευταίο Σαλόνι του Βιβλίου στο Παρίσι. «Νομίζαμε ότι η ψηφιακή εποχή θα σκότωνε τα τυπωμένα βιβλία, όμως δεν έγινε κάτι τέτοιο. Μάλιστα, ίσως το παραδοσιακό βιβλίο να έχει τώρα μια νέα ζωή», προέβλεψε.

Εκτός των άλλων, το Espresso Book Machine, που κατασκευάζεται από την αμερικανική εταιρεία Xerox, εκτιμάται ότι θα μειώνει σημαντικά το κόστος της μεταφοράς και της αποθήκευσης των βιβλίων. Χρησιμοποιείται ήδη στις ΗΠΑ σε πολλά πανεπιστήμια και σε ορισμένα βιβλιοπωλεία, όπως είναι το McNally Jackson στο Μανχάταν.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

«Ζόμπι» στους δρόμους της Αθήνας


Δείτε φωτογραφίες από το Zombie Walk Athens.

Σήμερα το απόγευμα διοργανώθηκε στο κέντρο της Αθήνας η ζόμπι παρέλαση Zombie Walk Athens, στο πλαίσιο αντίστοιχων εκδηλώσεων του εξωτερικού.

Ζόμπι και πλάσματα αλλόκοσμα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του #zombiethrillerparty και βρέθηκαν στην Ερμού και το Μοναστηράκι. Όπως αναφέρεται στη σελίδα του 80's Zombie Walk Athens στο Facebook, το «zombie walk» ξεκίνησε από την Αμερική το 2001 (Sacramento, California) αλλά επεκτάθηκε και στην Ευρώπη. Πρόκειται για μια παρέλαση «νεκροζωντανών», στην οποία πλήθος κόσμου ντύνεται, μακιγιάρεται σα ζόμπι και περιφέρεται στην πόλη, πειράζοντας και ανατριχιάζοντας τους περαστικούς!

Το event αποτελεί μια συλλογική προσπάθεια και διοργάνωση πολλών ομάδων που σχετίζονται με τις ταινίες και σειρές τρόμου, τη μουσική και το cosplay (διαγωνισμός μεταμφιέσεων).

Η φετινή συνάντηση αφιερώνεται στη δεκαετία '80, τους «κακούς», ήρωες και αντιήρωες της παιδικής μας ηλικίας!














































































Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...