Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Διαγωνισμός μαθητικής εφημερίδας με θέμα το προσφυγικό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ποιοι βραβεύτηκαν.

Περισσότεροι από 800 μαθητές από 33 γυμνάσια και λύκεια νομών της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας παρακολούθησαν χθες την εκδήλωση απονομής των βραβείων του Διαγωνισμού Μαθητικής Εφημερίδας, που διοργάνωσε για τρίτη χρονιά το δημοσιογραφικό συγκρότημα «Μακεδονία».

Κεντρικό θέμα στο διαγωνισμό, που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και του δήμου Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη της Εταιρείας Ύδρευσης Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ) ήταν το προσφυγικό. Μάλιστα οι μαθητές που παρακολούθησαν την εκδήλωση, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ζήτημα από τον υπεύθυνο Προστασίας της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα, Πέτρο Μάστακα, ο οποίος τους κάλεσε να αντιμετωπίζουν τους πρόσφυγες με σεβασμό.

Καλύτερη εφημερίδα λυκείου αναδείχθηκε το έντυπο «Αεργίτες» του 1ου ΓΕΛ Πολίχνης. Το βραβείο καλύτερης εφημερίδας γυμνασίου μοιράστηκαν το 4ο Γυμνάσιο Κατερίνης και το Αρσάκειο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης. Το βραβείο καλύτερου άρθρου, για το κείμενο με τίτλο «Αν ήσουν πρόσφυγας» έλαβαν οι μαθητές Στέφανος Γκέτσος και Σοφία Μόρα.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.