Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Η «γυναίκα αράχνη» συνεχίζει τα ακροβατικά της... στο δρόμο!


Από κουνελάκι του Playboy και σταρ της τηλεόρασης στη ζητιανιά...

Η Christa McKenna την δεκαετία του '70 πρωταγωνιστούσε στην τηλεόραση με τα ακροβατικά της κόλπα, που την είχαν κάνει διάσημη και της είχαν δώσει το παρατσούκλι της «γυναίκας αράχνη».

Η «Spider Lady» που ήταν επίσης γνωστή για τις γυμνές της φωτογραφίσεις σαν «κουνελάκι» του Playboy, είναι πλέον 60 ετών και ζει στους δρόμους του Μίτσιγκαν ζητώντας από τους περαστικούς ελεημοσύνη για να μπορέσει να ζήσει...

Η McKenna αντιμετώπισε προβλήματα με το αλκοόλ από τα οποία δεν μπόρεσε να βγει νικητής και έτσι τώρα, αναγκάζεται να κάνει τα ακροβατικά στους δρόμους της πόλης Grand Rapids, με το πεζοδρόμιο να έχει το ρόλο της σκηνής.

Το κορμί της που μοιάζει να είναι φτιαγμένο από λάστιχο, και τα ακροβατικά που κάποτε την έκαναν διάσημη, τώρα της επιτρέπουν να κερδίζει μερικά δολάρια την μέρα, που της επιτρέπουν να επιβιώσει...

Δείτε τις φωτογραφίες με την παράσταση δρόμου που κάνει σήμερα και το βίντεο από την εμφάνισή της στο τηλεοπτικό πρόγραμμα, «The Gong Show»...
















Κρατώντας τις φωτογραφίες που δεν αποχωρίζεται, από όταν ήταν νέα και διάσημη...




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Διαβάστε περισσότερα...

Πρώτα η αυξητική στήθους και μετά ο γάμος


Ο δρόμος για την εκκλησία περνά από το χειρουργείο - Δείτε τις φωτογραφίες.

Η 22χρονη Rochelle Bathew από τη Βρετανία δεν ήταν ποτέ ευχαριστημένη με το 32B μπούστο της. Αφότου θήλασε και τα δύο παιδιά της, είχε ακόμα χειρότερη εικόνα για το στήθος της και ήταν για εκείνη πολύ σημαντικό η αυτοπεποίθησή της να ανεβεί πριν εκείνη ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Έτσι, έθεσε στον μνηστήρα της ως όρο για να παντρευτούν να κάνει πρώτα αυξητική στήθους.

Όπως και έγινε τελικά και ο Ryan πλήρωσε σχεδόν 5.000 ευρώ για να δει το μπούστο της αγαπημένης του να «εκτοξεύεται» στο 30FF- και την ίδια ευτυχισμένη.

Τρεις μήνες μετά το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Η Bathew προκάλεσε αίσθηση και στο Instagram καθώς μοιράστηκε πολλές φωτογραφίες με τα νέα της «αποκτήματα».

«Πάντα μισούσα το μικρό μου στήθος αλλά μετά και το θηλασμό των δύο παιδιών μου έγιναν ακόμα χειρότερα», λέει η 22χρονη στη Daily Mail, «έκανα τα πάντα για να τα κρύψω και δεν υπήρχε καμία περίπτωση να εμφανιστώ νύφη έτσι.

Κάποιοι είπαν πως είμαι ματαιόδοξη, δεν με πειράζει να το παραδεχτώ. Θέλω να είμαι υπέροχη για τον άνδρα μου. Είχα ανασφάλεια λόγω του στήθους μου αλλά δεν ήταν μόνο η ματαιοδοξία που με έκανε να θέλω την επέμβαση. Ήθελα να είμαι μια εκθαμβωτική νύφη. Ο Ryan ήξερε πόσο πολύ ήθελα μεγαλύτερο στήθος κι εγώ ήξερα πως θα πληρώσει γι’ αυτό- ήθελε απλά να είμαι ευτυχισμένη τη μέρα του γάμου μας Ήταν το δώρο του για τη μέρα εκείνη».

Η Bathew είχε το γάμο που επιθυμούσε, το νυφικό που επιθυμούσε και την εικόνα που ήθελε για τον εαυτό της. Έδωσε δε και ονόματα στα νέα της αποκτήματα: «έχω σελίδα στο Instagram για τα κορίτσια μου, τα ονόμασα Heidi και Audrini», λέει. «Τη σελίδα την ανέβασα για να δουν και οι άλλες γυναίκες τι κατάφερα, το σύνθημά μου είναι, αν δεν σου αρέσει κάτι πάνω σου, άλλαξέ το»!

Δείτε τις φωτογραφίες














Διαβάστε περισσότερα...

Ψαράδες ξεγέννησαν καρχαρία


Κάποιοι ψαράδες στη Φλόριντα των ΗΠΑ έπιασαν στα δίχτυα τους έναν ετοιμόγεννο σφυροκέφαλο καρχαρία και τον βοήθησαν να γεννήσει.

Είκοσι μικρά καρχαριάκια ήρθαν στον κόσμο σώα και αβλαβή!

Δείτε το βίντεο:




Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Τον έστειλε στο νοσοκομείο ένας ταύρος


Σκηνές βγαλμένες από την Ισπανία, διαδραματίστηκαν στην Αγρελιά Τρικάλων, καθώς ένας μαινόμενος ταύρος επιτέθηκε σε πολίτες.

Όπως αναφέρει το trikalanews.gr, περίπου 2χλμ μακριά από τα πρώτα σπίτια της Αγρελιάς Τρικάλων και κάτω από άγνωστες συνθήκες, ο ταύρος επιτέθηκε σε 2 άτομα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει έναν 50χρονο άνδρα, ο οποίος «εκτοξεύτηκε» πάνω σε ένα δέντρο σπάζοντας δύο πλευρά και χτυπώντας στο θώρακα.

Το δεύτερο άτομο, κατάφερε να τραβήξει από την «αρένα» τον τραυματία και να καλέσει βοήθεια, με τον 50χρονο να μεταφέρεται για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Τρικάλων.


Διαβάστε περισσότερα...

Βάζουν μικροτσίπ στις καμήλες λόγω... MERS


Το υπουργείο Γεωργίας της Σαουδικής Αραβίας σχεδιάζει να εμφυτεύσει μικροτσίπ στις καμήλες προκειμένου να συγκεντρωθούν δεδομένα που θα συμβάλλουν στην παρακολούθηση της εξάπλωσης του φονικού κοροναϊού MERS, μετέδωσαν σήμερα μέσα ενημέρωσης της χώρας, ενώ ο απολογισμός των νεκρών στο βασίλειο έχει ανέλθει πλέον στους 147.

Οι αρχές της Σαουδικής Αραβίας επίσης προειδοποίησαν τους πολίτες να φοράνε προστατευτικό εξοπλισμό όταν έρχονται σε επαφή με καμήλες, καθώς πιστεύεται ότι τα ζώα αυτά είναι φορείς του ιού και ενδέχεται να τον μεταδίδουν σε ανθρώπους.

Οι 5 άνθρωποι που πέθαναν από τα συνολικά 8 νέα κρούσματα του Αναπνευστικού Συνδρόμου της Μέσης Ανατολής ήταν όλοι ηλικιωμένοι ασθενείς, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το υπουργείου Υγείας.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ολοκλήρωσε την πενθήμερη αποστολή του στη Σαουδική Αραβία την περασμένη εβδομάδα και αργότερα σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η 5η συνεδρίαση της Επιτροπής Επειγόντων Περιστατικών του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού (ΔΥΚ) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στη Γενεύη.

Ο ΠΟΥ υποστηρίζει ότι η πρόσφατη αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων του MERS – 600 παγκοσμίως, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα δεδομένα –, πιθανότατα οφείλεται σε εποχικούς παράγοντες που συνδυάζονται με «αρκετά περιστατικά εξάρσεων στα νοσοκομεία μετά την παραβίαση των μέτρων πρόληψης της μόλυνσης και ελέγχου που έχει προτείνει ο Οργανισμός».


Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Η υπέροχη φιλία του Σαμαρά με τον Τζέι


Ο Έλληνας άσσος Γιώργος Σαμαράς, μπορεί να αποχαιρέτησε τη Σέλτικ, ωστόσο εξακολουθεί να συγκεντρώνει τους προβολείς πάνω του.

Αυτή τη φορά σε πρώτο πλάνο είναι η υπέροχη φιλία του με τον μικρό φίλαθλο τη Σέλτικ, τον Τζέι, που πάσχει από σύνδρομο Down.




Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Εξιτήριο πήρε η Αμερικανίδα τουρίστρια


Τον δρόμο της επιστροφής για την πατρίδα της πήρε η Αμερικανίδα τουρίστρια μετά την περιπέτεια που έζησε στην Ελλάδα όταν τραυματίστηκε από βαρελότο τη βραδιά της Ανάστασης στην Οία της Σαντορίνης.



Όπως αναφέρει το cretalive.gr, ιδιαίτερα συγκινημένη η 52χρονη γυναίκα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει από τα βάθη της καρδιάς της τους γιατρούς και το προσωπικό του Βενιζελείου νοσοκομείου όπου νοσηλεύτηκε τις τελευταίες εβδομάδες.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Κρήτη για την ζεστή αγκαλιά που μου άνοιξε, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς και τους εργαζομένους του νοσοκομείου που με βοήθησαν να γίνω καλά» ανέφερε η ίδια. Την ίδια στιγμή η Αμερικανίδα, συμπλήρωσε «είμαι χαρούμενη που επιστρέφω στην πατρίδα μου και θα συνεχίσω εκεί τις προσπάθειες για την αποκατάσταση της υγείας μου. Όλο αυτό ήταν για μένα ένας εφιάλτης που δεν θέλω να θυμάμαι. Ευχαριστώ Κρήτη».


Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Οι προϋποθέσεις για να λάβετε το επίδομα ανεργίας


Οι αυστηρές προϋποθέσεις που έχουν θεσπιστεί, εξαιρούν ένα μεγάλο αριθμό ανέργων από το επίδομα ανεργίας. Δείτε ποια είναι τα επιδόματα ανεργίας που δίνει ο ΟΑΕΔ, καθώς και τις προϋποθέσεις που ισχύουν για τη χορήγησή τους.

Δείτε το ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.




Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Τριμερής συμφωνία για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος


Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ εστιάζουν στη θαλάσσια έρευνα υδρογονανθράκων και την πετρελαϊκή ρύπανση.

Οι υπουργοί περιβάλλοντος της Ελλάδας, Γιάννης Μανιάτης, της Κύπρου, Νίκος Κουγιάλης και του Ισραήλ, Αμίρ Περέτζ, αποφάσισαν να προωθήσουν το συντομότερο δυνατόν, τριμερή συμφωνία συνεργασίας για την προστασία του περιβάλλοντος.

Η συμφωνία εστιάζει στη θαλάσσια έρευνα υδρογονανθράκων και την πετρελαϊκή ρύπανση, ενώ στόχος είναι να έχει υπογραφεί ως τον Ιούνιο.

Οι τρεις αξιωματούχοι συναντήθηκαν στο περιθώριο της υπουργικής συνάντησης για το Περιβάλλον και την Κλιματική Αλλαγή στο πλαίσιο της Ένωσης για τη Μεσόγειο, που πραγματοποιείται στην Αθήνα, στην οποία συμμετέχουν πάνω από σαράντα υπουργοί και εκπρόσωποι των χωρών της Μεσογείου.

Όπως έγινε γνωστό, μεταξύ άλλων, τα τρία υπουργεία συμφώνησαν και προωθούν τη συνεργασία στους τομείς ετοιμότητας και αντιμετώπισης σοβαρών περιστατικών θαλάσσιας ρύπανσης της Μεσογείου.

Επίσης προωθείται, η εφαρμογή δράσεων σε όλους τους επί μέρους τομείς της προστασίας του περιβάλλοντος, της αειφόρου ανάπτυξης, της πράσινης οικονομίας, καθώς επίσης της βιώσιμης κατανάλωσης και παραγωγής.

Επιπλέον, με τη συμφωνία ενισχύεται η στήριξη της συνεργασίας μεταξύ δημόσιων και ιδιωτικών φορέων στον τομέα του περιβάλλοντος, η αξιοποίηση ευκαιριών χρηματοδότησης μέσω διεθνών οργανισμών και ευρωπαϊκών πόρων, η καταπολέμηση της ερημοποίησης, της αλλαγής του κλίματος, η προστασία της βιοποικιλότητας και της φύσης.

Σημειώνεται τέλος, ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν μια σειρά από θέματα, όπως η απορρύπανση της Μεσογείου εξαιτίας της ανεπαρκούς επεξεργασίας των οικιακών και βιομηχανικών αποβλήτων, οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στη Μεσόγειο, η προώθηση της πράσινης και γαλάζιας οικονομίας και η βιώσιμη κατανάλωση και παραγωγή.



Διαβάστε περισσότερα...

Αντιδρούν για την κατάργηση των στρατιωτικών δικαστηρίων


Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος σε επιστολή της προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου εκφράζει τις επιφυλάξεις της για την πρόθεση του υπουργείου να καταργήσει τα στρατιωτικά δικαστήρια και να μεταφέρει την ύλη τους στα Ποινικά Δικαστήρια, ενώ καλεί το υπουργείο Δικαιοσύνης σε διάλογο για να βρεθεί μια συνταγματικά ανεκτή λύση.

Στην επιστολή της η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος επισημαίνει ότι έχει γίνει στο υπουργείο Δικαιοσύνης πρόταση από αρμόδια επιτροπή για την κατάργηση των στρατιωτικών δικαστηρίων, την ανάθεση εκδίκασης υποθέσεών τους στα τακτικά ποινικά δικαστήρια και την ένταξη των στρατιωτικών δικαστών στο σώμα των Εισαγγελέων.

Όμως, σημειώνει η Ένωση η εν λόγω πρόταση, «υλοποιούμενη, επιφέρει πλείστες, μείζονος χαρακτήρα αλλαγές επί τα χείρω στην υπηρεσιακή κατάσταση των συναδέλφων μας εισαγγελέων, εκ πρώτης εμφανίζει δε συνταγματικής υφής προβληματικά σημεία».

Τέλος, επισημαίνει η Ένωση ότι η υλοποίηση της εν λόγω πρότασης θα σημάνει οριστική καθήλωση της επετηρίδας των εισαγγελέων, θα αποκλείσει την ανανέωση του κλάδου με την είσοδο νέων συναδέλφων, θα καταστήσει χωρίς αντικείμενο επί σειρά ετών τη σχετική κατεύθυνση της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών κ.λπ.



Διαβάστε περισσότερα...

Γαλλία: Κατακόρυφη αύξηση των επεισοδίων ομοφοβίας


Oι καταγγελίες επεισοδίων ομοφοβίας αυξήθηκαν κατά 78% το 2013 στη Γαλλία σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, το 2012, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της οργάνωσης SOS Homophobie, η οποία διαβλέπει ότι η διαμάχη που ξέσπασε για τους γάμους ομοφυλοφίλων είχε μια επίπτωση σε αυτό το φαινόμενο.

«Ενώ σε ένα διάστημα 20 ετών οι μαρτυρίες περιστατικών λεσβιοφοβίας, γκεϊφοβίας, αμφισεξουαλικοφοβίας, τρανσεξουαλικοφοβίας που έλαβε η οργάνωσή μας δεν έχουν σταματήσει να αυξάνονται, ο αριθμός τους κατά κυριολεξία εκτοξεύτηκε στα ύψη το 2013», όταν η οργάνωση έλαβε 3500 καταγγελίες, σημειώνεται στην έκθεση.

Αυτές οι ομοφοβικές «πράξεις» περιλαμβάνουν: προσβολές μέσω του Διαδικτύου, στο γραφείο ή στο δρόμο, όπως επίσης απειλές ή σωματικές επιθέσεις. Οι προσβολές αντιπροσωπεύουν το 39% των επεισοδίων και οι επιθέσεις το 6%.

Το 2013 μια σωματική επίθεση με ομοφοβικά κίνητρα καταγράφθηκε κάθε δύο ημέρες, ήτοι μια αύξηση της τάξης του 54% σε σχέση με το 2012.

Η οργάνωση επισημαίνει επίσης μια «έκρηξη» του αριθμού των καταγγελιών ομοφοβικών περιστατικών που συνδέονται με το Διαδίκτυο, τα οποία έχουν «σχεδόν τριπλασιαστεί» σε διάστημα ενός έτους (1.723 περιπτώσεις έναντι 652 το 2012). Ενώ σημείωνε ήδη άνοδο το 2012, ο αριθμός των καταγγελιών στο περιβάλλον των σχολείων «συνεχίζει επίσης να αυξάνεται» (+25%).

«Θα μπορούσαμε να ικανοποιηθούμε από την υπερψήφιση του νόμου για το γάμο για όλους-όλες (. . .), αυτού του νέου βήματος προς την ισότητα» έγραψε η οργάνωση. Όμως «αυτή η νίκη αφήνει μια πικρή γεύση» καθώς οι «ασυγκράτητες δηλώσεις» που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της διαμάχης «έχουν νομιμοποιήσει τις προσβολές και τα ομοφοβικά επεισόδια βίας».


Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

ΗΠΑ: Δύο γιατροί με συμπτώματα MERS


Δύο μέλη του ιατρικού προσωπικού σε νοσοκομείο στην πόλη Ορλάντο στη Φλόριντα των ΗΠΑ που είχαν έρθει σε επαφή με τον δεύτερο ασθενή στη χώρα που έχει επιβεβαιωθεί ότι έχει προσβληθεί από τον κοροναϊό MERS έχουν εμφανίσει συμπτώματα του Αναπνευστικού Συνδρόμου της Μέσης Ανατολής και ένας εκ των δύο νοσηλεύεται.

Εκπρόσωποι του νοσοκομείου Dr P. Phillips στο Ορλάντο δήλωσαν σήμερα ότι τα δύο μέλη του ιατρικού προσωπικού είχαν έρθει σε επαφή με τον ασθενή στο τμήμα των επειγόντων περιστατικών προτού γίνει γνωστό ότι αυτός έχει προσβληθεί από τον κοροναϊό.

Το δεύτερο μέλος του ιατρικού προσωπικού βρίσκεται σε απομόνωση στο σπίτι του και παρακολουθείται για συμπτώματα του MERS.


Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Είχε οδοντιατρείο χωρίς άδεια και συνελήφθη


Χειροπέδες πέρασε η αστυνομία σε έναν 43χρονο οδοντίατρο που διατηρούσε ιατρείο χωρίς την προβλεπόμενη άδεια λειτουργίας.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας ενώ από τον φορολογικό έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε η μη εμπρόθεσμη ενημέρωση του τηρούμενου Βιβλίου Εσόδων – Εξόδων.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών ενώ για τις παραβάσεις που βεβαιώθηκαν ενημερώθηκε η αρμόδια Δ.Ο.Υ., καθώς και ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής, για την επιβολή διοικητικών κυρώσεων.



Διαβάστε περισσότερα...

Λάμβανε τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της


Τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της λάμβανε παράνομα μια 53χρονη για περισσότερους από 12 μήνες.

Από την έρευνα της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι η 53χρονη δεν δήλωσε, όπως όφειλε, στο Ι.Κ.Α. το θάνατο της μητέρας της, με αποτέλεσμα να λαμβάνει παράνομα, από το Νοέμβριο του 2012 μέχρι και τον Απρίλιο του 2014, τη σύνταξή της λόγω χηρείας.

Η σύνταξη πιστωνόταν σε κοινό τραπεζικό λογαριασμό και όπως προκύπτει από τα στοιχεία του Ι.Κ.Α., το συνολικό ποσό που η 53χρονη έχει ιδιοποιηθεί παράνομα, το οποίο αποτελεί συγχρόνως και ζημία του Ιδρύματος, υπολογίζεται τουλάχιστον στις 10.400 ευρώ.

Σε βάρος της 53χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη κατ’ εξακολούθηση.


Διαβάστε περισσότερα...

Υπογράφηκε η επιστροφή του ΕΦΚ στους αγρότες


Η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Πετρελαίου στους αγρότες υπογράφηκε σήμερα, από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και τους συναρμόδιους αναπληρωτές υπουργούς του υπουργείου Οικονομικών.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σήμερα υπογράφηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση από τον υπουργό Αθανάσιο Τσαυτάρη και τους συναρμόδιους υπουργούς, τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και τον Υφυπουργό Οικονομικών Γεώργιο Μαυραγάνη, για τον προσδιορισμό των συντελεστών επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Πετρελαίου, που αφορά στην πρώτη δόση καταβολής για το έτος 2014 της επιστροφής του ΕΦΚΠ στους αγρότες.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, σύμφωνα με τις κυβερνητικές δεσμεύσεις, εντός των ημερών θα γίνει και η καταβολή της πρώτης δόσης , ώστε να ενισχυθεί η ρευστότητα των αγροτών, τώρα που υπάρχει ανάγκη για τις εργασίες προετοιμασίας των ανοιξιάτικων καλλιεργειών.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Αθανάσιος Τσαυτάρης δήλωσε: «Είμαστε καθημερινά κοντά στους Έλληνες παραγωγούς για την αντιμετώπιση του σημαντικού προβλήματος, που αφορά στο κόστος παραγωγής και ειδικά του υψηλού κόστους της ενέργειας. Σύντομα, θα καταβληθεί το ποσό της πρώτης δόσης της επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης πετρελαίου, που εξασφαλίσθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών για το 2014. Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να διευκολύνουμε το παραγωγικό έργο των γεωργών μας».



Διαβάστε περισσότερα...

Πουλάει προσωπικά αντικείμενα για να ζήσει ο Ανδρέας Μπάρκουλης


Στο «σφυρί» βγάζει η οικογένεια Μπάρκουλη προσωπικά αντικείμενα του ηθοποιού, καθώς η άσχημη οικονομική κατάσταση, που βιώνουν πολλοί Έλληνες, την έχει φέρει στα όρια της εξαθλίωσης! Μάλιστα, ζήτησαν από τον Διονύση Ζάχο να επιστρέψει το βιολί που του είχε χαρίσει ο ηθοποιός, με το οποίο έπαιζε στο «Μια Τρελή Τρελή Σαραντάρα» με την Ρένα Βλαχοπούλου, προκειμένου να τεθεί κι αυτό προς πώληση.



Ο άλλοτε γόης του ελληνικού κινηματογράφου, εκτός από τα προβλήματα υγείας που έχει, δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του από την ασιτία, ενώ, λόγω της δύσκολης κατάστασης, ο 12χρονος γιός του, Νίκος, πάσχει από κατάθλιψη και παρουσιάζει σημάδια αδυναμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια Μπάρκουλη αποφάσισε να πουλήσει προσωπικά αντικείμενα προκειμένου να αγοράσει τα προς το ζην. Στα αντικείμενα αυτά περιλαμβάνονται το βιολί με το οποίο έπαιζε στη Ρένα Βλαχοπούλου στην ταινία «Μια Τρελή Τρελή Σαραντάρα» και προ μηνών είχε χαρίσει στον μίμο Διονύση Ζάχο κατά την διάρκεια της παράστασής του, ένας μεγάλων διαστάσεων πίνακας με τον ηθοποιό σε παράσταση του «Άμλετ» στο Εθνικό Θέατρο και ένας χρυσός σταυρός.


Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Νέα παράταση στην αξιολόγηση


Νέα παράταση δόθηκε από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για την αξιολόγηση των ουσιαστικών προσόντων του προσωπικού των δημοσίων υπηρεσιών και των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, καθώς και των υπαλλήλων στους ΟΤΑ α' και β' βαθμού (παρότι είχε, ήδη, δοθεί εκτεταμένη παράταση, λόγω των επικείμενων περιφερειακών και δημοτικών εκλογών και των ευρωεκλογών).

Έτσι, σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείου, οι σχετικές προθεσμίες για τη σύνταξη εκθέσεων αξιολόγησης έτους 2013 για όλους τους παραπάνω φορείς διαμορφώνονται ως εξής:

α. Η σχετική απόφαση επιμερισμού των ποσοστών ανά κλίμακα βαθμολόγησης θα πρέπει να έχει εκδοθεί έως τις 30 Ιουνίου 2014.

β. Η αυτοαξιολόγηση των υπαλλήλων θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί έως τις 15 Ιουλίου 2014.

γ. Η εισήγηση για την αξιολόγηση των υπαλλήλων θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί από τους εισηγητές έως τις 31 Ιουλίου 2014.

δ. Οι εκθέσεις αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων θα πρέπει να έχουν συνταχθεί από τους αξιολογητές έως την 29η Αυγούστου 2014.

Τέλος, σημειώνεται ότι με το πέρας της ως άνω καταληκτικής προθεσμίας σύνταξης των εκθέσεων αξιολόγησης και το αργότερο μέχρι 30/9/2014 παρακαλούνται τα υπουργεία να συγκεντρώσουν για το σύνολο των φορέων που υπάγονται ή εποπτεύονται από αυτά, στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις ενέργειες, στις οποίες προέβησαν για την εφαρμογή των σχετικών διατάξεων για την αξιολόγηση του προσωπικού.



Διαβάστε περισσότερα...

Άκαρπη η συνάντηση Αδωνι με παρόχους ΕΟΠΥΥ


Παρά τη σύγκλιση στα επί μέρους ζητήματα, η συνάντηση του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη με το προεδρείο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) και εκπροσώπους των παρόχων υγείας στον ΕΟΠΥΥ, δεν οδήγησε σε λύση και αναστολή της επίσχεσης.

Οι ελπίδες για λύση μετατίθενται για αύριο στις 12 το μεσημέρι, οπότε ορίσθηκε νέα συνάντηση.

Η βασική διαφωνία του ΠΙΣ και των παρόχων εστιάζεται στην αύξηση του προϋπολογισμού του ΕΟΠΥΥ, κάτι που σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται από το υπουργείο Οικονομικών. Επίσης οι πάροχοι υποστήριξαν ότι είναι λάθος να υπάρχει πλαφόν εξετάσεων ανά επιχείρηση.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι εκπρόσωποι του ΠΙΣ θα παρουσιάσουν απόψε ή αύριο το πρωί τις προτάσεις του υπουργείου Υγείας σε συγκέντρωση εργαστηριακών γιατρών και παρόχων του ΕΟΠΥΥ, προκειμένου να επιστρέψουν αύριο το μεσημέρι με σαφείς θέσεις στο τραπέζι του διαλόγου με το υπουργείο.



Διαβάστε περισσότερα...

Τι δεν πρέπει να έχουν μαζί τους οι υποψήφιοι στις πανελλαδικές


Κατοχή απενεργοποιημένου κινητού συνιστά λόγο μηδενισμού.

Σύμφωνα με το άρθρο 20 του ΠΔ 60/2006 οι υποψήφιοι για τα ΑΕΙ, στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, κατά την είσοδό τους στην αίθουσα της εξέτασης απαγορεύεται να φέρουν μαζί τους βιβλία, τετράδια, σημειώσεις, διορθωτικό, κινητά τηλέφωνα, υπολογιστικές μηχανές και οποιαδήποτε άλλα ηλεκτρονικά μέσα μετάδοσης ή λήψης πληροφοριών.

Σε περίπτωση κατά την οποία εξεταζόμενος, κατά την προσέλευσή του στο Εξεταστικό Κέντρο, φέρει μαζί του κινητό τηλέφωνο, θα το παραδίδει στον Πρόεδρο της Λυκειακής Επιτροπής, ο οποίος θα το φυλάσσει σε ειδικό χώρο. Μετά τη λήξη της εξέτασης, ο υποψήφιος θα παραλαμβάνει το κινητό του και θα αποχωρεί. Πριν την είσοδο στις αίθουσες πρέπει ο πρόεδρος της Επιτροπής του Ε.Κ. να υπενθυμίζει στους υποψηφίους την υποχρέωσή τους να παραδίδουν τα κινητά τους και ότι η κατοχή κινητού (έστω και απενεργοποιημένου) μέσα στην αίθουσα συνιστά επαρκή λόγο μηδενισμού τους.

Τα ανωτέρω ισχύουν επίσης για τους επιτηρητές, το βοηθητικό προσωπικό και τους λοιπούς εμπλεκόμενους σε κάθε Εξεταστικό Κέντρο, καθώς επίσης και για υποψήφιους με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Οι Πρόεδροι και τα μέλη των Επιτροπών απαγορεύουν αυστηρά την είσοδο εντός του εξεταστικού κέντρου (κτιριακό συγκρότημα και αύλειος χώρος) οποιουδήποτε άλλου εκτός των εξεταζομένων, των μελών και λοιπού προσωπικού των οικείων επιτροπών, του βοηθητικού προσωπικού και των επιτηρητών. Εξαίρεση από την απαγόρευση αυτή επιτρέπεται μόνο στην περίπτωση παροχής έκτακτης τεχνικής ή ιατρικής βοήθειας μετά από σχετική πρόσκληση της επιτροπής.

Τέλος, απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η γνωστοποίηση των θεμάτων σε οποιονδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο. Τα θέματα θα αναρτώνται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΑΙΘ περί τη λήξη της εξέτασης.



Διαβάστε περισσότερα...

Φυλάκιση 16 μηνών με αναστολή σε ιδιοκτήτη λούνα παρκ


Λειτουργούσε παράνομα στην παραλία της Χαλκίδας.

Καμπάνα 16 μηνών φυλάκισης, επέβαλε σήμερα το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας στον ιδιοκτήτη του λούνα παρκ, το οποίο λειτουργούσε παράνομα στην παραλία της Χαλκίδας.

Σύμφωνα με το eviazoom, ο 56χρονος κρίθηκε ένοχος χωρίς ελαφρυντικά και καταδικάστηκε συνολικά σε 16 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή (12 μήνες για την άδεια λειτουργίας και 4 μήνες για την άδεια παραχώρησης) που δεν είχε. Η ποινή ήταν μεγαλύτερη, αλλά λόγω της συγχώνευσης, έπεσε στους 16 μήνες.

Μετά από δύο αναβολές, ο δικηγόρος του ξαναζήτησε σήμερα αναβολή, η οποία όμως δεν έγινε δεκτή, ενώ ο κατηγορούμενος τόνισε στην απολογία του, ότι η πολιτεία ευθύνεται που δεν έχει άδεια λειτουργίας, χωρίς όμως να καταφέρει να πείσει το δικαστήριο.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, το συγκεκριμένο λούνα παρκ δεν είχε άδεια λειτουργίας και δεν τηρούσε τις προϋποθέσεις για να πάρει την πιστοποίηση της καλής κατασκευής καθώς και της καλής ηλεκτρολογικής - μηχανολογικής εγκατάστασης, με αποτέλεσμα να γίνει άρση της άδειας παραχώρησης από τον οργανισμό λιμένα Εύβοιας.

Το θέμα ήρθε στην επιφάνεια το Σάββατο 10 Μαΐου, όταν οι άνδρες της Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Χαλκίδας, μετέβησαν στο παραλιακό λούνα πάρκ του 56χρονου στην Χαλκίδα, όπου μετά από έλεγχο, διαπίστωσαν ότι η επιχείρηση δεν είχε άδεια λειτουργίας, αλλά και άδεια παραχώρησης, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να συλληφθεί.



Διαβάστε περισσότερα...

Προφυλακίστηκε 41χρονος για αποπλάνηση ανηλίκου


Πιάστηκε επ' αυτοφώρω στα Τρίκαλα.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε με σύμφωνα γνώμη ανακριτή και Εισαγγελέα ο 41χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr ο 41χρονος απολογήθηκε το πρωί της Τρίτης για την πράξη του (κατελήφθη επ’ αυτοφώρω με 10χρονο αγόρι στη περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού στα Τρίκαλα) και κρίθηκε προφυλακιστέος. Ο 41χρονος, ο οποίος πριν από ένα μήνα είχε συλληφθεί για αρπαγή τσάντας και είναι γνωστός στις διωκτικές αρχές, φέρεται να έχει και βεβαρημένο ιστορικό όσον αφορά ψυχική νόσο.

Στο 10χρονο αγόρι παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη και βοήθεια.



Διαβάστε περισσότερα...

Φίμωσαν βρέφος 6 ημερών σε μαιευτήριο στις Φιλιππίνες


Του έβαλαν κολλητική ταινία στο στόμα επειδή έκλαιγε δυνατά.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γονείς ενός νεογέννητου βρέφους σε μαιευτήριο των Φιλιππίνων όταν αντίκρισαν το μόλις 6 ημερών βρέφος τους φιμωμένο – με κολλητική ταινία.

Μετά τη γέννησή του το βρέφος έπρεπε να παραμείνει στην κλινική Cebu Puericulture, στην πόλη Τσεμπού, εξαιτίας μιας λοίμωξης που διέγνωσαν οι γιατροί. Όταν οι γονείς, Ράιαν Νοβάλ και Τζασμίν Μπαντοκντόκ, πήγαν στο νοσοκομείο να δουν το νεογέννητο την 9η Μαΐου, το θέαμα που αντίκρισαν τους προκάλεσε τρόμο: τα χείλη του βρέφους ήταν σφραγισμένα με κολλητική ταινία.



Όμως δεν τελείωσαν εκεί οι δυσάρεστες εκπλήξεις για τους δύο γονείς: όταν ζήτησαν εξηγήσεις από το προσωπικό του μαιευτηρίου, μία νοσοκόμα τους είπε ότι το μωρό έκλαιγε υπερβολικά δυνατά.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, μετά το σάλο που ξέσπασε στις Φιλιππίνες αφού ο πατέρας ανάρτησε μια φωτογραφία του φιμωμένου γιου του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook, το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι θα διεξαγάγει έρευνα.

Η φωτογραφία του φιμωμένου βρέφους, την οποία ανάρτησε ο Νοβάλ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, προκάλεσε ένα κύμα αγανάκτησης. Κάτω από τη φωτογραφία ο Νοβάλ είχε γράψει: «Αυτός είναι ο γιος μου Γιοχάνες Νοβάλ! Δεν μπορεί να μιλήσει για την τρομακτική του εμπειρία που έζησε στα χέρια του προσωπικού της κλινικής… έτσι πρέπει να μιλήσουμε εμείς για αυτόν».

Παρά το γεγονός ότι οι γονείς του βρέφους δεν έχουν υποβάλει ακόμα επίσημη καταγγελία, το υπουργείο Υγείας της χώρας αναμένεται να κάνει έρευνα τόσο για το μαιευτήριο, όσο και για μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού που εκτελούσε βάρδιες εκείνη την ημέρα, σύμφωνα με την εφημερία Sun.Star Cebu.

Η διεύθυνση του νοσοκομείου ισχυρίζεται ότι η κολλητική ταινία χρησιμοποιήθηκε ώστε να παραμένει στο στόμα του βρέφους μια πιπίλα χωρίς να πέφτει. Οι γονείς θεωρούν ότι, έστω κι αν αυτό αληθεύει, το μωρό μπορούσε να είχε πνιγεί.

Το υπουργείο Υγείας τόνισε εξάλλου ότι απαγορεύεται η χρήση πιπίλας σε νεογέννητα – αφού μπορεί να αποτελέσει πηγή μόλυνσης.



Διαβάστε περισσότερα...

Υπάλληλοι που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις για 547 θέσεις


Τι αναφέρει ανακοίνωση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Να υποβάλουν αιτήσεις εντός 15 ημερών καλούνται υπάλληλοι, που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, προκειμένου να καλύψουν 547 θέσεις σε νοσοκομεία, δικαστήρια και ΚΕΠ της χώρας, σύμφωνα με σχετική απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης που δημοσιεύεται σήμερα στο ΦΕΚ.

Η πρόσκληση αφορά «διαθέσιμους» που προέρχονται από υπουργεία και φορείς τους, πανεπιστήμια, τον ΟΑΕΔ και ασφαλιστικά ταμεία.

Όπως αναφέρεται στο ΦΕΚ, οι υπάλληλοι που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα καλούνται εντός αποκλειστικής προθεσμίας 15 ημερών από τη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως να υποβάλουν στις Διευθύνσεις Διοικητικού / Προσωπικού των φορέων προέλευσης στους οποίους κατείχαν οργανική ή προσωποπαγή θέση αίτηση - υπεύθυνη δήλωση για τη μετάταξή τους. Θα προσδιορίζουν τη σειρά προτίμησης των φορέων που επιθυμούν να μεταταχθούν, ενώ θα υποβάλουν και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, τα οποία τυχόν δεν περιλαμβάνονται στα προσωπικά τους μητρώα.

Παράλληλα, καλούνται οι Διευθύνσεις εντός προθεσμίας 5 ημερών από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων - υπεύθυνων δηλώσεων να προβούν σε αποτύπωση (καταγραφή) των προσόντων των υπαλλήλων και να συντάξουν πίνακες συνδρομής κριτηρίων τους οποίους αποστέλλουν στο ΑΣΕΠ με τη χρήση ειδικής πληροφοριακής εφαρμογής που εκπονεί για το σκοπό αυτόν το ΑΣΕΠ και να ακολουθήσει η συνηθισμένη διαδικασία (μοριοδότηση, κατάρτιση προσωρινού πίνακα, ενστάσεις, τελικός πίνακας κλπ).

Σύμφωνα με το ΦΕΚ αναμένεται να καλυφθούν:

- 300 θέσεις για υπαλλήλους Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) του κλάδου δικαστικών επιμελητών και βοηθητικού υγειονομικού προσωπικού.
- 164 θέσεις υπαλλήλων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κλάδου γραμματέων και διεκπεραίωσης υποθέσεων
- 73 θέσεις κυρίως διοικητικού προσωπικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης σε δικαστήρια της χώρας και σε ΚΕΠ
- 10 θέσεις για γραμματείς Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης σε δικαστήρια της Αθήνας (Διοικητικό Εφετείο, Πρωτοδικείο, Εισαγγελία Πρωτοδικών, Πταισματοδικείο)



Διαβάστε περισσότερα...

Αίτημα για κοινό εισιτήριο σε τρεις πολιτιστικούς χώρους της Βέροιας


Επιστολή του προέδρου του Επιμελητηρίου Ημαθίας στον Π. Παναγιωτόπουλο.

Η κρίση φέρνει σκέψη για εύρεση λύσεων κι έτσι ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας, Νικόλαος Ουσουλτζόγλου, παρατηρώντας τα λίγα εισιτήρια που «κόβουν» τα δύο κρατικά Μουσεία της Βέροιας (Αρχαιολογικό και Βυζαντινό), ζήτησε να καθιερωθεί ενιαίο εισιτήριο με τον «δημοφιλή» Αρχαιολογικό Χώρο των Αιγών. Το αίτημα του το έστειλε στον υπουργό Πολιτισμού, Πάνο Παναγιωτόπουλο, μέσω επιστολής.

Με αφορμή την έναρξη της τουριστικής περιόδου η διοίκηση του Επιμελητηρίου Ημαθίας επισημαίνει ότι σήμερα ο επισκέπτης του Αρχαιολογικού Χώρου Αιγών πληρώνει οκτώ ευρώ για να δει μόνον τους Βασιλικούς Τάφους (το ανάκτορο ανακατασκευάζεται, το θέατρο για αγνώστους λόγους είναι μη επισκέψιμο, όπως μη επισκέψιμα είναι η ακρόπολη, τα τείχη, οι τάφοι στην αγορά αλλά και ο τάφος της Ευρυδίκης). Το Βυζαντινό και Αρχαιολογικό Μουσείο Βέροιας έχουν το καθένα εισιτήριο δύο ευρώ. Επικαλούμενο, άλλωστε, τα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας σημειώνει ότι οι εισπράξεις από όλα τα εισιτήρια ολόκληρης της χρονιάς 2012 από του Βασιλικούς Τάφους Βεργίνας ήταν 411.840 ευρώ, του Αρχαιολογικού Μουσείου Βέροιας 1.100 ευρώ, ενώ του Βυζαντινού Μουσείου Βέροιας ήταν 1.393 ευρώ.

«Οι Φίλοι του Βυζαντινού Μουσείου Βέροιας, εντοπίζοντας έγκαιρα τον πολύ μικρό αριθμό εισιτηρίων των κρατικών μουσείων της περιοχής, πρότειναν γραπτά στον Υπουργό Πολιτισμού την έκδοση κοινού εισιτηρίου του Αρχαιολογικού Χώρου Αιγών με το Αρχαιολογικό και Βυζαντινό Μουσείο Βέροιας και εναρμονισμένο διευρυμένο ωράριο λειτουργίας, ώστε οι επισκέπτες της Βεργίνας να μαθαίνουν την ύπαρξη των δυο άλλων σημαντικών μουσείων της Βέροιας, που μπορούν να επισκεφτούν με το ίδιο εισιτήριο, ελπίζοντας στην επέκταση της παραμονής και πιθανής διανυκτέρευσης τους στην πόλη. Με την παραπάνω πρόταση συμφωνεί και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Ημαθίας και αναμένει από τον Υπουργό πολιτισμού να ανταποκριθεί άμεσα στο πάγιο αυτό αίτημα» προσθέτει ο κ. Ουσουλτζόγλου.



Διαβάστε περισσότερα...

Η «πράσινη επανάσταση» του Citycopter


Μια εναλλακτική πρόταση μετακίνησης - Δείτε τις εικόνες.

Μια εναλλακτική μέθοδο μετακίνησης από αέρος προτείνει ο σχεδιαστής Eduardo Galvani με το Fly Citycopter.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα προσωπικό ελικόπτερο που μπορεί να εκτελεί δρομολόγια με τρόπο πιο αποτελεσματικό και φιλικό προς το περιβάλλον σε σχέση με το αυτοκίνητο ή το λεωφορείο.

Ο Galvani ελπίζει προς το παρόν η σύλληψή του να εμπνεύσει δημιουργικούς ανθρώπους που εργάζονται στη βιομηχανία των μεταφορών να εξετάσουν την ανάπτυξη εναλλακτικών μέσω φιλικών προς το περιβάλλον μετακινήσεων σε πολυπληθή μέρη.

Ο σχεδιαστής επισημαίνει στη Daily Mail πως η ρύπανση που προκαλούν οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα επιδεινώνει την ατμόσφαιρα στις πόλεις. «Στο Παρίσι επετράπη η δωρεάν χρήση των μέσων μεταφοράς για τρεις ημέρες σε μια προσπάθεια αντιμετώπισης της ρύπανσης», προσθέτει. «Στο Πεκίνο τοποθετήθηκαν γιγαντοοθόνες για να προβληθεί εικονικό ηλιοβασίλεμα στους πεζούς, καθώς η πόλη είχε τόσο πολύ χαθεί μέσα στη ρύπανση που ο ορίζοντας δεν φαινόταν πια», συνεχίζει, σημειώνοντας πως το νέφος δεν έλειψε ούτε από το Λονδίνο.

Πιστεύει ωστόσο πως υπάρχει ένα «ισχυρό κύμα πράσινης ενέργειας» που αντιπροσωπεύει την προσπάθεια του ανθρώπου να αντιμετωπίσει την υπερθέρμανση του πλανήτη. Στο πλαίσιο αυτό, υποστηρίζει πως τα ατομικά ελικόπτερά του θα μπορούσαν να αποτελέσουν μέρος αυτής της πράσινης επανάστασης, παρέχοντας στους πολίτες έναν πιο «πράσινο» και πιο εύκολο τρόπο να φτάνουν στις δουλειές τους.

Με τη χρήση ελίκων και ηλεκτρικών κινητήρων, θα μπορούσαν να περιορίσουν την εκπομπή ρύπων και να αποφορτίσουν την αποπνικτική κατάσταση που δημιουργούν τα αυτοκίνητα στα αστικά κέντρα.

Δείτε τις εικόνες








Διαβάστε περισσότερα...

Ξαπλώνει στο πάτωμα επειδή το κρεβάτι της είναι άβολο


Και να πεις πως δεν έχει λεφτά...

Πρόκειται για μια διάσημη προσωπικότητα, που για χάρη της τα φώτα της δημοσιότητας δεν σβήνουν ποτέ, αφού καταφέρνει να βρίσκεται στην κορυφή σε ότι καταπιάνεται...

Δεν είναι άλλη από την Victoria Beckham, την πρώην Spice Girl και νυν σχεδιάστρια μόδας, που είναι παντρεμένη με τον επίσης διάσημο πρώην ποδοσφαιριστή, David Beckham.

Η φωτογραφία όπου απαθανατίστηκε σαν «εσταυρωμένη» είναι από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter και την τράβηξε στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου, που όπως φαίνεται της προκάλεσε παράπονα, αφού στο σχόλιό της ανέφερε:

«Το κρεβάτι μου είναι πραγματικά άβολο»...




Διαβάστε περισσότερα...

Έκτακτη πληρωμή ΕΚΑΣ και αναδρομικών


Στα μέσα Μαΐου σε 2.419 δικαιούχους.

Στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους θα δουν χρήματα από το ΕΚΑΣ στις 15 Μαΐου 2.419 δικαιούχοι με αναπηρία τουλάχιστον 80%. Τότε θα γίνει η έκτακτη πληρωμή τόσο του επιδόματος του Μαΐου, όσο και των αναδρομικών ποσών ΕΚΑΣ του τρέχοντος έτους που δικαιούνται.

Παράλληλα, στις 29 του μήνα (Μαΐου) θα πληρωθούν το ΕΚΑΣ μηνός Ιουνίου μαζί με τη σύνταξη του ίδιου μήνα.

Όσο για τους υπόλοιπους 193.478 δικαιούχους του ΕΚΑΣ για το 2014; Εκείνοι θα πληρωθούν στις 29 Μαΐου το επίδομα και τη σύνταξη μηνός Ιουνίου 2014 μαζί με τα αναδρομικά ποσά ΕΚΑΣ τρέχοντος έτους που δικαιούνται.


Σε ανακοίνωσή της η Διοίκηση του ΙΚΑ επισημαίνει ότι «οι συνταξιούχοι για τους οποίους δεν υπάρχει ασφαλής μηχανογραφική ένδειξη ότι φέρουν ποσοστό αναπηρίας τουλάχιστον 80% δεν θα περιληφθούν στην έκτακτη πληρωμή, αλλά θα ελεγχθούν σταδιακά από τα υποκαταστήματά μας ως προς το δικαίωμα είσπραξης του Ε.Κ.Α.Σ. κατά το τρέχον έτος ανεξαρτήτως ηλικίας, με βάση τη σχετική γνωμάτευση της αρμόδιας υγειονομικής επιτροπής και τα εισοδήματά τους, που εμφανίζονται στο εκκαθαριστικό σημείωμα της Εφορίας οικονομικού έτους 2013».


Διαβάστε περισσότερα...

Πουλούσε πανεπιστημιακές εργασίες μέσω Facebook


Συνελήφθη o 47χρονος διαχειριστής της σελίδας.

Την εκπόνηση και επιμέλεια πανεπιστημιακών εργασιών έναντι αμοιβής αναλάμβαναν οι διαχειριστές σελίδας στο Facebook, όπως προέκυψε από έρευνα της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σύμφωνα με το προφίλ, οι διαχειριστές είχαν δημιουργήσει ιστοσελίδα, όπου πραγματοποιείτο η συγγραφή πανεπιστημιακών εργασιών, κατά τη διάρκεια των εξαμήνων, καθώς και πτυχιακών και μεταπτυχιακών διπλωματικών εργασιών για διάφορους τίτλους σπουδών.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και εκδόθηκε παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Όπως ανακοινώθηκε, από την ψηφιακή ανάλυση που πραγματοποίησε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προέκυψε ότι διαχειριστής ήταν ο 47χρονος ημεδαπός, ενώ σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • δύο (2) βιβλιάρια καταθέσεων και τρεις (3) σελίδες με κινήσεις τραπεζικού λογαριασμού, με στοιχεία του 47χρονου,
  • εσωτερικός σκληρός δίσκος,
  • ντοσιέ με χειρόγραφες σημειώσεις και εκτυπώσεις.

Επιπλέον, κατά την επιτόπια έρευνα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του, βρέθηκαν αποθηκευμένα λογιστικά φύλλα (excel), από τα οποία προέκυψε ότι συνεργαζόταν τουλάχιστον με 108 άτομα, τους οποίους χρησιμοποιούσε ως συντάκτες των εργασιών.

Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την εκπόνηση πανεπιστημιακών, πτυχιακών και μεταπτυχιακών διπλωματικών εργασιών, τις οποίες και παρέλαβαν, 200 άτομα, ενώ το κέρδος και το «πελατολόγιο» θα προκύψει από την περαιτέρω ανάλυση των ψηφιακών πειστηρίων.

Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση.

Το προανακριτικό υλικό στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και ο ονομαστικός κατάλογος των φοιτητών, που αγόρασαν τη διπλωματική εργασία τους, αλλά και των συντακτών των εν λόγω εργασιών, θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.



Διαβάστε περισσότερα...