Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

AmeA Chat

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συμβουλή: Όσοι επικοινωνούν μαζί μας μέσω Chat ή Email, καλό είναι πρώτα, να κάνουν μια αναζήτηση αυτού που θέλουν να ρωτήσουν (ή των λέξεων κλειδιών του) στην αναζήτηση ή στις καρτέλες-κατηγορίες που έχει το Blog στα εργαλεία του (στο δεξιό τμήμα του), ή να ελέγξει και τις κατηγορίες του μενού του blog, που βρίσκεται στο πάνω μέρος του. Εκμεταλλευτείτε τα εργαλεία του blog. Γι' αυτό υπάρχουν άλλωστε!


ΑμεΑ Chat: Επικοινωνήστε μαζί μας γράφοντας στο Chat (θα το βρείτε κι εδώ). Παρακαλώ τα ερωτήματα-μηνύματα να είναι σύντομα και χωρίς να περιέχουν Greeklish ή συνδέσμους (μόλις τα δει ο υπεύθυνος - admin θα απαντήσει). Υποχρέωση: Για να γράψετε πρέπει να συνδεθείτε στο Chat, με email ή sosial media Profil, ώστε να ξέρουμε ποιος γράφει. Οι κανόνες του Chat υπάρχουν εδώ.

Ανακοίνωση: To ΑμεΑ Chat θα παραμείνει ανενεργό. Αν θέλετε επικοινωνείστε μαζί μας με άλλο τρόπο.




Κανόνες του Chat


  1. Γράφουμε μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες και ελληνικά. Οι υπόλοιπες γλώσσες και οι λατινικοί χαρακτήρες δεν είναι κατανοητοί για όλους.
  2. Τα ερωτήματα πρέπει να είναι σύντομα και περιεκτικά και με μέγιστο μήκος το ένα μήνυμα. Για μακροσκελή και πολλαπλά μηνύματα υπάρχει η φόρμα αποστολής μηνυμάτων μέσω Email.
  3. Σεβόμαστε το χώρο που βρισκόμαστε και δεν κάνουμε κατάχρηση ή διαφόρου είδους επιθέσεις προς άλλα άτομα (επισκέπτες και μη).
  4. Αν κάποιος κάνει συχνή χρήση του chat (πάνω από 1-2 φορές), ή σκοπεύει να κάνει συχνή χρήση του chat, καλό είναι να κάνει εγγραφή ώστε να ξέρουμε ποιος και τι γράφει, ειδικά αν τα μηνύματά του δεν είναι συνεχόμενα ώστε να ξεχωρίζεται από τον οποιονδήποτε, το ποιος και το τι λέει.
  5. Όταν κάποιος χρήστης του chat, επιθυμεί να αναφερθεί σε κάτι, που με οποιονδήποτε τρόπο έχει πληροφορηθεί, είναι υποχρεωμένος να αναφέρει έστω και ονομαστικά στην πηγή του. Σε αντίθετη περίπτωση αυτό που κάνει, αποκτά στοιχεία διασποράς ψευδών ειδήσεων, με πιθανό σκοπό την αναστάτωση και την σύγχυση των αναγνωστών του blog. Στο χώρο αυτό δεν έχουν θέσεις αστήριχτες και μη τεκμηριωμένες απόψεις, πληροφορίες και εικασίες.
  6. ...
Πληροφορίες σχετικά με τους κανόνες:
  1. Όταν παραβιάζονται οι κανόνες:
    1. τα μηνύματα θα σβήνονται αυτομάτως και χωρίς παραπέρα εξηγήσεις και
    2. σε ακραίες περιπτώσεις θα μπλοκάρεται και η είσοδος στον χρήστη που έφτασε σε ακραία συμπεριφορά.
  2. Μόνος αρμόδιος να απαντά στα ερωτήματα στο chat είναι ο διαχειριστής (notisjunior).
  3. ...