Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Τι σκέφτεται το 50% των γυναικών στο κρεβάτι;


Κι όμως την κρίσιμη ώρα «κάτι» άλλο έχουν στο μυαλό τους...

Ίσως θα θέλατε να σκέφτεστε πως κατά την διάρκεια του σεξ , η σύντροφός σας δεν έχει «μάτια» γι' άλλον, όμως σύμφωνα με νέα έρευνα το εντυπωσιακό ποσοστό του 46% των γυναικών, και αντίστοιχα το 42% των αντρών, ομολόγησαν πως αρέσκονται να φαντασιώνονται πως κάποιος άλλος παίρνει τη θέση του - της συντρόφου τους.

Και μάλιστα όταν πρόκειται για τις γυναικείες φαντασιώσεις, η πιο πιθανή εκδοχή εκτός από κάποιον καλλίγραμμο σταρ του Χόλιγουντ ή κάποιο ομορφόπαιδο από το γυμναστήριο, υπάρχει κι εκείνη κάποιου συναδέλφου από το γραφείο.

Ναι, είναι αλήθεια πως οι γυναικείες φαντασιώσεις περιλαμβάνουν συνήθως άτομα του εργασιακού περιβάλλοντος. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 1.300 ανθρώπων, από εταιρεία ερωτικών παιχνιδιών, ένα ποσοστό της τάξης του 8% στις γυναίκες και 2% στους άντρες παραδέχτηκαν μάλιστα πως η φαντασίωσή τους, έχει πραγματοποιηθεί, αφού έχουν κοιμηθεί με το αφεντικό τους...


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Συμβουλές για σπίτι με γάτα, αλλά χωρίς ζημιές


Μάθετε πώς θα περιορίσετε τις κακές συνήθειες της γάτα σας έξυπνα και πρακτικά χωρίς να βάλετε σε κίνδυνο… το σπίτι σας!

Είναι γεγονός ότι οι γάτες είναι ανεπίδεκτες μαθήσεως, αλλά αυτό δεν αποτελεί ικανό λόγο για να δικαιολογείτε ακόμα και τις πιο ενοχλητικές συμπεριφορές τους. Αν, λοιπόν, δεν είστε διατεθειμένοι να παίξετε κορώνα-γράμματα το αιώνιο δίλημμα «όμορφο σπίτι ή ευτυχισμένη γάτα», δεν έχετε παρά να συνεχίσετε να διαβάζετε. Παρακάτω, άλλωστε, θα βρείτε δύο κακές συνήθειες κάθε γάτας, που μπορεί να αποβούν επιθετικές για το σπίτι σας, και μαζί απλούς τρόπους για να της κόψετε τον αέρα!

Η γάτα σας βλέπει τα έπιπλά σας σαν παιχνίδια: Όταν η γάτα σας αφήνει γρατζουνιές στον καναπέ, δεν το κάνει για να σας εκδικηθεί αλλά γιατί της αρέσει πραγματικά να παίζει με το ύφασμα του. Επιπλέον, με αυτόν τον τρόπο οριοθετεί το χώρο της, χρησιμοποιώντας τους αδένες της οσμής που βρίσκονται στις πατούσες της, ενώ, λιμάρει τα νύχια της. Για να σταματήσετε τις παιχνιδιάρικες διαθέσεις της προτού καταστρέψει την αγαπημένη σας πολυθρόνα:

Περιποιηθείτε τα νύχια της μια φορά το μήνα. Εναλλακτικά, μπορείτε να φτιάξετε ή να αγοράσετε ένα νυχοδρόμιο από υλικά που της αρέσουν (π.χ. σπάγκο, μοκέτα). Πατήστε εδώ για να δείτε τι άλλο μπορείτε να δημιουργήσετε με λίγο σπάγκο.

Χρησιμοποιήστε καλύμματα, από μαλακό βινύλιο, τα οποία τοποθετούνται εύκολα κι ανώδυνα στα νύχια της. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε αυτή τη μοδάτη λύση, να θυμάστε ότι πρέπει να τα αλλάζετε κάθε 4-6 εβδομάδες. Όσο μπελάς κι αν σας φαίνεται, αυτή η διαδικασία θα κρατήσει το σαλόνι σας άθικτο όσο άγριες κι αν είναι οι διαθέσεις της.

Η γάτα σας συνηθίζει να «κόβει» βόλτες στην κουζίνα Ο πάγκος της κουζίνας προκαλεί την περιέργεια της γάτας - ειδικά αν εκεί υπάρχει κάποιο αντικείμενο με το οποίο μπορεί να παίξει. Όμως, τα αποτυπώματα που αφήνει, συνήθως λειτουργούν ως σημάδι για να βάλετε (ξανά!) το απολυμαντικό σε δράση. Παράλληλα, όσο καθαρή κι να είναι η γάτα σας, μην ξεχνάτε ότι ενδέχεται να μεταφέρει βακτήρια που συνδράμουν στην εξάπλωση ασθενειών -όπως το τοξόπλασμα- που μπορεί να αποδειχθούν επικίνδυνες για άτομα με αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα.

Αν, λοιπόν, θέλετε να βάλετε τέρμα στις βόλτες της γάτας σας μέσα στην κουζίνα σας, δεν έχετε παρά να κάνετε τα εξής:

Απομακρύνετε τα αντικείμενα που μπορεί να εξάψουν την περιέργεια της.

Τοποθετήστε κολλητική ταινία διπλής όψεως στις άκρες του πάγκου. Οι γάτες απεχθάνονται την αίσθηση που προκαλεί στις πατούσες τους. Αν αυτή η πρακτική σας φαίνεται πολύ βάναυση και διακοσμητικά βάρβαρη, μπορείτε να βάλετε μεταλλικά δοχεία κατά μήκος του πάγκου της κουζίνας. Ο θόρυβος που δημιουργούν όταν πέφτουν, θα την κάνει να τα αποφεύγει.

Ψεκάσετε τη γάτα σας με λίγο νερό, αν την πιάσετε να παρακούει τις εντολές σας και να βολτάρει ανενόχλητη πάνω στον πάγκο της κουζίνας. Με αυτόν τον τρόπο, θα της δείξετε ότι δεν ήταν έξυπνο να σας πάει κόντρα.


Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Γκοθάδες στον... ήλιο


Δείτε τις φωτογραφίες από το Wave Gothic festival.

Υπάρχουν φεστιβάλ και φεστιβάλ. Στον μακρύ κατάλογο, σημειώστε και ένα ακόμη: το Wave Gothic festival στο Leipzig στη Γερμανία.

Κάθε χρόνο, χιλιάδες γκοθάδες από όλο τον κόσμο, συγκεντρώνονται στην εν λόγω περιοχή προκειμένου να αποδείξουν την βαθιά τους πίστη στην υποκουλτούρα του dark wave. Φέτος, πάνω από 100 μπάντες και καλλιτέχνες διασκέδαζαν με τις μουσικές τους θιασιώτες του «μαύρου», ενώ σύμφωνα με τους διοργανωτές, συγκεντρώθηκαν πάνω από 20.000 κόσμου.

Πάντως, αν και οι γκοθάδες «κινούνται» κυρίως το… βράδυ, βγήκαν κάτω από τον ήλιο με μερικές απίστευτα εκκεντρικές ενδυμασίες.


























Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Το πιο ακριβό ρετιρέ στον κόσμο


Το Μονακό είναι γνωστό για τα καζίνο, τα υπερπολυτελή γιοτ που το επισκέπτονται και για τα ακριβά σπίτια. Το ρεκόρ της ακριβότερης κατοικίας, παγκοσμίως, ανήκει πλέον στο νεόδμητο κτίριο Tour Odeon, το οποίο είναι το ψηλότερο της περιοχής φτάνοντας τα 177 μέτρα, και συγκεκριμένα στο ρετιρέ του.

Το υπερπολυτελές διαμέρισμα εκτείνεται από τον 45ο μέχρι και τον 49ο όροφο ενώ η αξία του κυμαίνεται στα 387 εκατ. δολάρια.

Δείτε τις φωτογραφίες












Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

7 συμβουλές για την προετοιμασία του αυτοκινήτου το καλοκαίρι


Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και σε λίγο θα αρχίζει να ανθίζει ολόκληρη η φύση και να γεμίζει η ατμόσφαιρα με γύρη, θα ανεβαίνει η θερμοκρασία και ο ήλιος θα γίνεται μέρα με τη μέρα πιο καυτός. Και επειδή όπως σοφά λέει ο λαός μας «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» καλό είναι να κάνουμε μια σχετική προετοιμασία για το αυτοκίνητό μας αλλά και για εμάς τους ίδιους.

Αλλαγή του φίλτρου air condition

Μία φορά το χρόνο πρέπει να γίνεται αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας γιατί σε αυτό συσσωρεύονται μεγάλες ποσότητες σκόνης, γύρης, καπνού και άλλων σωματιδίων, καθώς και καυσαέρια που είναι επιβλαβή για την υγεία. Ειδικά τώρα την άνοιξη επιβάλλεται η αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας, έτσι ώστε να παρέχεται στους επιβάτες πιο καθαρός αέρας, πόσο μάλλον για εκείνους που έχουν αλλεργίες από την γύρη και αναπνευστικά προβλήματα. Το κόστος ενός φίλτρου καμπίνας κυμαίνεται γύρω στα 10 ευρώ (προτιμήστε τα ενεργού άνθρακα) και η τοποθέτησή του είναι μια εύκολη διαδικασία. Στην πλειοψηφία των αυτοκινήτων το φίλτρο καμπίνας βρίσκεται πίσω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού. Για να το αντικαταστήσετε αφαιρείτε το ντουλαπάκι από τα σημεία στήριξής του και αμέσως φαίνεται η μαύρη θήκη που βρίσκεται το φίλτρο. Αυτό συνήθως συγκρατείται με κλιπς, τα οποία ανοίγουν εύκολα για να αφαιρεθεί το φίλτρο –με προσοχή.



Έλεγχος του air condition

Για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως μια ζεστή ανοιξιάτικη μέρα και διαπιστώσετε ότι το air condition δεν βγάζει κρύο αέρα, καλό είναι να κάνετε έναν έλεγχο από τώρα. Βέβαια όπως -συνήθως- αναφέρεται στο εγχειρίδιο του κατασκευαστή καλό είναι το air condition να τίθεται σε λειτουργία ανά τακτά διαστήματα (και τον χειμώνα) προκειμένου να λιπαίνονται οι σωληνώσεις. Αν λοιπόν το air condition δεν αποδίδει όπως πρέπει και απλά ο αέρας που βγάζει στην χαμηλότερη σκάλα είναι απλά δροσερός, τότε χρειάζεται φρέον και έλεγχος των σωληνώσεων για πιθανή διαρροή. Το κόστος ελέγχου του air condition κυμαίνεται περίπου γύρω στα 40 ευρώ.



Τοποθέτηση καλυμμάτων στα καθίσματα

Τα καλύμματα στα καθίσματα είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να προστατευτούν οι εργοστασιακές επενδύσεις του αυτοκινήτου από τον ιδρώτα, την γύρη και την σκόνη που συσσωρεύονται και κατακάθονται σε αυτά. Καλό είναι να προτιμήσετε βαμβακερά καλύμματα που είναι πιο δροσερά και απορροφούν καλύτερα τον ιδρώτα. Το κόστος ενός σετ καλυμμάτων για όλο το σαλόνι ξεκινά περίπου από τα 40 ευρώ, ενώ με τα μισά χρήματα υπάρχουν και τα «πλατοκαθίσματα» για τα εμπρός καθίσματα, τα οποία έχουν το πλεονέκτημα ότι τοποθετούνται και αφαιρούνται εύκολα για να πλυθούν, αλλά καλύπτουν μόνο την μπροστινή επιφάνεια των καθισμάτων.



Έρευνα για αντιηλιακές μεμβράνες

Τώρα είναι μια καλή περίοδος για να ξεκινήσετε να κάνετε έρευνα τιμών για τοποθέτηση αντιηλιακών μεμβρανών προτού πιάσουν οι πολλές ζέστες. Στην αγορά υπάρχουν πολλοί τύποι, αποχρώσεις, ποιότητες, τιμές κ.ο.κ. Σύμφωνα με τη νομοθεσία η τοποθέτηση αντιηλιακών μεμβρανών επιτρέπεται στα πίσω πλαϊνά παράθυρα και στο πίσω παρμπρίζ. Στις πόρτες οδηγού και συνοδηγού ο ελάχιστος συντελεστής μετάδοσης φωτός έχει καθοριστεί στο 70%, ενώ εκεί μπορούν να τοποθετούνται εφόσον υπάρχει σχετικό «Πόρισμα Εξέτασης» από Δ.ΙΕ.



Ενυδάτωση των πλαστικών και τσιμουχών

Με το κρύο οι τσιμούχες που υπάρχουν στις πόρτες χάνουν την ελαστικότητά τους και αρχίζουν και σκληραίνουν. Έτσι αν δεν ενυδατωθούν με απλή βαζελίνη ή με ειδικό ενυδατικό σπρέι θα ξεραθούν με την ζέστη και θα αρχίσουν να κόβονται και να κάνουν ρωγμές. Καλό είναι δύο φορές τον χρόνο να λιπαίνονται όχι μόνο οι τσιμούχες αλλά και τα άβαφτα πλαστικά που υπάρχουν στο αμάξωμα (π.χ. οι προστατευτικές λωρίδες στους προφυλακτήρες και στις πόρτες και η σχάρα στην βάση του εμπρός παρμπρίζ) για να διατηρούν την ζωντάνια τους και να μην αρχίσουν και ξεθωριάζουν.



Πλύσιμο θόλων και κάτω τμήματος αμαξώματος

Με τις βροχές συσσωρεύονται στους θόλους, στα μαρσπιέ και στο κάτω μέρος του αμαξώματος λάσπες και κάθε ειδών ακαθαρσίες, οι οποίες αφαιρούνται μόνο με τη βοήθεια πλυστικού μηχανήματος. Ειδικά όταν το αυτοκίνητο έχει κινηθεί σε χιονισμένους δρόμους όπου έχει γίνει χρήση αλατιού τότε επιβάλλεται το πλύσιμο στο δάπεδό του, αφού το αλάτι προκαλεί οξείδωση.



Γυάλισμα αμαξώματος

Για να διατηρηθεί το λαμπερό χρώμα του αμαξώματος πρέπει κάθε 6 μήνες να γίνεται γυάλισμα, μία φορά πριν το καλοκαίρι και μετά πριν τον χειμώνα. Οι γυαλιστηκές κρέμες που υπάρχουν στα είδη αυτοκινήτου προσφέρουν αποτελεσματική προστασία στο χρώμα από τις καυτές και υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου και το ζωντανεύουν αποτρέποντας τη δημιουργία θαμπάδας.

Για να γυαλίσετε το αυτοκίνητο πρέπει πρώτα να έχει πλυθεί σωστά και να έχει στεγνώσει (πάντα σε σκιερό μέρος), ενώ το γυάλισμα πρέπει να γίνει με ειδικό βαμβάκι γυαλίσματος ή με μακό ύφασμα. Αφού γυαλίσετε τις μεταλλικές επιφάνειες θα δείτε μετά ότι το αμάξωμα αποκτά μια πολύ στιλπνή υφή. Για το κόστος της γυαλιστικής κρέμας (υπάρχουν για μεταλλικά και απλά χρώματα αλλά και για ξεθωριασμένα) υπολογίστε γύρω στα 10 ευρώ. Για καλύτερα αποτελέσματα όπου το αυτοκίνητο θα αποκτήσει την αρχική του λάμψη και θα αφαιρεθεί ακόμα και η όψη ιστού αράχνης από το χρώμα μπορείτε να απευθυνθείτε σε σχετικές εταιρείες.




Διαβάστε περισσότερα...

Ξενοδοχείο από παλιά βαρέλια κρασιού


Το ξενοδοχείο De Vrouwe van Stavoren Hotel στην Ολλανδία μετέτρεψε τέσσερα παλιά βαρέλια κρασιού σε δωμάτια. Τα βαρέλια, χωρητικότητας 14.500 λίτρων, το καθένα, είναι τώρα δίκλινα δωμάτια που παρέχουν τις βασικές ανέσεις, μέχρι και ένα μικρό καθιστικό.

Αν βέβαια δεν είστε λάτρεις του κρασιού πιθανόν να σας ενοχλήσει η μυρωδιά του κρασιού που έχει “ποτίσει” τα βαρέλια. Όπως και να έχει, σίγουρα είναι μια πρωτότυπη εμπειρία. Οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με την εποχή από 18 έως και 120 ευρώ ανά βραδιά.

Δείτε τις φωτογραφίες



Διαβάστε περισσότερα...

Τα πραγματικά ονόματα διασήμων


Από τη Μέριλιν, στον... Πίτμπουλ.

Διαβάστε περισσότερα...