Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Ο νάνος που παντρεύτηκε μια πανύψηλη τρανσέξουαλ


Εκείνος 1.34 και εκείνη 1.92, μια πραγματικά ιδιαίτερη ιστορία αγάπης.

Ο ύψους 1,34μ.νάνος της παρακάτω αληθινής ιστορίας, ισχυρίζεται ότι είναι «ο πιο δυνατός άντρας του κόσμου» και ότι θέλει να σπάσει και άλλα ρεκόρ, με το γάμο του με την 1,92μ.τρανσέξουαλ αγαπημένη του.

Ο Anton Kraft κατέρριψε κάθε ρεκόρ, σηκώνοντας τέσσερις φορές το βάρος του αλλά ο 52χρονος αποφασισμένος άντρας, λέει ότι το μεγάλο του κατόρθωμα είναι η νέα του αγάπη.

Ο bodybuilder, ζει στη Φλόριντα των ΗΠΑ αλλά έχει καταγωγή από τη Δανία, λέει ότι ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα την China Bell, παρά το γεγονός ότι γεννήθηκε αγόρι. «Κολυμπάμε ενάντια στο κύμα, αλλά το κύμα έχει αλλάξει», δηλώνει στο Barcoft.

«Στη Φλόριντα επιτρέπονται οι γάμοι μεταξύ των ομόφυλων ζευγαριών και οι δυο μας, βασικά, είμαστε του ιδίου φύλου», συμπληρώνει. «Μου αρέσουν οι τρανσέξουαλ γιατί γεννήθηκαν άντρες και φτάνουν στα άκρα για να γίνουν γυναίκες. Οι περισσότερες γυναίκες που γεννήθηκαν γυναίκες, δεν περιποιούνται τόσο πολύ τον εαυτό τους», καταλήγει.














Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Περίεργα πράγματα που δεν ξέρετε για το Ντουμπάι και μια γεύση από αυτό


Μια πόλη που αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια. Από τα ψηλά κτίρια και τα πολυτελή εστιατόρια μέχρι τις πίστες χιονιού και τα τεράστια ενυδρεία, το Ντουμπάι αποτελεί έναν μικρό σύγχρονο παράδεισο που συνδυάζει το μοντέρνο με το παραδοσιακό στοιχείο. Εδώ η πολυτέλεια περισσεύει και οι άνθρωποι ζουν σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον που εναλλάσσει διαρκώς το μοναδικό με το απροσδόκητο, το ξεχωριστό με το εντυπωσιακό, το ασυνήθιστο με το υπέροχο…

Η λίστα που ακολουθεί αφορά στα στοιχεία εκείνα που δεν ξέρουμε για το Ντουμπάι και εκπλήσσουν.

1. Τα αστυνομικά αυτοκίνητα στο Ντουμπάι είναι από Lamborghini και Ferrari μέχρι Mercedes και Bentley.



2. Είναι μια πόλη που άλλαξε ραγδαία μέσα σε 20 χρόνια.

3. Τα άγρια ζώα κάθονται στη θέση του συνοδηγού



4. Το Burj Al Arab έχει τόσο χρυσό στο εσωτερικό του που μπορεί να καλύψει 42.625 πίνακες της Μόνα Λίζα – συνολικά 1.790 τ.μ. με 24Κ χρυσό



5. Το 85% των κατοίκων είναι ξένοι



6. Στους κλασικούς αγώνες με τις καμήλες οι αναβάτες είναι ρομπότ – είναι πιο ελαφριοί και ευκίνητοι



7. Η Αστυνομία διαθέτει μπάντα με… πίπιζες



8. Το 1968 υπήρχαν μόνο 13 αυτοκίνητα στο Ντουμπάι



9. Το Burj Khalifa φαίνεται από 90 χιλιόμετρα μακριά



10. Οι στάσεις λεωφορείων έχουν air condition



Σαν ένα ταξίδι στο μέλλον




Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

6 "πολύτιμες" κρυψώνες στο σπίτι


Μπορεί οι ληστείες να έχουν αυξηθεί τον τελευταίο καιρό, αλλά με τα παρακάτω tips μπορείτε να δημιουργήσετε εξαιρετικές κρυψώνες στο σπίτι σας ώστε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο κάθε φορά που θα χρειαστεί να λείψετε από το σπίτι σας για διακοπές ή για δουλειές.

Αδειάστε ένα βιβλίο Βρείτε ένα βαρετό βιβλίο που πιάνει χώρο στη βιβλιοθήκη σας και κόψτε το εσωτερικά ώστε να φτιάξετε έναν κρυφό χώρο. Βάλτε εκεί μέσα τα κοσμήματα αξίας αλλά και χρήματα και τοποθετήστε το κανονικά στη βιβλιοθήκη σας μαζί με τα υπόλοιπα βιβλία.

Χρησιμοποιήστε παλιούς δίσκους Πάρτε ένα χάρτινο κιβώτιο και κολλήστε πάνω του και γύρω γύρω δίσκους. Βάλτε το ανάμεσα σε κανονικούς δίσκους και τοποθετήστε μέσα στο κιβώτιο όλα τα πράγματα που θέλετε να προφυλάξετε από ενδεχόμενη κλοπή.

Κρύψτε μέσα σε θήκη πούρου Πάρτε μια μεταλλική θήκη πούρου, αδειάστε την, και τοποθετήστε μέσα φλασάκια με σημαντικά αρχεία ή και χρήματα. Κάντε μια τρύπα στο πάνω μέρος της πόρτας σας και βάλτε τη θήκη μέσα στο εσωτερικό της πόρτας.

Αξιοποιήστε την υδρόγειο και με άλλους τρόπους Μπορεί η υδρόγειος να είναι χρήσιμη για να μάθετε καλή γεωγραφία, αλλά είναι χρήσιμη και ως αυτοσχέδιο θησαυροφυλάκιο! Κόψτε ένα κομμάτι της υδρογείου και βάλτε μέσα χρήματα και κοσμήματα. Βάλτε και πάλι πίσω το κομμάτι που βγάλατε και σφυρίξτε ανέμελα. Μόλις βρήκατε τη πιο τέλεια κρυψώνα για τα αντικείμενα αξίας που έχετε.

Μέσα στα τρόφιμα Πάρτε καλαμπόκι, βάλτε το μέσα σε ένα βάζο και τοποθετήστε μέσα τα κοσμήματά σας, ρίχνοντας γύρω γύρω και από πάνω και άλλο καλαμπόκι. Κάντε το ίδιο σε διάφορα βάζα μέχρι να τα γεμίσετε όλα με τα κοσμήματα που θέλετε να προφυλάξετε..

Κρύψτε πίσω από πίνακες Μπορεί να είναι κλασική μέθοδος αλλά πιάνει. Βάλτε πίσω από τους πίνακές σας κλειδιά, χρήματα ή φτιάξτε ένα ντουλαπάκι τοίχου που να καλύπτεται από τον πίνακά σας. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε προφυλάξει σημαντικά αντικείμενα και θα νιώθετε πιο σίγουροι να αφήσετε για μερικές μέρες το σπίτι σας.


Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Διέφυγε με... σκούτερ


Παρά το γεγονός ότι δύο μοτοσικλετιστές της αστυνομίας τον καταδίωκαν ο πρωταγωνιστής του παρακάτω βίντεο κατάφερε να τους ξεφύγει ενώ οδηγούσε σκούτερ. Χωρίς να είναι γνωστός ο λόγος που οι αστυνομικοί του ζητούσαν να σταματήσει ο νεαρός δεν υπάκουσε και κατόρθωσε να διαφύγει. Ωστόσο έκανε ένα μοιραίο λάθος να δείξει το πρόσωπο του στο βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο.




Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Κάθειρξη 15 ετών σε 3 άτομα για τον ομαδικό βιασμό 16χρονης στην Κένυα


Οι τρεις άνδρες είχαν αφεθεί ελεύθεροι από την αστυνομία.

Σε κάθειρξη 15 ετών καταδικάστηκαν σήμερα τρεις άνδρες που συμμετείχαν στον ομαδικό βιασμό μιας 16χρονης, την οποία κατόπιν ξυλοκόπησαν άγρια και την πέταξαν σε ένα βόθρο, πιστεύοντας ότι ήταν νεκρή.

Κάθειρξη 15 ετών σε 3 άτομα για τον ομαδικό βιασμό 16χρονης στην Κένυα

Η υπόθεση αυτή προκάλεσε σάλο στην Κένυα γιατί, πέρα από τις φρικιαστικές λεπτομέρειες της επίθεσης που δέχτηκε η «Λιζ», τα μέσα ενημέρωσης αποκάλυψαν ότι οι δράστες αφέθηκαν ελεύθεροι από τους αστυνομικούς αφού προηγουμένως τους «τιμώρησαν» βάζοντάς τους να καθαρίσουν το χώρο γύρω από το αστυνομικό τμήμα.

Η «Λιζ» --το ψευδώνυμο με το οποίο είναι γνωστή η 16χρονη κοπέλα-- γνώριζε τους έξι συνολικά δράστες και όταν αποκάλυψε τα ονόματά τους κάτοικοι της περιοχής τους παρέδωσαν στην αστυνομία.

«Είναι σίγουρο ότι η καταδίκη αυτή θα έχει θετικές επιπτώσεις σε όλη την Κένυα και την ευρύτερη περιοχή», είπε η Κίμπερλι Μπράουν, δικηγόρος της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Ισότητα Τώρα» που είχε αναλάβει την υπεράσπιση του θύματος. «Το γεγονός ότι η υπόθεση της Λιζ χρειάστηκε τόσο χρόνο για να φτάσει στα δικαστήρια και να ξεπεράσει μεγάλα εμπόδια, παρά την εθνική και παγκόσμια στήριξη που λάβαμε, καταδεικνύει τις αδικίες που υφίστανται μέχρι και σήμερα τα θύματα» τέτοιων επιθέσεων, συμπλήρωσε.

Η δίκη ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2014, ένα χρόνο μετά τον βιασμό της Λιζ. Στο εδώλιο καθόταν τότε μόνο ένας κατηγορούμενος γιατί οι υπόλοιποι πέντε διέφευγαν. Στο μεταξύ όμως συνελήφθησαν άλλοι δύο και παραπέμφθηκαν και αυτοί σε δίκη. Οι υπόλοιποι τρεις θα δικαστούν ξεχωριστά, όταν συλληφθούν.

Τον Ιούνιο του 2013, ενώ επέστρεφε στο σπίτι της από την κηδεία του παππού της, η νεαρή κοπέλα δέχτηκε επίθεση από έξι άνδρες που την βίασαν, την ξυλοκόπησαν και, αιμόφυρτη, την πέταξαν σε ένα βόθρο. Χρειάστηκε να περάσουν μήνες, μέχρι τον Φεβρουάριο του 2014, για να ασκηθεί δίωξη σε βάρος των δραστών από τις εισαγγελικές αρχές.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Κοστίζει στην εργασία ο συναισθηματικός «αναλφαβητισμός»


«Ενας εργασιακός χώρος μπορεί να χαρακτηρισθεί “συναισθηματικά νοήμων” όταν ο κάθε εργαζόμενος αισθάνεται ότι είναι υπεύθυνος για το πώς η δική του συμπεριφορά επιδρά στους άλλους. Σε έναν τέτοιο εργασιακό χώρο, ο καθένας έχει την ικανότητα να αναγνωρίζει τα συναισθήματά του, να τα κατανοεί, να τα διαχειρίζεται, αλλά και να τα δείχνει στους άλλους. Οι εργαζόμενοι έχουν επίγνωση των συναισθημάτων τους όπως και των επιπτώσεών τους στους άλλους. Εχουν ευαισθησία απέναντι στα συναισθήματα των άλλων και ανταποκρίνονται αναλόγως».

Βοήθεια

Το αν ο ορισμός αυτός είναι ακριβής είτε κατά προσέγγιση, δεν είναι το ζητούμενο των ειδικών συμβούλων που δίνουν αυτή την περιγραφή, καθώς αυτό που τους απασχολεί είναι το πώς θα βοηθήσουν ώστε να αποφεύγονται οι συγκρούσεις στους εργασιακούς χώρους. Το ζητούμενο είναι να απαλλαγούν οι επιχειρήσεις από το κόστος του «συναισθηματικού αναλφαβητισμού», όπως το έχει χαρακτηρίσει ο Ντανιέλ Κόλμαν, «πατέρας» της «Emotional Intelligence», ψυχολόγος, καθηγητής, συγγραφέας και του «Primal Leadership: Learning to Lead with Emotional Intelligence».

Η ανάπτυξη της συναισθηματικής νοημοσύνης είναι το ζητούμενο, ιδιαιτέρως στους σημερινούς εργασιακούς χώρους που μπορεί μεν να έχουν απαλλαγεί από τα παλιά ιεραρχικά μοντέλα ηγεσίας –του «αποφασίζομε και διατάσσομε»– ωστόσο δεν έχει αναπτυχθεί παντού ένα επαρκώς συνεργατικό μοντέλο ηγεσίας, που να εμπνέει και να δίνει κίνητρα σε όλους τους εργαζομένους. Ισως γιατί αυτό προϋποθέτει πολλές και διαφορετικές διαπροσωπικές δεξιότητες που γίνονται ιδιαιτέρως αποδοτικές μόνο μέσα από τη συναισθηματική νοημοσύνη.

Για καλύτερη απόδοση

Αλλωστε ο Κόλμαν σταθερά υποστηρίζει ότι η αυτογνωσία, η συνειδητότητα, η ενσυναίσθηση, η ευελιξία και η εργασία σε ομάδες, πολλές φορές, είναι περισσότερο σημαντικές για την καλύτερη απόδοση απ’ ό,τι είναι οι τεχνικές δεξιότητες και ο υψηλός βαθμός διανόησης. Αλλά και οι ειδικοί σύμβουλοι προκειμένου να ανεβάσουν τον δείκτη της συναισθηματικής νοημοσύνης στους εργασιακούς χώρους δίνουν συγκεκριμένες οδηγίες τόσο προς τους εργαζόμενους και τους ηγέτες, όσο και προς τους οργανισμούς. Με πρώτη, την παραίνεση να σέβονται τη μοναδικότητα του κάθε εργαζομένου, όπως και να «μετράει» η γνώμη του για την εργασιακή ζωή του.


Πηγή: http://www.kathimerini.gr
Διαβάστε περισσότερα...

O «γύρος του κόσμου» με ένα ποδήλατο...


Στα μέσα Μαΐου, ο 32χρονος Αποστόλης Παπαδάκης, με όχημα ένα ποδήλατο και εξοπλισμό μια σκηνή, θα ξεκινήσει για την υλοποίηση ενός μεγαλεπήβολου σχεδίου του, το γύρο του κόσμου με ποδήλατο...

Ο 32χρονος Κρητικός συμμετέχει στο πρόγραμμα «around the good world» και το ταξίδι, σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς, θα κρατήσει μία τριετία περίπου. Το ταξίδι, ως πράξη, έχει κι έναν σημαντικό συμβολισμό που αναδεικνύεται μέσα από το πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχει ο Αποστόλης Παπαδάκης. Το μήνυμα της δράσης είναι να πάψουμε όλοι μας να φοβόμαστε το συνάνθρωπο.

Ο 32χρονος κατά το παρελθόν είχε ολοκληρώσει το γύρο της Κρήτης με ποδήλατο και στη συνέχεια και το γύρο της Πελοποννήσου, ενώ την περίοδο αυτή ετοιμάζεται πυρετωδώς για το μεγάλο ταξίδι ανά τον κόσμο.

Δείτε το βίντεο:




Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Ζωές σε κίνδυνο από φάρσες στο ΕΚΑΒ


Σχεδόν καθημερινά τα περιστατικά στην Πάτρα.

Πονοκέφαλο προκαλούν οι καθημερινές φάρσες στο τηλεφωνικό κέντρο 166 του ΕΚΑΒ στην Πάτρα. Το προσωπικό ανταποκρίνεται σε κάθε κλήση εντός αλλά και εκτός πόλεως, με αποτέλεσμα φτάνοντας στο σημείο, που υποτίθεται ότι θα βρίσκεται ο άρρωστος, να διαπιστώνει ότι η κλήση ήταν μία ακόμη φάρσα.

Το πρόβλημα στην... εποχή της τεχνολογίας θα μπορούσε να είχε λυθεί μέσα σε λίγα λεπτά, να σταματούσαν οι φάρσες, οι υπαίτιοι να συλλαμβάνονταν και τα ασθενοφόρα να μην «έκοβαν» άσκοπες βόλτες, όταν κάποιο σοβαρό περιστατικό να είχε την ανάγκη τους. Ωστόσο, όπως γράφει το patrastimes.gr, δεν λύνεται, γιατί το ΕΚΑΒ εν έτη 2015, δεν διαθέτει αναγνώριση κλήσεων, όπως η αστυνομία και η πυροσβεστική.

«Αν διαθέταμε όπως έχουμε ζητήσει αναγνώριση κλήσεων, όλα θα είχαν ομαλοποιηθεί και δεν θα τρέχαμε άσκοπα αφού έχουμε καθήκον να σπεύδουμε σε κάθε έκκληση για βοήθεια, μη γνωρίζοντας αν πρόκειται για πραγματικό ή όχι περιστατικό», σχολίασε ο αντιπρόεδρος των πληρωμάτων Γιάννης Θεοδωρόπουλος.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Το πρώτο ρομπότ εστάλη στον αντιδραστήρα 1 της Φουκουσίμα


To πρώτο ρομπότ εστάλη στο πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα στην Ιαπωνία καταγράφοντας πλάνα από τον πυρηνικό σταθμό.



Η έκρηξη στον αντιδραστήρια 1 της Φουκουσίμα σημειώθηκε τον Μάρτιο του 2011, όπου 16.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το πυρηνικό δυστύχημα.



Δείτε το βίντεο από τη "Daily Mail":






Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Έριξε το iPhone από τον 40ο όροφο


Η Κάταλιν Μαρίν βρισκόταν στην κορυφή του Liberty House στο Ντουμπάι και φωτογράφιζε το τοπίο πάνω από τα σύννεφα, έχοντας στο φωτογραφικό της κάδρο του ουρανοξύστες, όταν ξαφνικά… ο αέρας έριξε το iPhone της από πολύ μεγάλο ύψος.

Όπως δηλώνει η ίδια στο βίντεο της πτώσης που κατέγραψε το smartphone από τον 40 όροφο, το τηλέφωνο δεν έπαθε τίποτα και «επέζησε» της πτώσης.

Δείτε εδώ την «μοιραία» πτώση του iPhone από τον 40 όροφο.










Πηγή: http://www.buzzfeed.com
Διαβάστε περισσότερα...

Το Facebook «κατέβασε» φωτογραφία του Κορτώ στην οποία φιλά τον σύζυγό του


Τι έγραψε ο γνωστός συγγραφέας στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Αυστηρό φαίνεται ότι είναι το Facebook που αποφάσισε να κατεβάσει φωτογραφία που ανέβασε ο συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ η οποία απεικόνιζε τον ίδιο και το σύντροφό του να μοιράζονται ένα φιλί με φόντο τον ποταμό Τάμεση στο Λονδίνο.

Την Παρασκευή 10 Απριλίου, ο γνωστός συγγραφέας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook την φωτογραφία και απέσπασε περισσότερα από 7.000 like και 30 share.

Την επόμενη ημέρα όμως (Σάββατο 11 Απριλίου), το Facebook αποφάσισε να κατεβάσει την εν λόγω φωτογραφία έπειτα από διάφορα report που έγιναν για «γυμνό περιεχόμενο» όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Κορτώ σε σχόλιό του στο κοινωνικό δίκτυο.

Σύμφωνα με την πολιτική του Facebook, όταν γίνονται report σε μια φωτογραφία, η ομάδα που χειρίζεται το συγκεκριμένο τμήμα επιβλέπει το περιεχόμενο για το οποίο έγιναν παράπονα και, αν δεν ακολουθεί τους κανόνες της κοινότητας του Facebook, διαγράφεται.

Οι φίλοι και θαυμαστές του συγγραφέα δεν πήραν και τόσο καλά αυτή την κίνηση του κοινωνικού δικτύου, και αποφάσισαν να ξεκινήσουν μια άτυπη καμπάνια υποστήριξης των δικαιωμάτων του συγγραφέα και του συζύγου του, είτε ανεβάζοντας τη φωτογραφία στους δικούς τους τοίχους, είτε ποστάροντάς την στον τοίχο του Κορτώ.
Ο Αύγουστος Κορτώ, εμφανώς συγκινημένος, έγραψε στο παρακάτω status στον τοίχο του: «Τις στιγμές των μικρών μας θανάτων, οι φίλοι μας χαρίζουν την ανάσταση.»
Στην πορεία της ημέρας έστειλε μερικά ακόμα μηνύματα ευγνωμοσύνης στον κόσμο που συνέχιζε να τον υποστηρίζει:

«Και μόνο για τα μηνύματα των νέων φίλων που μου γράφουν ότι βρίσκουν λόγο να ελπίζουν, και δύναμη να πολεμήσουν για την ευτυχία τους, αξίζει χίλιες φορές η ταλαιπωρία και τα πικρά λόγια που υπέστην επειδή μοιράστηκα, με τη φωτογραφία μας, μια ανθρώπινη στιγμή. Ένας καλύτερος κόσμος είναι εφικτός, και θα τον κερδίσουμε όποιο κι αν είναι το τίμημα» έγραψε.

«Όσο συγκλονιστική κι αν είναι η συμπαράστασή σας, δεν θέλω να υποστείτε ούτε μια στιγμή ψυχικής οδύνης εξαιτίας μου. Χώρια που μια τόσο απλή, συνηθισμένη φωτογραφία δεν αξίζει τόση δαπάνη ευγένειας και γενναιοδωρίας. Ο καλός μου κι εγώ δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ότι σταθήκατε με τόσο θάρρος στο πλευρό μας.»

Ο κόσμος του Facebook συνέχισε παρόλα αυτά να ποστάρει την λογοκριμένη φωτογραφία, μέχρι που χτες, Δευτέρα 13 Απριλίου, ο συγγραφέας θεώρησε πως δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί το όλο θέμα, παρακινώντας και τους υπόλοιπους να σταματήσουν να ασχολούνται μαζί της και ευχαριστώντας τους άλλη μία φορά για την ένθερμη συμπαράστασή τους:

«Παίδες αλληλέγγυοι, Νομίζω πως η φωτογραφία έκανε τον κύκλο της. Κάτι που ξεκίνησε ως ιδιωτικό, δίχως την παραμικρή πρόθεση πρόκλησης, έγινε δημόσιο κατά τρόπο αναπάντεχο, και γεμάτο καλοσύνη. Είμαι ευτυχής αν έστω κι ένας άνθρωπος βρήκε στο στιγμιότυπο αυτό λόγο να ελπίζει και ν' αγωνίζεται, αλλά θα ήμουν ακόμα πιο ευτυχής αν έβλεπα φωτογραφίες της δικής σας ομορφιάς και γενναιότητας. Αυτά, κι αγάπη ολούθε.»




Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Πρώτη θέση για το κοάλα-ταξιδιώτη


Αλλά μόνο για τη φωτογράφιση…

Αν έκρινε κανείς μόνο από την παρακείμενη φωτογραφία, θα συμπέραινε πως τα κοάλα ταξιδεύουν πρώτη θέση και οι αεροσυνοδοί τους προσφέρουν αναψυκτικά ή έστω, φύλλα ευκαλύπτου.

Δεν είναι όμως έτσι.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε σε αεροσκάφος της αυστραλιανής εταιρείας Qantas σηματοδοτώντας την προσφορά τεσσάρων κοάλα- πρόκειται για τους Paddle, Pellita, Chan και Idalia – από την Αυστραλία στη Σιγκαπούρη με αφορμή την 50η επέτειο της ανεξαρτησίας της χώρας.

Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική καθώς τα κοάλα θα ταξιδέψουν μεν στη Σιγκαπούρη αλλά όχι πρώτη θέση, ούτε καν οικονομική. Θα ταξιδέψουν στο χώρο των αποσκευών, όπως προβλέπεται για όλα τα ζώα, εξηγεί το CNN.

Τα τέσσερα κοάλα θα μεταφερθούν στον ζωολογικό κήπο της Σιγκαπούρης όπου θα παραμείνουν για έξι μήνες. Η παραμονή τους εκεί μπορεί να γίνει μόνιμη αλλά μόνο όταν η Σιγκαπούρη θα μπορεί να υποστηρίξει μια αποικία κοάλα, τονίζει ο Αυστραλός υπουργός Εξωτερικών Υποθέσεων.

Φρέσκα φύλλα ευκαλύπτου θα μεταφέρονται δύο φορές την εβδομάδα από την Αυστραλία στον ζωολογικό κήπο της Σιγκαπούρης…




Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Λιλιπούτειοι κολυμβητές ποζάρουν στο φακό


Υποβρύχια «κλικ» - Δείτε τις φωτογραφίες.

«Underwater babies» τιτλοφορείται το τελευταίο λεύκωμα του φωτογράφου Seth Casteel, ο οποίος αποτύπωσε στο φακό του «μοντέλα» μόλις λίγων μηνών που κάνουν βουτιά στο νερό και σκορπούν… χαμόγελα και γλύκα.

Για την ολοκλήρωση της φωτογράφισης ο Casteel συνεργάστηκε με σχολές κολύμβησης και οργανώσεις που δρουν για την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα ασφάλειας των παιδιών στο νερό.

Στόχος και του βιβλίου αυτού είναι άλλωστε να αναδείξει το ζήτημα της εκπαίδευσης των παιδιών ώστε να απολαμβάνουν με ασφάλεια το νερό.

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, σημειώνει το CNN, ήταν παρόντες οι γονείς των παιδιών αλλά και ειδικοί, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή συμμετοχή των βρεφών.

Δείτε τις φωτογραφίες


























Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Ο τραγουδιστής που προκάλεσε συγκίνηση στο διαδίκτυο


Είναι ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της ποπ μουσικής, διεκδίκησε ένα Grammy στην σημαντική κατηγορία «Τραγούδι της χρονιάς» και η πορεία του διαγράφεται λαμπρή. Πάνω από όλα όμως είναι άνθρωπος.

Ο Ed Sheeran απέδειξε ότι πάνω από την λάμψη, τη φήμη και την επιτυχία βάζει την αγάπη του για τον συνάνθρωπο και κυρίως για τους θαυμαστές του που τον ακολουθούν σε κάθε του βήμα.

Ο Βρετανός τραγουδιστής, έκανε ένα διάλειμμα από την περιοδεία του στη Νέα Ζηλανδία για να κάνει έκπληξη σε μία θαυμάστριά του που πάσχει από λευχαιμία.

Η 20χρονη Jess Knight είχε αγοράσει εισιτήριο για να παρακολουθήσει τη συναυλία του αγαπημένου της τραγουδιστή, όμως δύο εβδομάδες πριν από το live διεγνώσθη με λευχαιμία και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.



Παρόλα αυτά, δεν το έβαλε κάτω. Κινητοποιήθηκε μέσω των social media και μαζί με τις φίλες της προσκάλεσαν τον Ed Sheeran στο νοσοκομείο. Προς έκπληξη όλων ο τραγουδιστής απάντησε θετικά.



Έτσι, πήγε στο νοσοκομείο, μίλησε με την Jess και τις φίλες της και έβγαλε φωτογραφίες μαζί τους.

«Είναι ένας εκπληκτικός άνθρωπος, τόσο ταπεινός και τόσο προσγειωμένος» είπε η 20χρονη στη Daily Mail.






Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...