Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Η έκπληξη που μπορεί να κρύβει το χιονισμένο αμάξι σας


Ένας κύριος βγαίνει αμέριμνος από το σπίτι του –παρά το τσουχτερό κρύο και το χιόνι- για να πάει στη δουλειά του. Το αυτοκίνητό του όμως δεν φαίνεται από το χιόνι που το έχει καλύψει.

Ο καλοντυμένος άντρας αρχίζει με κάθε μέσο που διαθέτει να καθαρίζει τα παρμπρίζ, τα παράθυρα, τους υαλοκαθαριστήρες…

Λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητο για να ξεκινήσει όμως, τον περιμένει μια έκπληξη.

Δείτε το βίντεο




Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Τα «καλά παιδιά» του Χόλιγουντ


Ποιοι ηθοποιοί είναι οι πιο συνεργάσιμοι της σόουμπιζ.

Πρόσφατα οι συντάκτες του Business Insider έκαναν μεταξύ τους την ερώτηση: «ποιοι σταρ του Χόλιγουντ έχουν την καλύτερη φήμη στις συνεργασίες τους».

Και με τη βοήθεια ανθρώπων της βιομηχανίας του Χόλιγουντ έδωσαν τις παρακάτω απαντήσεις:

Τομ Κρουζ



Ο Τομ Κρουζ έχει μακράν την καλύτερη φήμη στη βιομηχανία του θεάματος. Δουλεύει πάρα πολύ και έχει θετική ενέργεια, την οποία φέρνει στη διαδικασία της παραγωγής, στα γυρίσματα και παντού. Είναι ο πιο σκληρά εργαζόμενος ηθοποιός, όπως λένε όσοι έχουν δουλέψει μαζί του, και θεωρείται και από τα καλύτερα παιδιά στη βιομηχανία του θεάματος.

Τομ Χανκς



Ο Τομ Χανκς θεωρείται ο καλός άνθρωπος στο Χόλιγουντ. Είναι ευγενικός με τους άλλους ηθοποιούς, με το τεχνικούς, με τα συνεργεία και γενικά με όλους όσους συνήθως είναι παραμελημένοι.

Τζέικ Γκίλενχαλ



Ο Τζέικ Γκίλενχαλ είναι άλλο ένα παράδειγμα καλού παιδιού με πολύ θετική στάση στα πράγματα.

Άνταμ Σάντλερ



Ο Άνταμ Σάντλερ είναι πολύ προσγειωμένος και από τους πιο ευγενικούς ηθοποιούς. Έχει προσωπικό ενδιαφέρον για τους ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεται και φροντίζε τους ανθρώπους γύρω του. Πολύ καλό παιδί.

Γουίλ Σμιθ



Άλλο ένα παράδειγμα πολύ καλού παιδιού είναι ο Γουίλ Σμιθ. Έχει πολύ καλή φήμη, δουλεύει σκληρά, όπως και ο Τομ Κρουζ σε όλες τις διαδικασίες της παραγωγής. Είναι θετικός και φέρνει θετική ενέργεια και στους άλλους. Πολύ συχνά φυσικά κάνει πλάκα.

Τζένιφερ Λώρενς



Η Τζένιφερ Λώρενς είναι γνωστή για το πόσο προσιτή είναι. Αποκτά στενή σχέση με τους ανθρώπους που συνεργάζεται και οι φήμες που ακούγονται γι' αυτή είναι μόνο θετικές.

Μέριλ Στριπ



Η Μέριλ Στριπ, παρά το γεγονός ότι έχει προταθεί τις περισσότερες φορές από κάθε άλλη ηθοποιό στο Χόλιγουντ, είναι ταυτόχρονα γνωστή ως μία από τις πιο καλές στη συνεργασία ηθοποιούς.

Χιου Τζάκμαν



Επίσης, ο Χιου Τζάκμαν έχει φτιάξει πολύ καλή φήμη στη βιομηχανία του θεάματος. Παρότι είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς, θεωρείται πάρα πολύ προσγειωμένος και πολύ εύκολος στη συνεργασία. Ο Ράσελ Κρόου θα μπορούσε να είχε μάθει μερικά πράγματα απ' αυτόν τότε που κυριαρχούσε στο Χόλιγουντ, στα τέλη της δεκαετίας του '90 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Βέβαια, η παραπάνω λίστα δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλα καλά παιδιά στο Χόλιγουντ και ηθοποιοί που είναι πολύ συνεργάσιμοι. Αυτή είναι μία λίστα που έφτιαξαν οι συντάκτες του Business Insider με τη βοήθεια κάποιων στελεχών.



Διαβάστε περισσότερα...

Τα πιο περίεργα ξενοδοχεία του κόσμου


Για όσους έχουν σιχαθεί τα κλασικά δωμάτια και ψάχνουν κάτι διαφορετικό!

Μια κλασική διαμονή σε κάποιο ξενοδοχείο θα μπορούσε να περιγραφεί ως εξής: τυπική υπηρεσία δωματίου, πρωινό «ευρωπαϊκών προδιαγραφών» και ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι.

Δε θα θέλατε όμως μια φορά να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα; Να περάσετε το βράδυ σας σε ένα... ορυχείο, σε μια φουσκάλα στη μέση του πουθενά, σε ένα δωμάτιο που έχει διακοσμηθεί με... σκουπίδια που βρέθηκαν σε μια παραλία, ή (αν είστε πιο τολμηροί) μέσα σε ένα... φέρετρο;

Αν κουβαλάτε λίγη τρέλα μέσα σας και η απάντησή σας είναι «ναι», δείτε πού μπορείτε να κάνετε τι:

La Villa Hamster, Νάντη, Γαλλία



Ξενοδοχείο για όσους ονειρεύονταν να ζήσουν μερικές στιγμές ως... χάμστερ! Το μπάνιο έχει επένδυση από... ροκανίδια, τα κρεβάτια έχουν... άχυρα, μπορείτε να πιείτε νερό από μια αναποδογυρισμένη βρύση και να... κάνετε μια ρομαντική βόλτα στη... ρόδα! Και για να μπείτε πιο βαθιά στο ρόλο, το προσωπικό του ξενοδοχείου προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες από μια μάσκα χάμστερ!

Bubble Tree, Γαλλία



Μιζ βραδιά σε μια... σαπουνόφουσκα! Ή τουλάχιστον σε κάτι που της μοιάζει πολύ... σε μεγαλύτερες διαστάσεις! Για τους λάτρεις της φύσης ο σχεδιαστής Pierre Stéphane Dumas δημιούργησε μερικές φουσκωτές... φούσκες, οι οποίες βρίσκονται σε οκτώ διαφορετικές τοποθεσίες στη Γαλλία... φυσικά μέσα στη Φύση! Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν από απόλυτη διαφάνεια, μέχρι ημιδιαφανείς φούσκες, αν δε θέλουν... η χλωρίδα και η πανίδα που τους περιβάλλει να παρακολουθούν τις κινήσεις τους!

Grand Canyon Caverns Suite, Αριζόνα



Αν αυτό που αναζητάτε είναι μερικές στιγμές... απομόνωσης, μπορείτε να το βρείτε σε βάθος 67 μέτρων! Εκεί τουλάχιστον βρίσκεται η... σπηλιά του συγκεκριμένου ξενοδοχείου. Ο αέρας είναι ξηρός και φιλτραρισμένος ενώ ο χώρος διαθέτει εκτός από υπνοδωμάτιο, ένα μικρό καθιστικό και μπάνιο. Το σπήλαιο αυτό την εποχή του Ψυχρού Πολέμου λειτούργησε ως καταφύγιο για περίπου 2.000 επιζώντες για περίπου ένα μήνα. Σήμερα, «στεγάζει» 48 δωμάτια για όσους αναζητούν μια ξενάγηση στα έγκατα της Γης!

Propeller Island, Βερολίνο



Πού αλλού θα μπορούσε να βρει κανείς ξενοδοχείο, που προσφέρει αντί για κρεβάτια... φέρετρα; Τη διακόσμηση του κάθε δωματίου έχει επιμεληθεί ο γερμανός καλλιτέχνης Lars Stroschen. Εκτός από το δωμάτιο-φέρετρο, το ξενοδοχείο διαθέτει ακόμη ένα δωμάτιο στο οποίο όλα τα επίπλα κρέμονται ανάποδα από το ταβάνι, και ένα που το κρεβάτι είναι «βυθισμένο» μέσα στο πάτωμα.

Save the Beach Hotels, σε πολλές τοποθεσίες



Ποιος θα φανταζόταν ότι η Bar Refaeli και η Helena Christensen έχουν κοιμηθεί σε ένα ξενοδοχείο που έχει φτιαχτεί από... σκουπίδια; Ναι, καλά διαβάσατε... από σκουπίδια, τα οποία μάλιστα έχουν μαζευτεί από παραλίες της Ευρώπης. Ο γερμανός καλλιτέχνης HA Shult είχε την πρωτότυπη ιδέα, η οποία υπηρετεί φυσικά... οικολογικούς σκοπούς. Το πρώτο τέτοιο ξενοδοχείο δημιουργήθηκε στη Ρώμη το 2010 και την επόμενη χρονιά απέκτησε το δικό της η Μαδρίτη. Το τελευταίο κατασκευάστηκε από 12 τόνους σκουπιδιών που συγκεντρώθηκαν από παραλίες.

Sala Silvermine Underground Suite, Σουηδία



Ό,τι γυαλίζει μπορεί να μην είναι χρυσός, αλλά ίσως είναι... ασήμι! Βέβαια, σε βάθος 152 μέτρων ίσως δεν έχει αρκετό φως για να δείτε καλά αν κάτι γυαλίζει... αλλά τουλάχιστον το γνωρίζετε εξαρχής! Δημιουργήθηκε μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο ορυχείου ασημιού του 18ου αιώνα και φυσικά τα έπιπλα που χρησιμοποιήθηκαν για τη διακόσμησή του είναι... ασημί!

Dog Bark Park Inn, Άϊνταχο



Για τους λάτρεις των σκύλων και όχι μόνο! Όσοι νιώθετε ακόμη παιδιά, ίσως διασκεδάσετε την παραμονή σας στο... σκυλόσπιτο! Το μπιγκλ «Sweet Willy» θα σας φιλοξενήσει μέσα στους ζεστούς χώρους του.

The Balancing Barn, Αγγλία



Η θέα από τα παράθυρα είναι πανοραμική και το ξενοδοχείο που... αιωρείται αντιπροσωπεύει τη φιλοσοφία του Alain de Boton για την «αρχιτεκτονική της χαράς». Μπορεί να φιλοξενήσει οκτώ ανθρώπους και... μη φοβάστε... δεν πέφτει!

Palacio de Sal, Βολιβία



Αν ο γιατρός σας έχει συστήσει να μειώσετε την κατανάλωση αλατιού, ίσως θα πρέπει να ακυρώσετε τη διαμονή σας στο «παλάτι του αλατιού».

CasAnus, Βέλγιο



Όσοι από εσάς αναρωτηθήκατε ποτέ πώς θα ήταν μέσα στα... ανθρώπινα έντερα, αυτό είναι το ξενοδοχείο που σάς ταιριάζει! Δε θέλουμε ούτε να διανοηθούμε τι μπορεί να ενέπνευσε τους καλλιτέχνες CasAnus και Joep Van Lieshout...

Capsule Hotel, Ολλανδία



Οι κάψουλες διάσωσης μιας παλιάς πλατφόρμας πετρελαίου της δεκαετίας του 1970 μεταμορφώθηκαν στα χέρια του καλλιτέχνη Denis Oudendijk σε... πλωτά ξενοδοχεία.

Giraffe Manor, Kenya



Αν επιλέξετε το συγκεκριμένο ξενοδοχείο ενώ είστε στην Κένυα, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να... μοιραστείτε το πρωινό σας με τις φιλικές καμηλοπαρδάλεις που φιλοξενούνται στο χώρο.

Karostas Cietums/Karostas Guardhouse, Λετονία



Ήταν φυλακή που έκλεισε το 1997 μετά από σχεδόν ένα αιώνα «ζωής». Οι επισκέπτες εκτός από μια ξενάγηση στο χώρο, μπορούν να περάσουν μια νύχτα σε ένα κελί... σαν να ήταν κρατούμενοι.

Treehotel, Σουηδία



Ένα πολύ ξεχωριστό δεντρόσπιτο, θα ικανοποιήσει τις παιδικές σας αναμνήσεις με το παραπάνω. Το πιο πιθανό είναι να μη θέλετε να φύγετε ποτέ από εκεί...

Hôtel de Glace, Καναδάς



Για μερικούς μήνες το χρόνο μπορείτε να ζήσετε σαν Εσκιμώος, μέσα στο δικό σας ιγκλού, φτιαγμένο από χιόνι και πάγο... υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένα φυσικά και τα «έπιπλα»!



Διαβάστε περισσότερα...

Όταν η τέχνη αποδρά από το... χασάπικο


Μαχαίρια και μπαλτάδες για έκθεση.

Δείτε τις φωτογραφίες...





















Διαβάστε περισσότερα...

Μάχη για ένα κόκαλο


Απολαυστικό σκηνικό.

Δείτε το βίντεο...




Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Σκιτσάροντας τις φωτογραφίες του


Δίνει μια άλλη διάσταση
.
Ο Sébastien Del Grosso από μικρός είχε μία κλήση στη σκιτσογραφία. Στην συνέχεια μπήκε στην ζωή του η φωτογραφία. Τελικά πάντρεψε τι δύο τέχνες και χρησιμοποιώντας τον εαυτό του ως μοντέλο, δημιουργεί ιδιαίτερες εικόνες!






















Διαβάστε περισσότερα...

Πώς φτιάχνονται τα διακοσμητικά κεριά


Ολόκληρη η διαδικασία.

Δείτε το βίντεο...




Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...