Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2015

Τα «καλά παιδιά» του Χόλιγουντ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ποιοι ηθοποιοί είναι οι πιο συνεργάσιμοι της σόουμπιζ.

Πρόσφατα οι συντάκτες του Business Insider έκαναν μεταξύ τους την ερώτηση: «ποιοι σταρ του Χόλιγουντ έχουν την καλύτερη φήμη στις συνεργασίες τους».

Και με τη βοήθεια ανθρώπων της βιομηχανίας του Χόλιγουντ έδωσαν τις παρακάτω απαντήσεις:

Τομ ΚρουζΟ Τομ Κρουζ έχει μακράν την καλύτερη φήμη στη βιομηχανία του θεάματος. Δουλεύει πάρα πολύ και έχει θετική ενέργεια, την οποία φέρνει στη διαδικασία της παραγωγής, στα γυρίσματα και παντού. Είναι ο πιο σκληρά εργαζόμενος ηθοποιός, όπως λένε όσοι έχουν δουλέψει μαζί του, και θεωρείται και από τα καλύτερα παιδιά στη βιομηχανία του θεάματος.

Τομ ΧανκςΟ Τομ Χανκς θεωρείται ο καλός άνθρωπος στο Χόλιγουντ. Είναι ευγενικός με τους άλλους ηθοποιούς, με το τεχνικούς, με τα συνεργεία και γενικά με όλους όσους συνήθως είναι παραμελημένοι.

Τζέικ ΓκίλενχαλΟ Τζέικ Γκίλενχαλ είναι άλλο ένα παράδειγμα καλού παιδιού με πολύ θετική στάση στα πράγματα.

Άνταμ ΣάντλερΟ Άνταμ Σάντλερ είναι πολύ προσγειωμένος και από τους πιο ευγενικούς ηθοποιούς. Έχει προσωπικό ενδιαφέρον για τους ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεται και φροντίζε τους ανθρώπους γύρω του. Πολύ καλό παιδί.

Γουίλ ΣμιθΆλλο ένα παράδειγμα πολύ καλού παιδιού είναι ο Γουίλ Σμιθ. Έχει πολύ καλή φήμη, δουλεύει σκληρά, όπως και ο Τομ Κρουζ σε όλες τις διαδικασίες της παραγωγής. Είναι θετικός και φέρνει θετική ενέργεια και στους άλλους. Πολύ συχνά φυσικά κάνει πλάκα.

Τζένιφερ ΛώρενςΗ Τζένιφερ Λώρενς είναι γνωστή για το πόσο προσιτή είναι. Αποκτά στενή σχέση με τους ανθρώπους που συνεργάζεται και οι φήμες που ακούγονται γι' αυτή είναι μόνο θετικές.

Μέριλ ΣτριπΗ Μέριλ Στριπ, παρά το γεγονός ότι έχει προταθεί τις περισσότερες φορές από κάθε άλλη ηθοποιό στο Χόλιγουντ, είναι ταυτόχρονα γνωστή ως μία από τις πιο καλές στη συνεργασία ηθοποιούς.

Χιου ΤζάκμανΕπίσης, ο Χιου Τζάκμαν έχει φτιάξει πολύ καλή φήμη στη βιομηχανία του θεάματος. Παρότι είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς, θεωρείται πάρα πολύ προσγειωμένος και πολύ εύκολος στη συνεργασία. Ο Ράσελ Κρόου θα μπορούσε να είχε μάθει μερικά πράγματα απ' αυτόν τότε που κυριαρχούσε στο Χόλιγουντ, στα τέλη της δεκαετίας του '90 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Βέβαια, η παραπάνω λίστα δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλα καλά παιδιά στο Χόλιγουντ και ηθοποιοί που είναι πολύ συνεργάσιμοι. Αυτή είναι μία λίστα που έφτιαξαν οι συντάκτες του Business Insider με τη βοήθεια κάποιων στελεχών.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.