Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Ευχές για το Πάσχα (2016)


Ετούτη η Ανάσταση να φέρει στους ανθρώπους,
υγεία, αγάπη και χαρά σ' όλης της Γης τους τόπους.

Όσες λαμπάδες φωτιστούν, τόσες ευχές να βγούνε
κι όσα αυγά θα τσουγκριστούν, τόσα καλά να 'ρθούνε.

Το αναστάσιμο το φως να φέρει και σε σένα,
όσα χρωστούσε η ζωή κι όσα ήτανε γραμμένα.


Νότης

Καλό Πάσχα... από το ΑμεΑ Blog.
Διαβάστε περισσότερα...

Ιερόδουλη που βγάζει 2.000 λίρες την εβδομάδα αποκαλύπτει 6 μυστικά της δουλειάς της


Οι αλήθειες που κάποιοι δε γνωρίζουν.

Μια 23χρονη ιερόδουλη αποφάσισε να μοιραστεί μερικά από τα μυστικά της δουλειάς της στο Reddit και να εξηγήσει πώς είναι η δική της καθημερινότητα.

Η νεαρή κοπέλα από τη Νότια Αυστραλία, η οποία διατηρεί την ανωνυμία της, αποκαλύπτει ότι εργάζεται σε έναν οργανωμένο οίκο ανοχής και βγάζει περίπου 2.000 λίρες την εβδομάδα.

Όπως αναφέρει, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sun, εργάζεται με πλήρη απασχόληση και κάνει σχεδόν ό,τι της ζητηθεί από τους πελάτες της.

Αποφάσισε, λοιπόν, όπως λέει να λύσει τις απορίες μερικών για το επάγγελμά της απαντώντας σε συχνές ερωτήσεις που έχει ακούσει.

- Ποιο είναι σύμφωνα με εκείνη το μέσο μέγεθος ενός ανδρικού μορίου;

«Το μικρό προς μεσαίο είναι κοντά στα 7,5 εκατοστά. Από εκεί μέχρι τα 13-15 εκατοστά είναι το πιο φυσιολογικό, ενώ από 'κει και πάνω είναι αρκετά μεγάλο σε σημείο που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στη διαδικασία».

- Με πόσους άνδρες συνευρίσκεται σε ένα βράδυ;

«Τις Παρασκευές και τα Σάββατα το βράδυ που έχει αρκετή κίνηση, πιθανόν να έχω από 7 έως 9 πελάτες μέσα σε 6 ώρες. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι ήδη έξω για διασκέδαση, οπότε η κράτηση περιορίζεται στα 30 λεπτά».

- Πόσα χρήματα κερδίζει;

«Κερδίζω περίπου 1.975 με 2.135 λίρες καθαρά την εβδομάδα».



- Ποιος ήταν αυτός που την επηρέασε να μπει στη δουλειά;

«Ο εαυτός μου. Ήμουν νέα, καυτή και επαναστάτρια. Είχα μια καλή ανατροφή. Καταπληκτικούς γονείς, καλά σχολειά κλπ. Για μένα έμοιαζε μια λογική επιλογή. Ιδιωτικό σεξ αρκετές φορές, από το οποίο μπορούσα να πληρωθώ. Έψαξα στο Google έναν οίκο ανοχής και πλέον εργάζομαι εκεί».

- Απολαμβάνει κάποιες φορές το σεξ ή απλά προσποιείται;

«Λίγο-πολύ το απολαμβάνω. Μερικοί τύποι είναι χάλια, αλλά εγώ ευγενικά και με χιούμορ τους δίνω μερικές προτάσεις για να βελτιώσουν την τεχνική τους και πώς να το κάνουν σωστά. Το 99% ακούν τις συμβουλές και ανταποκρίνονται αναλόγως. Σοβαρά όμως, υπάρχει πολύ κακό σεξ εκεί έξω».

- Ποια είναι η μέση ηλικία των γυναικών στον οίκο ανοχής που εργάζεται; Είναι όλες εμφανίσιμες;

«Έχουμε μερικά πανέμορφα κορίτσια και κατά μέσο όρο μερικά που δε θα γυρνούσες να τα κοιτάξεις δεύτερη φορά στο δρόμο. Μια μέση ηλικία είναι περίπου τα 28 έτη».

Διαβάστε περισσότερα...

Οι άνδρες που πληρώνουν για να… φάνε ξύλο από όμορφες γυναίκες


Παλεύοντας με μοντέλα.

Το Models Wrestling Management είναι ένα πρακτορείο στο Λονδίνο που υπόσχεται να βάλει τις ισχυρότερες και πιο ελκυστικές γυναίκες που έχει, στο ίδιο ρινγκ με την ανδρική πελατεία του.

Με κόστος 150 λίρες την επίσκεψη, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από μια σειρά υπηρεσιών συμπεριλαμβανομένου του... χτυπήματος από τις γυναίκες, της πάλης με «φαντασία» κι ένα είδος μικρότερου ανταγωνισμού. Οι πελάτες μπορούν να περιηγηθούν στον ηλεκτρονικό κατάλογο των διαθέσιμων μοντέλων, βλέποντας πληροφορίες όπως το ύψος τους και τη μέση τους. Η γυναίκα που έχει ιδρύσει το πρακτορείο, πρώην μοντέλο, χορεύτρια και μποξέρ, Cam, δήλωσε στη Sun ότι οι πελάτες τείνουν να είναι άνδρες με ισχυρές δουλειές και θέσεις. «Διατηρούνται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Παρά το γεγονός ότι έχουν αυτοπεποίθηση ως άνθρωποι, είναι αρκετά ντροπαλοί όταν έρχονται εδώ», πρόσθεσε η υπεύθυνη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ανάλογα με το πόσο γενναίοι είναι οι πελάτες, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών. Οι άνδρες που είναι περισσότερο «πράοι», μπορούν να επιλέξουν μια ημι-ανταγωνιστική κατηγορία, η οποία εξισορροπεί προσεκτικά το «σέξι με το επιθετικό».

Αυτοί που είναι πιο σκληροί, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την πάλη-δουλεία όπου τίθενται υπό τον πλήρη έλεγχο του μοντέλου. Επιπλέον υπάρχει η επιλογή για πάλη που συνδυάζεται με διάφορες φαντασιώσεις, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Sun. Η υπεύθυνη αναφέρει ότι είναι ένας τρόπος απαλλαγής από το στρες, καθώς «ποιος δεν θα ήθελε να κυριαρχείται από έναν σούπερ ήρωα, όπως από έναν όμορφο θηλυκό παλαιστή;»

Ένα από τα μοντέλα που είναι περιζήτητα λέγεται Panther και το χαρακτηριστικό της είναι ότι είναι πολύ παιχνιδιάρα. Επιπλέον το πρακτορείο υπόσχεται μόνο όμορφα κορίτσια, εξαιρετικά ταλαντούχα και σέξι. «Τα κορίτσια μας είναι μοντέλα ή δείχνουν σαν μοντέλα», αναφέρουν χαρακτηριστικά και προσθέτουν: «Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε μια υπηρεσία πάλης ανώτερης τάξης με την προστασία της ιδιωτικής ζωής, κύρος και εκπληκτικά μοντέλα που περιμένουν να σας ρίξουν στο έδαφος».
















Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Τα πιο περίεργα μέρη που βρέθηκαν κρυμμένοι μετανάστες


Δείτε τις φωτογραφίες.

Εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζει η φαντασία... Όταν η αντοχή εξαντλείται τροφοδοτεί με δύναμη η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο... Και κάπως έτσι ξεκινά ένα περίεργο ταξίδι για χιλιάδες μετανάστες. Μοναδικός σκοπός μια καλύτερη ζωή σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη.

Τίποτα δεν θα τους εμποδίσει να το κάνουν πράξη, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα αναγκαστούν να ταξιδέψουν ώρες ολόκληρες κρυμμένοι στο ταμπλό ενός αυτοκινήτου, στο πίσω μέρος των καθισμάτων που ξήλωσαν για να κρυφτούν ακόμη και στην μηχανή ενός αυτοκινήτου που αποτελεί κίνδυνο για την ζωή τους.

Με το βλέμμα καρφωμένο στο μέλλον θα επιβιβαστούν σε οποιοδήποτε όχημα βρεθεί στο δρόμο τους. Μόνο που δεν θα ταξιδέψουν ως επιβάτες αλλά ως λαθρεπιβάτες. Αυτό πρακτικά για εκείνους σημαίνει πως θα αξιοποιήσουν οποιοδήποτε χώρο του αυτοκινήτου μπορούν να χρησιμοποιήσουν ως κρυψώνα. Κατά καιρούς οι άνδρες της αστυνομίας μένουν άφωνοι όταν αντικρίζουν εικόνες σαν αυτές.

Στην προκειμένη περίπτωση η συγκεκριμένη γυναίκα θεώρησε πως το ταμπλό του αυτοκινήτου θα αποτελούσε το διαβατήριο για να φθάσει σε έναν ασφαλή προορισμό. Δεν δίστασε να στριμωχθεί εκεί μέσα όσο επίπονη κι αν ήταν η διαδικασία. Οι αστυνομικοί που την εντόπισαν χρειάσθηκε να ξηλώσουν το ταμπλό για να την απεγκλωβίσουν.





Ένα ακόμη περίεργο μέρος όπου εντοπίστηκαν παράνομοι μετανάστες είναι τα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου όπου τα είχαν κατεβάσει προκειμένου να κρυφτούν στον χώρο που οδηγεί στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου. Στριμωγμένοι περίμεναν με αγωνία να φθάσουν στον προορισμό τους. Απογοητεύτηκαν όμως όταν εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς.





Μπορεί οι θερμοκρασίες που αναπτύσσονται στη μηχανή ενός αυτοκινήτου να είναι επικίνδυνες και να προκαλέσουν ακόμη και θάνατο, για τους συγκεκριμένους μετανάστες όμως φαίνεται πως δεν υπήρχε άλλη διέξοδος. Η απελπισία τους οδήγησε να διπλωθούν και να στριμωχθούν στην άκρη της μηχανής έστω κι αν αυτό τους στοιχίσει την ίδια τους την ζωή. Και η κόλαση για τους ανθρώπους που προσπαθούν με κάθε τρόπο να περάσουν τα σύνορα δεν έχει τέλος.





Θα μπορούσε να είναι σκηνή από ταινία δράσης κι όμως είναι μετανάστες οι οποίοι δέθηκαν στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου και μάλιστα δίπλα στην εξάτμιση.



Λιγότερο επώδυνο για κάποιους άλλους ήταν να βγάλουν την μηχανή του πλυντηρίου και να κρυφτούν στο εσωτερικό του. Κι αν αναρωτιέται κανείς πως ένας άνθρωπος μπορεί να χωρέσει σε μια βαλίτσα δεν έχει παρά να κοιτάξει την παρακάτω φωτογραφία.



Στην προκειμένη περίπτωση αναρωτιέται κανείς πως χώρεσε ένας άνθρωπος σε μια βαλίτσα, για τον συγκεκριμένο μετανάστη όμως φαίνεται πως ήταν ο μόνος τρόπος για να ταξιδέψει για μια καλύτερη ζωή...




Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Ο πρώτος άνθρωπος που πέθανε κατά τη διάρκεια διαστημικής αποστολής


Η ιστορία του ταξιδιού του Κομάροφ που πλήρωσε με τη ζωή του την επέτειο της Επανάστασης.

Στον ρώσο κοσμοναύτη Βλαντιμίρ Κομάροφ ανήκει επάξια μια θέση στη λίστα με τις σημαντικότερες φυσιογνωμίες του διαστήματος αφού ήταν ο πρώτος που πέταξε στο διάστημα πάνω από μία φορά και ήταν και ο πρώτος άνθρωπος που πέθανε κατά τη διάρκεια διαστημικής πτήσης.

Πριν από 49 χρόνια, στις 24 Απριλίου 1967 το διαστημόπλοιο Σογιούζ 1, στο οποίο επέβαινε, κατέπεσε μετά την επανείσοδό του στην ατμόσφαιρα.

Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπουμε ένστολους άνδρες του σοβιετικού στρατού να στέκονται μπροστά σε ό,τι απέμεινε από τον κοσμοναύτη, ο οποίος σκοτώθηκε καθώς επέστρεφε στη Γη, όταν παρουσίασαν δυσλειτουργία τα αλεξίπτωτα του διαστημόπλοιου. Η σύγκρουση ήταν τόσο ισχυρή, που από το σώμα του έμειναν μονάχα απανθρακωμένα λείψανα.

Η αποστολή στο διάστημα και η φιλία με τον Γιούρι Γκαγκάριν



Η ιστορία ξεκινάει το 1967 όταν οι Σοβιετικοί ήλπιζαν ότι με τα διαστημόπλοια Σογιούζ θα επιχειρήσουν τη σύνδεση δύο σκαφών στο διάστημα καθώς και τη μεταφορά πληρωμάτων.

Με εντολές του ηγέτη της Σοβιετικής Ένωσης, Μπρέζνιεφ, οργανώνεται το διαστημικό ραντεβού των δύο σοβιετικών διαστημοπλοίων με στόχο το γεγονός να αποτελέσει έναν σοβιετικό θρίαμβο που θα συμπέσει με την 50η επέτειο της Οκτωβριανής επανάστασης.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Robert Krulwich στον ειδησεογραφικό σταθμό NPR.org, το πλάνο είχε ως εξής: Πρώτα να εκτοξευτεί η διαστημική κάψουλα Σογιούζ 1 με τον Κομάροφ στο εσωτερικό της και την επόμενη μέρα, ένα δεύτερο σκάφος να απογειωθεί, με δυο επιπλέον κοσμοναύτες. Τα δύο διαστημόπλοια θα συναντιόνταν, θα συνδέονταν, ο Κομάροφ θα άλλαζε θέση με ένα συνάδερφο του, και θα επέστρεφε στην πατρίδα του με το δεύτερο διαστημόπλοιο. Το πρόγραμμα επανδρωμένων πτήσεων Σογιούζ αποτελούσε κομμάτι της προσπάθειας της ΕΣΣΔ να στείλει πρώτη ανθρώπους στη Σελήνη.

Ωστόσο, πριν την εκτόξευση, τα ερωτήματα για το σχέδιο ήταν πολλά, ενώ αρκετοί ήταν κι αυτοί που ήξεραν πως οι πιθανότητες να επιστρέψει σώος ο Κομάροφ ήταν ελάχιστες.

Συγκεκριμένα, καθώς πλησίαζε η στιγμή της εκτόξευσης οι μηχανικοί διαπίστωναν ότι υπήρχαν στα σκάφη -και κυρίως σε εκείνο του Κομάροφ - συνολικά 203 βλάβες!

Μάλιστα, στις 9 Μαρτίου του ίδιου έτους ο Γιούρι Γκαγκάριν και οι άλλοι κοσμοναύτες μαζί με 50 μηχανικούς είχαν συντάξει μια δεκασέλιδη έκθεση όπου περιέγραφαν τα προβλήματα λεπτομερώς. Ωστόσο, το βασικό ερώτημα ήταν πώς θα έφτανε αυτή η επιστολή εκεί που έπρεπε προκειμένου να ματαιωθεί το σχέδιο.



Όπως αποκαλύπτουν οι συγγραφείς Τζέιμι Ντοράν και Πιρς Μπιζόνι στο βιβλίο τους Starman, ζητήθηκε βοήθεια από τον αξιωματικό της KGB Βενιαμίν Ρουσάγιεφ. Μάλιστα, ο Κομάροφ φέρεται να του είχε εμπιστευθεί ότι δεν ήταν σίγουρος πως θα επέστρεφε ζωντανός στη Γη.

Κανείς όμως δεν είχε τα κότσια να ενημερώσει τον Μπρέζνιεφ για τα σκοτεινά σημεία του διαστημικού προγράμματος.

Τον Γκαγκάριν και τον Κομάροφ συνέδεε στενή φιλία και αυτό αποδεικνύεται από δηλώσεις των δύο κοσμοναυτών. Σύμφωνα με τον Ρουσάγιεφ, όταν είπε στον Κομάροφ να αρνηθεί να συμμετάσχει στην αποστολή, αυτός απάντησε: «Αν το κάνω, θα βρεθεί ο Γιούρι στη θέση μου. Πρέπει να τον φροντίσουμε»…

Η θυσία αυτή μπορεί να έσωσε τον Γιούρι Γκαγκάριν, ωστόσο ο πρώτος άνθρωπος που ταξίδεψε στο διάστημα, πέθανε μόλις ένα χρόνο μετά σε ηλικία 34 ετών όταν πιλόταρε σοβιετικό αεροσκάφος.

Το δυστύχημα



Τα προβλήματα ξεκίνησαν από την αρχή της αποστολής. Όταν το Σογιούζ 1 με πλοηγό τον Κομάροφ βγήκε στο διάστημα, η επικοινωνία με τους τεχνικούς διακόπηκε και οι μηχανισμοί προσανατολισμού δυσλειτουργούσαν. Η εκτόξευση της επόμενης μέρας έπρεπε να ακυρωθεί, ενώ οι ελπίδες για ασφαλή επιστροφή του κοσμοναύτη λιγόστευαν δραματικά. Παράλληλα, μέρος του σχεδίου παρακολουθούσαν και οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ μέσω μιας αεροπορικής βάσης κοντά στην Κωνσταντινούπολη. Οι Αμερικανοί καταλάβαιναν ότι κάτι δεν πάει καλά αλλά δεν μπορούσαν να μάθουν λεπτομερώς ποιες ήταν οι βλάβες. Ο αναλυτής της NSA, Πέρι Φέλγουοκ, δήλωσε ότι με βάση τα όσα έλεγε ο Κομάροφ φαινόταν ότι ήξερε ότι θα πεθάνει.

Σύμφωνα με το βιβλίο, Starman, ο σοβιετικός αξιωματούχος Αλεξέι Κοσίγκιν κατάφερε να πραγματοποιήσει βιντεοκλήση με το Σογιούζ 1 για να πει στον πιλότο ότι είναι ένας πραγματικός ήρωας. Η γυναίκα του Κομάροφ συμμετείχε επίσης στη βιντεοκλήση.

Όταν η κάψουλα μπήκε στην ατμόσφαιρα στο πλαίσιο της προσπάθειας ματαίωσης της αποστολής, κανένα από τα αλεξίπτωτα δεν άνοιξε, με αποτέλεσμα οι υπηρεσίες παρακολούθησης των ΗΠΑ να λαμβάνουν κραυγές οργής από τον κοσμοναύτη. Τελικά το διαστημόπλοιο συνετρίβη στο Οrenburg στη Ρωσία σε μια από τις σημαντικότερες διαστημικές καταστροφές που έχει δει η ανθρωπότητα. Ο Κομαρόφ κηδεύτηκε με τιμές στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας.



Κάποιες εβδομάδες μετά το δυστύχημα, ο Γκαγκάριν συνάντησε τον Ρουσάγιεφ στο διαμέρισμά του αλλά αρνήθηκε να συζητήσει το θέμα επειδή φοβήθηκε ότι μπορεί να υπάρχουν κοριοί. Στις σκάλες λοιπόν της κεντρικής εισόδου έσπασε τη σιωπή του και είπε ότι θεωρούσε ότι ήταν ευθύνη του Μπρέζνιεφ το ότι δεν ακυρώθηκε το ταξίδι.

Στον μεγάλο αντίκτυπο από τον θάνατο του Κομάροφ περιλαμβάνεται και η ανακοίνωση των ρώσων κοσμοναυτών στις 25 Απριλίου στην Pravda. «Για τους πρωτοπόρους πάντοτε είναι δύσκολα. Βαδίζουν σε άγνωστα μονοπάτια και τα μονοπάτια αυτά δεν είναι ίσια, έχουν απότομες στροφές, εκπλήξεις και κινδύνους. Αλλά όποιος παίρνει το μονοπάτι της τροχιάς ποτέ δεν το αφήνει. Όποιες κι αν είναι οι δυσκολίες και τα εμπόδια, ποτέ δεν είναι αρκετά δυνατές για να αποτρέψουν κάποιον από το μονοπάτι που έχει επιλέξει. Όσο χτυπάει η καρδιά ενός κοσμοναύτη, αυτός θα συνεχίζει πάντα να αναμετράται με το σύμπαν. Ο Βλαντιμίρ Κομάροφ ήταν ένας από τους πρώτους που μπήκε σε αυτό τον επικίνδυνο δρόμο» έγραφε το συλλυπητήριο μήνυμα.

Πάντως, στην… κούρσα για το ποιος θα φτάσει πρώτος στο διάστημα υπήρξαν θύματα και από την πλευρά των ΗΠΑ. Τον Ιανουάριο της ίδιας χρονιάς οι Gus Grissom, Ed White και Roger Chaffee πέθαναν κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς μέσα στη διαστημική κάψουλα Απόλο.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Το μοντέλο του Playboy που βρέθηκε πίσω από τα κάγκελα


«Χρειάζομαι μια καλή κρέμα ενυδάτωσης, το βασανιστήριο είναι πραγματικό».

Από τις ημίγυμνες φωτογραφήσεις για λογαριασμό του Playboy, βρέθηκε ξαφνικά πίσω από τα κάγκελα της φυλακής! Ο λόγος για το σέξι μοντέλο και DJ, Angie Vu, η οποία βρίσκεται για σχεδόν 6 μήνες υπό κράτηση σε φυλακή του Μπρούκλιν.

Το μοντέλο του Playboy που βρέθηκε πίσω από τα κάγκελα

Γνωστή κι ως «η πιο σέξι DJ της Ασίας», η Angie ζούσε μια ζωή γεμάτη χλιδή και φήμη. Όταν όμως πήρε διαζύγιο από τον γάλλο σύζυγό της, όλα άλλαξαν. Η 28χρονη από το Βιετνάμ, συνελήφθη τον Νοέμβριο του 2015 στο αεροδρόμιο JFK ενώ προσπαθούσε να διαφύγει από τις ΗΠΑ με την 9χρονη κόρη της. Το πρόβλημα ήταν ότι ήδη είχε εκδοθεί ένταλμα εναντίον της από τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος είχε και την επιμέλεια της κόρης τους. Σύμφωνα με την Angie, ο άντρας δήλωσε ψευδώς σε γαλλικό δικαστήριο ότι εργάζεται σαν πορνοστάρ.

«Από την περηφάνια και την αυτοπεποίθηση που είχα όταν φωτογραφήθηκα γυμνή στο Playboy, (σ.σ. βρέθηκα) στους λυγμούς και την ταπείνωση...», είπε η ίδια σε συνέντευξή της στη NYdaily News.

«Αυτό το μέρος είναι απαίσιο, δεν μπαίνει ποτέ το φως του ήλιου. Βρίσκομαι κάτω από άθλιο φωτισμό 24 ώρες καθημερινά και έχω γίνει χλωμή. Χρειάζομαι μια καλή κρέμα ενυδάτωσης. Μου λείπουν τα φορέματα Versace και οι γόβες Louboutin. Τα νύχια μου είναι σε καλή κατάσταση, αλλά πεθαίνω να τα βάψω με λίγο χρώμα. Το βασανιστήριο είναι πραγματικό», λέει και συνεχίζει: «Δεν υπάρχει ένας κανονικός καθρέφτης στη φυλακή. Όλοι αγοράζουμε αυτό το μικροσκοπικό κομμάτι πλαστικού... αλλά η εικόνα παραμορφώνεται. Εύχομαι να υπήρχε έστω κι ένας μεγάλος καθρέφτης. Δεν έχω κοιτάξει τον εαυτό μου μέσα σε καθρέφτη εδώ και μήνες. Είναι σκληρό», συμπληρώνει.

Πάνω από 1.300 υποστηρικτές του μοντέλου έχουν συμμετάσχει σε εκστρατεία συλλογής υπογραφών, ζητώντας την απελευθέρωσή της.

«Τον προηγούμενο χρόνο σκοτείνιασε η ζωή μου. Εγκατέλειψα τη δουλειά μου, τους φαν μου και έδιωξα μακριά όλους τους υπέροχους πεινασμένους άντρες και τα νέα σέξι μοντέλα που με κυνηγούσαν. Δεν θα έπρεπε να ανησυχώ για τίποτα. Προκαλεί ρυτίδες... Αν ντρέπομαι που είμαι εδώ; Η απάντηση είναι όχι. Είμαι μέσα για ένα μεγάλο σκοπό, για να προστατέψω το παιδί μου. Αυτή η αδικία δεν θα λυγίσει το πνεύμα μου...», τονίζει η Angie Vu.

 

Διαβάστε περισσότερα...

Πώς γίνεται κάποιος ερευνητής σε σκηνές εγκλήματος


Οι εικόνες που τράβηξε ένας φωτογράφος μέσα από τις αστυνομικές ακαδημίες.

Ο φωτογράφος Jeroen Hofman είναι ένας από τους πολλούς λάτρεις των αστυνομικών τηλεοπτικών σειρών όπως το «CSI», που άρχισαν σοβαρά να σκέφτονται μια καριέρα στην εγκληματολογία. Κι όμως, ο Hofman αντί να εγκαταλείψει την καριέρα του στη φωτογραφία, αποφάσισε να συνδυάσει αυτά τα δύο, ξεκινώντας το «Forensics», ένα πρότζεκτ που καλύπτει την εκπαίδευση εγκληματολόγων σε ακαδημίες στην Ολλανδία.

Αφού έλαβε την πολυπόθητη άδεια για να φωτογραφίσει τις εγκαταστάσεις, ο Hofman έστησε τον κατάλληλο φωτισμό και τράβηξε μια σειρά από εικόνες από διαφορετικές γωνίες. Όπως αποκάλυψε, οι εικόνες που πήρε από ψηλά είναι από τις αγαπημένες του.

«Πάντα αναζητώ νέες οπτικές γωνίες και προσεγγίσεις. Δεν είναι ο συνηθισμένος τρόπος που παρουσιάζονται οι έρευνες σε μια σκηνή εγκλήματος», λέει.

«Με ξενάγησαν στην περιοχή του νοσοκομείου όπου τα μέλη του σώματος φυλάσσονται. Υπάρχει ένα μεγάλο κουτί όπου βρίσκονται μόνο χέρια που επιπλέουν μέσα σε υγρό. Ήταν απίστευτο να βλέπεις τον κόσμο τους και δεν πρέπει να τον εκμεταλλεύεσαι... Είναι νεκροί και είναι κάτι αληθινό».

Παρότι έχει καταγράψει μια σειρά σκηνών εγκλήματος, συμπεριλαμβανομένων ανθρωποκτονιών και βομβιστικών επιθέσεων, ο Hoffman δηλώνει ότι θα επιθυμούσε να καταγράψει πιο σύνθετες πλευρές της εγκληματολογικής εργασίας, όπως τις ιντερνετικές απάτες.
















Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

ΕΛΣΤΑΤ: Οριακή αύξηση εισοδήματος, πτώση σε κατανάλωση και αποταμίευση


Οριακά αυξημένο εμφανίζεται το εισόδημα των νοικοκυριών σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, ενώ ταυτόχρονα πτωτικά κινήθηκε η κατανάλωση αλλά και η αποταμίευση.

Ειδικότερα σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2015, το διαθέσιμο εισόδημα του τομέα των νοικοκυριών και των μη κερδοσκοπικών ιδρυμάτων που εξυπηρετούν νοικοκυριά (ΜΚΙΕΝ) αυξήθηκε κατά 0,2% σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους, από 29,359 δισ. ευρώ σε 29,421 δισ. ευρώ.

Την ίδια στιγμή, η τελική καταναλωτική δαπάνη των νοικοκυριών μειώθηκε κατά 1,5% σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους, από 31,6 δισ. ευρώ σε 31,1 δισ. ευρώ.

Το ποσοστό αποταμίευσης των νοικοκυριών και των ΜΚΙΕΝ, που ορίζεται ως η ακαθάριστη αποταμίευση προς το ακαθάριστο διαθέσιμο εισόδημα, ήταν -5,6% κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2015, σε σύγκριση με -7,5% το τέταρτο τρίμηνο του 2014.


Πηγή: http://www.enikonomia.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Τα γιγάντια «δέντρα» του ποταμού Κολοράντο


Δείτε εκπληκτικές αεροφωτογραφίες.

Στη Baja του Μεξικού, εκεί όπου ο ποταμός Κολοράντο συναντά τον Ειρηνικό Ωκεανό, το έδαφος γίνεται υπέροχος καμβάς και η εκβολή του ποταμού δημιουργεί εκπληκτικά υδάτινα «δέντρα».

Εκ πρώτης όψεως οι παρακάτω φωτογραφίες μοιάζουν όντως με φωτογραφίες δέντρων αλλά είναι στην πραγματικότητα η εικόνα που σχηματίζουν τα νερά του ποταμού όπως φαίνεται από αέρος.

«Η φύση στα καλύτερά της! Είναι εντυπωσιακό το πώς η φύση μιμείται… τον εαυτό της, με κάποια δημιουργήματά της να μοιάζουν τόσο με άλλα», λέει ο 40χρονος φωτογράφος Jassen Todorov, από την Καλιφόρνια.




















Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...