Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Βασικά συστατικά για τέλειο σεξ


Πέντε συμβουλές για να… απογειώσετε την ερωτική σας ζωή.

Τι είναι αυτό που κάνει τη διαφορά ανάμεσα στην απλά ικανοποιητική ερωτική ζωή των περισσότερων κοινών θνητών και στην θεϊκή αισθησιακή εμπειρία που μοιράζονται κάποια ζευγάρια; Όχι, η απάντηση δεν έχει καμιά σχέση με τις τεχνικές ή το πλούσιο σεξουαλικό βιογραφικό των δύο εραστών...

Το μυστικό του πραγματικά καλού σεξ κρύβεται στην ανάμιξη πέντε απλών βασικών συστατικών που κάνουν τη συνταγή να πετυχαίνει πάντα και παντού.

1. Προτεραιότητα: Μια ευτυχισμένη σχέση απαιτεί την ύπαρξη στενής σωματικής επαφής. Φρόντισε λοιπόν να βρίσκεις συχνά χρόνο για να μένετε μόνοι οι δυο σας –π.χ. 2-3 ώρες, 2-3 φορές την εβδομάδα- χωρίς άλλους περισπασμούς.

2. Παιχνιδιάρικη διάθεση: Κατά τη διάρκεια μιας σταθερής μακροχρόνιας σχέσης το σεξ έχει ως κύριο στόχο τη διασκέδαση –αντίθετα με το σεξ για αναπαραγωγή που συνήθως περιορίζεται σε μια συγκεκριμένη περίοδο της ζωής του ζευγαριού. Για να το θέσουμε αλλιώς, το ερωτικό παιχνίδι είναι κάτι σαν την "ώρα του παιδιού" αλλά για ενήλικες. Δεν χρειάζεται να το βλέπεις σαν υπερπαραγωγή κάθε φορά με περίπλοκο σενάριο, συγκεκριμένους ρόλους, ειδικά εφέ και περίτεχνα κοστούμια. Ο αυθορμητισμός είναι το κλειδί: πειράγματα, γαργαλήματα, γέλια, όλα επιτρέπονται εφόσον σας διασκεδάζουν.

3. Αμοιβαία απόλαυση: Δώσε βάση στη σωματική ικανοποίηση και τη συναισθηματική οικειότητα, χωρίς να σκέφτεσαι τον οργασμό. Ο οργασμός είναι το κερασάκι στην τούρτα, αυτό που μετράει όμως στον τελικό απολογισμό είναι η συνολική αισθησιακή εμπειρία που μοιράζεσαι με τον σύντροφο σου.

4. Προσωπική φροντίδα: Η ερωτική διάθεση εκδηλώνεται πιο εύκολα όταν νιώθουμε καλά γενικότερα. Γι' αυτό είναι σημαντικό να αφιερώνεις κάποιο χρόνο στον εαυτό σου ώστε να χαλαρώνεις και να ξυπνάς τις αισθήσεις σου. Η σωματική άσκηση που σου αρέσει, η περιποίηση στο κομμωτήριο, μια μάσκα προσώπου, ένα καινούργιο άρωμα και τα όμορφα εσώρουχα ενισχύουν αυτή την προσπάθεια και αποδίδουν μακροχρόνια και στο κρεβάτι. Το ίδιο ισχύει και για οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις επιθυμητή και σέξι.

5. Συντροφικότητα: Όλες οι σχετικές έρευνες συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι το καλό σεξ είναι ευθέως ανάλογο με τον στενό συναισθηματικό δεσμό των δύο συντρόφων. Δηλαδή, όσο πιο κοντά νιώθουμε με τον αγαπημένο μας κι εκείνος μαζί μας, τόσο καλύτερο γίνεται το σεξ. Ωστόσο, ο συναισθηματικός δεσμός δεν καλλιεργείται μόνο μέσα στην κρεβατοκάμαρα καθώς αναπτύσσεται και ριζώνει βαθιά μέσα από τις κοινές δραστηριότητες που μας ενώνουν και μας κάνουν να νιώθουμε ότι είμαστε μια ομάδα με το ταίρι μας. Το τι θα κάνετε συγκεκριμένα δεν έχει σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι να κάνετε πράγματα μαζί που σας δίνουν χαρά. Κάποιο χόμπι, ένα σπορ, κοινοί φίλοι, ακόμη και οι δουλειές του σπιτιού που μπορεί να μοιράζεστε, όλα μπορούν συμβάλλουν σ' αυτό.


Πηγή: http://www.womenonly.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Απροστάτευτοι από τη φυματίωση οι ενήλικες


Απροστάτευτοι από τη φυματίωση είναι οι ενήλικες καθώς το εμβόλιο που γίνεται κατά την παιδική ηλικία δεν προσφέρει κάλυψη καθώς περνούν τα χρόνια, κατά συνέπεια όταν μεγαλώνουμε, μπορούμε ανά πάσα στιγμή να προσβληθούμε από τη νόσο.

Το εμβόλιο της φυματίωσης προσφέρει κάλυψη μόνο από πολύ σοβαρές μορφές της νόσου, όπως είναι η κεχροειδής φυματίωση και η φυματιώδης μηνιγγίτιδα, από τις οποίες ο άνθρωπος προσβάλλεται συνήθως κατά την παιδική ηλικία, επισημαίνει η λέκτορας πνευμονολογίας στη Μονάδα Αναπνευστικών Λοιμώξεων της Πνευμονολογικής-Φυματιολογικής Kλινικής του ΑΠΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου, Κατερίνα Μανίκα.

Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά από πού κόλλησε κάποιος φυματίωση, το σίγουρο όμως είναι ότι είναι πολύ σπάνιο να μεταδοθεί η νόσος από τα ζώα στον άνθρωπο μέσω της τροφικής αλυσίδας.

"Η φυματίωση μετά τη δεκαετία του '70 είχε σημειώσει κάμψη στις ΗΠΑ, ενώ από τη δεκαετία του '90 παρατηρήθηκε ανάκαμψη, την οποία εδώ στην Ελλάδα δεν την καταλάβαμε τότε. Στην Πνευμονολογική Κλινική του ΑΠΘ στο Παπανικολάου, ενώ στην περίοδο 2002-2006 βλέπαμε ένα περιστατικό τον χρόνο από το 2007 και μετά έρχονται 30-40 καινούργια περιστατικά κάθε χρόνο. Σήμερα, στην ίδια Κλινική κάνουν θεραπεία 120 άτομα με φυματίωση. Ένα ποσοστό 2-3% από αυτούς που προσβάλλονται από τη νόσο έχει πολυανθεκτική φυματίωση, ενώ ένα ποσοστό 20% έχει αντοχή σε ένα φάρμακο. Στην περίπτωση αντοχής σε ένα φάρμακο χορηγείται στον ασθενή άλλο φάρμακο, στο οποίο δεν έχει αναπτύξει αντοχή. Η πολυανθεκτική φυματίωση οφείλεται ή στο ότι ο ασθενής δεν ακολουθεί σωστά την αντιφυματική αγωγή ή στο ότι ο γιατρός δεν του έχει χορηγήσει το κατάλληλο φάρμακο. Αυτές οι περιπτώσεις αντιμετωπίζονται με συνδυασμό φαρμάκων" αναφέρει η κ. Μανίκα, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο περιθώριο ημερίδας, με θέμα: "Η επανεμφάνιση της φυματίωσης στην Ελλάδα: Ζώα και Άνθρωπος".

Απαντώντας στο ερώτημα "από πού κολλάει κανείς φυματίωση και πώς μπορούμε να προστατευτούμε από τη νόσο;" λέει: "Δεν ξέρουμε πώς κόλλησαν φυματίωση οι ασθενείς που έρχονται στην Πνευμονολογική Κλινική στο Παπανικολάου. Είναι άγνωστο από πού κόλλησαν. Ουσιαστικά όλοι είμαστε απροστάτευτοι. Π.χ. οι εργαζόμενοι στην Πνευμονολογική Κλινική, ενώ αρχικά έχουν αρνητικό αποτέλεσμα στη δοκιμασία mantoux, ύστερα από μερικά χρόνια έχουν θετικό, πράγμα που σημαίνει ότι ήρθαν σε επαφή με τη νόσο. Μπορούν να προστατευτούν φορώντας μάσκες. Μία μικρή πιθανότητα να προσβληθεί κανείς από φυματίωση είναι π.χ. να μπει σε λεωφορείο, όπου είναι κάποιος φυματικός, αλλά ακόμη και αυτό είναι πολύ σπάνιο γιατί θα πρέπει να έχει κανείς επαφή με κάποιον που πάσχει από τη νόσο πάνω από οκτώ ώρες. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν έχουμε Εθνικό Αντιφυματικό Πρόγραμμα".

Η μετάδοση της φυματίωσης από τα ζώα στον άνθρωπο είναι εξαιρετικά σπάνια, επισημαίνουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ τόσο η κτηνίατρος του Τμήματος Κτηνιατρικής Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Μαρία Καλαϊτζίδου, όσο και ο λέκτορας του Τμήματος Κτηνιατρικής του ΑΠΘ Ευάγγελος Οικονόμου.

Όπως αναφέρει η κ. Καλαϊτζίδου, η μετάδοση της φυματίωσης από τα ζώα στον άνθρωπο είναι αδύνατη διότι αφενός στην ΕΕ εφαρμόζεται πρόγραμμα εκρίζωσης της φυματίωσης από τα ζώα και αφετέρου γίνεται έλεγχος κατά τη σφαγή των ζώων καθώς και παστερίωση του γάλακτος και των γαλακτοκομικών.

"Ο έλεγχος ξεκινάει από την πρωτογενή παραγωγή, δηλαδή τα ζώα ελέγχονται στον στάβλο και αν βρεθεί ότι έχουν φυματίωση, απομακρύνονται και θανατώνονται. Μετά τη σφαγή, το κρέας όλων των ζώων ελέγχεται. Η μετάδοση από το κρέας και κυρίως από τα σπλάχνα ενός ζώου, που μπορεί να έχει 'ξεφύγει' από τον κρεοσκοπικό έλεγχο, είναι επίσης αδύνατη διότι το κρέας ψήνεται πριν καταναλωθεί. Επίσης είναι αδύνατο να μεταδοθεί από το γάλα, καθώς από τη στιγμή που το γάλα θα βράσει ή θα παστεριωθεί το μυκοβακτήριο καταστρέφεται. Η φυματίωση των βοοειδών μπορεί να μεταδοθεί σε κτηνοτρόφους μέσω της αναπνευστικής οδού από τα αερολύματα στους στάβλους. Επίσης έχει παρατηρηθεί η μετάδοση μέσω των τραυμάτων σε χέρια κυνηγών στην Αμερική, όπου κυνηγούν ελάφια, κάποια από τα οποία είχαν προσβληθεί από φυματίωση" εξηγεί.

"Τα κρέατα και τα γαλακτοκομικά στην ΕΕ είναι ασφαλή γιατί οι έλεγχοι τόσο των ζώων όσο και των κρεάτων είναι υποχρεωτικοί. Ωστόσο, στην Ευρώπη έχει παρατηρηθεί ένα ποσοστό 1-2% που έχει προσβληθεί από φυματίωση λόγω κατανάλωσης απαστερίωτου γάλακτος. Κάτι τέτοιο παρατηρείται και σε αναπτυσσόμενες χώρες, όπου καταναλώνουν απαστερίωτο ή ωμό γάλα" προσθέτει ο κ. Οικονόμου.


Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Η πιο τρομακτική φάρσα που έχετε δει


Ο Ρόναν Άτγουντ έχει γίνει διάσημος για τις φάρσες του ως επιτυχημένος κωμικός αλλά η φάρσα που επιφύλαξε πριν από λίγες ημέρες στη σύζυγό του, θα του στοιχίσει ακριβά.

Έπαιζε αμέριμνος με τα δύο τους παιδιά και η οικογενειακή ατμόσφαιρα στο σπίτι ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη, όταν την ώρα που η γυναίκα του ανέβαινε τα σκαλιά, εκείνος με μια αδέξια κίνηση φάνηκε να εκτοξεύει τον μικρό τους γιο από το εσωτερικό μπαλκόνι.

Η μητέρα του παιδιού αντέδρασε αστραπιαία κι άρχισε να τρέχει πανικόβλητη για να δει αν το παιδί είναι καλά.

Όταν έφθασε με κομμένη την ανάσα πάνω από το γιο της διαπίστωσε ότι το παιδί… ήταν κούκλα ντυμένη σπάιντερμαν όπως και ο γιος της εκείνο το πρωινό.

Έξαλλη η γυναίκα του άρχισε να του φωνάζει και τον προειδοποίησε ότι τις επόμενες ημέρες θα κοιμάται στον ...καναπέ.

Mέσα σε δύο ημέρες το βίντεο έχει 5 εκατ. φορές views.

Δείτε το βίντεο




Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Γεννημένη για το φακό


Δείτε τα παιχνίδια μίας πολικής αρκούδας με την κάμερα.

Φαίνεται πως η συγκεκριμένη πολική αρκούδα έψαχνε απελπισμένα τρόπο για να γίνει το επίκεντρο της προσοχής. Και τα κατάφερε…

Ο φωτογράφος Colin Mackenzie, από το νότιο Λονδίνο, κατέγραψε με τη φωτογραφική του μηχανή τις χορευτικές φιγούρες μίας πολικής αρκούδας σε ένα ταξίδι του στο αρχιπέλαγος Σβάλμπαρντ της Νορβηγίας.

Ο 53χρονος φωτογράφος, που έχει πάθος με τη φωτογραφία της άγριας φύσης, εντυπωσιάστηκε από τις πόζες της ενώ στη συνέχεια τού χάρισε και μία βουτιά στα παγωμένα νερά.
















Διαβάστε περισσότερα...

Χορός στα τυφλά


Μία εντυπωσιακή παράσταση,


Δείτε το βίντεο με τις εντυπωσιακές κινήσεις των χορευτών, ειδικά αν σκεφτεί κανείς τον πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας, που είχαν να αντιμετωπίσουν.

Διαβάστε περισσότερα...

Μαγευτικές εικόνες από το παράθυρο του αεροπλάνου


Η Γη από Ψηλά.

Φοβάστε τα ταξίδια με αεροπλάνο και όταν χρειαστεί να το χρησιμοποιήσετε επιλέγετε μια θέση κοντά στον διάδρομο;

Χρήστες του Instagram από όλο τον κόσμο αποφάσισαν να σας αλλάξουν γνώμη! Οι φωτογραφίες τους από ψηλά κόβουν την ανάσα, παρουσιάζοντας θεαματικά τοπία, ρομαντικά ηλιοβασιλέματα και πολύβουες πόλεις και λιμάνια.

Απολαύστε τις και ίσως στο επόμενο ταξίδι σας η θέση δίπλα στο παράθυρο θα σας περιμένει!
Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία



Αλάσκα



Μαϊάμι



Αυστραλία



Χιονισμένες βουνοκορφές



Σίδνεϊ, Αυστραλία



Χονολουλού, Χαβάη



Τουρκία



Ηλιοβασίλεμα κάπου στον κόσμο



Doon, Σκωτία



Καλιφόρνια



Φαράγγι



Βανκούβερ, Καναδάς



Σαν Φρανσίσκο



Προς το Λας Βέγκας



Νέο Μεξικό




Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Αγελάδα κοιμάται στην αγκαλιά 5χρονης


Αυτό το μικρό κορίτσι αγαπάει πολύ τα κατοικίδιά της και ειδικά τη μικρή αγελαδίτσα της. Όταν η μαμά της έκανε δουλειές και δεν την παρατηρούσε, η πεντάχρονη έβαλε μέσα στο σπίτι το μοσχαράκι για να καθίσει μαζί με αυτή και τον σκύλο της οικογένειας.

Τελικά, η μαμά μπήκε και είδε τι γινόταν στο εσωτερικό του σπιτιού. Αλλά, ευτυχώς, δεν πανικοβλήθηκε, αντίθετα πήρε το κινητό κι άρχισε να καταγράφει το θέαμα.

Η μικρή περιποιούνταν την μικρή αγελάδα και την χάιδευε με αποτέλεσμα αυτή να κοιμηθεί στην αγκαλιά της 5χρονης!

Δείτε το βίντεο:




Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Ένα διαμέρισμα 8 τετραγωνικών στο Παρίσι


Εντυπωσιακό μεν, καταθλιπτικό δε.


Δείτε στο βίντεο, πόσα πράγματα μπορεί να κρύβονται, μέσα τόσο λίγα τετραγωνικά μέτρα.






Διαβάστε περισσότερα...

Το τρένο… μπάρμπεκιου


Για τρία χρόνια, ένας συνταξιούχος εργάτης σιδήρου, ο Steve, εργαζόταν για να δημιουργήσει ένα μπάρμπεκιου στο σπίτι του. Η διαφορά, όμως, αυτού του μπάρμπεκιου είναι ότι λειτουργεί με ατμό και είναι εγκατεστημένο σε έναν κινητήρα τρένου ατμού.

Το τρενάκι έχει ένα λέβητα και εστία για να κάνει το πιο νόστιμο και τρυφερό κοτόπουλο μπάρμπεκιου. Αλλά το καλύτερο μέρος του τρένου-μπάρμπεκιου είναι η καμινάδα που απελευθερώνει ατμό από τους κυλίνδρους, χτυπώντας την κόρνα, και φυσώντας τον ατμό με αποτέλεσμα τον ήχο του σφυρίγματος. Όλοι, λοιπόν, στο τρένο για το πιο νόστιμο γεύμα!

Αυτό το βίντεο έχει δεχθεί πάνω από 600.000 χτυπήματα!

Δείτε το βίντεο:




Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Παγωμένη... διαμονή σε ξενοδοχείο-ιγκλού!


Φτιαγμένο από 3.000 τόνους χιονιού.

Ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά, δίνοντας την ευκαιρία στα ξενοδοχεία από πάγο να εντυπωσιάσουν τους επισκέπτες τους, προσφέροντας τους μια διαμονή, που θα τους μείνει αξέχαστη!

Κάθε χρόνο το ξενοδοχείο Iglu-Dorf κατασκευάζεται από πάγο και χιόνι, δημιουργώντας δωμάτια ιγκλού, ρομαντικές σουίτες, ακόμα και υπαίθριο τζακούζι για τους πιο γενναίους.

Περίπου 3.000 τόνοι χιονιού από τις Άλπεις ως τα Πυρηναία χρειάστηκαν και φέτος για αυτά τα ελβετικά ιγκλού, στο Bernese Oberland, που ανήκει στο καντόνι της Βέρνης και περιβάλλεται από χιονισμένες βουνοκορφές.

Έργα τέχνης σκαλισμένα στους τοίχους από καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, ρομαντικές σουίτες, που φωτίζονται μόνο από κεριά και όμορφα διακοσμημένοι χώροι είναι μερικά μόνο από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά αυτού του καταλύματος.

Ανοιχτό από την ημέρα των Χριστουγέννων μέχρι τον Απρίλιο, το κάθε δωμάτιο, διαθέτει ζεστούς υπνόσακους και χοντρά χαλιά, σχεδιασμένα να αντέχουν σε θερμοκρασίες έως μείον 40 βαθμούς Κελσίου.

Όσο για το πρωί, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν έναν τεράστιο μπουφέ με κρουασάν, αλλαντικά, γλυκά, δημητριακά, τυριά και καφέ.

Το κόστος για ένα ιγκλού είναι 99 ευρώ τη βραδιά για διαμονή από Δευτέρα έως Πέμπτη και 115 ευρώ από Παρασκευή έως Κυριακή και η πλειοψηφία των επισκεπτών μένουν εδώ μόνο για μια νύχτα.

Η βραδινή διασκέδαση περιλαμβάνει ζεστό κρασί, αλλά και ιδιωτικό υδρομασάζ κάτω από τα αστέρια.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Δείτε τις φωτογραφίες:




















Διαβάστε περισσότερα...

Οι άνδρες προτιμούν τις λιγότερο μακιγιαρισμένες γυναίκες


Τις θεωρούν πιο ελκυστικές, σύμφωνα με έρευνα.

Τα αποτελέσματα μιας μελέτης που δημοσιεύτηκε στο «The Quarterly Journal of Experimental Psychology» είναι πολύ ενθαρρυντικά. Φαίνεται λοιπόν, ότι τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες θεωρούν πιο ελκυστικές τις γυναίκες που έχουν λιγότερο μακιγιάζ στο πρόσωπό τους.

Για τη μελέτη αυτή, οι ερευνητές προσέλαβαν 44 γυναίκες ως μοντέλα για τις φωτογραφίες. Παρουσίασαν στα μοντέλα μία ευρεία γκάμα από έντονα μακιγιάζ και τους ζήτησαν να βαφτούν με κάποιο από αυτά σα να ετοιμάζονταν για βραδινή έξοδο. Τα μοντέλα φωτογραφήθηκαν πριν και μετά την εφαρμογή του μακιγιάζ.

Στη συνέχεια οι φωτογραφίες αυτές επεξεργάστηκαν ψηφιακά, έτσι ώστε να δημιουργηθούν 21 εικόνες από την κάθε γυναίκα με διαφορετική ποσότητα μακιγιάζ. Οι εικόνες παρουσιάστηκαν σε 44 παρατηρητές (22 άντρες και 22 γυναίκες). Ο κάθε παρατηρητής μπορούσε να μετακινήσει τις εικόνες έτσι ώστε να έχει μια βαθμιαία αύξηση και μείωση στην ποσότητα του μακιγιάζ. Μετά, τους ζητήθηκε να διαλέξουν ποια εκδοχή από κάθε γυναίκα έβρισκαν πιο ελκυστική για τους ίδιους, ποια εκδοχή θεωρούν ότι αρέσει περισσότερο στις γυναίκες και ποια εκδοχή θεωρούν ότι αρέσει περισσότερο στους άντρες.

Τα αποτελέσματα παρουσίασαν μεγάλο ενδιαφέρον, οι γυναίκες προτίμησαν λίγο πιο έντονο μακιγιάζ απ’ ότι οι άντρες. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι τα μοντέλα έβαλαν πάνω από 30% περισσότερο μακιγιάζ από αυτό που βρήκαν οι παρατηρητές ελκυστικό. Βάσει πιθανοτήτων λοιπόν, μάλλον το παρακάνουμε με το βάψιμο.

Ακόμα πιο ενδιαφέρον ήταν το γεγονός ότι, και οι άντρες και οι γυναίκες, νόμιζαν ότι οι υπόλοιποι άνθρωποι προτιμούν περισσότερο βάψιμο απ’ ότι προτιμούν οι ίδιοι, οπότε προφανώς πιστεύουμε ότι είμαστε μειοψηφία αν μας αρέσει το πιο φυσικό λουκ. Επίσης, και τα δύο φύλα υπέθεσαν λανθασμένα ότι οι άντρες θα προτιμούσαν περισσότερο μακιγιάζ απ’ ότι οι γυναίκες, ενώ στην πραγματικότητα ίσχυε ακριβώς το αντίθετο.

Γι’ αυτό, όταν πρόκειται για το μακιγιάζ, να θυμάστε ότι όσο πιο φυσικό φαίνεται το αποτέλεσμα, τόσο το καλύτερο. Αν επιλέγετε λοιπόν το μακιγιάζ σας σύμφωνα με αυτό που νομίζετε ότι θα αρέσει στους άλλους, καλά θα κάνετε να το ξανασκεφτείτε πριν βγείτε από το σπίτι.


Πηγή: http://www.beautetinkyriaki.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Τα παιχνίδια των ζώων


Αυτή η γάτα έχει πολλή υπομονή – Δείτε το βίντεο.

Η μαϊμού διαθέτει ουκ ολίγη ενέργεια και δε σταματά να πηδά σε ένα κλαρί, να γαντζώνεται και να κάνει κούνια. Την ίδια ώρα η γάτα το παρακολουθεί και κάνει… υπομονή.

Ο Αμπου είναι μια μαϊμού, η οποία δεν κάθεται σε ησυχία και παίζει όλη την ώρα. Σε ησυχία δεν αφήνει όμως και την Γουάσια, μια γάτα, με την οποία παίζει στην αυλή του σπιτιού όπου ζουν στο Νεπάλ. Το παιχνίδι τους προκαλεί γέλιο, καθώς η μαϊμουδίτσα όχι μόνο πειράζει τη γάτα την ώρα που περνά πάνω από το κεφάλι της, αλλά πέφτει και πάνω της, της πειράζει το πρόσωπο με τα χέρια της και πέφτει και πάνω της.

Βέβαια, φαίνεται ότι αυτή η γάτα διαθέτει πολλή υπομονή, καθώς αρκετές φορές απ’ όσες την πειράζει ο Αμπου εκείνη προσπαθεί να μην αντιδρά. Άλλες όμως τον γραπώνει και τον ρίχνει στο έδαφος, όπως έκανε στη συγκεκριμένη περίπτωση αφού τη ζάλισε με την κούνια και τα πειράγματα του. Ο ιδιοκτήτης τους Nikita Karki λέει ότι η γάτα και η μαϊμού είναι οι καλύτεροι φίλοι και τα παιχνίδια τους δεν έχουν τελειωμό.

Δείτε το απίθανο βίντεο:




Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

«Κυνηγός» τυφώνων


Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα.

Κάθε καλοκαίρι, ο 28χρονος Βρετανός Matthew Higgins, αφήνει τη γυναίκα του και την μόλις 20 μηνών κόρη του στο Wokingham του Μπερκσάιρ για να «κυνηγήσει» τυφώνες.





Το επικίνδυνο χόμπι του δεν του έχει κοστίσει και λίγα αφού έχει ξοδέψει πάνω από 16.000 δολάρια.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια επισκέφθηκε το Κάνσας, το Κολοράντο, τη Βόρεια και τη Νότια Ντακότα και τη Νεμπράσκα, ενώ όπως λέει ο ίδιος στη Daily Mail δεν είναι λίγες φορές που έχει «φλερτάρει» με τον θάνατο.



Ο 28χρονος μαγνητοσκοπεί πάντα τις «διακοπές» του, ενώ φροντίζει να βγάζει φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα.

«Δεν μου αρέσει να ανησυχώ την οικογένειά μου, μου φτάνει που έχω τα κακά βλέμματα των ντόπιων που έχασαν τα σπίτια τους και θεωρούν ότι οι κυνηγοί τυφώνων είναι αναίσθητοι» δηλώνει ο Matthew Higgins.







Και προσθέτει: «Ωστόσο, μου αρέσει το θέαμα να στέκεσαι μπροστά σε ένα τυφώνα. Εκτιμώ το γεγονός πως δεν το θεωρούν όλοι διασκεδαστικό και πώς οι περισσότεροι στην οικογένειά μου και στην παρέα μου νομίζουν ότι είμαι τρελός, αλλά εγώ λατρεύω να παρακολουθώ την ολοκληρωτική δύναμη της Μητέρας Φύσης. Είναι το καλύτερο θέαμα στον πλανήτη».










Διαβάστε περισσότερα...