Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Καταφτάνει το παιχνίδι που παίζεται με το… αιδοίο


Η εφαρμογή που γυμνάζει τους επίμαχους μυς με διασκεδαστικό τρόπο!

Ώρα να κλείσουμε τα πάντα, φαίνεται ότι η ανθρωπότητα εφηύρε όλα όσα έπρεπε και πλέον έχει βάλει στόχους για άλλα.

Στο νέο επεισόδιο λοιπόν της τεχνολογικής μαγείας, όπου να ‘ναι θα κυκλοφορήσει ένα app αποκλειστικά για γυναίκες, το οποίο θα ελέγχεται με τους μυς του αναπαραγωγικού οργάνου.

Το παιχνίδι-εφαρμογή ονομάζεται Skea και έχει σκοπό να γυμνάσει τους μυς του αιδοίου, κάνοντας τις ασκήσεις Kegel πιο διασκεδαστικές από ποτέ.

Το προϊόν βρήκε αμέσως χρηματοδότηση στη δημοφιλή πλατφόρμα Kickstarter, καθώς ο κόσμος είναι πια έτοιμος να υποδεχτεί το Skea (Smart Kegel Exercise Aid).



Ποια κυρία εξάλλου δεν θα ήθελε να γραμμώσει τους επίμαχους μυς περνώντας ταυτοχρόνως υπέροχα;



Και βέβαια υπάρχει και κατατοπιστικό βίντεο που το συνοδεύει. Για δείτε, γιατί εδώ τα λόγια είναι φτώχεια…





Διαβάστε περισσότερα...

Τάζει διορισμό με πονηρό αντάλλαγμα


Το όνομα του βορειοηπειρώτη βουλευτή του Σοσιαλιστικού Κόμματος του Έντι Ράμα, Κώτσου Κοκδήμα, ο οποίος αποτελεί το... δεξί χέρι του Αλβανού πρωθυπουργού, βρίσκεται από χθες στην πρώτη γραμμή της Αλβανικής επικαιρότητας.

Σύμφωνα με το epirusgate, o Γραμματέας του, Αγκρόν Τσάνε έχει καταγράφει με κρυφή κάμερα να υπόσχεται να διορίσει γυναίκα με αντάλλαγμα να έρθει σε σεξουαλική επαφή με την 14χρονη κόρη της ή και ταυτόχρονα με την ίδια τη μάνα!



Ο Γραμματέας στο βίντεο το οποίο από χθες κάνει πάταγο στη βόρειο Ήπειρο αλλά και ολόκληρη την Αλβανία, λέει χαρακτηριστικά:

«Το κορίτσι σας είναι ανεπτυγμένο, έχει ορμόνες. Πρέπει να κάνει σεξ μαζί μου. Μπορείτε να κάνετε σεξ και οι δυο σας μαζί μου».

Δείτε το βίντεο που μετέδωσε το αλβανικό κανάλι News 24:




Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Άντρες με κοντά μπλουζάκια


Η νέα τάση της μόδας: Επιδεικνύουν τους γραμμωμένους κοιλιακούς τους με... συρρικνωμένα T shirts.

Τον τελευταίο καιρό οι άνδρες φαίνεται να αγκαλιάζουν μια, εσχάτως, γυναικεία τάση της μόδας: τα κοντά μπλουζάκια που αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς.

Σύμφωνα με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η τολμηρή αυτή τάση των λεγόμενων crop tops, αποκτά ολοένα και περισσότερους οπαδούς.

Διάσημοι και μη σχεδιαστές, έχουν ήδη ενσωματώσει στις σειρές τους τα συρρικνωμένα αυτά T Shirts κατά τη διάρκεια των εβδομάδων μόδας των ανδρών. Όπως γράφει ο δημοσιογράφος της Independent, τη νέα αυτή τάση την εκτόξευσε ο ράπερ Kid Cudi ο οποίος κατά τη διάρκεια της live εμφάνισής του στο φεστιβάλ Coachella, βρήκε στη σκηνή φορώντας ένα κατακόκκινο crop top που φυσικά δε πέρασε απαρατήρητο.

Πλέον, χρήστες του διαδικτύου ανεβάζουν φωτογραφίες τους με τα σέξι αυτά μπλουζάκια, στο hashtags #Boysincroptops2014 και #croptopmovement.









Διαβάστε περισσότερα...

Σούρλας: Να καταστεί η «Αργώ» διεθνές έμβλημα της ναυτιλίας


«Αιώνιο σύμβολο πολιτισμού και ειρηνικής συνύπαρξης των λαών…».

Να καταστεί διεθνές έμβλημα της ναυτιλίας η «Αργώ» πρότεινε ο γενικός γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του υπουργείου Δικαιοσύνης Γιώργος Σούρλας.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των πρακτικών των δύο συνεδρίων για την Αργοναυτική Εκστρατεία και του βιβλίου του με τίτλο: «Η Αργώ στην Αρχαία Κολχίδα μετά από 3.500 χρόνια», ο κ. Σούρλας ανέφερε: «Η Αργώ, αιώνιο σύμβολο πολιτισμού, ειρηνικής και δημιουργικής συνύπαρξης των λαών πρέπει να καταστεί διεθνές έμβλημα της ναυτιλίας».

Επιπλέον, επισήμανε ότι η Αργώ, εκτός από έμβλημα, πρέπει να είναι στο επίκεντρο των εκδηλώσεων κάθε χρόνο στις 20 Μαΐου (καθιερώθηκε ως Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας).

Τις προτάσεις αυτές κατέθεσε ο κ. Σούρλας στον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.



Διαβάστε περισσότερα...

Η βασίλισσα των selfies


Έχει ανεβάσει περισσότερες από 12.000 φωτογραφίες στο instagram.

Μπορεί το νέο βιβλίο της Kim Kardashian, «Selfish» να περιλαμβάνει 1200 selfies, αλλά μια γυναίκα από την Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, την κάνει να μοιάζει με ερασιτέχνη. Η Mortao Maotor, όπως η ίδια αποκαλεί τον εαυτό της στο Instagram, έχει δημοσιεύσει περισσότερες από 12.000 φωτογραφίες με τον εαυτό της στο διαδίκτυο, συχνά πάνω από 200 την εβδομάδα. Έχει περίπου 20.000 οπαδούς, ένας όχι ιδιαίτερα υψηλός αριθμός, αλλά είναι απόλυτα αφοσιωμένη στην «τέχνη» της. Έτσι, αναρωτιόμαστε: θα μπορούσε αυτή να είναι η βασίλισσα των selfies;

H Mortao, το οποίο δεν είναι το πραγματικό της όνομα, καταρρίπτει τα στερεότυπα όσων είναι μανιακοί με τις selfies: Είναι μια γυναίκα στα 40, δεν είναι διάσημη, και είναι παντρεμένη με τον ιδιοκτήτη της αντικερί Room of Art, από όπου και βγάζει τις περισσότερες από τις φωτογραφίες της. Η αυτάρεσκη γυναίκα, δε μιλάει αγγλικά και συχνά εκτός από το πρόσωπό της, στρέφει το φακό του κινητού της και σε αυτά που φορά.









Διαβάστε περισσότερα...

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον πυροβολισμό σκύλου


Φιλόζωοι ζητούν την τιμωρία του υπαίτιου.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται αυτή την ώρα έξω από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, με αφορμή τον πυροβολισμό σκύλου στο σημείο, πιθανότατα από κάτοικο της περιοχής.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της 18ης Αυγούστου και σύμφωνα με εργαζομένους του νοσοκομείου ο πυροβολισμός προήλθε από γειτονικό μπαλκόνι.

Οι συγκεντρωμένοι καταγγέλλουν το γεγονός και ζητούν τη σύλληψη και τιμωρία του υπαίτιου, καθώς ανάλογα περιστατικά με κακοποίηση ζώων έχουν πληθύνει τον τελευταίο καιρό.

Ωστόσο, η αστυνομία όταν πήγε στο σπίτι που υπέδειξαν οι μάρτυρες δεν βρήκαν κανέναν εκεί.

Ανατριχιαστική λεπτομέρεια είναι ότι το άτυχο σκυλί, με το όνομα Ζορό, είχε ξαπλώσει κάτω από πινακίδα που έχει τοποθετήσει η διοίκηση του νοσοκομείου και γράφει: «Απαγορεύεται η εγκατάλειψη και η κακή μεταχείριση των ζώων. [...] Η αγάπη και το ενδιαφέρον για τα ζώα είναι δείγμα πολιτισμού».










Διαβάστε περισσότερα...

Τέσσερις ελληνικές συμμετοχές στη «μάχη» της πρόκρισης αύριο


Τρεις κολυμβητές και ένας καταδύτης στη μάχη για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου.

Τρεις ελληνικές συμμετοχές θα υπάρξουν στα προκριματικά των αγώνων κολύμβησης την Πέμπτη (21 Αυγούστου), στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου στο Βερολίνο.

Οι Κρίστιαν Γκολομέεβ και Χρήστος Κατραντζής θα πάρουν μέρος στον προκριματικό στα 100μ ελεύθερο ανδρών (10:47 ώρα Ελλδας). Ο Γκολομέεβ θα αγωνιστεί στην 5η από τις 8 συνολικά σειρές, ήρθε στο Βερολίνο με χρόνο 49.75, με στόχο να κατεβάσει αυτή την επίδοση και να διεκδικήσει μια θέση στους «16».

Ο Χρήστος Κατραντζής, μετά τις κακές εμφανίσεις του στα 50μ πεταλούδα και στα 200μ ελεύθερο, τώρα αγωνίζεται στο βασικό του αγώνισμα και θέλει να συνδυάσει την παρθενική του παρουσία σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την πρόκριση στον ημιτελικό.

Ο 20χρονος κολυμβητής έχει καλύτερο φετινό χρόνο στα 49.07 και θα αγωνιστεί στην 6η προκριματική σειρά.

Αμέσως μετά (11:05), θα ακολουθήσει η προσπάθεια για την Κριστέλ Βουρνά στα 100μ πεταλούδα. Η 22χρονη πρωταθλήτρια, που άνοιξε την παρουσία της στο Βερολίνο με την 20ή θέση στα 50μ πεταλούδα, θα κολυμπήσει στην 4η και τελευταία προκριματική σειρά, έχοντας χρόνο 59.67.

Η Κριστέλ Βουρνά ήταν 5η στο αγώνισμα στο προηγούμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, στο Ντέμπρετσεν.

Το πρόγραμμα
Πρωί - Προκριματικοί
10:30 Ώρα Ελλάδας
200μ. πρόσθιο Γυναικών
100μ. ελεύθερο Ανδρών
100μ. πεταλούδα Γυναικών
800μ. ελεύθερο Ανδρών
4Χ200μ. ελεύθερο Γυναικών

Απόγευμα
19:00 Ώρα Ελλάδας
800μ. ελεύθερο Γυναικών (ΤΕΛΙΚΟΣ)
200μ. μικτή ατομική Γυναικών (ΤΕΛΙΚΟΣ)
100μ. ελεύθερο Ανδρών (Ημιτελικός)
100μ. πεταλούδα Γυναικών (Ημιτελικός)
200μ. πρόσθιο Ανδρών (ΤΕΛΙΚΟΣ)
100μ. ύπτιο Γυναικών (ΤΕΛΙΚΟΣ)
200μ. πεταλούδα Ανδρών (ΤΕΛΙΚΟΣ)
200μ. πρόσθιο Γυναικών (Ημιτελικός)
50μ. ύπτιο Ανδρών (ΤΕΛΙΚΟΣ)
4Χ200μ. ελεύθερο Γυναικών (ΤΕΛΙΚΟΣ)

Τέταρτη παρουσία για Παπαρούνα στα 3μ.

Το αγώνισμα του τραμπολίνο των 3μ είναι το μοναδικό στο πρόγραμμα των καταδύσεων για την Πέμπτη (21 Αυγούστου) στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου και ο Στέφανος Παπαρούνας θα είναι ανάμεσα στους 27 καταδύτες που θα πάρουν μέρος στον προκριματικό (13:00 ώρα Ελλάδας).

Ο 24χρονος πρωταθλητής θα πάρει μέρος για 4η φορά στα 3μ σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, φιλοδοξώντας να είναι ανάμεσα στους 12 που θα πάρουν μέρος στον τελικό λίγες ώρες αργότερα (17:00).

Αν τα καταφέρει, θα είναι η 2η συνεχόμενη παρουσία του σε τελικό, καθώς το 2012 στο Αϊντχόφεν ήταν 10ος, ενώ είχαν προηγηθεί η 16η θέση το 2010 στη Βουδαπέστη και η 18η το 2008 στο Αϊντχόφεν.



Διαβάστε περισσότερα...

Συνάντηση κτηνοτρόφων - Κουκουλόπουλου τη Δευτέρα


Συλλαλητήριο σήμερα στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Ραντεβού με τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Πάρι Κουκουλόπουλο έχουν οι κτηνοτρόφοι την προσεχή Δευτέρα 25 Αυγούστου, μια συνάντηση που καθορίστηκε με τη μεσολάβηση του απερχόμενου περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Αριστείδη Γιαννακίδη.

Σήμερα οι κτηνοτρόφοι έκαναν συλλαλητήριο έξω από το κτήριο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, διεκδικώντας την άμεση καταβολή της εξισωτικής αποζημίωσης του 2013 και τη ρύθμιση των βοσκοτόπων.

Στόχος του σημερινού συλλαλητηρίου, σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν η αφύπνιση του συνόλου του κτηνοτροφικού κόσμου και η ενημέρωση των πολιτών.

Μεθαύριο οι κτηνοτρόφοι θα συγκεντρωθούν στη Λάρισα και μεταξύ των θεμάτων που θα τεθούν επί τάπητος είναι η διοργάνωση κεντρικού συλλαλητηρίου των κτηνοτρόφων έξω από το υπουργείο στην Αθήνα. Την επομένη, Σάββατο, αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων πρόκειται να συναντηθεί με τον κ. Κουκουλόπουλο στην Κοζάνη.

Υπενθυμίζεται ότι, συνολικά, προβλέπονται 130 εκατ. ευρώ για την εξισωτική αποζημίωση του 2013.



Διαβάστε περισσότερα...

Ανανεώνονται οι συμβάσεις των εργαζομένων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς


Υπέγραψε ο υπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ανακοίνωσε ότι χθες ο υπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υπέγραψε την έγκριση ανανέωσης των συμβάσεων των εργαζομένων σε δημοτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς.

Είχε προηγηθεί χθεσινή δήλωση του προέδρου της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής της ΚΕΔΕ Σίμου Δανιηλίδη, περί «καθυστέρησης» από πλευράς υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για την ανανέωση των συμβάσεων των εργαζομένων στις παραπάνω δομές.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του υπουργείου, «η συνεργασία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης με την ΚΕΔΕ, προς όφελος των δημοτών σε όλη την επικράτεια, ήταν και είναι σε πολύ καλό επίπεδο και δεν πρόκειται να διαταραχθεί από μάλλον ατυχείς μεμονωμένες δηλώσεις».


Διαβάστε περισσότερα...

Την έλουσε με βότκα και την έκαψε ανήμερα του γάμου


Η απιστία τής στοίχισε τη ζωή.

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 27χρονη Ρωσίδα την νύχτα του γάμου της όταν ο σύζυγός της την έπιασε να κοιμάται με τον πρώην της.



Ο λόγος για την Veronika Filippova η οποία στο τέλος της γαμήλιας εκδήλωσης και ενώ ήταν μεθυσμένη κοιμήθηκε με ένα πρώην εραστή της.

Σύμφωνα με τη Metro, ο γαμπρός μετά τη γαμήλια δεξίωση αποκοιμήθηκε λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ και η νύφη θύμωσε με αποτέλεσμα να αναζητήσει τον πρώην της για να πάρει εκδίκηση.

Ο 30χρονος Ivan Kuzmin όταν διαπίστωσε ότι η μιας νύχτας σύζυγός του τον είχε απατήσει, έριξε πάνω της βότκα και της έβαλε φωτιά με αναπτήρα με αποτέλεσμα να της προκαλέσει εγκαύματα 80%. Ο 30χρονος ομολόγησε την δολοφονία κατά τη διάρκεια της ανάκρισης και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 15 ετών.

Η αστυνομία δεν έχει ακόμα εντοπίσει τον εραστή της 27χρονής.


Διαβάστε περισσότερα...

Το Galileo στέλνει δύο δορυφόρους στο διάστημα


Η απογείωσή τους έχει προγραμματιστεί για αύριο.

Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα δορυφορικής πλοήγησης Galileo θα στείλει αύριο δύο ακόμα δορυφόρους στο διάστημα, ανεβάζοντας σε 6 τον συνολικό αριθμό δορυφόρων σε τροχιά, ανακοίνωσε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.



Η απογείωση θα πραγματοποιηθεί στο ευρωπαϊκό διαστημικό κέντρο κοντά στο Κουρού της Γαλλικής Γουιάνας στις 14:31 (ώρα Κεντρικής Ευρώπης) και σηματοδοτεί, όπως επισημαίνει η Επιτροπή, νέο ορόσημο για το Galileo, αφού αποτελεί ένα ακόμα βήμα προς τη δημιουργία πλήρως αναπτυγμένου συστήματος δορυφορικής πλοήγησης ευρωπαϊκής ιδιοκτησίας. Οι δύο δορυφόροι είναι οι πρώτοι μιας νέας σειράς, η οποία ανήκει εξ ολοκλήρου στην ΕΕ. Ονομάζονται Doresa και Milena και πήραν το όνομά τους από τις δύο μαθήτριες που κέρδισαν στον σχετικό πανευρωπαϊκό διαγωνισμό ζωγραφικής.

Στόχος της Επιτροπής είναι, πριν από το τέλος αυτής της δεκαετίας, να έχει τεθεί σε λειτουργία η πλήρης συστοιχία 30 δορυφόρων Galileo (η οποία περιλαμβάνει έξι ενεργούς εφεδρικούς δορυφόρους σε τροχιά).

Ο ευρωπαίος νέος επίτροπος για θέματα βιομηχανίας και επιχειρηματικότητας, Φερδινάνδος Νελι Φερότσι δήλωσε: «Με την εκτόξευση αυτών των δύο δορυφόρων ξεκινά η φάση της πλήρους επιχειρησιακής ικανότητας του προγράμματος Galileo. Δίνεται νέα ώθηση σ’ αυτό το πραγματικά ευρωπαϊκό πρόγραμμα, που σχεδιάστηκε με πόρους των χωρών της ΕΕ με σκοπό να μεγιστοποιηθούν τα οφέλη για τους πολίτες της ΕΕ. Το Galileo χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής και παρέχει εφαρμογές με τεράστιες οικονομικές δυνατότητες, στηρίζοντας τους στόχους της ΕΕ για ανάπτυξη και ανταγωνιστικότητα. Είμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε επίσης ότι από το 2015 και μετά η ΕΕ θα μπορεί να χρησιμοποιεί ένα ευρωπαϊκής κατασκευής σύστημα εκτοξεύσεων, το Ariane 5, χάρη σε μια νέα σύμβαση ύψους 500 εκατ. ευρώ για την ευρωπαϊκή διαστημική βιομηχανία».



Διαβάστε περισσότερα...

Ένα ενυδρείο μέσα σε πυροσβεστικό όχημα!


Μια τρελή ιδέα που έγινε πράξη στα Χανιά.

Επειδή Πυροσβεστική, ψάρια και νερό ταιριάζουν, στον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Χανίων αποφάσισαν να μετατρέψουν ένα πυροσβεστικό όχημα σε... ενυδρείο.

Η προσπάθεια κράτησε περίπου ένα χρόνο και χρειάστηκε να στηθούν και να ενωθούν τα τζάμια του ενυδρείου, να γίνουν ξεχωριστά η βαφή, οι επισκευές και να βρεθούν τα ανταλλακτικά στο όχημα και μετά να πάρει την τελική του μορφή, σύμφωνα με το neatv.gr.

Όσο για τη φροντίδα των... κατοίκων του ενυδρείου έχει στηθεί ολόκληρος μηχανισμός πίσω ακριβώς από το πυροσβεστικό όχημα, τόσο για την τροφή όσο και για το φιλτράρισμα του νερού.

Δείτε το βίντεο:




Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

«Θα περιλαμβάνονται στο αντιρατσιστικό οι γενοκτονίες»


Διευκρινίσεις Αθανασίου μετά τις ενστάσεις 38 «γαλάζιων» βουλευτών.

Στο αίτημα των 38 βουλευτών της ΝΔ να συμπεριληφθεί στο υπό ψήφιση αντιρατσιστικό νομοσχέδιο διάταξη που θα αναγνωρίζει ως αδίκημα την άρνηση της Γενοκτονίας των Χριστιανών της Ανατολής (Ποντίων, Μικρασιατών, Αρμενίων και Ασσυρίων), «όπως πολύ ορθά αντιμετωπίζεται και η άρνηση του Ολοκαυτώματος των Εβραίων», απαντά με ανακοίνωσή του ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου.

Όπως σημειώνει ο υπουργός, με αφορμή τον προβληματισμό που διατυπώνουν συνάδελφοι βουλευτές, «κακόβουλη άρνηση ή ο ευτελισμός των γενοκτονιών που έχει αναγνωρίσει το ελληνικό κοινοβούλιο θα αντιμετωπίζεται ως αδίκημα με ρητή διάταξη. Σε αυτές τις περιπτώσεις συμπεριλαμβάνεται το ολοκαύτωμα ή οι γενοκτονίες που διεθνή ή ελληνικά δικαστήρια έχουν αναγνωρίσει με αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση – απάντηση του κ. Αθανασίου:

«Κατά την προ μηνών επεξεργασία του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, δήλωσα κατηγορηματικά ότι η κακόβουλη άρνηση ή ο ευτελισμός και των γενοκτονιών που το Ελληνικό Κοινοβούλιο έχει αναγνωρίσει, θα αντιμετωπίζεται ρητώς με την τελική διαμόρφωση της σχετικής διάταξης, ως αδίκημα, όπως το ολοκαύτωμα ή οι γενοκτονίες που διεθνή ή ελληνικά δικαστήρια έχουν αναγνωρίσει με αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις.

Ως εκ τούτου δεν υφίσταται λόγος ανησυχίας για το θέμα αυτό. Άλλωστε και οι ίδιοι οι συνάδελφοι στη σχετική επιστολή τους προς τον κ. Πρωθυπουργό, αναφέρονται στην ανωτέρω τοποθέτηση -δέσμευσή μου».



Διαβάστε περισσότερα...

Πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής για μαθητές Δημοτικού


Στο επίκεντρο η συμπεριφορά στον δρόμο και το αυτοκίνητο, αλλά και η χρήση ποδηλάτου.

Κανόνες ορθής κυκλοφοριακής αγωγής στο δρόμο, στη χρήση του ποδηλάτου, αλλά και στη συμπεριφορά μέσα στο αυτοκίνητο θα διδαχθούν μαθητές Δημοτικού Σχολείου σε ολόκληρη τη χώρα μέσα από πρόγραμμα προαγωγής της κυκλοφοριακής αγωγής που θα πραγματοποιηθεί εντός των σχολικών μονάδων.

Μετά από σχετική εισήγηση της Διεύθυνσης Τροχαίας Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος ενέκρινε την υλοποίηση του Προγράμματος Προαγωγής της Κυκλοφοριακής Αγωγής που απευθύνονται σε μαθητές και μαθήτριες της Γ΄και Δ’ τάξης Δημοτικού Σχολείου.

Το πρόγραμμα εγκρίθηκε και θα εφαρμοστεί κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2014-2015 και σκοπό έχει την ευαισθητοποίηση των μαθητών Δημοτικού Σχολείου σε θέματα οδικής ασφάλειας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, σκοπός του προγράμματος κυκλοφοριακής αγωγής είναι:

  • Ο εμπλουτισμός της γνώσης και η κατανόηση των βασικών κανόνων οδικής κυκλοφορίας, μέσω οπτικού υλικού που θα αναλύει τους κύριους κανόνες οδικής συμπεριφοράς, καθώς και η διανομή έντυπου υλικού με τους κανόνες, αλλά και ασκήσεις και παιχνίδια για την καλύτερη εμπέδωσή τους.
  • Η βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς μέσα από την πρακτική εξάσκηση των μαθητών σε ένα εικονικό κυκλοφοριακό περιβάλλον.
Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε από ομάδα αστυνομικών και ψυχολόγων. Ειδικότερα, προβλέπεται η προβολή εντός της διδακτικής αίθουσας μίας παρουσίασης που περιλαμβάνει τρεις θεματικές ενότητες με κύριους κανόνες οδικής συμπεριφοράς (βαδίζοντας και διασχίζοντας το δρόμο, οδηγώντας ποδήλατο και μέσα στο αυτοκίνητο), μέσα από μια διαδικασία ερωτήσεων-απαντήσεων με τα παιδιά, που θα έχει διάρκεια 20 λεπτών.

Στη συνέχεια και για 15 λεπτά οι μαθητές θα εξασκούνται στο προαύλιο του σχολείου υπό την καθοδήγηση τροχονόμων στους θεωρητικούς κανόνες που προβλήθηκαν νωρίτερα στη σχολική αίθουσα.

Τέλος, θα διανέμεται έντυπο υλικό με τους κανόνες που διδάχθηκαν οι μαθητές και ένα βραβείο για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.



Διαβάστε περισσότερα...

Η 16χρονη που έχει γίνει Barbie


Ισχυρίζεται πως έχει πετύχει την απόλυτη εικόνα της διάσημης κούκλας.

Η Lolita Richi από το Κίεβο της Ουκρανίας έχει ψύχωση με τη κούκλα Barbie. Έτσι φοράει φακούς επαφής και αντιγράφει το βλέμμα της διάσημης κούκλας.

Η 16χρονη μαθήτρια Λυκείου από το Κίεβο της Ουκρανίας, ισχυρίζεται πως έχει πετύχει την απόλυτη εικόνα της Barbie χωρίς να κάνει πλαστικές επεμβάσεις, δίαιτες ή photoshop.

Παραδέχεται πως τα αγόρια στο σχολείο της έχουν ξετρελαθεί μαζί της, αλλά εκείνη δεν ενδίδει. Μάλιστα, παραδέχεται πως μικρή δεν έπαιζε με κούκλες, αλλά προτιμούσε να παίζει με τα αγόρια.



Η αλλαγή της εικόνα της σε... κούκλα ξεκίνησε μόλις πριν ένα χρόνο. Η Lolita αγόρασε φακούς επαφής, άρχισε να βάφεται όπως η συγκεκριμένη κούκλα και να παίρνει τις περούκες της μητέρας της που είναι ηθοποιός. Όσο για τη διατροφή της, λέει πως δεν την προσέχει καθόλου.





Κι ενώ πολλοί έχουν εκφραστεί αρνητικά για την εμφάνισή της, εκείνη δεν πτοείται καθόλου και λέει ότι νιώθει πολύ άνετα με την εικόνα της.

Στο πλευρό της είναι η μητέρα της η οποία δεν σταματάει να την τραβάει φωτογραφίες.






Διαβάστε περισσότερα...

Στο τραπέζι η δωρεάν διανομή του χυμού των ροδάκινων


Συνεχίζονται οι προσπάθειες για τους μεμονωμένους παραγωγούς μετά το εμπάργκο.

Προσπάθειες να ξεκινήσει ακόμα και αύριο η διανομή ροδάκινων σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, αλλά και να ενταχθούν στη ζώνη των υψηλά αμοιβόμενων και οι μεμονωμένοι παραγωγοί, καταβάλλουν και σήμερα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων όλοι οι εμπλεκόμενοι, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Κοινοπραξίας Συνεταιρισμών Ομάδων Παραγωγών νομού Ημαθίας Χρήστος Γιαννακάκης.

Ο κ. Γιαννακάκης, ο οποίος συμμετέχει στις διαβουλεύσεις, ξεκαθάρισε ακόμη πως «κανείς δεν επιθυμεί την ύπαρξη παραγωγών δύο ταχυτήτων».

Υπενθυμίζεται ότι η τιμή ανά κιλό προϊόντος για δωρεάν διανομή που προβλέπει η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι 26,9 λεπτά/κιλό διά μέσου των ομάδων παραγωγών και 13,5 λεπτά το κιλό για τους μεμονωμένους παραγωγούς.

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα των ροδακινοπαραγωγών εξαιτίας του ρωσικού εμπάργκο, έπεσε στο τραπέζι και η πρόταση ένταξης της χυμοποίησης του ροδακίνου στη δωρεάν διανομή. Για να λάβει σάρκα και οστά η πρόταση αυτή απαιτείται έγκριση από την ΕΕ και, όπως επεσήμανε ο κ. Γιαννακάκης, «από τις επαφές που γίνονται προκύπτει ότι τελικά θα λάβουμε το πράσινο φως και από την Ευρωπαϊκή Κοινότητα.

Μια τέτοια εξέλιξη θα ανακουφίσει σημαντικά τους ροδακινοπαραγωγούς, αφού εκτιμάται ότι θα διοχετευθεί στην αγορά το μεγαλύτερο μέρος της αδιάθετης ποσότητας -ήτοι 40.000 τόνοι- η οποία, σήμερα, υπολογίζεται στα 55.000 τόνους.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της δωρεάν διανομής, η ΕΕ δίνει στους παραγωγούς ένα κονδύλι ύψους 175 ευρώ/τόνο για τη συσκευασία των νωπών προϊόντων και 95 ευρώ/τόνο για το κόστος μεταφοράς. Οι ροδακινοπαραγωγοί πρότειναν με τα ποσά αυτά να χρηματοδοτηθεί η χυμοποίηση των ροδάκινων και η εμφιάλωσή τους σε συσκευασία του ενός λίτρου, προκειμένου να διανεμηθούν στα σχολεία το χειμώνα.



Διαβάστε περισσότερα...

Βρήκε βόα στο πορτ παγκάζ του νέου της αυτοκινήτου


Το είχε αγοράσει μέσω διαδικτύου.

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την 23χρονη Charlie Wise με την αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.

Η νεαρή βρετανίδα, η οποία αγόρασε το όχημα μέσω διαδικτύου για μόλις 200 λίρες Αγγλίας, αποφάσισε να πλύνει το αυτοκίνητο αλλά όταν άνοιξε το πορτ παγκάζ ήρθε αντιμέτωπη με έναν… βόα!

Μόλις η 23χρονη νοσοκόμα είδε το φίδι, μήκους περίπου 1,5 μέτρου, έκλεισε έντρομη με δύναμη το πορτ παγκάζ, όπως αναφέρει η βρετανική Daily Mail.

Αμέσως ειδοποίησε ειδικούς που ήρθαν για να βγάλουν με ασφάλεια το ερπετό από το αυτοκίνητο.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσαν «το φίδι ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση, αφυδατωμένο και είχε χάσει την όραση στο ένα μάτι του». 

Διαβάστε περισσότερα...

Εκτός τελικού καταδύσεων οι Μπανούση και Κατσούλη


Μπανούση: Με τις συνθήκες προετοιμασίας που είχαμε στην Ελλάδα, πιστεύω ότι ήταν μια καλή εμφάνιση.

Μακριά από τις θέσεις πρόκρισης στον τελικό του 1μ καταδύσεων γυναικών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου βρέθηκαν η Ιουλιάννα Μπανούση και η Ελένη Κατσούλη.

Την καλύτερη εμφάνιση στον προκριματικό του αγωνίσματος πραγματοποίησε η Ιουλιάννα Μπανούση που συγκέντρωσε 209.20β και κατετάγη στην 21η θέση, ενώ η Ελένη Κατσούλη με 202.10β β πήρε την 23η θέση σε σύνολο 25 αθλητριών που πήραν μέρος στο αγώνισμα.

«Ο αγώνας ήταν δύσκολος, όπως τον περίμενα βέβαια, έκανα αυτό που μπορούσα, σίγουρα όμως περίμενα κάτι παραπάνω, αλλά με τις συνθήκες προετοιμασίας που είχαμε στην Ελλάδα, πιστεύω ότι ήταν μια καλή εμφάνιση» δήλωσε η Ιουλιάννα Μπανούση.
Εκτός τελικού καταδύσεων οι Μπανούση και Κατσούλη

Όμως τα 3μ συγχρονισμένων καταδύσεων είναι το αγώνισμα που ελπίζουν σε διάκριση σε αυτό το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα οι δύο 19χρονες Ελληνίδες καταδύτριες.

«Στα 3μ συγχρονισμένων θα προσπαθήσουμε να περάσουμε στον τελικό κι από εκεί και πέρα να σημειώσουμε μια καλή εμφάνιση. Αυτό είναι το αγώνισμα που μας ενδιαφέρει πιο πολύ», σημειώνει η Ελένη Κατσούλη.

Οι δύο αθλήτριες μετέχουν για δεύτερη φορά σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών. Πριν από δύο χρόνια στο Ντέμπρετσεν είχαν πάρει την 9η θέση στα 3μ συγχρονισμένων καταδύσεων, ενώ στα 3μ. η Μπανούση ήταν 15η και η Κατσούλη 24η

Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου στα 3μ θα αγωνιστεί μόνο η Ιουλιάννα Μπανούση.



Διαβάστε περισσότερα...

Το αλλόκοτο ζευγάρι που έχει παντρευτεί 109 φορές


Ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας πίστης ξανά και ξανά.

Τη στιγμή που αρκετοί πάσχουν από την πιο διαδεδομένη φοβία, αυτή του γάμου, υπάρχει εκεί έξω ένας άντρας που έχει ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης 109 φορές. Και μάλιστα με την ίδια γυναίκα. Οι Lauren και David Blair από το Χεντερσονβιλ του Τενεσί των ΗΠΑ, είναι παντρεμένοι τα τελευταία 30 χρόνια και όπως φαίνεται έχουν ως χόμπι το γάμο. Η μανία τους αυτή μάλιστα τους έχει προσφέρει και μια θέση στα ρεκόρ Γκίνες, ενώ μόλις πριν από λίγα εικοσιτετράωρα είπαν για 109η φορά το «I do» κατά τη διάρκεια σε τελετή στο δημαρχείο της κομητείας Gallatin, στη Μοντάνα.

«Η πρώτη φορά που παντρευτήκαμε ήταν η καλύτερη στιγμή, αλλά κάθε γάμος μας είναι πολύ σημαντικός», λέει η Lauren Blair, 63 ετών στο USA Today. Το …γιορτινό ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας για πρώτη φορά, τον Μάιο του 1984 και έκτοτε έβαλαν στοίχημα για το αν μπορούσαν να καταρρίψουν το ρεκόρ γάμων. Φαίνεται πως τα κατάφεραν.













Διαβάστε περισσότερα...