Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Ζευγάρι κάνει σεξ πάνω σε ΑΤΜ


Καυτές περιπτύξεις στο παγωμένο Βλαδιβοστόκ.

Το ασυγκράτητο αυτό ζευγάρι, μάλλον εκπλήρωνε μια φαντασίωση: να έρθει εις… σάρκα μιαν, πάνω σε ένα μηχάνημα ανάληψης χρημάτων και τα κατάφερε. Παρά το γεγονός ότι ελλοχεύει ο κίνδυνος να πιαστούν στα πράσα, και τις αρχικές αντιρρήσεις της γυναίκας, εντούτοις αφήνουν το πάθος να τους παρασύρει.

Δεν σταματούν ακόμα και όταν φτάνει στο σημείο ένας άντρας, ο οποίος αρχίζει να κάνει ανάληψη μετρητών, από πλησίον ΑΤΜ. Το καυτό περιστατικό, συνέβη στην παγωμένη πόλη Βλαδιβοστόκ, στη Ρωσία.








Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Η εξομολόγηση μιας εργαζόμενης σε στριπτιτζάδικο


«Τους έβλεπα και όταν έφευγαν, έβλεπα τη λύπη στο πρόσωπό τους γιατί ήξεραν, όπως και εγώ, ότι η αυταπάτη τελείωνε».

Αρχικά ξεκίνησα να εργάζομαι σε στριπ κλαμπ ως σερβιτόρα. Η «συνέντευξη» ήταν να περπατήσω μέχρι το γραφείο του μάνατζερ, στον τελευταίο όροφο ενός κλαμπ στο κέντρο της πόλης. Ο μάνατζερ, με κοίταξε και μετά κάλεσε έναν άλλο υπεύθυνο ενός άλλου κλαμπ και του είπε «έχω ένα όμορφο κορίτσι για σένα που θα μάθει να χορεύει σε χρόνο μηδέν».

Κατ’ ουσίαν, αυτός είναι ο στόχος οποιουδήποτε κλαμπ: Να βρουν περισσότερες χορεύτριες, ώστε να υπάρχει περισσότερη πελατεία και άρα περισσότερα χρήματα. Σε μια προσπάθεια να πετύχουν αυτό τον στόχο, προσλαμβάνουν συμβατικά όμορφα κορίτσια, τα ντύνουν με ρούχα που θυμίζουν εσώρουχα, τους ζητούν να βρίσκονται στο πόδι για 8 ώρες, τους πληρώνουν τον ελάχιστο μισθό τη στιγμή που άλλες κερδίζουν χιλιάδες δολάρια σε μια νύχτα με την ελπίδα ότι η σερβιτόρα θα απαυδήσει τελικά και θα πει «δεν αξίζει» και θα αρχίσει να χορεύει και αυτή!

Δε μπορώ να πω ψέματα, ήταν αρκετά δελεαστικό. Οι περισσότερες γυναίκες που παρακολουθούσα, το ένα βράδυ μετά το άλλο, φαίνεται ότι το διασκέδαζαν ενώ ταυτόχρονα έβγαζαν και μια μικρή περιουσία. Άρχισα να εργάζομαι σε ένα στριπ κλαμπ και ήμουν πρόθυμη να μείνω σχεδόν γυμνή, γιατί ζούσα μέσα στη φτώχεια. Το να εργάζομαι ως σερβιτόρα σε στριπ κλαμπ ήταν εύκολο, δούλευα νυχτερινές ώρες και έτσι είχα την ευκαιρία να κάνω και δεύτερη δουλειά και άλλωστε δεν απαιτούσε και πολλά προσόντα όπως μια «φυσιολογική» εργασία. Οπότε, βλέποντας τους άλλους στο στριπτιτζάδικο να μετρούν εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες δολάρια μετά από λίγες ώρες εργασίας, δεν ήταν τίποτα λιγότερο από σαγηνευτικό.

Η αυτοσυνειδησία είναι ένα αστείο πράγμα, και δεν μου άρεσε το σώμα μου αρκετά ώστε να το επιδεικνύω γυμνό πάνω στη σκηνή. Έτσι, αντ 'αυτού, διακρίθηκα στη δουλειά μου, μέχρι που ο διευθυντής παρατήρησε ότι ήμουν κάπως αξιόπιστη και έτσι προήχθη σε μπάργούμαν. Οι ώρες ήταν λίγο περισσότερες, αλλά δε χρειαζόταν να περπατάω σε όλο το χώρο, μπορούσα να κρύβομαι πίσω από το μπαρ και να παρακολουθώ.

Κάποτε, είδα έναν άντρα να έρχεται πέντε βράδια μέσα σε μια εβδομάδα ξοδεύοντας τουλάχιστον 2.000 δολάρια τη βραδιά σε μια και μόνο γυναίκα. Ήταν η αγαπημένη του και κάθε φορά την περίμενε μέχρι που ήταν διαθέσιμη. Εκείνη, του έκανε έναν, δύο χορούς αλλά τον υπόλοιπο χρόνο καθόταν στα πόδια του και μιλούσαν. Για ώρες, έκαναν μόνο αυτό. Συζητούσαν. Το μέταλλο της βέρας του σπινθήριζε κάθε φορά που έπεφτε επάνω του το φως. Ένιωθε πιθανότατα μόνος, σίγουρα θλιμμένος και το να ξοδεύει χιλιάδες δολάρια για μια ξένη, τον έκανε να νιώθει καλύτερα. Ένα μέρος του εαυτού μου, υπέθετε ότι ήταν χήρος. Το άλλο μέρος, το πιο απαισιόδοξο, πίστευε ότι ήταν παντρεμένος τουλάχιστον 30 χρόνια και πλέον είχε πάψει να είναι ερωτευμένος. Έβλεπα νεαρούς άντρες να έρχονται και να σκορπούν εκατοντάδες δολάρια…

Τους έβλεπα και όταν έφευγαν, όταν υπέγραφαν τον τελευταίο λογαριασμό, έβλεπα τη λύπη στο πρόσωπό τους γιατί ήξεραν, όπως και εγώ, ότι η αυταπάτη τελείωνε. Ο ήλιος ανέτειλε και το παρήγορο σκοτάδι έκρυβε το κενό τους ή ότι άλλο ήθελαν να καμουφλάρουν. Αυτοί οι άντρες, με έκαναν να αισθάνομαι θλίψη και οργή. Ένιωθα άσχημα για εκείνους, για το γεγονός ότι ήταν σκλάβοι του ανδρισμού τους. Ένιωθα οργή, γιατί πίστευαν ότι ήταν εντάξει να χρησιμοποιούν τα χρήματα για να κάνουν τις γυναίκες σκλάβες τους, να τις χρησιμοποιούν για να νιώσουν καλύτερα με τον εαυτό τους.
Η παραπάνω εξομολόγηση, φιλοξενήθηκε σε μπλογκ της Huffington Post


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Ξεχωριστά ξενοδοχεία για διαμονή… κάτω απ’ τ’ άστρα!


Υπαίθρια δωμάτια με θέα τον ουρανό - Δείτε τις φωτογραφίες.

Στα δωμάτια των «κανονικών» ξενοδοχείων είναι υπό συζήτηση το μέγεθος, η επίπλωση και οι παροχές ενώ είναι προφανώς αυτονόητο πως έχουν τοίχους και ταβάνια.

Δεν συμβαίνει αυτό με τα παρακάτω ξενοδοχεία που διαθέτουν υπαίθρια ή ανοιχτά δωμάτια και στις παροχές τους περιλαμβάνεται μια ασυνήθιστη- για όσους δεν κάνουν κάμπινγκ- εμπειρία: ο ύπνος κάτω από τα άστρα.


Lion Sands Game Reserve, Νότια Αφρική



Δεν είναι δυνατόν να βρεθεί κανείς μέσα σε καταφύγιο άγριων ζώων και να κλειστεί σε τέσσερις τοίχους, χάνοντας την εκπληκτική θέα της φύσης- και πιθανώς και των προστατευόμενων ειδών.

Έτσι το Lion Sands Game Reserve προσφέρει πολυτέλεια πέντε αστέρων πάνω σε… δενδρόσπιτο που διαθέτει κρεβάτι, καναπέ και τραπεζαρία.

Αποτελεί την απόλυτη εξωτική απόδραση για τους ταξιδιώτες που μεταφέρονται στο δενδρόσπιτο το ηλιοβασίλεμα, με το φως να αναδεικνύει με ακόμα πιο θεατρικό τρόπο την άγρια ομορφιά του περιβάλλοντος.

L'Albereta, Ιταλία



Εδώ τα πράγματα είναι πιο προσαρμοσμένα στις δυτικές συνήθειες και το δωμάτιο έχει ταβάνι που όμως ανοίγει με το πάτημα ενός κουμπιού.

Bangkok Tree House, Ταϊλάνδη



Πόσο πιο κοντά στη φύση μπορεί κανείς να βρεθεί; Στο Bangkok Tree House θα κοιμηθεί πάνω σε ένα δέντρο, θα κολυμπήσει σε φυσική λίμνη, θα κάνει ντους κάτω από το φεγγαρόφως και θα απολαύσει το τοπίο.

Το ξενοδοχείο αυτό έχει απολύτως πράσινο χαρακτήρα καθώς για κάθε κράτηση αναλαμβάνει να απομακρύνει ένα κιλό σκουπίδια από τον ποταμό Chao Phraya.

Loisaba Wilderness Lodge, Κένυα



Μπορεί για κάποιους η διαμονή σε τόσο κοντινή απόσταση από άγρια ζώα να μην είναι η ιδανική ιδέα διακοπών αλλά αναμφίβολα άλλοι θα το βρουν απολαυστικό. Ωστόσο το Loisaba Wilderness Lodge προσφέρει ακριβώς αυτή τη μοναδική εμπειρία της διαμονής στο ύπαιθρο.

Στις ξύλινες καλύβες- χωρίς τοίχους φυσικά- που έχουν κατασκευαστεί σε απόσταση ασφαλείας από το έδαφος, οι επισκέπτες θα βρουν κρεβάτι, καθιστικό, λουτρό και ντουλάπα.

Ladera, St Lucia, Καραϊβική



Τα δωμάτια στα δενδρόσπιτα της Ladera έχουν μόνο τρεις τοίχους, ο τέταρτος λείπει ώστε οι επισκέπτες να απολαμβάνουν το τοπίο και τη θέα τόσο της φύσης όσο και της Καραϊβικής.

Οι 32 σουίτες δια θέτουν τη δική τους πισίνα.

Las Ventanas al Paraiso, A Rosewood Resort, Μεξικό



Πάνω στην παραλία, το ξενοδοχείο αυτό προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία του πραγματικού ύπνου στο ύπαιθρο κάτω από τον έναστρο ουρανό. Αν θέλουν οι ταξιδιώτες μπορούν να δανειστούν και τηλεσκόπιο με οδηγό αστρονομίας ώστε να παρατηρήσουν τους αστερισμούς.

Sabuk Lodge, Κένυα



Αντί για ξυπνητήρι, το πρωί θα σας ξυπνήσουν οι βρυχηθμοί άγριων ζώων, καθώς τα δωμάτια είναι όλα ανοιχτά τόσο στην υπέροχη θέα όσο και στα στοιχεία της φύσης.

Jade Mountain, St Lucia



Απευθύνεται σε ζευγάρια και για να μην διακόψει τίποτα τη ρομαντική διαμονή τους τα παιδιά ηλικίας κάτω των 15 ετών… απαγορεύονται!

Οι 28 σουίτες του είναι ενιαίοι χώροι- ούτε τα μπάνια δεν έχουν πόρτα- και έχουν τρεις τοίχους ώστε οι επισκέπτες να απολαμβάνουν τη θέα. Το ξενοδοχείο διαθέτει βραβευμένη κουζίνα και πολυτελές σπα.

Amanruya, Τουρκία



Ύπνο κάτω από τα άστρα υπόσχεται και το ξενοδοχείο αυτό στην Τουρκία με όλα τα «κιόσκια» του να έχουν θέα στη θάλασσα.

DumaTau Camp, Μποτσουάνα



Το DumaTau, που σημαίνει «βρυχηθμός του λιονταριού», διαθέτει οκτώ δίκλινα και δύο οικογενειακά δωμάτια. Κατασκευασμένο σε απόσταση από το έδαφος, το ξενοδοχείο προσφέρει υπέροχη θέα στο ποτάμι αλλά και επαφή – ασφαλείας- με την άγρια ζωή της χώρας.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Κλείνουν καθημερινά 89 μικρές επιχειρήσεις στην Ελλάδα


Ανησυχητικά στοιχεία της ΓΣΕΒΕΕ και για τα χρέη των μικρομεσαίων.

Συνολικά 89 μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις κλείνουν την ημέρα στη χώρα μας, όπως δήλωσε στην ΕΡΤ ο γενικός γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Κουράσης.

Ιδιαίτερα ανησυχητικά είναι και τα ποσά που χρωστούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στο δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία. Για το δημόσιο, σύμφωνα με την έρευνα της ΓΣΕΒΕΕ, τα χρέη ανέρχονται στα 82 δισ. ευρώ και με τις προσαυξήσεις πλησιάζουν τα 120 δισ. ευρώ. Για τα ασφαλιστικά ανέρχονται στα 14 δισ. ευρώ.

Όσον αφορά στα χρέη των μικρομεσαίων προς τις τράπεζες ανέρχονται στα 100 δισ. ευρώ.

Την ίδια ώρα, η Συνομοσπονδία απευθύνει έκκληση ώστε να δημιουργηθεί ένας ακατάσχετος επαγγελματικός λογαριασμός συνδεδεμένος με POS (μηχάνημα χρήσης πιστωτικών και χρεωστικών καρτών στο κατάστημα), ενώ παράλληλα ζητά να μειωθεί η προμήθεια των τραπεζών για χρήση καρτών και να εναρμονιστεί με τον κανονισμό της Ε.Ε 2015/751, όπου η διατραπεζική προμήθεια κυμαίνεται στο 0,2 % για τις χρεωστικές κάρτες και στο 0,3% για τις πιστωτικές.

Όσον αφορά στη γενικευμένη χρήση καρτών που προωθεί η κυβέρνηση, ο κ. Κουράσης επισήμανε την ανάγκη μιας περιόδου προσαρμογής.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Drone “συλλαμβάνει” drone στον… αέρα


Καυτές περιπτύξεις στο παγωμένο Βλαδιβοστόκ.

Η εκτεταμένη χρήση των drones στις ανεπτυγμένες χώρες, και η πιθανότητα χρησιμοποίησης τους για παράνομες δραστηριότητες, έχει προσθέσει έναν καινούριο πονοκέφαλο στις αστυνομικές αρχές. Έναν νέο τρόπο για να αντιμετωπίσουν αυτό το φαινόμενο σκέφτηκαν οι Ιάπωνες.

Η αστυνομία του Τόκιο βρήκε τη λύση χρησιμοποιώντας δικά της drones τα οποία θα μπορούν να «συλλαμβάνουν» στον αέρα τα παράνομα drones.

Τα νέα αστυνομικά drones διαθέτουν δίχτυ τα οποία κρατούν τα ύποπτα ιπτάμενα αντικείμενα.




Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Άστεγη πλουτίζει από τις selfies της


Ζούσε στους δρόμους, είχε μαζί κάπελα, λαμπερές καρφίτσες και γούνες, έτριβε το πρόσωπό της με φακελάκια τσαγιού για να δώσει χρώμα και φωτογραφιζόταν σε αυτόματα μηχανήματα.

Η ζωή της Λι Γκοντιέ ήταν στους δρόμους του Σικάγο. Εκεί πουλούσε τα έργα της. Έκανε μπάνιο σε ξενοδοχεία και κοιμόταν σε παγκάκια από τη στιγμή που έχασε τα δύο της παιδιά. Όσοι την ήξεραν μιλούσαν για μια καλλιτέχνιδα. Πουλούσε για 20 δολάρια τις φωτογραφίες της, που ήταν έργα τέχνης και ζούσε από τα έσοδα.

Άρχιζε να φωτογραφίζει τον εαυτό της τη δεκαετία του '70. Ζούσε επί 30 χρόνια στους δρόμους και είχε το δικό της καλλιτεχνικό στυλ.

Κομψότητα και φινέτσα, κάθε φωτογραφία την περνούσε από πάνω με στυλό ή μολύβι ματιών. Έπειτα τις κρατούσε σε ένα φάκελο δίπλα στο παγκάκι της και όποιος ήθελε μπορούσε να διαλέξει όποια του ταιριάζει.

Σήμερα μια φωτογραφία της Λι Γκοντιέ αξίζει χιλιάδες δολάρια στο χρηματιστήριο της τέχνης και οι ιστορικοί της τέχνης θεωρούν το έργο της ισχυρό σε πολλά επίπεδα.

Δείτε τις φωτογραφίες εδώ:












Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Κρέμεται με τα πόδια από βράχο «300 μέτρων» αλλά δεν είναι αυτό που φαίνεται


Η αληθινή ιστορία πίσω από τη φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του κόσμου μέσω των social media και διεθνών μέσων ενημέρωσης δείχνουν έναν άνδρα να κρέμεται στην κυριολεξία μόνο από την άκρη των ποδιών του σε ένα βράχο, με τα ΜΜΕ να αναμεταδίδουν ότι πρόκειται για έναν «τρελό» και ατρόμητο άνδρα που κρέμεται από βράχο 300 μέτρων.

Κρέμεται με τα πόδια από βράχο «300 μέτρων» αλλά δεν είναι αυτό που φαίνεται

Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο Pedra do Telegrafo της Βραζιλία, δείχνουν τον Luis Fernando Candela να κρέμεται από το βράχο στηριζόμενος από τους... κοιλιακούς τους, με μια θέα που κόβει την ανάσα. Αλλά όλα τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται. Ο Luis από το Ρίο ντε Τζανέιρο, φωτογραφήθηκε από τη φίλη του στις 21 Νοεμβρίου κι εκείνη έκανε τη φωτογραφία να μοιάζει με ένα επικίνδυνο ακροβατικό σε έναν βράχο πολλών μέτρων ύψους, δείχνοντας τον να έχει εξωπραγματικές φυσικές ικανότητες.

Αλλά ένα νέο βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ρίχνει φως και δίνει μια εντελώς διαφορετική οπτική στις φωτογραφίες. Στην πραγματικότητα η βραχώδης προεξοχή είναι απλά ένα μέτρο από το έδαφος και δεν είναι τόσο επικίνδυνη όσο φαίνεται.

Πρόκειται για μια έξυπνη και σωστή λήψη με σωστές γωνίες από την κάμερα και το σωστό φωτισμό που κάνει τον άνδρα να φαίνεται να κινδυνεύει να πέσει στο κενό κι όμως να καταφέρνει να σταθεί. Το βίντεο που καταρρίπτει τον μύθο του γκρεμού είχε ανεβάσει στο YouTube, η blogger Raiza Marinari νωρίτερα φέτος και έχει προβληθεί πάνω από 30.900 φορές. Η βρετανική Mirror το δημοσιεύει και εξηγεί ότι με λίγο ψάξιμο πολλά από τα παράξενα που βλέπουμε στο διαδίκτυο μπορούν να καταρριφθούν και να απομυθοποιηθούν!

Διαβάστε περισσότερα...

Πρωτοφανές περιστατικό σε αγώνα μπάσκετ - Κάρφωσε στο καλάθι της ομάδας του


Οι προπονητές αναφέρουν πως πολύ σημαντικός παράγοντας για την έκβαση ενός αγώνα είναι η συγκέντρωση των αθλητών από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Στην αναμέτρηση όμως για το γερμανικό πρωτάθλημα ανάμεσα στην Τούμπινγκεν και της Μπράουνσβαϊγκ ο παίκτης της πρώτης ομάδας έκανε κάτι το πρωτοφανές.

Ενώ ο παίκτης της αντίπαλης ομάδας αστοχούσε στη δεύτερη ελεύθερη βολή εκείνος αντί να πάρει ριμπάουντ κάρφωσε στο καλάθι της ομάδας του αφήνοντας άφωνους τους συμπαίκτες του.




Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Μια πρωτότυπη καμπάνια εσωρούχων για γυναίκες με ατέλειες


Κάποιες από τις κοπέλες που διαφημίζουν τα συγκεκριμένα εσώρουχα έχουν τατουάζ , κάποιες έχουν ουλές και κάποιες άλλες ποζάρουν αξύριστες.

Όπως αναφέρουν οι εμπνευστές της συγκεκριμένης καμπάνιας στόχος τους ήταν να αντικατοπτρίσουν την αγνή – φυσική ομορφιά της γυναίκας με τα ευάλωτα σημεία και τα ελαττώματά της.

Δείτε τις φωτογραφίες εδώ:


Διαβάστε περισσότερα...

Το τεστ που θα σας ενθουσιάσει ή θα σας... ζαλίσει


Μια πρωτότυπη οπτική ψευδαίσθηση έχει κάνει τους χρήστες του διαδικτύου να αναθεωρούν για τις ικανότητες της όρασης τους.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια κινούμενη εικόνα, στην οποία απεικονίζεται ένα πλέγμα που καθώς περιστρέφεται «χάνει» ξαφνικά κάποια από τα τμήματά του.
Η συγκεκριμένη ψευδαίσθηση αφορά ένα φαινόμενο το οποίο ονομάζεται "περιστασιακή – τύφλωση κίνησης", τα αίτια του οποίου παραμένουν αδιευκρίνιστα από την ιατρική κοινότητα. 


Για να παρατηρήσετε το εφέ, επικεντρώστε το βλέμμα σας στην πράσινη τελεία στο κέντρο της εικόνας. Αν συγκεντρωθείτε για κάποια δευτερόλεπτα θα παρατηρήσετε ότι όλες ή κάποιες από τις κίτρινες τελείες της εικόνας ξαφνικά εξαφανίζονται.

Δείτε την εικόνα εδώ:




Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Γιατί οι Νορβηγοί χαρίζουν… βουνό στη Φινλανδία;


Η Νορβηγία προτίθεται να δώσει στην γείτονα Φινλανδία ένα βουνό ως δώρο για την 100η επέτειο από την ανεξαρτησία από τους Ρώσους. Η κορυφή του όρους Halti βρίσκεται 20 μέτρα μέσα στα νορβηγικά σύνορα ανάμεσα στις δύο χώρες. Η εκστρατεία που έχει ξεκινήσει στο διαδίκτυο καλεί την κυβέρνηση της Νορβηγίας να χαρίσει αυτό το μικρό κομμάτι του βουνού στους Φιλανδούς, έτσι ώστε να αποκτήσουν όχι μόνο ολόκληρο τον ορεινό όγκο αλλά και το υψηλότερο σημείο της χώρας τους. Οι δημιουργοί της καμπάνιας έχουν στείλει αίτηση στην κυβέρνηση και έφτιαξαν σελίδα στο facebook για να βρουν περισσότερους υποστηρικτές.



Η καμπάνια έχει κερδίσει την υποστήριξη της Νορβηγικής Χαρτογραφικής ακτής, της οποίας η αρχηγός Annw Cathrine Frostrup είπε: «Πιστεύω ότι είναι μια πάρα πολύ καλή ιδέα. Και είναι και ένα πάρα πολύ ωραίο δώρο σε μια χώρα που δεν έχει ψηλά βουνά». Ο υπεύθυνος χαρτογράφησης Bjorn Geirr Harsson πρόσθεσε: «Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να παραδώσουμε ένα μικρό κομμάτι της Νορβηγίας. Θα είναι σχεδόν απαρατήρητο και είμαι σίγουρος ότι οι Φιλανδοί θα το εκτιμήσουν και θα το αποδεχτούν». Οι Φιλανδοί που σχολίασαν στη σελίδα είπαν ότι εξεπλάγησαν θετικά από την πιθανή χειρονομία.




Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Φονικοί ανεμοστρόβιλοι στο Ντάλας


Τουλάχιστον 11 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην περιοχή του Ντάλας από τις καταρρακτώδεις βροχές και τους ανεμοστρόβιλους που ισοπέδωσαν σπίτια, έκοψαν γραμμές ηλεκτροδότησης και προκάλεσαν πολλά προβλήματα στην κυκλοφορία την ώρα που πολλοί ταξιδιώτες επέστρεφαν μετά το τριήμερο των Χριστουγέννων.

"Πρόκειται για ολοκληρωτική καταστροφή", είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Γκάρλαντ, Πέντρο Μπάρινο. "Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή όταν μια τέτοια τρομερή καταιγίδα χτυπά την επομένη των Χριστουγέννων", σχολίασε.



Πέντε ανεμοστρόβιλοι καταγράφηκαν στο Τέξας και ένας στην Οκλαχόμα το Σάββατο, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία η οποία προειδοποίησε ότι μπορεί να σχηματιστούν και άλλοι.




Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Προσπάθησε να σώσει γυναίκα που πήδηξε από τον 11ο όροφο


Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από την Κίνα που δείχνει έναν νεαρό άνδρα να προσπαθεί να σώσει μια γυναίκα που πήδηξε από τον 11ο όροφο πολυκατοικίας.

Ο άνδρας βρισκόταν σε ένα εστιατόριο όταν άκουσε τις φωνές περαστικών που καλούσαν σε βοήθεια. Χωρίς να το σκεφτεί στιγμή, βγήκε έξω και άνοιξε τα χέρια του προσπαθώντας να τη σώσει. Παρά το γεγονός ότι η γυναίκα έπεσε στην αγκαλιά του δεν κατάφερε να επιβιώσει. Ο θαρραλέος άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένος στο γόνατο.

Το βίντεο περιλαμβάνει σκληρές εικόνες.




Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Σοκ στην Ξάνθη από το θάνατο νεαρής τραγουδίστριας


Συγκίνηση και θλίψη προκάλεσε το άκουσμα της είδησης του ξαφνικού θανάτου της Μαρίας Τζελέπη, νεαρής τραγουδίστριας από την Ξάνθη, ανήμερα των Χριστουγέννων.



Η νεαρή τραγουδίστρια έχασε την μάχη με τον θάνατο την Παρασκευή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της, γνωστούς και φίλους, ενώ ο προσωπικός της λογαριασμός στο Facebook γέμισε με συλλυπητήρια μηνύματα.

Δεν ήταν λίγοι οι Ξανθιώτες που επέλεξαν να αναρτήσουν μαύρες φωτογραφίες στο προφίλ τους στο Facebook.


Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

3 χρήσεις για το ληγμένο γιαούρτι που θα σας εκπλήξουν


Το γιαούρτι είναι υλικό πρώτης ανάγκης για κάθε γυναίκα που σέβεται τη σιλουέτα της! Πολλές φορές τυχαίνει να λήξει. Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να το πετάξετε ποτέ ξανά. Δείτε πόσα χρήσιμα πράγματα μπορείτε να κάνετε με αυτό.

Στην επιδερμίδα σας 
Το γιαούρτι κάνει πολύ καλό στην επιδερμίδα είτε όταν το τρώτε είτε όταν το χρησιμοποιείτε σαν κρέμα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το βάλετε για μερικά δευτερόλεπτα στον φούρνο μικροκυμάτων και έπειτα να το απλώσετε στο πρόσωπό σας. Αφήστε το για 20 λεπτά να στεγνώσει κι έπειτα ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Αυτό θα καθαρίσει βαθιά και θα σφίξει τους πόρους σας. Όσοι από εσάς έχετε προβλήματα ακμής μπορείτε να ανακατέψετε 2 κ.σ. γιαούρτι με λίγη βρώμη και χυμό από λάιμ και να απλώσετε το μείγμα στο πρόσωπό σας. Θα εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ληγμένο γιαούρτι αν έχετε καεί από τον ήλιο στην παραλία. Τέλος, είναι ο πιο τέλειος αφρός ξυρίσματος για τα πόδια των γυναικών.

Στον κήπο σας 
Ένας φανταστικός τρόπος για να ποτίζετε τα λουλούδια, τα φρούτα και τα λαχανικά σας είναι να αναμίξετε ίση ποσότητα νερού και ίση ποσότητα γιαουρτιού και να τα ποτίσετε με το μείγμα. Με αυτόν τον τρόπο τα φρούτα και τα λαχανικά σας γίνονται πολύ πιο νόστιμα και τα λουλούδια σας πιο ζωντανά.

Στα κατοικίδιά σας 
Ένας άλλος τρόπος χρήσης του ληγμένου γιαουρτιού είναι να ταΐσετε με αυτό τα κατοικίδιά σας. Οι κτηνίατροι προτείνουν να δίνετε στα σκυλάκια και τα γατάκια σας ληγμένο γιαούρτι 1-2 φορές το μήνα καθώς τους κάνει πολύ καλό. Το βακτήριο που περιέχεται σε αυτό βοηθάει πολύ στο πεπτικό τους σύστημα. Δώστε ένα 1/4 φλ. γιαούρτι κάθε 15 μέρες. Το ζώο σας (και το πεπτικό του σύστημα) θα σας ευγνωμονούν.


Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Άλλος ένας νεκρός στο "Κολαστήριο"


Άλλος ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του μέσα στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, γνωστό και ως «Κολαστήριο», όπως αναφέρουν οι διαχειριστές της σελίδας στο Twitter.

Σημειώνεται ότι η εφημερίδα "Αγορά" είχε αναδείξει το πάγιο αίτημα των κρατουμένων να συνδεθεί το νοσοκομείο με το Εθνικό Σύστημα Υγείας προκειμένου να έχουν άμεση πρόσβαση στα νοσοκομεία ιδρύματα.













To enikos.gr, από την πρώτη στιγμή έχει θίξει το πολύ σοβαρό αυτό θέμα, προβάλλοντας φωτογραφίες, αλλά και τις καταγγελίες των κρατουμένων.

Μάλιστα, οι αποκαλύψεις του enikos.gr έφτασαν στη Βουλή, μετά από ερώτηση βουλευτή για την τραγική κατάσταση που επικρατεί.
Διαβάστε περισσότερα...