Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Οι πιο επικίνδυνες αεροπορικές εταιρείες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε ποιες απαγορεύεται να πετάξουν στην Ευρώπη.

Τη νέα ανανεωμένη λίστα Ασφαλών Πτήσεων, σύμφωνα με την οποία απαγορεύονται στις χαρακτηριζόμενες ως «επικίνδυνες αεροπορικές εταιρείες» οι πτήσεις στην Ευρώπη, έδωσε στη δημοσιότητα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Η Κομισιόν υπογραμμίζει επίσης ότι η Ευρώπη έχει μια από τις καλύτερες επιδόσεις στην αεροπορική ασφάλεια στον κόσμο, χάρη στην αποτελεσματική εφαρμογή υψηλών προδιαγραφών, σημειώνοντας ότι «δουλεύοντας σε στενή συνεργασία με τις αρχές για την ασφάλεια στα κράτη μέλη, σε άλλες χώρες και σε διεθνείς οργανισμούς αεροπορίας, η Ευρωπαϊκή Ένωση προσπαθεί να αναβαθμίσει τα πρότυπα αυτά σε όλο τον κόσμο».

Για τη χαμηλή βαθμολογία στις εταιρείες που χαρακτηρίζονται ως οι πιο «επικίνδυνες», η Κομισιόν αναφέρει ότι «εξακολουθούν να λειτουργούν σε συνθήκες οι οποίες υπολείπονται των ουσιωδών και διεθνώς αναγνωρισμένων επιπέδων ασφάλειας».

Στον κατάλογο περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, αεροπορικές εταρείες από το Ιράκ, το Αφγανιστάν, την Αγκόλα, την Ινδονησία, το Καζακστάν, το Κονγκό, το Τζιμπουτί, τη Γκαμπόν, τη Λιβύη, τη Μοζαμβίκη, τη Σιέρα Λεόνε, το Σουδάν.

Δείτε ολόκληρη τη λίστα ΕΔΩ.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.