Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Σάλος με ζευγάρι Βρετανών που κάνει σεξ δημόσια σε ισπανικό θέρετρο


Οργισμένοι οι ντόπιοι για τα έκτροπα.
Ένα ζευγάρι μεθυσμένων Βρετανών, προκάλεσε αναστάτωση με τις ερωτικές του περιπτύξεις σε θέρετρο της Ισπανίας. Οι κάτοικοι του Magaluf στη Μαγιόρκα είναι εξοργισμένοι από την εκτός ορίων συμπεριφορά των Βρετανών τουριστών με κερασάκι στην τούρτα, το συγκεκριμένο περιστατικό σε δημόσιο χώρο. Περαστικοί είδαν με έκπληξη το εν λόγω ζευγάρι να επιδίδεται σε σεξουαλικές περιπτύξεις νωρίς το πρωί, στις 8 το πρωί!

«Οι ντόπιοι είναι αηδιασμένοι από τους τουρίστες που κάνουν άνω κάτω την πόλη. Είναι απόλυτα αηδιαστικό να βλέπεις δυο ενήλικες να κάνουν τέτοια. Περιστατικά σαν και αυτό, αμαυρώνουν τη φήμη της περιοχής», ανέφερε μια αυτόπτης μάρτυρας στην εφημερίδα The Sun.






Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Το πρώτο διεμφυλικό μοντέλο που φωτογραφήθηκε στο Playboy


Η γοητευτική Caroline Cossey που είχε γεννηθεί άνδρας.

Μπορεί σήμερα οι διεμφυλικοί, οι άνθρωποι που σε κάποια στιγμή της ζωής τους συνειδητοποιούν πως είναι εγκλωβισμένοι σε σώμα άλλου φύλου από αυτό που νιώθουν και κάνουν τη μεγάλη αλλαγή, να είναι περισσότεροι αποδεκτοί από την κοινωνία, ωστόσο το μοντέλο Caroline Cossey υπενθυμίζει πως δεν ήταν έτσι τα πράγματα όταν το περιοδικό Playboy την είχε αποδεχθεί για αυτό που ήταν ήδη από το 1991.

Η καλλονή από τη Βρετανία είχε ποζάρει πρώτη φορά για το περιοδικό το 1981, όταν αποκαλύφθηκε η ταυτότητά της. Δέκα χρόνια αργότερα έγινε το πρώτο διεμφυλικό μοντέλο ανάμεσα στα διάσημα «κουνελάκια».

Η 60χρονη σήμερα Caroline προωθώντας την αυτοβιογραφία της μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά την αλλαγή αλλά και τους προκατειλημμένους ανθρώπους με τους οποίους βρέθηκε αντιμέτωπη.

Όταν ήταν μικρή, εξηγεί, θεωρείτο αγόρι επειδή είχε πέος. Αλλά καθώς μεγάλωνε συνειδητοποιούσε πως προτιμούσε να ντύνεται ωραία και να παίζει με κούκλες παρά να κάνει ό,τι έκανε ο αδελφός της. Έτσι έπεσε θύμα bullying ως έφηβος Barry.

Ενώ ήδη άρχιζε να αισθάνεται περισσότερο κορίτσι παρά αγόρι, ήταν σε ένα μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης που συνειδητοποίησε πως την έλκυαν τα αγόρια και όχι τα κορίτσια. Άρχισε να σκέφτεται πως ήταν ομοφυλόφιλη αλλά ούτε και με αυτό ένιωθε εντελώς καλά.

Καθώς μεγάλωνε, άρχισε να αφήνει τα μαλλιά της να μακρύνουν αλλά ανακάλυψε πως οι ομοφυλόφιλοι άνδρες που της άρεσαν την απέρριπταν, γιατί προτιμούσαν άνδρες που έδειχναν άνδρες.

Στα Gay clubs δεν της επέτρεπαν την είσοδο επειδή την περνούσαν για drag queen. Για πρώτη φορά άρχισε να σκέφτεται πως είναι διεμφυλική όταν συνάντησε για πρώτη φορά έναν άλλο διεμφυλικό.

Η Caroline ήθελε να αλλάξει φύλο, κάτι που θα μπορούσε να κάνει δωρεάν με την κάλυψη του βρετανικού Συστήματος Υγείας. Αλλά υπήρχε μια παγίδα: πρώτα θα έπρεπε να την αξιολογήσει ψυχίατρος κι έπειτα να περιμένει δύο χρόνια μέχρι να εγκριθεί η επέμβαση και άλλα δύο χρόνια για να φτάσει η σειρά της στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Παρότι ήθελε να κάνει νόμιμα την επέμβαση αλλαγής φύλου, δεν μπορούσε να περιμένει τόσο κι έτσι χρειαζόταν να συγκεντρώσει μόνη της τα χρήματα.

Τα ποσά χρειάστηκαν για την εμφύτευση στήθους τα βρήκε από μια πολύ απρόσμενη πηγή: ένας άνδρας της είπε πως ένας πλούσιος φίλος του είναι έτοιμος να δώσει τα πάντα για να δει πως υπάρχει στον κόσμο κάποιος σαν κι αυτήν. Τηρώντας τη δέσμευσή του προσέφερε ό,τι χρειάστηκε για να γίνει η Caroline αυτή που είναι.

Τα χρήματα για την αλλαγή φύλου τα μάζεψε κάνοντας στριπτίζ στη Ρώμη και τότε της γεννήθηκε και η ιδέα να στραφεί στο μόντελινγκ.

Μετά τη συμμετοχή της σε μια ταινία James Bond, η Caroline προσκλήθηκε να φωτογραφηθεί για το Playboy, το 1981.

Η χαρά της όμως δεν κράτησε πολύ: το 1982 η τάμπλοιντ «News of the World» αγόρασε τον φάκελό της από το νοσοκομείο όπου αποδεικνυόταν πως είχε γεννηθεί άνδρας.

«Άρχισα να κρύβομαι, έκανα απόπειρα αυτοκτονίας, ένιωθα ντροπή και ταπείνωση… Μέχρι που κουράστηκα να ντρέπομαι για κάτι που δεν ήταν ποτέ στον έλεγχό μου, το φύλο μου», εξηγεί.

Έτσι έφτασε στη φωτογράφιση του 1991. «Ήθελα να το κάνω γιατί ήθελα να δείξω σε όλους πως οι διεμφυλικοί μπορούσαν να είναι σέξι και ελκυστικοί και να βοηθήσω στο να εκλείψουν οι προκαταλήψεις σε βάρος μας», λέει.












Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Φωτογραφίζοντας γυμνούς περιπατητές


Ένα με τη φύση.

«Die Nacktwandere» σημαίνει γυμνοί πεζοπόροι, όπως επέλεξε να τιτλοφορήσει τη σειρά του ο Ελβετός φωτογράφος Roshan Adhihetty. Κι όχι άδικα, μιας και περιγράφει άψογα το θέμα του. Όπως βλέπετε στις ακατάλληλες για ανηλίκους εικόνες, υπάρχουν περιπατητές που επιλέγουν να εξερευνήσουν τη φύση, όπως τους γέννησε η… φύση. Τελείως γυμνοί, απλά μόνο με τα απαραίτητα: ειδικά για περπάτημα, παπούτσια και φυσικά κάποιο σακίδιο με προμήθειες.

Ο φωτογράφος, ακολούθησε μια τέτοια ομάδα γυμνών φυσιολατρών και κατέγραψε την χωρίς περιττούς «μεσάζοντες», όπως είναι τα ρούχα, σχέση τους με τη φύση.


















Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Έφτασε το πρώτο πρακτορείο μόνο για τρανσέξουαλ μοντέλα


«Μας ενδιαφέρει το πάθος και η δέσμευσή τους να γίνουν τα καλύτερα μοντέλα που μπορούν».
Στο πρακτορείο αυτό θέση έχουν μόνο τρανσέξουαλ μοντέλα και μάλιστα αποτελεί το πρώτο πρακτορείο του κόσμου που έκανε κάτι τέτοιο. Το Apple Model Management στην Ταϊλάνδη δέχτηκε για πρώτη φορά τρανσέξουαλ μοντέλα τον Νοέμβριο του 2014.

Τώρα η εταιρεία επεκτείνεται δημιουργώντας παράρτημα στο Λος Αντζελες, το οποίο θα εκπροσωπεί αποκλειστικά και μόνο τρανσέξουαλ μοντέλα. Η Apple Model Management του Λος Άντζελες, εκπροσωπεί ήδη έξι τρανσέξουαλ μοντέλα και ψάχνει για περισσότερα.

«Βλέπουμε την ομορφιά στις τρανσέξουαλ», τόνισε ο διευθυντής του πρακτορείου Cecilio Asuncion στο Advocate. «Η ισχυρή μας δέσμευση είναι να δημιουργήσουμε επιτυχημένα μοντέλα. Δεν μπαίνει το ερώτημα αν είναι γυναίκες ή άνδρες, μας ενδιαφέρει το πάθος και η δέσμευσή τους να γίνουν τα καλύτερα δυνατά μοντέλα που μπορούν».

Ο Cecilio Asuncion δεν είναι απλά ο διευθυντής του πρακτορείου. Το 2012 σκηνοθέτησε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο What's the T?, το οποίο διερευνούσε τις ζωές πέντε τρανσέξουαλ γυναικών.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Βιέννη στηρίζει Αθήνα στις μεταρρυθμίσεις στη Δικαιοσύνη


Αυστριακοί εμπειρογνώμονες θα συνεισφέρουν στον εκσυγχρονισμό από 1η Σεπτεμβρίου.
«Χαίρομαι που οι Έλληνες ομόλογοί μας θέλουν να συνεργαστούν με την Αυστρία για να θέσουν σε σύγχρονες και βιώσιμες βάσεις το ελληνικό σύστημα Δικαιοσύνης», δήλωσε σήμερα στη Βιέννη ο υπουργός Δικαιοσύνης της Αυστρίας Βόλφγκανγκ Μπράντστετερ, ανακοινώνοντας ότι από την 1η Σεπτεμβρίου, Αυστριακοί εμπειρογνώμονες θα συνεισφέρουν στον εκσυγχρονισμό του τομέα της Δικαιοσύνης στην Ελλάδα, στο πλαίσιο ενός προγράμματος διάρκειας 22 μηνών.

Ο ίδιος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι, με τη βοήθεια των Αυστριακών εμπειρογνωμόνων, το ελληνικό σύστημα Δικαιοσύνης θα μπορέσει να γίνει αποτελεσματικότερο και να υλοποιηθούν κατά τον καλύτερο τρόπο οι απαραίτητες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του αυστριακού υπουργείου Δικαιοσύνης, στην Ελλάδα σχεδιάζεται μια μακροπρόθεσμη αναδιάρθρωση των δικαστηρίων, και Αυστριακοί εμπειρογνώμονες πρόκειται να παράσχουν την υποστήριξή τους για την εκπόνηση και εφαρμογή των απαραίτητων διαρθρωτικών αλλαγών στον τομέα της Δικαιοσύνης. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται η ψηφιοποίηση των διαδικασιών, όπως και η εισαγωγής μιας σύγχρονης βάσης δεδομένων για την ταχύτερη διεκπεραίωση των δικαστικών υποθέσεων και τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των δικαστηρίων.

Με την αυστριακή υποστήριξη θα επιδιωχθεί η εφαρμογή ευρωπαϊκών προτύπων και στην εκτέλεση των δικαστικών ποινών, με επίκεντρο κυρίως στο σύστημα αποφυλάκισης υπό όρους, και της επανένταξης στην κοινωνία.

Η Ελλάδα είχε κληθεί από την Ομάδα Δράσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης να επεξεργαστεί, σε συνεργασία με έναν Ευρωπαίο εταίρο, τις απαραίτητες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις στον τομέα της Δικαιοσύνης, και η ελληνική κυβέρνηση είχε επιλέξει την Αυστρία για αυτό το πρόγραμμα, ύψους 1,1 εκατομμυρίων ευρώ, κάτι που ενέκρινε στη συνέχεια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ενώ το συντονισμό του προγράμματος στην Αθήνα, που θα διαρκέσει συνολικά 22 μήνες, αναλαμβάνει ο Αυστριακός δικαστής Γκιούντερ Βάλξχοφερ.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Ένα διαφορετικό ταξίδι στην Ισλανδία


Έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί.

Δείτε το βίντεο...




Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Αετός δίνει μάχη με δυο γλάρους


Η εκπληκτική φωτογραφία που εξηγεί τους νόμους της φύσης.

Ένας φωτογράφος από την Αλάσκα, τράβηξε μια εκπληκτική φωτογραφία: ένας αετός, που έχει αρπάξει με τα νύχια του έναν γλάρο, δέχεται επίθεση από έναν άλλο γλάρο…

Η εικόνα, ανήκει στον David Canales ο οποίος σήκωσε το φακό του όταν έκανε καγιάκ στο Prince William Sound. Όταν φυσικά ανέβασε την εικόνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αρκετοί χρήστες άρχισαν να ρωτούν «ποιος τελικά κέρδισε…». Η απάντηση, φυσικά, ήταν ο αετός…

«Ο γλάρος που ήταν από πάνω, τελικά εγκατέλειψε και ο άλλος δεν κατάφερε να ελευθερωθεί», απάντησε.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Η μεγαλύτερη σάουνα στον κόσμο


Για ομαδικό ιδρώτα!

Το Agora βρίσκεται στην βόρεια Νορβηγία και είναι η μεγαλύτερη σάουνα στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Μπορεί να φιλοξενήσει ταυτόχρονα 100 άτομα ενώ προσφέρει και θέα!


















Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Η 15χρονη που μπορεί να σε ζαλίσει


Θα την ζήλευε κι ο Μέσι.

Δείτε το βίντεο...




Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Χιλή: Στρατιωτικοί κατηγορούνται για τη δολοφονία Αμερικανού φοιτητή


Έξι πρώην Χιλιανοί στρατιωτικοί βρίσκονται αντιμέτωποι με κατηγορίες ανθρωποκτονίας για την δολοφονία ενός Αμερικανού φοιτητή κατά τη διάρκεια εργατικής απεργίας στο Σαντιάγκο το 1986, ενώ ένας έβδομος στρατιωτικός θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για συνέργια, ανέφερε ένας δικαστής.

Οι στρατιωτικοί, που συνελήφθησαν νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, κατηγορούνται ότι χρησιμοποίησαν βενζίνη και έναν αναπτήρα για να πυρπολήσουν και να σκοτώσουν τον 19χρονο φοιτητή Ροντρίγκο Ρόχας καθώς και ότι τραυμάτισαν βαρύτατα την Κάρμεν Γκλόρια Κουιντάνα, 18 ετών τότε, σε μια διαδήλωση, στα χρόνια του δικτατορικού καθεστώτος της χώρας (1973 -1990).

Όπως αναφέρουν το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σύμφωνα με τα επίσημα αρχεία του συμβάντος, τα δύο θύματα αυτοπυρπολήθηκαν κατά λάθος καθώς έστηναν φλεγόμενα οδοφράγματα για να αντιμετωπίσουν τις αστυνομικές δυνάμεις.

Ο δικαστής Μάριο Καρόζα άνοιξε ξανά την υπόθεση το 2013 και έδωσε εντολή για την σύλληψη των πρώην στρατιωτικών, όταν ο στρατιώτης Φερνάρντο Γκουζμάν άλλαξε την προηγούμενη κατάθεση του. Ο Γκουζμάν δήλωσε πως οι στρατιωτικοί πυρπόλησαν σκοπίμως τους δύο έφηβους, εγκαταλείποντας τους σε ένα χαντάκι στα προάστια της πρωτεύουσας.

«Υπάρχουν δεδικασμένα και γεγονότα που μας επιτρέπουν να τους ασκήσουμε δίωξη για ανθρωποκτονία», δήλωσε ο Καρόζα στους δημοσιογράφους στην χιλιανή τηλεόραση σήμερα. «Σε έξι από τους κατηγορούμενους θα τους απαγγελθούν κατηγορίες ότι ηγήθηκαν της επίθεσης και ένας ακόμη θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για συνέργια», δήλωσε.

Τις τελευταίες ημέρες, κυβερνητικοί αξιωματούχοι, μέλη οργανώσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων και θύματα της κυβερνητικής καταστολής κατά τη διάρκεια της χούντας κάλεσαν πρώην μέλη του Στρατού να σπάσουν αυτό που αποκαλούν «συμφωνία της σιωπής». Πολλοί υποστηρίζουν ότι χιλιάδες στρατεύσιμοι και στρατιωτικοί είναι συνένοχοι στην συγκάλυψη πολλών περιπτώσεων κακοποιήσεων που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της χούντας του Αουγούστο Πινοσέτ.

Μολονότι η υποστήριξη προς τον Πινοσέτ έχει μειωθεί τα τελευταία χρόνια, η χώρα εξακολουθεί να παραμένει διχασμένη από τα γεγονότα του πραξικοπήματος του 1973 και της καταστολής και της καταπίεσης που ακολούθησαν.

Την Πέμπτη διαδηλωτές επιτέθηκαν στον Χούλιο Καστανέρ, έναν από τους πρώην στρατιωτικούς, καθώς η αστυνομία τον συνόδευε στο αεροπλάνο στην νότια πόλη της Πούντα Αρένας κατά την μεταγωγή του στο Σαντιάγκο για να παραστεί στην ανάκριση από τον δικαστή.

«Μας έχουν αρνηθεί τη δικαιοσύνη, αλλά δεν χάνω ποτέ την πίστη μου ότι υπάρχουν αξιοπρεπείς δικαστές», δήλωσε η Βερόνικα Ντε Νέγκρι, η μητέρα του Ρόχας στους δημοσιογράφους στην χιλιανή τηλεόραση την Παρασκευή.


Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Αλεξιάδης: Μέχρι και.. σκελετούς βρήκαμε στις ντουλάπες του ΥΠΟΙΚ


«Οι σχεδιασμοί ήδη ξεκίνησαν στο υπουργείο Οικονομικών. Από την οικονομία στη λειτουργία του υπουργείου, όπου βρήκαμε σκελετούς στις ντουλάπες, μέχρι ένα σωρό πράγματα», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης.

«Είναι δυνατόν το υπουργείο Οικονομικών να πληρώνει περίπου 14 εκατ. ευρώ για επιδόσεις;», αναρωτήθηκε.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ




Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Πώς θα λειτουργεί το Samsung Pay


Βίντεο με τον τρόπο λειτουργίας της εφαρμογής που αναμένεται το φθινόπωρο.

Ένα δικό της σύστημα πληρωμών σκοπεύει να φέρει η Samsung, το οποίο θα ονομάζεται Samsung Pay και αναμένεται να υπάρχει στα smartphones της εταιρείας από το φθινόπωρο. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει κάποιο βίντεο για την εν λόγω λειτουργία των Κορεατών, ωστόσο μας έχουν ενημερώσει ότι « εκμεταλλεύεται τόσο την τεχνολογία NFC, όσο και την παραδοσιακή τεχνολογία MST που γνωρίζουμε από τα τερματικά για πιστωτικές κάρτες». Σύμφωνα με την εταιρεία το 90% των εμπόρων διαθέτουν τουλάχιστον ένα από τα δύο τερματικά.

Στο κανάλι της ιστοσελίδας Times of India όμως μπορούμε να δούμε ένα βίντεο με τα βήματα που θα ακολουθεί ο χρήστης προκειμένου να πραγματοποιήσει την πληρωμή του μέσω του Samsung Pay.

Τα καλά νέα είναι πως η πληρωμή φαίνεται το ίδιο εύκολη με το να χρησιμοποιεί κανείς μια πιστωτική κάρτα. Οι χρήστες δηλαδή απλά επιλέγουν την κάρτα της προτίμησής τους και κάνουν την επιβεβαίωση με το δακτυλικό αποτύπωμα βάζοντας παράλληλα το τηλέφωνο δίπλα στο NFC module.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες και εφαρμογές στο Ελ. Βενιζέλος


Πληροφορίες πτήσεων μέσα από το Facebook messenger και δωρεάν παροχή WiFi.

Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες και εφαρμογές φέρνει ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος». Συγκεκριμένα, το διεθνές αεροδρόμιο λανσάρει το «ATH Messenger» που παρέχει πληροφορίες πτήσεων μέσα από το Facebook messenger και το «ATH Free WIFI», για δωρεάν και απεριόριστη παροχή WiFi στους χώρους του αεροδρομίου.

Όσον αφορά το «ATH Messenger», ο ΔΑΑ γίνεται το 1ο αεροδρόμιο στον κόσμο που υλοποιεί εφαρμογή πληροφορίας πτήσεων μέσω του Facebook Messenger!

Με στόχο την άμεση και έγκυρη εξυπηρέτηση του κοινού, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών καινοτομεί διεθνώς στον αεροδρομιακό χώρο και προωθεί τη νέα εφαρμογή «ATH Messenger». Χρησιμοποιώντας απλά το Facebook Messenger από το κινητό, το tablet ή το laptop, όλοι οι χρήστες μπορούν να ενημερώνονται «live» για την πτήση τους με τη χρήση των γνωστών hashtags (#) και λέξεις κλειδιά (π.χ. flight & αριθμός πτήσης).

Στέλνοντας ένα Facebook message με την κατάλληλη λέξη κλειδί στο inbox της σελίδας, ο κάθε χρήστης μπορεί με απλό και άμεσο τρόπο να παίρνει ζωντανή ενημέρωση και πληροφορίες για την πτήση του!

Για τη λειτουργία του «ATH Messenger», έχει δημιουργηθεί η σελίδαwww.facebook.com/ATHmessenger πέραν της υπάρχουσας επίσημης σελίδας που διατηρεί ο ΔΑΑ στο Facebook.

Περισσότερες πληροφορίες για το «ATH Messenger» θα βρείτε στο βοηθό περιήγησης Help Guide: http://goo.gl/IL3BTb.

Από την άλλη το «ATH Free WIFI» δίνει δωρεάν και απεριόριστη πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και με διαρκή δέσμευση για παροχή υπηρεσιών στους επιβάτες και στους επισκέπτες στο πιο υψηλό επίπεδο, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών προσφέρει πλέον στο κοινό δωρεάν και απεριόριστη παροχή WiFi ασύρματης πρόσβασης στους χώρους του αεροδρομίου μέσω του δικτύου του «ATH Free»!

Για τη χρήση του Wi-Fi αεροδρομίου, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2103530000 ή να αποστείλετε email στο airport_info@aia.gr.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Νέα εφαρμογή γνωριμιών… για σκύλους και γάτες


Για να βρείτε στον τετράποδο φίλο σας το ιδανικό ταίρι.

Για έναν ιδιοκτήτη σκύλου (και γάτας), το να βγει ραντεβού με κάποιον που δεν τα πάει και τόσο καλά με τις… τετράποδες παρέες, μπορεί να αποδειχθεί μια άκρως απογοητευτική εμπειρία.

Μια νέα εφαρμογή έρχεται να δώσει τη λύση.

Είναι σχεδιασμένη για να βοηθά τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων να βρουν… από ταίρι στο σκύλο ή τη γάτα τους, μέχρι παρέα (και γιατί όχι και πιθανό σύντροφο;) για τους ίδιους.

Η εφαρμογή ονομάζεται «Tindog».

Χρησιμοποιεί την τοποθεσία ενός χρήστη για να προτείνει πιθανούς και κοντινούς «φίλους», ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που λειτουργεί και η δημοφιλής εφαρμογή γνωριμιών Tinder.

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν τόσο σε συσκευές Android, όσο και σε iOS.






Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Μικρά χεράκια, μεγάλη συγκίνηση


Νικήτριες της ζωής οι δίδυμες που γεννήθηκαν πρόωρα.

Γεννημένες στην 26η εβδομάδα κύησης οι δίδυμες Lily και Grace Johnstone βίωσαν έναν απότομο αποχωρισμό. Για επτά εβδομάδες χρειάστηκε η μία να μείνει μακριά από την άλλη ενώ και οι δύο έδιναν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.

Όταν τα κοριτσάκια ενώθηκαν και πάλι χάρισαν ένα πολύ συγκινητικό στιγμιότυπο κρατώντας η μία το χέρι της άλλης.

Παρέμειναν δίπλα- δίπλα για δύο μήνες ενώ νοσηλεύονταν και είναι έκτοτε αχώριστες.

Τα κοριτσάκια ζύγιζαν λιγότερο από ένα κιλό όταν ήρθαν εσπευσμένα στον κόσμο στο Royal Infirmary του Εδιμβούργου.

Αλλά είναι πλέον υγιή νήπια ενός έτους και η μητέρα τους Hannah Moore αποδίδει την ανάρρωσή τους και στον ισχυρό δεσμό μεταξύ τους.

«Το γεγονός πως κρατούσαν η μία το χέρι της άλλης στο νοσοκομείο ενώ έδιναν μάχη για να ζήσουν τις έκανε να δίνουν η μία στην άλλη δύναμη», λέει, «δεν ξέρω αν θα τα είχαν καταφέρει αλλιώς».

Η 20χρονη και ο 22χρονος σύντροφός της David Johnstone ενθουσιάστηκαν όταν έμαθαν πως περιμένουν δίδυμα. Αλλά ενώ η Moore διένυε την 26η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, τα δίδυμα κατέβηκαν και πήραν θέση να γεννηθούν.

Μόλις ήρθαν στον κόσμο χρειάστηκε να συνδεθούν με αναπνευστική υποστήριξη και επειδή η Lily έπαθε μία λοίμωξη, χρειάστηκε να απομακρυνθεί από την αδελφή της και να λάβει αγωγή με αντιβιώσεις.

Η Moore περιγράφει ως μια «συγκινησιακά φορτισμένη στιγμή» όταν έπιασαν τα χέρια τους, σαν η μία να διαβεβαίωνε την άλλη πως θα τα κατάφερναν.

Τελικά πήγαν επιτέλους σπίτι τους τον περασμένο Αύγουστο και ανάρρωσαν πλήρως. Περνούν πολύ χρόνο μαζί, κλαίνε όταν χωρίζουν.

«Είναι αχώριστες», λέει η μητέρα τους, «θα είναι καλύτερες φίλες για πάντα».
















Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Συναυλία αλληλεγγύης στο Γκάζι στις 28 Ιουλίου


Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους αδύναμους της Αθήνας.

Η καλλιτεχνική πρωτοβουλία αλληλεγγύης «Αγάπη ρε+» και η Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων ενώνουν τις δυνάμεις τους και την Τρίτη 28 Ιουλίου με μία μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης στο Γκάζι, ενισχύουν την προσπάθεια του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων για την στήριξη των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη.

Με μοναδικό εισιτήριο τη δύναμη της προσφοράς, ο χώρος της Τεχνόπολης του δήμου Αθηναίων θα πλημμυρίσει με τους ήχους των τραγουδοποιών που απαρτίζουν τους «Αγάπη Ρε+»: Σπύρος Γραμμένος, Φοίβος Δεληβοριάς, Στάθης Δρογώσης, Γεράσιμος Ευαγγελάτος, Γιώργος Καραδήμος, Θέμης Καραμουρατίδης, Κωστής Μαραβέγιας, Νατάσσα Μποφίλιου, Μανώλης Φάμελλος, Μαριέττα Φαφούτη και RadioSol. Η συγκέντρωση των ειδών θα ξεκινήσει από πρωί της 28ης Ιουλίου, στο χώρο της Τεχνόπολης.

Οι ανάγκες, καθημερινά μεγαλώνουν. Το ΚΥΑΔΑ στηρίζει καθημερινά περισσότερους από 20.000 ανθρώπους στην Αθήνα με τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και συσσίτια. Στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων, στο παλιό Φρουραρχείο, (τηλέφωνο προσφορών 15422) κάθε εβδομάδα προστίθενται 150 νέες αιτήσεις εγγραφής. Σήμερα έχει εγγεγραμμένες περισσότερες από 8.000 οικογένειες και μοναχικούς ανθρώπους.

Ο δήμος Αθηναίων καλεί τους πολίτες να βοηθήσουν στο βαθμό των δυνατοτήτων τους προσφέροντας κάτι από τα παρακάτω είδη:

α) Τρόφιμα

Ρύζι/ Ζυμαρικά/ Όσπρια

Ζάχαρη/ Αλεύρι/ Λάδι

Δημητριακά/ Μαρμελάδα/ Μπισκότα/ Φρυγανιές

Κονσέρβες

Γάλα εβαπορέ

Χυμοί/ Καφές/ Τσάι

β) Φάρμακα

Φάρμακα για ζαχαρώδη διαβήτη/χοληστερίνη

Αντιπυρετικά - Παυσίπονα

Καρδιολογικά - Υπέρτασης

Φάρμακα Στομάχου

Αντισταμινικά

Αντιβιοτικά

Φάρμακα Θυρεοειδή

Κολλύρια Ματιών

Είδη πρώτων βοηθειών

γ) Είδη Υγιεινής/ Καθαριστικά

Οδοντόκρεμα

Σαμπουάν

Υγροσάπουνο

Υγρό καθαρισμού πιάτων

Χαρτί υγείας/ Χαρτοπετσέτες

Σερβιέτες

Τρίτη 28 Ιουλίου

«Τεχνόπολη» δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518, 210 3453548

Ώρα Έναρξης 21:00


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Η μοναξιά των μεγαλουπόλεων


Πολυσύχναστα μέρη και η θλίψη που τα συνοδεύει - Δείτε τις φωτογραφίες.

Το πρότζεκτ της φωτογράφου Floriane De Lassee, «Inside Views» αφορά στην μοναξιά των πόλεων, στη θλίψη των πολυσύχναστων αστικών τοπίων… Η Γαλλίδα, για το σκοπό αυτό, ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο, σε μεγαλουπόλεις, και αυτό που αποτύπωσε στο φακό της το συνάντησε ξανά και ξανά-κατέγραψε σκηνές μοναξιάς, κάτω από τα εκτυφλωτικά φώτα της πόλης.

Το πρότζεκτ ξεκίνησε το 2004, οπότε σπούδαζε στη Νέα Υόρκη. «Ζούσα μόνη μου και από το παράθυρό μου έβλεπα συχνά μοναχικές γυναίκες να περιμένουν κάποιον ή κάτι…», λέει η φωτογράφος. Η De Lassee, ξεκίνησε από τη Νέα Υόρκη και ταξίδεψε, μεταξύ άλλων, στο Τόκιο, τη Σανγκάη, τη Μόσχα, το Λας Βέγκας, το Πεκίνο και το Σάο Πάολο.




























Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...