Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Διαγωνισμός για την ανάδειξη του μικρότερου αντρικού μορίου


Φωτογραφικά στιγμιότυπα από μια τρελή βραδιά.

Πάνω από 100… θαυμαστές μικρών μορίων, συγκεντρώθηκαν στο King's County Bar του Bushwick, προκειμένου να παρακολουθήσουν το τρίτο ετήσιο διαγωνισμό μικρότερου πέους, στο Μπρούκλιν των ΗΠΑ.

Στο κοινό υπήρχαν πολύ περισσότερες γυναίκες απ’ ότι άνδρες σε μια εκδήλωση που διήρκεσε τρεις ώρες. Η παρουσιάστρια MC Chicken Bitches καλωσόρισε το πλήθος, υπενθυμίζοντας ότι είναι ένα event για όλα τα μεγέθη (αλλά κυρίως για τα μικροσκοπικά). «Αν ήρθατε για να κάνετε πλάκα, καλύτερα να πάτε να γ…», είπε προσθέτοντας ότι το το μπαρ διοργανώνει το διαγωνισμό «για να γιορτάσουν όλοι με ό,τι διαθέτουν» ακόμα κι αν αυτό κινδυνεύει να χαρακτηριστεί «γαριδάκι».












Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Ανατριχιαστικές φωτογραφίες από τις αρχές του 20ου αιώνα


Ο φωτογράφος που κατέγραφε «πνεύματα».

Πολύ πριν μπει στη ζωή μας το Photoshop, οι αποκαλούμενοι «φωτογράφοι πνευμάτων» κατάφερναν και «πείραζαν» με πειστικό τρόπο φωτογραφίες για να έχουν ένα τρομακτικό και... στοιχειωμένο αποτέλεσμα. Ένας τέτοιος ήταν και ο William Hope, γνωστός «φωτογράφος πνευμάτων» των αρχών του 20ου αιώνα. Ο Hope ηγούνταν μάλιστα και της ομάδας The Crewe Circle, οι οποίοι ήταν ερασιτέχνες φωτογράφοι φαντασμάτων.

Πρόσφατα, ένας έφορος του National Media Museum ανακάλυψε μια σειρά από φωτογραφίες του Hope, σε ένα βιβλιοπωλείο στο Lancashire στη Βρετανία.

 


Διαβάστε περισσότερα...

Το κέρινο ομοίωμα του Εξολοθρευτή… ζωντάνεψε!


Η φάρσα του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ για καλό σκοπό- Δείτε βίντεο.

Είναι πιθανότατα ο πιο γνωστός ρόλος του κι έτσι ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ είναι ταυτισμένος με τον «Εξολοθρευτή». Υποδυόμενος το διάσημο ρομπότ, ο 67χρονος ηθοποιός έστησε μια τρελή φάρσα στους επισκέπτες του μουσείου κέρινων ομοιωμάτων Madame Tussauds στο Hollywood, καθώς την ώρα που ο κόσμος πόζαρε δίπλα του, «ζωντάνευε» προκαλώντας… αιφνιδιασμό.

Στόχος της φάρσας του ήταν να προωθήσει τη φιλανθρωπική οργάνωση που έχει ιδρύσει , «After-School All-Stars».

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο


















Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Μπορείτε να εντοπίσετε ποιο παιδί κινδυνεύει;


Η ναυαγοσώστρια με το γερακίσιο βλέμμα – Δείτε το βίντεο.

Η αντίδρασή της ήταν αστραπιαία. Η ναυαγοσώστρια που βλέπετε στο βίντεο, είναι πλέον μια ηρωίδα για τους χρήστες του διαδικτύου όταν κατάφερε και εντόπισε, σε χρόνο μηδέν, το παιδάκι που πνιγόταν μέσα σε μια τεράστια «πυκνοκατοικημένη» πισίνα.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο- δεν δίνονται πληροφορίες για το μέρος-, στην πισίνα κολυμπούν δεκάδες άνθρωποι, οι περισσότεροι από τους οποίους χρησιμοποιούν σωσίβιο, όταν ένα νεαρό αγόρι φαίνεται ότι γλιστρά από το σωσίβιο και πέφτει στο νερό κάνοντας κινήσεις απελπισίας.

Άμεσα εντοπίζεται από την ναυαγοσώστρια, η οποία βουτά στο νερό και σπεύδει να το σώσει...




Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Εξήντα εκατομμύρια πρόσφυγες στον κόσμο


«Δεν είμαστε πλέον σε θέση να μαζεύουμε τα κομμάτια», είπε ο Ύπατος Αρμοστής για τους πρόσφυγες.
Σε 60 εκατομμύρια - αριθμός ρεκόρ - ανέρχονταν το 2014 οι εκτοπισμένοι και πρόσφυγες μετά τις πολλαπλές συγκρούσεις στον κόσμο, όπως επισημαίνει η ετήσια έκθεση της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR).

Η Ύπατη Αρμοστεία διαπιστώνει «εντυπωσιακά ταχύτατη αύξηση του αριθμού των ανθρώπων που αναγκάστηκαν να διαφύγουν» από εμπόλεμες περιοχές, «με 59,5 εκατομμύρια ξεριζωμένους στα τέλη του 2014, σε σχέση με 51,2 εκατομμύρια το 2013».

Πριν από μια δεκαετία, ο αριθμός τους ήταν 37,5 εκατομμύρια, υπενθύμισε η UNHCR. Η αύξηση από το 2013 είναι η μεγαλύτερη που έχει καταγραφεί ποτέ μέσα σε μια μόνο χρονιά. Το 2014, κάθε μέρα, 42.500 άνθρωποι γίνονταν πρόσφυγες, εκτοπισμένοι μέσα στη χώρα τους, αιτούντες άσυλο, σύμφωνα με την υπηρεσία του ΟΗΕ.

«Δεν είμαστε πλέον σε θέση να μαζεύουμε τα κομμάτια», είπε στους δημοσιογράφους ο Ύπατος Αρμοστής για τους Πρόσφυγες Αντόνιο Γκουτέρες, τονίζοντας την αδυναμία των ανθρωπιστικών οργανώσεων. «Δεν έχουμε τις δυνατότητες, τους πόρους για όλα τα θύματα των συγκρούσεων. Αναμένουμε κορύφωση του αριθμού των εκτοπισμένων και των προσφύγων μέχρι το τέλος του έτους», προειδοποίησε ο Γκουτέρες.

Η μεγάλη αυτή αύξηση παρατηρείται από το 2011 με τη συριακή σύγκρουση η οποία προκαλεί πλέον τη μεγαλύτερη μετακίνηση πληθυσμού που έχει καταγραφεί ποτέ στον κόσμο. Η Ύπατη Αρμοστεία καταμετρά αυτά τα τελευταία πέντε χρόνια τουλάχιστον 14 συγκρούσεις που ξέσπασαν ή ξανάρχισαν: οκτώ στην Αφρική (Ακτή Ελεφαντοστού, Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, Λιβύη, Μαλί, βόρεια Νιγηρία, Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, Νότιο Σουδάν και φέτος το Μπουρούντι) , τρεις στη Μέση Ανατολή (Συρία, Ιράκ, Υεμένη), μια στην Ευρώπη (Ουκρανία), τρεις στην Ασία (Κιργιστάν, αρκετές περιοχές της Μιανμάρ και του Πακιστάν).

Το 2014, μόλις 126.800 πρόσφυγες κατάφεραν να επιστρέψουν στον τόπο τους , ο μικρότερος αριθμός που έχει καταγραφεί σε 31 χρόνια. Περισσότερο από το ήμισυ του πληθυσμού των προσφύγων είναι παιδιά.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Κόκκινη η ακτή από επέλαση καβουριών


Τα ζεστά νερά τα ξέβρασαν στη παραλία - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο.

Έμοιαζε με σκηνή από ταινία. Ορδές κόκκινων καβουριών ξεβράστηκαν την Τρίτη στις ακτές του Σαν Ντιέγκο, από το Ocean Beach μέχρι το La Jolla, στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Χιλιάδες ζωντανά καβούρια, «έβαψαν» κόκκινη τη θάλασσα και τη παραλία, προκαλώντας φυσικά ένα εντυπωσιακό θέαμα στους λουόμενους. Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτό προκλήθηκε εξαιτίας των ζεστών νερών τα οποία τα έφεραν στην παραπάνω περιοχή από τη Baja της Καλιφόρνια, όπου ζουν κανονικά. Τα καβούρια όταν ξεβράστηκαν ήταν ζωντανά, αλλά όχι για πολύ καθώς, γράφουν τα διεθνή μίντια, μετά από λίγα λεπτά άρχισαν να πεθαίνουν.

 


 

 

 

Διαβάστε περισσότερα...

Εγκαταλειμμένο το Ολυμπιακό Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ


Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του γγ Αθλητισμού.

Τις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ επισκέφτηκε ο γγ Αθλητισμού Ιούλιος Συνοδινός, που μίλησε για εικόνες εγκατάλειψης. «Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου δεν θα επιδείξει καμία ανοχή σε όσους κατέστρεψαν τον ελληνικό αθλητισμό και τις υποδομές του» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Συνοδινός.

Ακολουθεί η ανακοίνωσή του:

«Είναι πραγματικά δύσκολο να αποτυπωθεί στην πραγματική της διάσταση η θλιβερή εικόνα εγκατάλειψης του Ολυμπιακού Κολυμβητηρίου στο ΟΑΚΑ. Είναι γνωστό ότι το κολυμβητήριο, το ποδηλατοδρόμιο και το τένις ουδέποτε ελέγχθηκαν ενδελεχώς από την κατασκευή τους μέχρι σήμερα, προκειμένου να αδειοδοτηθούν.

Με αφορμή τον έλεγχο, που για πρώτη φορά διενεργείται από τεχνικά κλιμάκια της ΓΓΑ, η πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου επισκέφθηκε επιτόπου το χώρο. Αποκαλύφθηκε σε όλο της το μεγαλείο η αντίληψη της προηγούμενης κυβέρνησης και της απερχόμενης διοίκησης για το ΟΑΚΑ και εν γένει για τον αθλητισμό.

Το Ο.Α.Κ.Α. σήμερα αποτελεί ένα κακοδιαχειριζόμενο αθλητικό-εμπορικό κέντρο, στο οποίο κυριαρχεί η αυθαιρεσία, η εγκατάλειψη και η επικινδυνότητα σε ορισμένες από τις υποδομές του. Για τη συνολική εικόνα του ΟΑΚΑ σήμερα, δεν θα επιληφθεί μόνο η νέα διοίκηση, αλλά και οι αρμόδιες Δικαστικές Αρχές.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου δεν θα επιδείξει καμία ανοχή σε όσους κατέστρεψαν τον ελληνικό αθλητισμό και τις υποδομές του. Ο σχεδιασμός για μία διαφορετικού τύπου ανάπτυξη του ΟΑΚΑ, αθλητικού κέντρου προσβάσιμου και προσιτού στους πολίτες, έχει ξεκινήσει».
































Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Εισαγγελική παρέμβαση για τη νεροποντή στο Ωραιόκαστρο


Ποινικές ευθύνες αναζητά η τοπική Εισαγγελία Πρωτοδικών για τις ζημιές στην περιοχή.

Ποινικές ευθύνες για τις ζημιές που προκλήθηκαν από τη νεροποντή στο Ωραιόκαστρο, αναζητά η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ύστερα από καταγγελίες κατοίκων για βουλωμένα φρεάτια, λόγω ενός έργου που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή.

Επικαλούμενη σχετικά δημοσιεύματα, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Σύρμω Κακάλη, παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετούνται ποινικά αδικήματα, όπως αυτό της «πλημμύρας».

Η έντονη νεροποντή που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή του Ωραιοκάστρου, προκάλεσε ζημιές σε δεκάδες σπίτια, ενώ υπερχείλισε ρέμα με αποτέλεσμα τα ορμητικά νερά να παρασύρουν οχήματα. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε «βροχή» κλήσεων για άντληση υδάτων από πλημμυρισμένα σπίτια.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...