Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Έχασε τη ζωή του στο παρά πέντε…

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Άντεξε ταξίδι 11 ωρών κι έπεσε την ώρα της προσγείωσης του αεροσκάφους.

Απίστευτο τέλος είχε ένας άνδρας από τη Νότια Αφρική που επιχείρησε να φτάσει στη Βρετανία κρυμμένος στο χώρο των τροχών αεροσκάφους της British Airways.

Βρέθηκε νεκρός στην ταράτσα κτηρίου στο Λονδίνο μετά τη θανάσιμη πτώση του από το Boeing 747 λίγο πριν αυτό προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Χίθροου.

 


Δεύτερος λαθρεπιβάτης που επιβίωσε στην πτήση των χιλιάδων χιλιομέτρων κρυμμένος στο ίδιο σημείο, εντοπίστηκε μετά την προσγείωση του αεροσκάφους και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με τη Daily Mail οι δύο άνδρες κρύφτηκαν στο αεροσκάφος της ΒΑ πριν αυτό απογειωθεί από το Γιοχάνεσμπουργκ το βράδυ της Τετάρτης και παρέμειναν στο χώρο των τροχών κατά τη διάρκεια της 11ωρης πτήσης προς το Λονδίνο.

Επιβίωσαν σε θερμοκρασία που έφτανε ακόμα και τους -50 βαθμούς Κελσίου.

Την ώρα που οι τροχοί άρχισαν να κατεβαίνουν καθώς το αεροσκάφος ετοιμαζόταν για προσγείωση στο Χίθροου ο ένας από τους άνδρες έπεσε ενώ ο δεύτερος κατάφερε να κρατηθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της πτήσης, το αεροσκάφος βρισκόταν σε ύψος 1400 ποδών όταν βρισκόταν πάνω από το Ρίτσμοντ, όπου έπεσε ο άτυχος άνδρας….




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.