Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Μεθυσμένος οδηγός εισβάλλει σε ξενοδοχείο


Στη ρεσεψιόν ενός ξενοδοχείου με το αυτοκίνητο του εισέβαλε ένας μεθυσμένος οδηγός στην Κίνα με τις κάμερες ασφαλείας να καταγράφουν το περιστατικό. Στο βίντεο φαίνεται ο οδηγός να μπαίνει με το ΙΧ στο ξενοδοχείο από την κυλιόμενη πόρτα χωρίς ευτυχώς να τραυματίσει κάποιον πελάτη ή εργαζόμενο. Οι ζημιές που προκάλεσε ο μεθυσμένος οδηγός ξεπερνούν τα 30.000 ευρώ ενώ στους αστυνομικούς δήλωσε πως εισέβαλε στο ξενοδοχείο καθώς αναζητούσε μια συγκίνηση.




Πηγή:http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Η τερατώδης πλευρά των ζωδίων


Μία διαφορετική άποψη.

Ο Αμερικάνος καλλιτέχνης Damon Hellandbrand θέλησε να δώσει μια πιο άγρια εικόνα στα σύμβολα των δώδεκα ζωδίων. Και αν μη τι άλλο το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!



Κριός


Ταύρος


Δίδυμοι


Καρκίνος


Λέων


Παρθένος


Ζυγός


Σκορπιός


Τοξότης


Αιγόκερως


Υδροχόος


Ιχθύς


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Πώς να ζωγραφίσεις το χέρι σου σε τρεις διαστάσεις


Δείτε όλη τη διαδικασία.





Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Ντράμερ ετών 2


Ένα ταλέντο γεννήθηκε.


Δείτε το βίντεο...




Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Ο παπαγάλος του… Φρέντι Μέρκιουρι


Σε ρυθμούς Queen.

Δείτε το βίντεο...





Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Κάμπινγκ άλλων διαστάσεων με την αιώρα-χαμάμ


Η απόλυτη χαλάρωση!

Αν θεωρούσατε την ξάπλα σε μια αιώρα μια χαλαρωτική, απολαυστική εμπειρία, τι έχετε να πείτε άραγε για την… αιώρα-χαμάμ;

Η αιώρα που λειτουργεί ως μπανιέρα-υδρομασάζ-χαμάμ ονομάζεται «Hydro Hammock» και μπορεί να τοποθετηθεί σε μπαλκόνι, κήπο, παραλίες και… κάμπινγκ στα χιόνια! Μπορεί να γεμίσει με θαλασσινό ή γλυκό νερό, η χωρητικότητά της είναι 50 γαλόνια και μπορεί να αντέξει το βάρος δύο ατόμων.

Η πρωτοποριακή ιδέα ανήκει στον Benjamin H. Frederick από το Όρεγκον, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η αιώρα-χαμάμ είναι πιο άνετη από μια συνηθισμένη, φορητή μπανιέρα υδρομασάζ.

«Είναι και πιο άνετη από οποιαδήποτε σιδερένια ή fiberglass μπανιέρα, αλλά και πιο αποτελεσματική. Μπορεί να χωρέσει στα περισσότερα σπίτια, ενώ μπορεί να τοποθετηθεί σε κήπους, σε εξωτερικούς χώρους κάμπινγκ ή οπουδήποτε αλλού».

Είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό, αδιάβροχο υλικό, διαθέτει μόνωση διπλού τοιχώματος και ένα σύστημα θέρμανσης που έχει σχεδιαστεί για να επανακυκλοφορεί το νερό για ώρες, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν οι συνθήκες είναι κάπως ψυχρές.

Διαβάστε περισσότερα...

Αλυσοδεμένοι ακτιβιστές καθήλωσαν τα αεροπλάνα στο Χίθροου


Οι αρχές αναγκάστηκαν να ακυρώσουν 13 πτήσεις.
Ακτιβιστές εισήλθαν σε διάδρομο προσγείωσης-απογείωσης όπου και αλυσοδέθηκαν, διαμαρτυρόμενοι κατά της πιθανής επέκτασης του μεγαλύτερου αεροδρομίου της Βρετανίας. Το αποτέλεσμα; Οι αρχές αναγκάστηκαν να ακυρώσουν 13 πτήσεις στο αεροδρόμιο του Χίθροου.

ΧΙΘΡΟΟΥ

Σε ένα επεισόδιο που δημιούργησε πολλά ερωτήματα για την ασφάλεια στο αεροδρόμιο με τη μεγαλύτερη επιβατική κίνηση στην Ευρώπη, τουλάχιστον 12 ακτιβιστες είπαν ότι τους πήρε μόλις μερικά λεπτά για να κόψουν το συρματόπλεγμα του αφύλακτου φράκτη και να εισέλθουν στο βόρειο διάδρομο του Χίθροου.

Έπειτα από επτά ώρες, η διαδήλωσή τους τελείωσε με την παρέμβαση της αστυνομίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του αεροδρομίου.

Οι ακτιβιστές, οι οποίοι ανήκουν σε μια οργάνωση που αποκαλείται «Plane Stupid» και αντιτίθεται στην ανάπτυξη των αερομεταφορών, είπαν ότι η κατασκευή ενός τρίτου διαδρόμου προσγείωσης- απογείωσης στο Χίθροου, προϋπολογισμού 23 δισ. λιρών, θα αυξήσει τις εκπομπές ρύπων και θα οδηγήσει σε νέες διαμαρτυρίες.

«Τα άτομα αυτά απομακρύνθηκαν από την αστυνομία», ανέφεραν οι αερολιμενικές αρχές στην ανακοίνωσή τους. «Και οι δύο διάδρομοι λειτουργούν κανονικά, αν και υπήρξαν κάποιες καθυστερήσεις και μερικές ακυρώσεις».

Οι φωτογραφίες που ανέβασαν οι ίδιοι οι διαδηλωτές στο Twitter δείχνουν τους ακτιβιστές αλυσοδεμένους, με κάποιους από αυτούς να χαμογελούν ενώ είναι σκεπασμένοι με κουβέρτες και ξαπλώνουν στο έδαφος δίπλα στα σημάδια που έχουν αφήσει στον ασφαλτοστρωμένο διάδρομο τα λάστιχα των αεροπλάνων. Σε κάποιες φωτογραφίες μάλιστα φαίνονται ορισμένοι να απομακρύνονται από τη βρετανική αστυνομία, σύμφωνα με την οποία έγιναν εννέα συλλήψεις

Οι 13 ακυρώσεις πτήσεων είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι από τις 1.290 αναχωρήσεις και αφίξεις που πραγματοποιούνται καθημερινά στο Χίθροου.

Σε κάθε περίπτωση, το περιστατικό υποδεικνύει τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει το αεροδρόμιο, εάν ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον αποφασίσει την κατασκευή τρίτου διαδρόμου στο Χίθροου, μια απόφαση που αναμένεται να λάβει έως τα τέλη του έτους.

Τα προηγούμενα σχέδια για την κατασκευή νέου διαδρόμου στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο ακυρώθηκαν το 2010, εν μέρει λόγω ανησυχιών για τις περιβαλλοντικές του επιπτώσεις του έργου.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου


Θα πραγματοποιηθούν δοκιμές στα συστήματα αυτοματισμού στις σήραγγες.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σε σήραγγες της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, λόγω εκτέλεσης δοκιμών στα συστήματα αυτοματισμού και εγκαταστάσεων των σηράγγων και μετρήσεων φωτεινότητας οδοφωτισμού.

- Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στο τμήμα μεταξύ του Η/Κ Μεγάρων (χ/θ 39,900) και Α/Κ Κινέττας (χ/θ 56,600), ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, κατά το χρονικό διάστημα από 14 έως και 16.7.2015 και κατά τις ώρες 00:01 έως 05:00.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται από τον Η/Κ Μεγάρων (χ/θ 39,900) και θα διεξάγεται από την Π.Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου.

- Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή και μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας, στο τμήμα μεταξύ των χ/θ 50,900 και 47,400, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, την Παρασκευή 17.7.2015 και κατά τις ώρες από 23:00 έως 07:00της επόμενης (18.7.2015).

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, με ταυτόχρονη παράκαμψη των σηράγγων «Σκίρων» και «Θησέας».

- Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη σήραγγα «Σκίρων» (από χ/θ 49,100 έως χ/θ 48,700), το Σάββατο 18.7.2015 και ώρες 00:01 έως 03:00.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την παρακαμπτήρια οδό αυτής.

- Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη σήραγγα «Θησέας» (από χ/θ 48,000 έως χ/θ 47,600), το Σάββατο 18.7.2015 και ώρες από 03:00 έως 06:00.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την παρακαμπτήρια οδό αυτής.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Ανθισμένα νησιώτικα σοκάκια


Αξεπέραστη η ομορφιά τους.





















Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Απαγορεύονται τα selfie sticks στη γενέτειρα του Σαίξπηρ


Οι επισκέπτες μπορούν να βγάζουν φωτογραφίες με τον «παραδοσιακό» τρόπο.

Οι τουρίστες που επισκέπτονται τη γενέτειρα του Σαίξπηρ στο Stratford-upon-Avon θα πρέπει να βολευτούν με τις… παραδοσιακές φωτογραφίες, καθώς οι ιθύνοντες αποφάσισαν να απαγορεύσουν τη χρήση των selfie sticks, καθώς φοβούνται ότι υπάρχει κίνδυνος να καταστραφούν σημαντικά αντικείμενα, αλλά και οι τοίχοι στα πέντε κτίρια-αξιοθέατα που ανήκουν στο Shakespeare Birthplace Trust.

«Τα κτίρια είναι πολύ μικρά και σε αυτά υπάρχουν πολύτιμα αντικείμενα εκατοντάδων ετών, τα οποία δε θα μπορούσαμε να αντικαταστήσουμε σε περίπτωση που προκαλούνταν κάποια ζημιά. Επομένως, πρέπει να τα προστατέψουμε» ανέφερε η Alison Cole από το Shakespeare Birthplace Trust, σύμφωνα με τη MailOnline.

Ο Σαίξπηρ γεννήθηκε στο Stratford-upon-Avon, σε ένα σπιτάκι με τη χαρακτηριστική αχυρένια σκεπή το 1564 και πέρασε εκεί τα πρώτα χρόνια της ζωής τους και τα πέντε πρώτα χρόνια του γάμου του με την Anne Hathaway.

Τον περασμένο μήνα η Disney επέβαλλε καθολική απαγόρευση στη χρήση selfie sticks στα θεματικά πάρκα της για λόγους ασφαλείας.


Διαβάστε περισσότερα...

6 χρήσεις της φλούδας του καρπουζιού που δεν φαντάζεστε


Το καρπούζι είναι αδιαμφισβήτητα το πιο καλοκαιρινό και αγαπημένο φρούτο των περισσότερων. Ψάξαμε και βρήκαμε λοιπόν διάφορα κόλπα που μπορείτε να κάνετε με τη φλούδα του καρπουζιού αντί να την πετάξετε.

Στην εποχή που ζούμε, που υπάρχει δυσκολία οικονομική και γενικά ο κόσμος φοβάται λίγο να ανοιχτεί όπως έκανε παλαιότερα, η δημιουργικότητα είναι η λύση! Στην εποχή της κρίσης που ζούμε καλό είναι να χρησιμοποιούμε τη φαντασία μας δυναμικά και να βάζουμε τη δημιουργικότητά μας σε λειτουργία. Ξέρετε πόσο όμορφα θα νιώσετε όταν ξεκινήσετε και πάλι να χρησιμοποιείτε τη φαντασία σας στο να δημιουργείτε πράγματα όπως έκαναν και οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας;

Φτιάξτε μπολ για φρουτοσαλάτες Είτε οργανώνετε ένα καλοκαιρινό πάρτι ή μια μικρή συγκέντρωση με φίλους είτε απλά θέλετε να απολαύσετε μια δροσερή φρουτοσαλάτα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντί για μπολ τη φλούδα καρπουζιού. Κόψτε το καρπούζι στη μέση, αφαιρέστε τη σάρκα του και τοποθετήστε μέσα διάφορα φρούτα. Μπορείτε να φτιάξετε αυτό το όμορφο μπολ και να το σερβίρετε στο τέλος κάθε δείπνου με τους φίλους ή την οικογένειά σας.

Φτιάξτε το απόλυτο καλοκαιρινο fruit punch Χρησιμοποιώντας το κυρίως μέρος του καρπουζιού μπορείτε να φτιάξετε ένα δροσιστικό punch και να το τοποθετήσετε μέσα στη φλούδα του καρπουζιού για ακόμα πιο εντυπωσιακό ντεκόρ.

Φτιάξτε γλαστράκια Για ποιο λόγο να ξοδεύετε τα χρήματά σας να αγοράζετε διακοσμητικές γλάστρες για το τραπέζι σας όταν έχετε αυτή την εύκολη λύση. Καθαρίστε καλά το καρπούζι σας και χρησιμοποιήστε το αντί για γλάστρα. Βάλτε κανονικά χώμα και φυτέψτε όμορφα λουλούδια. Μπορεί αν μην αντέξει για όλο το καλοκαίρι αλλά θα δημιουργήσει ωραίο εφέ στο τραπέζι σας χωρίς καθόλου κόστος.

Φτιάξτε νόστιμες πίκλες Το ξέρατε πως μπορείτε να φτιάξετε πεντανόστιμες πίκλες από τη λευκή σάρκα του καρπουζιού; Κόψτε την σε κομματάκια και βάλτε την σε άλμη με ζάχαρη, ξύδι και νερό. Βράστε τα όλα μαζί μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη και μετά αφήστε να κρυώσουν σε θερμοκρασία δωματίου. Στη συνέχεια διατηρήστε τα σε βάζα για 3-10 μέρες πριν τα φάτε.

Διώξτε την ακμή Το γνωρίζατε πως η λευκή σάρκα του καρπουζιού βοηθάει σε προβλήματα ακμής; Κόψτε μια φέτα και τρίψτε ελαφρά με τη λευκή σάρκα τα σημεία που έχουν πρόβλημα. Επαναλάβετε κάθε μέρα και θα δείτε μεγάλη βελτίωση στο πρόβλημά σας.

Φτιάξτε κοκτέιλ για τους αγαπημένους σας Σε ποιον δεν αρέσουν οι εκπλήξεις ειδικά όταν είναι φτιαγμένες από τα χεράκια του αγαπημένου τους; Καθαρίστε εσωτερικά ένα μικρό καρπουζάκι και βάλτε μέσα σε αυτό το αγαπημένο κοκτέιλ του/της αγαπημένου σας. Χαράξτε πάνω το όνομά του και κάντε αν θέλετε και το σχήμα μιας καρδιάς.


Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Σοκ με αθλήτρια άρσης βαρών που κατέρρευσε!


Σόκαρε η εικόνα της αρσιβαρίστριας Ζένεσις Ροντρίγκες, που κατέρρευσε στους Παναμερικανικούς Αγώνες στην προσπάθειά της να σηκώσει 106 κιλά! Δείτε το βίντεο.

Η Ροντρίγκες ήταν ένα βήμα πριν από το χρυσό μετάλλιο. Ανέβηκε στο podium και επιχείρησε να σηκώσει 106 κιλά. Ωστόσο η υπερπροσπάθεια και η ένταση που έβγαλε δεν την ωφέλησαν καθώς λίγο μετά κατέρρευσε, πέφτοντας στο έδαφος! Οι αγώνες ήταν στο Τορόντο και η Ζένεσις Ροντρίγκες πήρε το ασημένιο μετάλλιο. Ευτυχώς δεν αποδείχθηκε να έχει κάτι σοβαρό. Ανέκαμψε γρήγορα. Η αθλήτρια συνήλθε και έτσι πήγε μετά να παραλάβει το μετάλλιό της. Ουσιαστικά έχασε το χρυσό επειδή η Κολομβιανή Ρούσμερις Βιγιάρ ήταν 400 γραμμάρια πιο αδύνατη. Έτσι αν και αμφότερες σήκωσαν 201 κιλά, η Κολομβιανή πήρε στα... σημεία ή για την ακρίβεια στα... γραμμάρια το μετάλλιο της πρωτιάς. Δείτε στην Gallery το βίντεο.




Πηγή: http://www.gazzetta.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Διεγνώσθη με καρκίνο στους όρχεις στο γύρο Γαλλίας!


Σοκ στην παγκόσμια ποδηλατική κοινότητα από την ανακοίνωση του Ιβάν Μπάσο ότι πάσχει από καρκίνο των όρχεων, νέο που έμαθε κατά τη διάρκεια του Γύρου Γαλλίας!



Όλα ξεκίνησαν μετά από ένα ατύχημα στο 5ο ετάπ. Ο ποδηλάτης της Tinkoff-Saxo χτύπησε τον αριστερό του όρχη και ο πόνος που ένιωθε δεν έλεγε να φύγει για αρκετές ημέρες. Έτσι, υποβλήθηκε σε περαιτέρω εξετάσεις την Κυριακή, που έδειξαν τον καρκίνο!

«Όπως καταλαβαίνετε, πρέπει να σταματήσω και να επιστρέψω στην Ιταλία. Ο γιατρός της ομάδας είναι σε επικοινωνία με έναν ειδικό στην Ιταλία και ήδη προγραμματίζεται η εγχείρηση», τόνισε ο Μπάσο, ανακοινώνοντας την απόσυρσή του από τη διοργάνωση.


Πηγή: http://www.gazzetta.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Οι παραποιημένες φωτογραφίες της δημοσιογραφίας


Όταν το φωτορεπορτάζ είναι κάλπικο.

Τα λάθη, οι παραποιήσεις, και οι απάτες στο φωτορεπορτάζ είναι τόσο παλιά «τέχνη» που φτάνει μέχρι την γέννηση του ρεπορτάζ. Και σύμφωνα με τον φωτορεπόρτερ Michael Kamber, ιδρυτή του Κέντρου Bronx Documentary Center και επιμελητή της έκθεσης «Altered Images: 150 Years of Posed and Manipulated Documentary Photography», αυτές οι «πειραγμένες» εικόνες δείχνουν το φωτορεπορτάζ στα χειρότερά του.

«Η βιομηχανία των εφημερίδων αποσυντίθεται μπροστά στα μάτια μας, χιλιάδες επαγγελματίες έχουν απολυθεί, και ελεύθεροι επαγγελματίες χρησιμοποιούν την ψηφιακή εποχή για να αλλάξουν τα πράγματα», λέει ο ίδιος.


Ο Adnan Hajj βρέθηκε να έχει χρησιμοποιήσει το Photoshop για να «κλωνοποιήσει» και να σγουρύνει τον καπνό σε αυτή την φωτογραφία από βομβαρδισμό της Βηρυτού το 2006. Αυτή η φωτογραφία διανεμήθηκε σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πριν αποκαλυφθεί η αλήθεια από έναν blogger. Το πρακτορείο Reuters, η οποία συνεργάστηκε με τον ανεξάρτητο φωτογράφο, τον απέλυσε αμέσως.


Αυτή η φωτογραφία από το Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο δείχνει στρατιώτες του Κόκκινου Στρατού να κυματίζουν μια σοβιετική σημαία πάνω από το Ράιχσταγκ στο Βερολίνο, σηματοδοτώντας την κομμουνιστική κατάληψη επί της ναζιστικής Γερμανίας. Πολλές μετατροπές έχει υποστεί η συγκεκριμένη εικόνα, από την αρχική δημοσίευσή της.


Ο φωτογράφος Arthur Rothstein, μετακίνησε και φωτογράφισε ένα κρανίο ζώου σε διάφορες θέσεις στη Νότια Ντακότα κατά τη διάρκεια μιας σοβαρής ξηρασίας στην περιοχή το 1936.


Η φωτογραφία του Eugene Smith με τίτλο «Ισπανικό Χωριό», το οποίο απεικονίζει ένα μικρό αγροτικό χωριό στην Ισπανία, σύμφωνα με τον κανόνα του δικτάτορα Φρανθίσκο Φράνκο, δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Life» το 1951. Η εικόνα «πειράχτηκε» από τον φωτογράφο.


Η φωτογραφία, που λήφθηκε κατά τις πρώτες μέρες της εισβολής στο Ιράκ, είναι μια σύνθεση δύο εικόνων. Αφού δημοσιεύθηκε στην Hartford Courant, ένας υπάλληλος της Courant παρατήρησε μια επανάληψη των αμάχων στο παρασκήνιο. Οι Los Angeles Times, το οποίο δημοσίευσε για πρώτη φορά την εικόνα στο εξώφυλλο του, αντιμετωπίσαν τον φωτογράφο, Brian Walski, ο οποίος ομολόγησε ότι είχε συγχωνεύσει ψηφιακά τις δύο φωτογραφίες για τη βελτίωση της σύνθεσης. Αμέσως μετά απολύθηκε.


Η φωτογραφία ανήκει στον Giovanni Troilo και είχε λάβει βραβείο στα 2015 World Press Photo awards. Ο ξάδελφος του Troilo φέρεται να κάνει σεξ με μια γυναίκα σε αυτοκίνητο και φωτίστηκε από φλας που ενεργοποίησε ο φωτογράφος με τηλεχειριστήριο. Το βραβείο, μετά την αποκάλυψη της απάτης, αφαιρέθηκε.


Αριστερά: Στις 27 Απριλίου 2015, το FOX13 Memphis δημοσιεύτηκε μια εικόνα στη σελίδα τους στο Facebook όπου φαίνεται η Βαλτιμόρη να έχει τυλιχτεί στις φλόγες μετά από μια νύχτα ταραχών. Η αλήθεια ήταν ότι η φωτογραφία είχε τραβηχτεί στη Βενεζουέλα ένα χρόνο πριν. Δεξιά: Τον Ιούνιο του 1994, τόσο το «Time» όσο και το «Newsweek» δημοσίευσαν την φωτογραφία σύλληψης του O.J. Simpson στα εξώφυλλά τους. Όταν τοποθετήθηκαν τα δυο εξώφυλλα δίπλα, μπορούσε να δει κανείς ότι στο εξώφυλλο του «Time», το δέρμα του Simpson είχε ένα πιο σκούρο δέρμα Σίμπσον.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...