Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Πώς οι φίλοι σας επηρεάζουν τη σεξουαλική σας ζωή


Όσες γυναίκες έχουν πιο πολλούς άντρες φίλους, κάνουν περισσότερο σεξ.

Οι γυναίκες που έχουν περισσότερους άντρες φίλους και συναδέλφους και θεωρούνται πιο ελκυστικές από τους άλλους άντρες, κάνουν περισσότερο σεξ με τους συντρόφους τους.

Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν ερευνητές από τις ΗΠΑ, σύμφωνα με τους οποίους το «κλειδί» πίσω από την ανακάλυψη αυτή κρύβεται στη σεξουαλική αντιπαλότητα.

Στην έρευνα συμμετείχαν περίπου 400 άντρες, οι οποίοι είχαν μακροχρόνιες σχέσεις.

«Προηγούμενες έρευνες έχουν δείξει, ότι οι άντρες έλκονται σεξουαλικά, όταν εκτιμούν ότι η σύντροφός τους έχει περισσότερες πιθανότητες να απιστήσει» ανέφερε ο επικεφαλής της έρευνας, Michael Pham, από το πανεπιστήμιο του Oakland, μιλώντας στην ιστοσελίδα fusion.net

«Αυτό δε σημαίνει ότι οι άντρες θέλουν οι σύντροφοί τους να τους απατήσουν. Αντίθετα, σημαίνει ότι αν εκτιμούν ότι υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να απιστήσουν, τότε –υποσυνείδητα- θέλουν να κάνουν πιο πολύ σεξ μαζί της, για να έχουν καλύτερες πιθανότητες στον ανταγωνισμό σπέρματος» εξήγησε ο ερευνητής.

Οι ερευνητές υποστηρίζουν, ότι η συμπεριφορά αυτή έχει να κάνει με την ανθρώπινη φύση και οι άντρες δεν αντιλαμβάνονται το φαινόμενο αυτό ή τι κάνουν.

Παρόμοιες συμπεριφορές έχουν παρατηρηθεί σε διάφορα είδη ζώων, από ποντίκια, μέχρι πτηνά κι έντομα.

«Τα ευρήματα υποδηλώνουν, ότι οι άντρες των οποίων οι σύντροφοι έχουν περισσότερους άντρες συναδέλφους και φίλους –κατά συνέπεια πιθανούς σεξουαλικούς αντιπάλους- ζευγαρώνουν πιο συχνά, αλλά μόνο όταν θεωρούν ότι η σύντροφός τους είναι ιδιαίτερα ελκυστική, σύμφωνα με τις αξιολογήσεις άλλων ανδρών» γράφουν οι ερευνητές.



Διαβάστε περισσότερα...

Μία γιγάντια κουκουβάγια από σκουπίδια


Εντυπωσιακό έργο τέχνης.

Ο ταλαντούχος Πορτογάλος street artist Artur Bordalo (γνωστός και ως Bordalo ΙΙ) έχει δημιουργήσει κάτι το ιδιαίτερο σε έναν τοίχο στην πόλη της Covilhã στην Πορτογαλία. Χρησιμοποίησε σκουπίδια για να κάνει μία γιγάντια κουκουβάγια.














Διαβάστε περισσότερα...

Selfie θανάτου από νοσοκόμα


Εφιαλτικές είναι οι αποκαλύψεις για την νοσοκόμα η οποία έβγαλε selfie φωτογραφία με ασθενή που είχε προηγουμένως δολοφονήσει.

Οι εισαγγελικές αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο εμπλοκής της σε 93 ακόμα ύποπτους θανάτους.

Δείτε το βίντεο του Alpha




Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Καλλιτέχνες και γκρουπ με μια και μόνο επιτυχία!


Τα hit που κρατούν μέχρι και σήμερα τη φήμη εξαφανισμένων σταρ στην επικαιρότητα.

Όταν κάποιος σκέφτεται τα τραγούδια εκείνα που έγιναν τρανές επιτυχίες από καλλιτέχνες που αργότερα μπήκαν στο χρονοντούλαπο της λήθης, το πρώτο όνομα που έρχεται στο νου είναι αυτό του Vanilla Ice.

Ο λευκός ράπερ με το αλλόκοτο -όλο λακ -μαλλί, έκανε άνω κάτω τη μουσική σκηνή των ’90s με το κλασικό πια «Ice Ice Baby» το οποίο εκτίναξε το γλυκό αγόρι από το Ντάλας του Τέξας στα ύψη, αλλά στα χρόνια που ακολούθησαν όλοι έμειναν με την γλυκόπικρη γεύση του παγωτού του, μιας και ο 47χρονος σήμερα καλλιτέχνης, δεν έδωσε το αδηφάγο κοινό του καμία άλλη επιτυχία.

Vanilla Ice



Φυσικά η περίπτωση του Robert Van Winkle, το αληθινό όνομα του Vanilla Ice, δεν είναι η μοναδική στην πολύπαθη ιστορία της μουσικής. Συχνά πυκνά δημοσιογράφοι με εξειδίκευση στη μουσική, αρέσκονται να στήνουν λίστες με τα «One Hit Wonders», όπως ονομάζουν τα χιτάκια που παίζονται ξανά και ξανά σε νοσταλγικά πάρτι και σε θεματικές βραδιές σε κάποιο συνοικιακό μπαρ.

Ποιος δεν έχει χορέψει με το «Here Comes the Hotstepper» ή το «Macarena» αλλά ποιος γνωρίζει-εκτός βέβαια από τους φανατικούς του είδους, ότι πίσω από τις συγκεκριμένες επιτυχίες βρίσκονται καλλιτέχνες που ακούνε στο όνομα Ini Kamoze και Los del Río αντίστοιχα;

Στις λίστες φυσικά μπαίνουν και διάσημες μπάντες και καλλιτέχνες με πολυετή καριέρα στο χώρο που ωστόσο παρά τις φιλότιμες προσπάθειές τους, το μουσικό κοινό γνωρίζει μια ή το πολύ δυο επιτυχίες τους.

A-ha



Τρανό παράδειγμα η Sinead O'Connor με το υπέροχο «Nothing Compares to you», οι καλλίπυγοι Νορβηγοί A-ha οι οποίοι έμειναν στον «πάγο» μετά και το «Take On Me», οι The Knack με το «My Sharona» και οι Europe με το «The Final Countdown».

Europe



Sinead O'Connor



I’ m to sexy… Macarena
«Οι ποταμίσιοι» αν επιχειρούσαμε μια ελληνική μετάφραση των Los Del Rio είναι ένα ντουέτο από την Ανδαλουσία, που έλαβε σάρκα και οστά το 1992. Οι Antonio Romero Monge και Rafael Ruiz Perdigones είναι δυο μεσόκοποι κύριοι που έδωσαν στον κόσμο το χαρούμενο «Macarena», που ίσως θα άρμοζε σε ένα κοριτσίστικο ποπ γκρουπ. Η παγκόσμια επιτυχία τους ακούστηκε για πρώτη φορά το 1994 και έκτοτε τους δικαιώνει διαρκώς.

Μια θέση στην λίστα έχουν και οι Baha Men δηλαδή οι άντρες από τις Μπαχάμες. Το κλίμα φαίνεται τους ευνόησε και κατέστρωσαν το «Who Let the Dogs Out?», μια ερώτηση που ακούστηκε άπειρες φορές από τα ραδιόφωνα ενώ ο… σκύλος της επιτυχίας τους, δεν «οσμίστηκε» καμία άλλη αξιόλογη επιτυχία τους.

Los Del Rio



Το γκρουπ σχηματίστηκε το 1980 και μετρήστε μέλη: Rik Carey, Isaiah Taylor, Dyson Knight, Colyn «Moe» Grant, Anthony «Monks», Flowers, Leroy «Breaka» Butler, Patrick Carey, Jeffery Chea, Herschell Small και Dakota Bahney.

Στη δεκαετία του ’90, οι DJs της εποχής, «έλιωναν» το «I'm Too Sexy» στα πικαπ κάθε φορά που καλούνταν να ντύσουν μουσικά μια επίδειξη μόδας. Πίσω από την αξέχαστη επιτυχία συναντάμε τα αδέλφια Fred και Richard Fairbrass. Οι Βρετανοί εμπνεύστηκαν το σέξι σουξέ τους από το «Third Stone from the Sun» του Jimi Hendrix. Πριν το δυναμικό αυτό ντουέτο χτυπήσει τις πασαρέλες, είχαν εμφανιστεί στο πλευρό των Bob Dylan, David Bowie και Mick Jagger.

Τα αδέλφια Fred και Richard Fairbrass




Το μάτι της Τίγρης

Θα έλεγε κανείς «που πάς με τέτοιο όνομα!». Οι Dexys Midnight Runners, για τα μεσήλικα αγόρια που βρίσκονται πίσω από το συγκεκριμένο Βρετανικό γκρουπ-συστήθηκε το 1978-, είδαν το μέλλον τους να διαγράφεται λαμπρό όταν συνέθεσαν το «Come On Eileen» το 1982. Αν και το κομμάτι έκανε αίσθηση και επιτυχία, τα ονειρά τους για διεθνή καριέρα μάλλον καταποντίστηκαν.

Η γοητευτική Αμερικανίδα συνάδελφός τους Joan Osbourne, έχει στο ενεργητικό της μια πολυετή καριέρα από το 1989 οπότε και εμφανίστηκε στα μουσικά πράγματα. Η 52χρονη σήμερα καλλιτέχνης ωστόσο, είδε το «θεόπνευστο» One Of Us (1995) να γίνεται παγκόσμια επιτυχία-το τραγούδι μιλάει για το πώς θα ήταν αν ο Χριστός ήταν ένας κοινός θνητός, ένας από εμάς.

Nena



Οι fan της την γνωρίζουν με το όνομα Nena, οι οικείοι της με το όνομα Gabriele Susanne Kerner. Η Γερμανίδα αοιδός με τα μαύρα μαλλιά και την ροκ εμφάνιση, έγινε σχεδόν τις πάσης γνωστή με το «99 Luftballons» (1983). Το τραγούδι αρχικά ηχογραφήθηκε στα γερμανικά ενώ ένα χρόνο αργότερα «ντύθηκε» με αγγλικούς στίχους.

Κάθε γυναίκα που «σέβεται» τον εαυτό της σιγοτραγουδίσει τους παρακάτω στίχους: «I'm a bitch, I'm a lover /I'm a child, I'm a mother /I'm a sinner, I'm a saint /I do not feel ashamed…». Η κυρία που κρύβεται πίσω από το εμβληματικό Bitch (1997) είναι η Meredith Brooks, Αμερικανίδα τραγουδίστρια και συνθέτης, η οποία μάλλον θα… σκύλιασε όταν οι επόμενες απόπειρές της δεν είχαν την ίδια τύχη.

Meredith Brooks



Το Σικάγο είναι υπερήφανο για πολλά πράγματα. Ένα από αυτά, είναι ότι ανέθρεψε στους κόλπους του τους Survivor. Η μπάντα που α και μετρά χρόνια από το 1978, δεν κατάφερε να κάνει χρυσή καριέρα, σαν αυτή που έκανε ο Ρόκι μιας και το περίφημο «Eye of the Tiger» (1982), συνόδευε κάθε του νικηφόρα γροθιά. Το κομμάτι έμεινε στο νούμερο 1 για έξι εβδομάδες αλλά το γκρουπ μάλλον έμεινε αναίσθητο έκτοτε στο καναβάτσο.

Survivor



Don't Worry, Be Happy

Ο μουσικός χώρος της alternative rock δεν πρόλαβε να γνωρίσει καλά τους New Radicals, ένα γκρουπ που είχε μόλις δυο χρόνια ζωής-από το 1997 έως το 1999. Ωστόσο πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι ότι μέσα σε τόσο σύντομο χρόνο είχαν και μια τεράστια επιτυχία το «You Get What You Give» (1999), ένα τραγούδι με διδακτικούς στίχους και αρκετά ικανοποιητική, «πιασάρικη» μουσική.

Τα τέσσερα μη ξανθά μέλη, 4 Non Blondes μάλλον είχαν βαρεθεί με τις ξανθιές του Σαν Φρανσίσκο και θέλησαν να αποτελέσουν το αντίπαλο δέος. Ωστόσο, κανείς δεν τα βάζει με τις ξανθιές και έτσι οι «κατάρες» τους έπιασαν και το γκρουπ μετά το «What's Up» (1993), βυθίστηκε στη λήθη. Τα μέλη ακολούθησαν σόλο καριέρες.

Πίσω από το όνομα Robert Keith "Bobby" McFerrin, Jr. κρύβεται το «Don't Worry, Be Happy» (1988), ένα από τα χαρούμενα και τα αισιόδοξα τραγούδια που κυκλοφορούν εκεί έξω. Χάρη στην… αισιόδοξη φύση του, ο 64χρονος ο τραγουδιστής και συνθέτης έχει κερδίσει πάμπολα Grammy Award για τη δουλειά του ενώ έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες της Τζαζ και της κλασικής μουσικής.

Robert Keith "Bobby" McFerrin, Jr.



4 Non Blondes



New Radicals



Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τις χαρακτηριστικές επιτυχίες των παραπάνω καλλιτεχνών που ανανεώνουν παρ’ όλα αυτά τη φήμη των δημιουργών τους, ακόμα και αυτοί απουσιάζουν από το προσκήνιο.

Los Del Rio - Macarena (1996)



Vanilla Ice - Ice Ice Baby (1990)



Baha Men - Who Let the Dogs Out? (2000)



Right Said Fred - I'm Too Sexy (1991)



Dexys Midnight Runners - Come On Eileen (1982)



Joan Osbourne - One Of Us (1995)



Nena - 99 Luftballons (1984)



The Knack - My Sharona (1979)



Meredith Brooks - Bitch (1997)



Survivor - Eye of the Tiger (1982)



New Radicals - You Get What You Give (1999)



4 Non Blondes - What's Up (1993)



Sinead O'Connor - Nothing Compares to you (1990)



Bobby McFerrin - Don't Worry Be Happy (1988)



Minnie Riperton - Lovin' You (1975)



The Cardigans - Lovefool (1996)



Soft Cell - Tainted Love (1982)



The Archies - Sugar, Sugar (1969)



Europe - The Final Countdown (1986)



Lou Bega - Mambo No. 5 (1999)




Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

«Ασημένιος» ο Κοκκαλάνης στο Άμπου Ντάμπι


Τα ελληνικά χρώματα δεν λείπουν από το βάθρο μεγάλης διοργάνωσης. Υπεύθυνος αυτή τη φορά είναι ο Βύρων Κοκκαλάνης.



Ο Ελληνας ιστιοπλοός κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που ολοκληρώθηκε σήμερα στο Αμπου Ντάμπι, στο οποίο οι τρεις πρώτοι σε κάθε μία από τις 10 ολυμπιακές κατηγορίες που διεξήχθησαν θα μοιραστούν χρηματικό έπαθλο 200.000 ευρώ.

Ο ιστιοπλόος των RS:Χ μετά την 10η κούρσα επιβαρύνθηκε με 33 β.π., με τον Γάλλο, Λουί Γκιάρντ να παίρνει την πρωτιά με 28 β.π.

Στα 470 ανδρών και έπειτα από 7 κούρσες το πλήρωμα των Παναγιώτη Μάντη και Παύλου Καγιαλή έμειναν στην 6η θέση με 12 βαθμούς ποινής.

Στην κατηγορία Finn, ο Γιάννης Μιττάκης μετά την 7η ιστιοδρομία κατέλαβε την 11η θέση με 44 β.π., ενώ τέλος στα Νacra 17 η ολυμπιονίκης, Σοφία Μπεκατώρου και Κωνσταντίνος Τριγκώνης έμειναν επίσης στην 11η θέση μετά τη 10η κούρσα με 76 β.π.


Διαβάστε περισσότερα...

Γάλα: Πόσο απαραίτητο είναι για τους ενήλικες;


Τα τελευταία χρόνια συναντάμε πολλά δημοσιεύματα που αμφισβητούν τη θρεπτική αξία του γάλατος στους ενήλικες και οι επιστημονικές γνώμες διχάζονται, για το κατά πόσο ένας ενήλικας πρέπει να συμπεριλαμβάνει καθημερινά στη διατροφή του το γάλα.

Το γάλα είναι σίγουρα μια πολύτιμη τροφή για τα παιδιά, είναι η πρώτη τροφή που χρειάζεται στον άνθρωπο από την ώρα που θα γεννηθεί και το πιο σημαντικό, το γάλα που συνήθως δοκιμάζουν πρώτο τα βρέφη, είναι το μητρικό. Η συνέχεια βέβαια αυτής της διατροφής στα παιδιά, είναι το μητρικό γάλα να αντικατασταθεί από αγελαδινό ή άλλο.

Ο άνθρωπος λοιπόν, είναι το μόνο θηλαστικό που συνεχίζει να καταναλώνει γάλα και μετά την περίοδο του θηλασμού του κι αυτό, γιατί το γάλα προσδίδει ασβέστιο και βιταμίνες στον οργανισμό. Ο θόρυβος που έχει όμως δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια για την πρόσληψη γάλατος από ενήλικες, οφείλεται στο ότι στο δυτικό κόσμο, πολύ συχνά λαμβάνεται από τους ανθρώπους περισσότερο γάλα από όσο τους είναι αναγκαίο.

Η λακτάση, το ένζυμο που διασπά τη λακτόζη, λείπει από πολλούς ενήλικες, εξαιτίας της παύσης της παραγωγής της από την παιδική ηλικία. Και το πρόβλημα δεν βρίσκεται στο αν μπορεί κάποιος να χωνέψει ή όχι το γάλα, αλλά στο ότι μπορεί να αισθάνεται ότι έχει κάποιο πρόβλημα που πρέπει να λύσει απαραίτητα. Στις χώρες της Αφρικής και της Ασίας οι άνθρωποι έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα στο να χωνέψουν το γάλα, σε σχέση με τη Βόρεια Αμερική και την Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη. Μερικοί επιστήμονες υποστηρίζουν, ότι στις χώρες με έλλειψη ήλιου, απορροφάται πιο εύκολα το γάλα, λόγω των ενισχυμένων για την οργανισμό βιταμινών που περιέχει.

Αν λοιπόν ανήκετε στην κατηγορία που δεν ανέχεστε καθόλου το γάλα, αλλά λυπάστε για αυτό, θεωρώντας το απαραίτητο για την υγεία σας, μπορείτε να μην ανησυχείτε ιδιαίτερα.

Οι ειδικοί απαντούν πλέον, ότι αν είστε δυσανεκτικοί στη λακτόζη, η κατανάλωση γαλακτοκομικών το μόνο που θα σας προσφέρει είναι φούσκωμα στην κοιλιά, πόνους στο στομάχι, ναυτία ή διάρροια. Και δεν εννοούν μόνο το γάλα, αλλά και το γιαούρτι επίσης.
Στην περίπτωση αυτή λοιπόν, ξεχάστε τα γαλακτοκομικά που σας ταλαιπωρούν και χωρίς ενοχές προσανατολιστείτε σε άλλες τροφές που θα σας δώσουν το τόσο απαραίτητο ασβέστιο για τον οργανισμό σας. Για παράδειγμα τα κίτρινα τυριά, οι σαρδέλες, οι ξηροί καρποί και άλλα προϊόντα (υπάρχει ένας μεγάλος κατάλογος με προϊόντα που θα σας προσδώσουν ασβέστιο), είναι ένας τρόπος να σταματήσετε να πίνετε γάλα και να αντικαταστήσετε τα ωφέλιμα συστατικά του με άλλα προϊόντα.

Συχνά οι γυναίκες θεωρούν απαραίτητο το γάλα για τον κίνδυνο οστεοπόρωσης από την έλλειψή του, αλλά η ασθένεια αυτή, πρέπει να ξέρετε, δεν χρειάζεται μόνο ασβέστιο. Τα οστά επηρεάζονται από πολλούς άλλους παράγοντες εκτός από την έλλειψη ασβεστίου, όπως η κληρονομικότητα, η βιατμίνη D, κατά πόσο την αφομοιώνει ο κάθε οργανισμός κλπ.

Αυτά για τα οποία ενοχοποιείται το γάλα στη διατροφή των ενηλίκων, είναι ότι το γάλα μπορεί να περιέχει υπολείμματα αντιβιοτικών που μπορούν να προκαλέσουν αντιδράσεις σε κάποιους που είναι αλλεργικοί ή να περιέχει πολλά μικροβιοκτόνα, επιβλαβή για την υγεία μας. Ας μη ξεχνάμε ότι το γάλα όταν εκτίθεται στον αέρα, σχηματίζει το περιβάλλον που χρειάζονται τα μικρόβια για να αναπτυχθούν. Και η παστερίωση δεν βοηθά ιδιαίτερα στο να σκοτωθούν τα βακτήρια στο γάλα, όπως υποστηρίζουν κάποιοι.

Ο μύθος του γάλακτος υπάρχει σε όλον τον κόσμο και βασίζεται στη θεωρία ότι η πρωτεΐνη του και το ασβέστιο που περιέχει, είναι απαραίτητα για τη γενική υγεία του οργανισμού, σε όλες τις ηλικίες. Πολλές μελέτες όμως έχουν δείξει ότι η κατανάλωση γάλακτος από τους ενήλικες, μπορεί να έχει ακόμα και δυσάρεστες επιπτώσεις στη υγεία. Το σίγουρο είναι πάντως ότι οι ενήλικες που πίνουν γάλα, δεν απορροφούν ιδιαίτερα το ασβέστιο που περιέχει και μελέτες έχουν δείξει, ότι άνθρωποι με πολύ μεγάλα ποσοστά οστεοπόρωσης, κατανάλωναν γάλα καθημερινά σε όλη τους τη ζωή.

Εάν λοιπόν αντιμετωπίζετε πρόβλημα, μπορείτε να σταματήσετε να πίνετε γάλα, να αισθάνεστε καλύτερα και πιο ανακουφισμένοι. Ο κάθε οργανισμός φυσικά αντιδρά με το δικό του τρόπο και αν κάποιος δεν ενοχλείται και του αρέσει να πίνει γάλα γιατί τον ηρεμεί ή τον δροσίζει, μπορεί σε φυσιολογικές ποσότητες, να συνεχίσει να πίνει, δεδομένου ότι η επιστήμη δεν έχει καταλήξει με ακρίβεια στο ότι το γάλα δεν πρέπει να λαμβάνεται από τους ενήλικες.


Πηγή: http://www.boro.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Είκοσι γέφυρες βγαλμένες από... σελίδες παραμυθιού


Το μεγαλείο της ανθρώπινης θέλησης συναντά την ομορφιά της φύσης.

Σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον, μερικές από τις πιο εντυπωσιακές γέφυρες στον κόσμο, κάνουν την εμφάνιση τους σε απομονωμένα ή σε πολυσύχναστα μέρη δημιουργώντας μια μαγευτική εικόνα, σαν από παραμύθι.

Φτιαγμένες από τσιμέντο και σίδερο κι άλλες από πέτρα ή ακόμα και ρίζες δέντρων, οι γέφυρες που σας παρουσιάζουμε αναδεικνύουν το μεγαλείο της ανθρώπινης θέλησης και την απαράμιλλη ομορφιά ενός φυσικού τοπίου.

Δείτε τις θεαματικές φωτογραφίες:

Rakotz Brücke, Γερμανία



Γέφυρα του διαβόλου, Οροσειρά Ροδόπης, Βουλγαρία



Καταρράκτης Latefossen, Νορβηγία



Καταρράκτες Multnomah, Όρεγκον, ΗΠΑ



Γέφυρα Glenfinnan, Σκωτία



Huangshan, Anhui, Κίνα



Πίνδος, Ελλάδα



Mullerthal, Λουξεμβούργο



Ronda, Μάλαγα, Ισπανία



Φαράγγι Areuse, Ελβετία



Gaztelugatxe, Ισπανία



Carrbridge, Σκωτία



Stari Most, Βοσνία και Ερζεγοβίνη



Γέφυρα από ρίζες δέντρων, Ινδία



Ponte Gobbo, Ιταλία



Γέφυρα Hermitage, Σκωτία



Γέφυρα στον ποταμό Merced, Yosemite, ΗΠΑ



Tollymore, Ηνωμένο Βασίλειο



Γέφυρα Gapstow, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ



Γέφυρα Misarela, Geres, Πορτογαλία




Διαβάστε περισσότερα...

Αυτή η αλεπού νομίζει ότι είναι... σκύλος


Αλεπού ή σκύλος; Η Αυγή είναι σίγουρα αλεπού αλλά οι αντιδράσεις της, κυρίως όταν είναι μαζί με τον Geoff, παραπέμπουν στα χάδια και τα φιλιά, στην τρυφερότητα που δείχνουν συνήθως τα σκυλιά για τους ιδιοκτήτες τους.

Η 7χρονη Αυγή είχε τραυματιστεί και σώθηκε από κάποιον που αρχικά την πέρασε για σκύλο για αυτό και την πήγε σε ένα κέντρο ειδικά για σκυλιά. Όταν το ζώο οδηγήθηκε στο κέντρο άγριας ζωής Nuneaton and Warwickshire στη Βρετανία, το οποίο περιθάλπει άγρια ζώα και στη συνέχεια τα αφήνει ελεύθερα στη φύση, ήταν ήδη αργά. Η Αυγή ήταν πλέον κατοικίδιο και δεν θα μπορούσε να επιβιώσει μόνη της στη φύση. Γι αυτό και τη φροντίδα της έχει αναλάβει ο Geoff που χαίρεται καθημερινά τα χάδια της και τα φιλιά της.

Δείτε το βίντεο




Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Το παιδί-μαγνήτης


Μία, σχεδόν θανατηφόρα, εμπειρία ενός 12χρονου, ήταν η αιτία που τον μετέτρεψε από έναν μαθητή σε έναν… «σούπερ ήρωα με υπερδυνάμεις». Γνωρίστε τον «αληθινό» Magneto.

Οι φανατικοί των ηρώων κόμικ, και κατ’ επέκταση των αντίστοιχων, δημοφιλών, κινηματογραφικών ταινιών θα γνωρίζουν τον γνωστό «κακό» των X-Men, Magneto, ο οποίος έχει τη «σούπερ-δύναμη» να έλκει και να ελέγχει οτιδήποτε μεταλλικό.

Ο 12χρονος Νικολάι Κριαγκλιατσένκο υπέστη ηλεκτροπληξία, η οποία παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή, ο νεαρός όμως γλίτωσε και όταν συνήλθε από αυτή την «τρομακτική» εμπειρία είχε αποκτήσει «σούπερ δυνάμεις».





Ο Νικολάι ξαφνικά άρχισε να αναπτύσσει τις ίδιες «δυνάμεις» με τον γνωστό ήρωα των X-Men.

Πως όμως ξεκίνησαν όλα; Όταν ο 12χρονος επέστρεφε μια ημέρα από το σχολείο του, στάθηκε να ξαποστάσει σε μία κολώνα ηλεκτροφωτισμού και τον χτύπησε το ρεύμα, τινάζοντάς τον στο πεζοδρόμιο.

Την επόμενη ημέρα συνειδητοποίησε ότι διάφορα μεταλλικά αντικείμενα «κόλλαγαν» στο επάνω σώμα του. «Βρήκα κάποια νομίσματα που βρίσκονταν στο στρώμα, κολλημένα στο σώμα μου», αναφέρει στη Daily Star, ο 12χρονος.



«Στη συνέχεια, όταν κατέβηκα για πρωινό, μου έπεσε το πιρούνι και «κόλλησε» στο στήθος μου», συμπληρώνει ο ίδιος.

Ο Νικολάι πλέον είναι ο πιο δημοφιλής μαθητής στο σχολείο του, και διασκεδάζει με τα «κόλπα» που κάνει στους συμμαθητές του.


Διαβάστε περισσότερα...