Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Ο νεότερος φωτογράφος που γυρνά τον κόσμο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έχει και καλό δάσκαλο – Δείτε τον.

Κάνει ταξίδια και πολλοί θα τον ζήλευαν. Όχι τόσο γι’ αυτό, ούτε και για το όνομα του, που δεν είναι τόσο καλλιτεχνικό, αλλά για το γεγονός ότι βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες και είναι μόλις τεσσάρων ετών.

Ο Hawkeye Huey είναι ο νεαρότερος φωτογράφος που κάνει… βόλτες και με μια Fujifilm Instax 210 κρεμασμένη στο λαιμό του απαθανατίζει ανθρώπους. Τα πορτρέτα φαίνεται πως είναι το αγαπημένο θέμα του γλυκύτατου μικρούλη, ο οποίος όμως έμαθε από έναν πολύ καλό δάσκαλο.

Ο πατέρας του είναι ο φωτογράφος του National Geographic Aaron Huey. Εκείνος του χάρισε και την πρώτη του μηχανή, η οποία βγάζει στιγμιαίες φωτογραφίες, αλλά τουέκανε και τα πρώτα του μαθήματα. Στον τελευταίο του προορισμό, στο Salvation Mountain στην Καλιφόρνια, ο Hawkeye έβγαλε μερικές πολύ ωραίες φωτογραφίες.

Μετά απ’ όλα αυτά, ο μπαμπάς του αποφάσισε να του φτιάξει ένα προφίλ στο Instagram και να εκθέτει εκεί τις φωτογραφίες του γιου του, ο οποίος ξεκίνησε μικρός την «καριέρα» του ως φωτογράφος. Δείτε τις περιπέτειες του και ορισμένες από τις πόζες του:






























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.