Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Τα πιο χλιδάτα ταξί στον κόσμο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι πιο γρήγορες «κούρσες» έχουν «πιάτσα» στο Ντουμπάι.

Τόσα πολλά χλιδάτα ταξί μαζεμένα σε μία πιάτσα δεν θα μπορούσες να τα συναντήσεις πουθενά αλλού εκτός από το Ντουμπάι, στους δρόμους του οποίου ξεφυτρώνουν τα super cars σαν τα μανιτάρια.

Στο αραβικό εμιράτο διοργανώνεται αυτές τις ημέρες το δεύτερο Dubai Motor Festival (DMF), που αποτελεί μία πραγματική γιορτή των «μηχανικών ίππων».

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ προβλέπονται και «κούρσες» μέσα σε ταξί supercar! Στη διάθεση των εκλεκτών καλεσμένων και επισκεπτών βρίσκονται δέκα υπερπολυτελή ταξί, μεταξύ των οποίων μία Bentley Continental GT, μία Rolls-Royce Wraith και μία Mercedes SLS AMG. Oι διαδρομές είναι δωρεάν για τα διήμερα 28-29 Νοεμβρίου και 5-6 Δεκεμβρίου, ενώ τα «Supertaxi» θα λάβουν μέρος και στην μεγάλη παρέλαση «Dubai Grand Parade» με τη συμμετοχή πανάκριβων και σπάνιων μοντέλων.

Το Dubai Motor Festival ξεκίνησε στις 19 Νοεμβρίου με μία εντυπωσιακή παράσταση των Φέτελ και Ρικιάρντο, που έκαψαν την άσφαλτο με τα δύο μονοθέσια της Red Bull. Στις 29 Νοεμβρίου θα κάνουν στάση στο εμιράτο τα μοντέλα WRC, με τα οποία θα πραγματοποιήσει ο Οζιέ και η παρέα του ένα εντυπωσιακό Drift Show!










Πηγή: http://www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.