Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Το παιδί-μαγνήτης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μία, σχεδόν θανατηφόρα, εμπειρία ενός 12χρονου, ήταν η αιτία που τον μετέτρεψε από έναν μαθητή σε έναν… «σούπερ ήρωα με υπερδυνάμεις». Γνωρίστε τον «αληθινό» Magneto.

Οι φανατικοί των ηρώων κόμικ, και κατ’ επέκταση των αντίστοιχων, δημοφιλών, κινηματογραφικών ταινιών θα γνωρίζουν τον γνωστό «κακό» των X-Men, Magneto, ο οποίος έχει τη «σούπερ-δύναμη» να έλκει και να ελέγχει οτιδήποτε μεταλλικό.

Ο 12χρονος Νικολάι Κριαγκλιατσένκο υπέστη ηλεκτροπληξία, η οποία παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή, ο νεαρός όμως γλίτωσε και όταν συνήλθε από αυτή την «τρομακτική» εμπειρία είχε αποκτήσει «σούπερ δυνάμεις».





Ο Νικολάι ξαφνικά άρχισε να αναπτύσσει τις ίδιες «δυνάμεις» με τον γνωστό ήρωα των X-Men.

Πως όμως ξεκίνησαν όλα; Όταν ο 12χρονος επέστρεφε μια ημέρα από το σχολείο του, στάθηκε να ξαποστάσει σε μία κολώνα ηλεκτροφωτισμού και τον χτύπησε το ρεύμα, τινάζοντάς τον στο πεζοδρόμιο.

Την επόμενη ημέρα συνειδητοποίησε ότι διάφορα μεταλλικά αντικείμενα «κόλλαγαν» στο επάνω σώμα του. «Βρήκα κάποια νομίσματα που βρίσκονταν στο στρώμα, κολλημένα στο σώμα μου», αναφέρει στη Daily Star, ο 12χρονος.



«Στη συνέχεια, όταν κατέβηκα για πρωινό, μου έπεσε το πιρούνι και «κόλλησε» στο στήθος μου», συμπληρώνει ο ίδιος.

Ο Νικολάι πλέον είναι ο πιο δημοφιλής μαθητής στο σχολείο του, και διασκεδάζει με τα «κόλπα» που κάνει στους συμμαθητές του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.