Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Τα sex tapes που προκάλεσαν σάλο


Οι ερωτικές στιγμές διάσημων μέσα από την κλειδαρότρυπα.

Τα ερασιτεχνικά ερωτικά βίντεο είναι σαν το σπιτικό φαγητό. Όσο θελκτικό για τον ουρανίσκο είναι το junk food, τόσο όλοι επιστρέφουμε στις παραδοσιακές συνταγές της μαμάς... Μια ερασιτεχνική ταινία ερωτικού περιεχομένου που γυρίζεται βιαστικά, προσελκύει μαζικό ενδιαφέρον γιατί είναι σαν να κοιτάζει κανείς τα σεξουαλικά παιχνίδια του γείτονα μέσα από την κλειδαρότρυπα.

Πάντως, το να κυκλοφορήσει, είτε κατά «λάθος», είτε από δόλο, μια τέτοια ταινία εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο. Είτε θα εκτοξεύει τους πρωταγωνιστές της στην κορυφή της (εφήμερης) δημοσιότητας, είτε το όνομά τους θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στις λίστες της ντροπής. Το σίγουρο πάντως είναι, ότι αρκετοί διάσημοι είναι πρόθυμοι να πάρουν αυτό το ρίσκο με όποιο κόστος για την καριέρα τους.

Οι καριέρες πάντως των Paris Hilton, Kim Kardashian και Pamela Anderson μάλλον έλαβαν ανοδική τροχιά μετά τους… ερασιτεχνικούς αναστεναγμούς και το τσαλάκωμα των σεντονιών.

Παρακάτω, ακολουθούν περιπτώσεις διάσημων ερασιτεχνικών ερωτικών βίντεο που πέρα από το σκάνδαλο που τα ακολούθησε, προσέλκυσαν παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Paris Hilton





Τα «βρώμικά» της στη φόρα έβγαλε το κακομαθημένο αυτό πλουσιοκόριτσο. Το 2004, η ξανθιά σνομπ σελέμπριτι, πέρασε μια νύχτα πάθους με το τότε αγόρι της, Rick Solomon που έπρεπε φυσικά να το μάθει και ο υπόλοιπος πληθυσμός. Το βίντεο, έφερε τον τίτλο «1 Night in Paris» και από αυτό όλοι ενημερώθηκαν για το πώς «τσαλακώνει» τα σεντόνια μια χρυσή κληρονόμος. Το «ροζ» ταινιάκι έγινε best seller και ενώ αρχικά η Hilton αρνήθηκε ότι ήταν εκείνη η πρωταγωνίστρια, στο τέλος αναγκάστηκε να το παραδεχτεί.
Pamela Anderson





Όλος ο πλανήτης προσκυνά την πρώτη διδάξασα των sex tape, τη βετεράνο, την ιέρεια των ερωτικών σκανδάλων. Η γνωστή μας ναυαγοσώστρια τάραξε αρκετά τα νερά, όταν κυκλοφόρησε το home made κίνκι βίντεο της με τον τότε σύζυγό της, Tommy Lee που γύρισαν το 1995 κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος. Πριν η Pamela γνωρίσει τον Lee, πειραματίστηκε μπροστά από έναν φακό κάμερας με τον front man των Poison, Bret Michaels. Οι δυο αυτές «ταινίες» γυρίστηκαν με παραδοσιακές βιντεοκάμερες, πολύ πριν την επέλαση της σύγχρονης τεχνολογίας.
Kim Kardashian





Θα μπορούσε η βασίλισσα του ριάλιτι, να απουσιάζει από αυτή τη λίστα; Όχι βέβαια. Πριν η υπερ-πληθωρική Kim γίνει μια σεμνή νοικοκυρά και η κυρία του κυρίου, ζούσε τη ζωή της πιο άτακτα και ανέμελα όταν ήταν ακόμα «αθώα» και όχι μια επαγγελματίας των ριάλιτι. Γυρίζοντας το ημερολόγιο στο 2007, η άγνωστη τότε Kim βρήκε τρόπο να «τρυπώσει» στα μίντια κάνοντας μια κίνηση ματ: να αναστενάξει κοιτώντας το κόκκινο λαμπάκι της κάμερας που εκείνη την ώρα κατέγραφε ακατάλληλο για ανηλίκους υλικό. Η Kim φυσικά δεν ήταν μόνη της, αλλά με τον τότε σύντροφό της, Ray J. Το εν λόγω βίντεο, διάρκειας 39 λεπτών, είναι ένα από τα δημοφιλέστερα sex tape όλων των εποχών. Και σε αυτή τη περίπτωση κατατέθηκαν μηνύσεις, αλλά η «ζημιά» είχε ήδη γίνει.
Dustin «Screech» Diamond



Ποιος 30something δεν γνωρίσει αυτό το χαρακτηριστικό πρόσωπο! Ο ρόλος που έκανε ορδές εφήβων να πατούν το τηλεκοντρόλ την ώρα που ο Screech από το Saved by the Bell (1989-1993) έμπλεκε πάλι σε κάποια άχαρη κατάσταση... Φυσικά τα χρόνια της αθωότητας πέρασαν ανεπιστρεπτί και ο Dustin έβαλε το τελευταίο καρφί στο φέρετρό της, όταν το 2007 κυκλοφόρησε ένα 40 λεπτών sex tape στο οποίο κάνει ανομολόγητες πράξεις με δυο θηλυκές υπάρξεις. Το αλλόκοτο της ιστορίας, είναι ότι το εν λόγω βίντεο κυκλοφόρησε με τις ευλογίες του ίδιου του ηθοποιού ως μια απελπισμένη προσπάθεια να «αναστήσει» την καριέρα του που είχε λάβει τροχιά καθόδου. Το βίντεο μετατράπηκε σε μπούμερανγκ για τον 38χρονο, ο οποίος μάλλον ξεφτιλίστηκε: η προσπάθεια να μετατραπεί από αδέξιο ον, σε σέξι άντρα, ήταν μάλλον κωμική.
Fred Durst



Οι θαυμαστές της nu metal και της μουσικής γενικότερα, πιθανότατα να αναγνώρισαν στο παραπάνω πρόσωπο τον front man των Limp Bizkit. Ο Αμερικανός μουσικός δεν έκανε κατά τη γνώμη μας κάτι κακό, απλά κάποιος χάκερ «παραβίασε» τον υπολογιστή του από τον οποίο υπέκλεψε το μόλις δυο λεπτών ερασιτεχνικό ερωτικό βίντεο που γύρισε το 2007 με την τότε σύντροφό του. Ο 44χρονος καλλιτέχνης, εξοργίστηκε σε τέτοιο σημείο με τη δημοσιοποίηση των προσωπικών του στιγμών, που κατέθεσε μήνυση και αγωγή στους διαχειριστές της ιστοσελίδας που το έβγαλε στο φως, αξιώνοντας το ποσό των 80 εκατομμυρίων δολαρίων.
Hulk Hogan




Ο αγαπημένος παλαιστής των Αμερικανών, με το χαρακτηριστικό μουστάκι και το μαντήλι στο κεφάλι, παγιδεύτηκε από μια νεαρά θαυμάστριά του. Όπως φαίνεται, ο 61χρονος Terry Gene Bollea, όπως είναι το πραγματικό του όνομα,… στριμώχτηκε στη γωνία του ρινγκ από την ερωτική του παρτενέρ Heather Clem, η οποία επιθυμούσε διακαώς μια νύχτα μαζί του. Λέγεται μάλιστα ότι η ένθερμη θαυμάστριά του ήταν σε τέτοιο βαθμό παθιασμένη μαζί του, που έβαλε μέχρι και τον πρώην σύντροφό της DJ Bubba The Love Sponge (πραγματικό όνομα Todd Allen Clem), έναν από τους καλύτερους φίλους του Hogan, να μεσολαβήσει ώστε να γνωρίσει τον θρυλικό παλαιστή. Δημοσιεύματα, ήθελαν τον βετεράνο αθλητή, να διακατέχεται από έντονο θυμό όταν έμαθε για την ύπαρξη του sex tape και για τη διαρροή του στο διαδίκτυο.
Rob Lowe



Η δεκαετία του ’80 ήταν σίγουρα η αγαπημένη του. Ορδές από κοριτσόπουλα ικέτευσαν τον Θεό για ένα του βλέμμα, ένα φιλί, ένα άγγιγμα με τις πιο τολμηρές να ζητούν και κάτι παραπάνω και πιο «βρώμικο». Το νεαρό είδωλο, το 1988 ήταν μόλις 22 ετών όταν κυκλοφόρησε το sex tape το οποίο έμελλε να του καταστρέψει την καριέρα. Στο βίντεο «πρωταγωνιστούσε» ο ίδιος με ένα ανήλικο κορίτσι, μόλις 16 ετών, και γυρίστηκε το προηγούμενο βράδυ πριν την έναρξη του Συνεδρίου των Δημοκρατικών στην Ατλάντα - ο Lowe ήταν υποψήφιος για μέλος του κόμματος. Το σκάνδαλο που ξέσπασε, ήταν μεγάλο πλήγμα για την καριέρα και τη ζωή του και από τότε μπαινοέβγαινε σε κλινικές απεξάρτησης από το αλκοόλ και προσπάθησε πολλές φορές να απενεξαρτητοποιηθεί από το σεξ.

Colin Farrell



Το 2003, το άτακτο παιδί του Χόλιγουντ γύρισε μια άκρως σπιτική ταινία: στους… τίτλους υπήρχε εκτός από το όνομά του και αυτό της Playboy φίλης του, Nicole Narain. Φυσικά το περιεχόμενο διέρρευσε στο διαδίκτυο και ο Ισλανδός οξύθυμος σταρ, κατηγόρησε την παρτενέρ του ότι επωφελήθηκε για να κερδίσει κάποια χιλιάδες δολάρια από τα… δικαιώματα. Εκείνη πάντως απέκρουσε τις κατηγορίες, λέγοντας ότι δεν είχε ιδέα. Ο Collin αν και πλασάρεται ως μάτσο, φαίνεται πως … τρέμει τη μαμά του καθώς δήλωσε, στη δίνη του σκανδάλου, ότι αυτό που κυρίως τον ανησυχούσε ήταν τι θα σκεφτόταν η μητέρα του αν πατούσε το play στο βίντεο.
Farrah Abraham



Αν θέλετε ένα παράδειγμα για το τι μπορεί να κάνει η χωρίς όρια δημοσιότητα σε έναν κοινό θνητό, η συγκεκριμένη είναι ότι πρέπει. Ίσως είναι η μοναδική περίπτωση στα χρονικά που κυκλοφόρησε και σίκουελ από το αρχικό sex tape που γύρισε με τον πορνοστάρ ονόματι James Deen. Το αρχικό ερωτικό πόνημα, έφερε τον τίτλο «Backdoor Teen Mom» που παρέπεμπε φυσικά στο ριάλιτι από το οποίο έγινε διάσημη η 24χρονη, σήμερα, φιλόδοξη νεαρή, το «Teen Mom» (έφηβες που βιώνουν τη μητρότητα). Η ίδια πάντως, αντί να δείξει το καλό παράδειγμα στην κόρη της, έδωσε στη κυκλοφορία και τα δυο ταινιάκια τα οποία πωλήθηκαν στην Vivid Entertainment. Η σκανδαλώδης συμπεριφορά της της στοίχησε τη συμμετοχή της στο ριάλιτι του MTV με τις λοιπές συμμετέχοντες να αρνούνται να συνδέεται το όνομά τους με αυτό μιας πορνοστάρ. Πάντως, προς απογοήτευσή της, δεν κατάφερε να κερδίσει εκατομμύρια όπως οι παλιές καραβάνες των sex tapes, Kim Kardashian και Paris Hilton. Κι αυτό γιατό λέγεται ότι έλαβε για πληρωμή μόλις 10.000 δολάρια.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Ακραίες καθημερινές συνήθειες στα όρια της τρέλας


Σοκαριστικές ιστορίες ανθρώπων που εγκλωβίστηκαν στο σώμα και το μυαλό τους.

Στο άκουσμα της λέξης «εξάρτηση» ο νους μας πάει στο αλκοόλ, στο κάπνισμα, στα ναρκωτικά, σε αυτές τις καταχρήσεις δηλαδή που συνήθως προκαλούν βλάβες στο σώμα, ακόμα και θάνατο.
Υπάρχει όμως μια κατηγορία ανθρώπων που οι καθημερινές τους καταχρήσεις ξεπερνούν κάθε φαντασία και κάνουν την ιατρική και επιστημονική κοινότητα να μένει με το στόμα ανοιχτό. Οι άνθρωποι αυτοί είναι ανήμποροι να σταματήσουν αυτό που κάνουν. Δηλώνουν εγκλωβισμένοι στις πράξεις τους και οι περισσότεροι δεν ξέρουν τι τους ωθεί σε αυτές.

Οι περιπτώσεις που ακολουθούν παρουσιάστηκαν στην αμερικανική εκπομπή του τηλεοπτικού δικτύου TLC, «My strange addiction», και καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό με τη μοναδικότητά τους και την αφοπλιστική ειλικρίνεια των πρωταγωνιστών τους. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και δείτε πώς περιγράφουν τις ιστορίες τους…


Κέρνα ένα γύρο… ούρα



Σε κάποιους αρέσει να πίνουν σόδα, καφέ και τσάι. Σίγουρα στο μενού δεν συγκαταλέγονται τα… ούρα. Κι’ όμως η 53χρονη Carrie από το Κολοράντο έχει αυτή τη συνήθεια, να πίνει περίπου δύο λίτρα από τα ούρα της κάθε μέρα, πιστεύοντας ότι έτσι ξεγελάει την εξάπλωση του καρκίνου.

«Μου αρέσουν τα ζεστά ούρα, είναι ανακουφιστικά. Την πρώτη φορά που τα ήπια δεν έκανα εμετό, δεν ήταν φρικτό. Κάποιες φορές είναι αλμυρά, άλλες έχουν τη γεύση σαμπάνιας» λέει στην αμερικάνικη εκπομπή του δικτύου TLC «My strange addiction».

Η εξάρτησή της ξεκίνησε όταν διαγνώστηκε με καρκίνο -μελάνωμα- σε προχωρημένο στάδιο και οι γιατροί της είπαν ότι κάνοντας χημειοθεραπείες θα είχε τουλάχιστον ένα χρόνο ζωής. Εκείνη αρνήθηκε και στράφηκε στην κατανάλωση ούρων. Ποτέ δεν συμβουλεύτηκε κάποιο γιατρό για την ανορθόδοξη μορφή θεραπείας που επέλεξε. Της αρκούσε ότι συνέχιζε να ζει παρά τα ιατρικά προγνωστικά.



Ο άνθρωπος που μασουλάει γυαλιά



O Josh είναι 27 ετών, κατάγεται από το Οχάιο και αγαπημένο του φαγητό -αν κάποιος θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει έτσι- είναι τα γυαλιά. «Όταν δαγκώνω το γυαλί νιώθω ωραία και λίγο γαργαλιστικά. Συνήθως επιλέγω να τρώω ποτήρια σαμπάνιας ή λάμπες, καθώς το γυαλί σε αυτά είναι ήδη λεπτό» λέει στην εκπομπή «My strange addiction».

Η παράξενη συνήθειά του ξεκίνησε την ώρα που διάβαζε ένα βιβλίο και μασουλούσε κάποια φύλλα του. «Στην αρχή ήταν λίγο τρομακτικό, αλλά όταν επιβεβαίωσα ότι δεν πλήγωνα τον εαυτό μου, τότε έγινε πιο εύκολο» υποστηρίζει. Ο 27χρονος παραδέχεται ότι στην ουσία είναι εθισμένος στην ανάγκη να τραβάει την προσοχή καθώς συνηθίζει να τρώει γυαλιά μπροστά σε κόσμο. «Τρελαίνομαι για τις αντιδράσεις τους όταν το κάνω» λέει.



Λευκαντικό, ο καλύτερός μου φίλος



«Αγαπάω τα λευκαντικά, ίσως τα αγαπάω περισσότερο και από τον εαυτό μου». Με αυτά τα λόγια περιγράφει η Gloria στην εκπομπή «My strange addiction» την παράξενη συνήθειά της να καθαρίζει με αυτά όχι μόνο το σπίτι της, αλλά και το σώμα της!

Υποστηρίζει ότι δεν είναι υποχόνδρια, δεν φοβάται τη βρωμιά και τα μικρόβια, αλλά τρελαίνεται για την αίσθηση που της προσφέρει η επαφή του δέρματός της με το λευκαντικό. Ετησίως χρησιμοποιεί πάνω από 12.000 λίτρα και δεν αποχωρίζεται το αγαπημένο της καθαριστικό όσο και αν αυτό καταστρέφει τα πάντα μέσα στο σπίτι και την γκαρνταρόμπα της. Και φυσικά κάθε πρωί ξυπνάει και απολαμβάνει το μπάνιο της βουτηγμένη μέσα στο καθαριστικό!



Η γυναίκα-βρικόλακας



Η Julia Caples είναι μητέρα τριών παιδιών και έχει ένα παράξενο… χόμπι. Της αρέσει να πίνει αίμα, καταναλώνοντας μηνιαίως δύο λίτρα τα τελευταία 30 χρόνια. «Όταν πίνω αίμα νιώθω πιο δυνατή και υγιής. Ξέρω ότι διατροφικά το αίμα δεν μου προσφέρει κάτι, αλλά ίσως υπάρχει μια αξία του που ακόμα δεν έχουμε ανακαλύψει» λέει.

Η αλλόκοτη συνήθειά της ξεκίνησε στην εφηβεία, όταν στο πρώτο φιλί της ήρθε η ιδέα να δαγκώσει τον έρωτά της και ενθουσιάστηκε στη γεύση του αίματος. Την ίδια συνήθεια μοιράστηκε και με το σύζυγό της, αν και όταν απέκτησαν το πρώτο τους παιδί εκείνος αποσύρθηκε από το «άθλημα» καθώς πίστευε ότι ο ένας από τους δύο έπρεπε να αφιερωθεί χωρίς παρεμβολές στην ανατροφή του παιδιού.

Παρά την κριτική που δέχεται από τους αγαπημένους της, ακόμα και από την κόρη της, εκείνη δεν σταματά και υποστηρίζει ότι είναι προσεχτική. «Οι αιμοδότες υποβάλλονται σε εξετάσεις αιματολογικά τεστ ώστε να επιβεβαιωθεί ότι δεν είναι φορείς κάποιας ασθένειας» υποστηρίζει.



Καταπίνοντας τα μανό



Το μανικιούρ είναι μια συνήθεια που κάθε γυναίκα απολαμβάνει. Η Bertha όμως πάει αυτή τη συνήθεια ομορφιάς σε ένα άλλο επίπεδο: λατρεύει να καταπίνει το μανό. Μια επίσκεψη σε ινστιτούτο ομορφιάς ήταν αρκετή για να την κάνει να δοκιμάσει το βερνίκι που μύριζε τόσο ωραία. Τώρα, όμως, αυτή η συνήθεια έχει ξεφύγει καθώς κάθε μέρα η Bertha αδειάζει πέντε μπουκαλάκια, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή της. «Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το μπλε. Λατρεύω επίσης όσα έχουν μέσα glitter. Όταν το πίνω νιώθω ότι λάμπω μέσα από το στομάχι μου και λάμπω και εξωτερικά» λέει.

Στο βίντεο που ακολουθεί εκτός από την Bertha θα δείτε και την ιστορία της Jamie, της γυναίκας που είναι εθισμένη με το να καθαρίζει ανελλιπώς το αυτί της. Και αν αυτό δεν σας ακούγεται παράξενο έχετε δίκιο. Μέχρι τη στιγμή που θα δείτε τη Jamie να χρησιμοποιεί ακόμα και ψαλίδι για να πετύχει το σκοπό της.



Καταβροχθίζοντας ολόκληρα ρολά χαρτιού τουαλέτας

Η Jade Sylvester απέκτησε μια ασυνήθιστη συνήθεια ενώ ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί. Άρχισε να τρώει ολόκληρα ρολά χαρτιού τουαλέτας και μάλιστα υποστήριζε ότι κάθε μάρκα έχει και τη δική της γεύση. «Όταν ήμουν δύο μηνών έγκυος άρχισα να λαχταρώ το ρολό του χαρτιού. Ακόμα δεν ξέρω γιατί. Μου αρέσει η υφή στο στόμα περισσότερο από τη γεύση. Μου αρέσει η υγρασία. Η οικογένειά μου μού λέει ότι δεν μου κάνει καλό, αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ» λέει. Σε κάθε επίσκεψή της στην τουαλέτα η Jade τρώει περίπου 8 κομμάτια χαρτιού. «Με κάνει να νιώθω χορτάτη» προσθέτει.



Αδειάζοντας τους καναπέδες από το αφρολέξ



Εδώ και 21 χρόνια η Adele Edwards δεν μπορεί να αντισταθεί στην ημερήσια κατανάλωση αφρολέξ από καναπέδες. Η εξάρτησή της ξεκίνησε όταν ήταν 10 ετών, ενώ έπαιζε με έναν ξάδερφό της, ο οποίος για πλάκα έκοψε ένα κομμάτι αφρολέξ και άρχισε να το μασάει. Και από τότε η Adele τρώει το αφρολέξ, καταπίνοντας ολόκληρα κομμάτια. Ακόμα και όταν κατέληξε στο νοσοκομείο, καθώς το αφρολέξ είχε κλείσει το στομάχι της, εκείνη δεν σταμάτησε. Είναι ικανή να τρώει ασταμάτητα το αφρολέξ για μισή ώρα, ακόμα και ως σνακ! «Είναι μαλακό και έχει ωραίο γεύση» υποστηρίζει.



Τρώγοντας τις στάχτες του συζύγου



H Casie ήταν 26 χρονών όταν έχασε τον αγαπημένο σύζυγό της πριν από 4 χρόνια. Η θλίψη και το πένθος της ήταν τόσο μεγάλα που μετά την αποτέφρωσή του αποφάσισε να κουβαλάει την τέφρα του σε ό,τι έκανε. Πήγαινε για ψώνια και του μαγείρευε τα αγαπημένα του φαγητά, έβλεπε τηλεόραση έχοντας δίπλα τη στάχτη και ποτέ δεν ένιωθε άβολα όταν οι άλλοι γύρω της την κοίταζαν με απορία. Μέχρι που μια μέρα έπεσε λίγη από την τέφρα στο χέρι της. Και αποφάσισε να τη δοκιμάσει. «Δεν μπορώ να σταματήσω, τρώω τον άντρα μου» λέει με άκρως αφοπλιστικό τρόπο.



Κάνοντας σεξ με το αμάξι




«Θέλω να σου πω κάτι σημαντικό» λέει ο 27χρονος Nathaniel στον πατέρα του. «Εδώ και πέντε χρόνια έχω σεξουαλικές σχέσεις με το αυτοκίνητό μου!». Όσο παράξενο και αν σας φαίνεται αυτό, το κόκκινο όχημα με το όνομα Chase είναι το άλλο του μισό. Το φιλάει, το χαϊδεύει και κάνει σεξ μαζί του. Η εξάρτηση του Nathaniel ξεκίνησε όταν σαν έφηβος ασχολήθηκε με το μοντελισμό. «Δεν ξέρω γιατί νιώθω έτσι. Απλά λατρεύω την Chase» λέει.
Διαβάστε περισσότερα...

Κούκλες πολυτελείας για συζύγους του Σαββατοκύριακου


Συντροφιά από καουτσούκ για «εργένηδες» εξ ανάγκης - Δείτε τις φωτογραφίες.

Καθισμένη στο στενό κρεβάτι, η «156», με βλέμμα κενό, καμπύλες ολοστρόγγυλες και ευέλικτη εκεί που χρειάζεται, περιμένει υπομονετικά τη «συντροφιά της». Από το «ταξίδι» της από το ειδικό μαγαζί, κάπου στο Πεκίνο, μέχρι το μικροσκοπικό διαμέρισμα, επίσης κάπου στο Πεκίνο, δεν γνωρίζει τίποτα. Διότι δεν έχει μνήμη, είναι φτιαγμένη από καουτσούκ και διαθέτει μόνο τις αρετές εκείνες που εξυπηρετούν τον ιδιοκτήτη της, τον κ. Liu.

Είναι ένας από τα εκατομμύρια Κινέζους που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το σπίτι και την οικογένειά τους στην κινεζική ύπαιθρο και να μετακομίσουν στην πρωτεύουσα για να δουλέψουν. Τα Σαββατοκύριακα ο Liu παίρνει το δρόμο της επιστροφής για την οικογενειακή εστία αλλά μέσα στην εβδομάδα που η γυναίκα του είναι μακριά, ζει τη ζωή εργένη, μόνος με τη σεξουαλική του επιθυμία. Κι έτσι, βρήκε την «156» (όνομα που προέρχεται από το ύψος του, ένα μέτρο και 56 εκατοστά).



Ο λόγος είναι πως ο Liu θέλει να μείνει πιστός στη σύζυγό του. «Ειλικρινά, είναι πολύ εύκολο να βρει κανείς γυναίκα επί πληρωμή, αλλά δεν θέλω να απατήσω τη γυναίκα μου», εξηγεί. Όσο για τις φουσκωτές κούκλες, τις απορρίπτει κατηγορηματικά, «πολύ πλαστικό», λέει.

Έτσι πλήρωσε ποσό σχεδόν όσο έναν μισθό του (15.800 γιουαν) για την κατασκευασμένη στην Κίνα «156», ύστερα από ενδελεχή έρευνα αγοράς. Όπως λέει, τον ενοχλεί που απουσιάζουν τα ρεαλιστικά χαρακτηριστικά, αλλά η κούκλα έχει ένα πλεονέκτημα έναντι της πραγματικής γυναίκας: δεν αντιστέκεται. «Μπορείς να της κάνεις ό,τι θέλεις», εξηγεί.

«Οι περισσότεροι πιστεύουν πως οι κούκλες είναι πιο επιθυμητές από τις γυναίκες», δηλώνει ο Yi Jiange, πωλητής στο Micdolls όπου κατασκευάστηκε η «156». Οι πελάτες του είναι γενικά άνθρωποι της μεσαίας τάξης ή υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων «και με ήθος», όπως διαβεβαιώνει. «Αν ένα άνδρας παντρεμένος δεν θέλει να πάει με εκδιδόμενες γυναίκες και προτιμά τις κούκλες, δεν είναι αξιοθαύμαστο;», διερωτάται.



Οι γυναίκες πάντως δεν αποδέχονται τις κούκλες, «ούτε η σύντροφός μου εγκρίνει τη δουλειά μου», προσθέτει.

Η ραγδαία ανάπτυξη της Κίνας την τελευταία 20ετία συνοδεύτηκε και από μεγάλη σεξουαλική απελευθέρωση, σημειώνει το «20 minutes, και πληθώρα sex shops.

Ο ιδιοκτήτης του Micdolls, Zhang Han, αποφάσισε να ασχοληθεί με την παραγωγή μοντέλων όπως η «156» παρατηρώντας τη μεγάλη αύξηση της ζήτησης, την οποία αποδίδει στη μεγάλη δημογραφική ανισότητα ανδρών- γυναικών στην Κίνα. Σύμφωνα με τη Στατιστική Υπηρεσία της χώρας, σε κάθε 100 γυναίκες αναλογούν 116 άνδρες, αναλογία που συνδέεται με την ξεκάθαρη προτίμηση στην κυοφορία αγοριών…



«Πολλοί νέοι άνδρες δυσκολεύονται να βρουν γυναίκα ή ακόμα και να συναναστραφούν γυναίκες», λέει ο Han, «γι’ αυτό σκέφτονται τις κούκλες». Οι περισσότεροι, σημειώνει, αγοράζουν μία κούκλα για το σεξ. Αλλά στη συνέχεια εκφράζουν και τις προτιμήσεις τους, τις ντύνουν όπως τους αρέσει και τους δίνουν μέχρι και όνομα, αποκτούν μία σχέση συναισθηματική μαζί της, προσθέτει.

Στον Liu πάντως η «156» δεν ξυπνά κανένα συναίσθημα. «Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια αληθινή γυναίκα. Αλλά μπορώ τουλάχιστον να φαντασιώνομαι», καταλήγει.














Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Προορισμοί για τους λάτρεις του γυμνισμού


Πετάξτε τα ρούχα σας ελεύθερα, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να παρατηρείται μια τάση, που θέλει τους τουρίστες να… πετούν τα ρούχα τους και να φωτογραφίζονται με φόντο διάσημα αξιοθέατα σε όλον τον κόσμο.

Πριν από λίγο καιρό η κυβέρνηση της Μαλαισίας επέρριψε την ευθύνη για τον καταστροφικό σεισμό των 5,9 Ρίχτερ με επίκεντρο το όρος Κινάμπαλου στο Βόρνεο, ένα από τα πιο ιερά βουνά της χώρας, σε ξένους τουρίστες.

Για όσους λοιπόν λατρεύουν το γυμνισμό… χωρίς το φόβο σεισμών και καταποντισμών, δείτε παρακάτω μερικούς προορισμούς όπου μπορείτε να πετάξετε τα ρούχα σας, χωρίς δεύτερη σκέψη!

1. Παραλία Es Trenc στη Μαγιόρκα, Ισπανία



Η χαλαρή στάση της Ισπανίας στο γυμνισμό, σημαίνει μπορείτε να μείνετε… όπως σας γέννησε η μαμά σας σε οποιοδήποτε ανοιχτό χώρο, γράφει η MailOnline. Αρκεί να μην πετάξετε τα ρούχα σας όταν βρίσκεστε ανάμεσα σε κόσμο, εκτός κι αν επισκεφθείτε τη Μαγιόρκα, όπου στην παραλία Es Trenc μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας με τους υπόλοιπους γυμνιστές… χωρίς φόβο και με μπόλικο πάθος!
2. Μόναχο, Γερμανία



Στη Γερμανία θα βρείτε πολλές επιλογές για δημόσιο γυμνισμό. Μάλιστα, η πρώτη επίσημη δημόσια παραλία γυμνιστών καθιερώθηκε το 1920. Στο Μόναχο έχουν καθιερωθεί έξι χώροι μέσα στην πόλη για όσους θέλουν να απολαμβάνουν τη μέρα τους χωρίς ρούχα επάνω τους, με έναν από αυτούς να βρίσκεται σε απόσταση μόλις 10 λεπτών από την κεντρική πλατεία της πόλης.

3. Samurai Beach, Port Stephens, Αυστραλία



Απολαύστε τη φύση… φυσικά, στην παραλία Samurai στο Port Stephens της Αυστραλίας. Θεωρείται ως μία από τις καλύτερες παραλίες γυμνιστών στον κόσμο.
4. Le Porge, France



Για τους λάτρεις του γυμνισμού, που λατρεύουν το γκολφ! Σε απόσταση μόλις μίας ώρας από τη γνωστή γαλλική πόλη Μπορντό, το θέρετρο La Jenny Naturist Resort όχι μόνο ενθαρρύνει το γυμνισμό στο γκαζόν, αλλά τον επιβάλλει στα μέλη του που θέλουν να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Η πρώτη αεροβατική πτήση της ζωής της


Αντιδράσεις σαν σε... λούνα παρκ.





Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Πώς θα ήταν η Γη χωρίς ωκεανούς


Ένα εντυπωσιακό και συνάμα εφιαλτικό βίντεο.





Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Μία αλλαγή φύλου διαφορετική από τις άλλες


Νεαρή γυναίκα αποφασίζει να κάνει παιδιά πριν ολοκληρώσει τη μετάβαση.

Η 25χρονη φοιτήτρια, Kay Browning, ήξερε από παιδί ότι είχε γεννηθεί σε λάθος σώμα και ξεκίνησε τη μετάβασή της σε άντρα.

Μετά από 18 μήνες ψυχοθεραπείας, αλλά και θεραπείες με ορμόνες, η Kay μόλις έκανε την εγχείρηση στο στήθος για να το αφαιρέσει.

Παρά την αλλαγή στη φωνή, λόγω της ορμονοθεραπείας και τις τρίχες στο πρόσωπο, η φοιτήτρια δηλώνει ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να προχωρήσει και στην επόμενη επέμβαση αλλαγής των γεννητικών οργάνων αν πρώτα δεν κυοφορήσει ένα παιδί.

Η ίδια δήλωσε ότι δεν είχε καθόλου άγχος για την πρώτη επέμβαση στο στήθος, επειδή, όπως τόνισε, περίμενε όλη της τη ζωή για να την κάνει.

Μάλιστα, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι ήταν σα να πηγαίνει να κάνει τατουάζ και πρόσθεσε ότι θα κάνει και την επόμενη επέμβαση, αφού, όμως πρώτα αποκτήσει παιδιά.

Όπως τονίζει, θέλει τα παιδιά που θα μεγαλώσει να είναι δικά της, είτε αυτό σημαίνει ότι θα τα κυοφορήσει η ίδια, είτε η σύντροφός της.

Η Κέι ντυνόταν σαν άντρας από την εφηβεία και έχει πολλές φορές γίνει στόχος bulling στο σχολείο και χαρακτηρισμών, όπως «λεσβία».

Αλλά όταν ένας δάσκαλος κάποια στιγμή της είπε ότι μπορεί να μην είναι ομοφυλόφιλη γυναίκα, αλλά ετεροφυλόφιλος άντρας, τότε όλα μπήκαν στη σειρά. Όπως λέει, «από παιδί γνώριζε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά».

Η Κέι διηγείται ότι παρότι είχε μικρότερη αδερφή, ποτέ δεν της άρεσε να παίζει μαζί της με τις κούκλες, αλλά αντιθέτως προτιμούσε να μαστορεύει με τον μπαμπά της. Η μαμά της την άφησε στα 16 να ξυρίσει το κεφάλι της, κι όταν πια πήγε στο πανεπιστήμιο μπορούσε να συστήνεται ως άντρας.

Πριν από 2 χρόνια έκανε σχέση με τη Ντανιέλ, που στηρίζει τις επιλογές της, και το ζευγάρι συχνά συζητά για γάμο και παιδιά.

Όπως διηγείται η Κέι, η σύντροφός της καταλαβαίνει απολύτως την ανάγκη της να έχει και η ίδια βιολογική σχέση με το παιδί που θα κάνουν.

Ωστόσο, δηλώνει βέβαιη ότι αμέσως μετά θα προχωρήσει και στην επόμενη εγχείρηση στα γεννητικά όργανα.










Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Δρόμοι βυθισμένοι στην φύση


Εντυπωσιακοί και πανέμορφοι.


Δείτε τις φωτογραφίες.


































Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...