Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Τα κορυφαία ξενοδοχεία του κόσμου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Διακρίθηκαν στα βραβεία Jetsetter's Best of the Best.

Η πλειοψηφία των τουριστών θέλει το καλύτερο που μπορεί να έχει κατά τη διάρκεια των διακοπών, ανάλογα με το πώς ορίζει κανείς το «καλύτερο».

Υπάρχει όμως και εκείνη η κατηγορία ταξιδιωτών που δε συμβιβάζονται παρά μόνο αν έχουν το «best of the best»… στα πόδια τους!

Αυτή η κατηγορία ταξιδιωτών θέτει πολύ ψηλά τον πήχη, σε ό,τι αφορά το είδος και τις υπηρεσίες των καταλυμάτων που προτιμά και επιλέγει. Αυτούς τους ταξιδιώτες έχει στο νου της η εταιρεία Jetsetter κατά τη βράβευση των καλύτερων ξενοδοχείων στον κόσμο.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα θέρετρα που διακρίθηκαν στα βραβεία Best of the Best της Jetsetter:


1. Best All-Inclusive: Blue Diamond Riviera Maya





Για δεύτερη συνεχή χρονιά το πολυτελές θέτετρο (αποκλειστικά για ενήλικες) του Μεξικού κατάφερε να διακριθεί και να κατακτήσει την πρωτιά στην κατηγορία all-inclusive.

Βρίσκεται σε μια έκταση 36 στρεμμάτων, διαθέτει κουκλίστικα μπανγκαλόου με αχυρένια στέγη και πατώματα από μπαμπού, όλα με ιδιωτική πρόσβαση σε εντυπωσιακές πισίνες.

Στο χώρο του υπάρχουν επτά μπαρ και εστιατόρια, τάπας μπαρ, ενώ προσφέρονται και ιδιωτικές υπηρεσίες σεφ.

2. Best Newcomer: Mondrian London



Το πρώτο ξενοδοχείο της αλυσίδας εκτός των ΗΠΑ βρίσκεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία κατά μήκος του Τάμεση στο Λονδίνο. Εντυπωσιάζει το υπερμεγέθες καλλιτεχνικό δημιούργημα από χαλκό στο λόμπι του ξενοδοχείου.

3. Best Over the Top Luxury: Baccarat Hotel and Residences New York



Η πρώτη απόπειρα του γνωστού επιχειρηματικού ομίλου στο χώρο των ξενοδοχείων, δε μπορεί παρά να χαρακτηριστεί απόλυτα επιτυχής.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 114 δωμάτια στην «καρδιά» της Νέας Υόρκης. Τους χώρους του κοσμούν 15.000 κρυστάλλινα είδη και 17 πολυέλαιοι, καθώς επίσης διαθέτει και το πρώτο La Mer spa στις ΗΠΑ.

4. Best Big City Sleep: Shangri-La Hotel Paris



Εύκολα καταλαβαίνει κανείς γιατί θεωρείται ως ένα από τα πιο αγαπημένα ξενοδοχεία στην «Πόλη του Φωτός». Βρίσκεται στη συνοικία Τροκαντερό. Κάποτε το εντυπωσιακό αυτό αρχοντικό αποτελούσε την ιδιωτική κατοικία του πρίγκιπα Ρολάνδου Βοναπάρτη.

5. Best for Communing with Nature: Lion Sands River Lodge





Τα 20 καταλύματα του καταφυγίου βρίσκονται μέσα στην «καρδιά» της αφρικανικής φύσης, με θέα στον ποταμό Sable. Διαθέτει τρία πολυτελή δεντρόσπιτα για ξεχωριστή διαμονή κάτω από τον ουρανό της Αφρικής.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.