Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Εγκατέλειψαν το αμερικανικό όνειρο και ζουν σε ένα ιστιοφόρο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένα νεαρό ζευγάρι από τις ΗΠΑ παραιτήθηκε από τις δουλειές του και αποφάσισε να γυρίσει τον κόσμο με ένα ιστιοφόρο. Ο Ματ και η Τζέσικα, 32 ετών και οι δύο, τον Αύγουστο του 2011 άφησαν πίσω τους ότι γνώριζαν και ξεκίνησαν το ταξίδι τους στους ωκεανούς και μέχρι σήμερα έχουν επισκεφτεί 16 χώρες.







Χώρες της Λατινικής Αμερικής, τα κρυστάλλινα νερά της Καραϊβικής και μερικά νησιά του Ατλαντικού είναι λίγοι από τους προορισμούς τους. Το 2012 μάλιστα η παρέα τους μεγάλωσε με τον αγαπημένο τους γάτο.



Πριν το ταξίδι τους στον κόσμο ο Ματ εργαζόταν ως πωλητής αυτοκινήτων ενώ η Τζέσικα ήταν ένα επιτυχημένο στέλεχος ασφαλιστικής εταιρείας.


«Οι ζωές εμάς ήταν το τυπικό αμερικανικό όνειρο. “Πήγαινε σχολείο, παντρέψου, αγόρασε ένα σπίτι, ξεκίνα την καριέρα σου”. Για πάρα πολλά χρόνια σπαταλούσαμε τις εβδομάδες μας βλέποντας τηλεόραση χωρίς να κάνουμε κάτι παραγωγικό ή διασκεδαστικό. Χρειαζόμασταν μια αλλαγή. Πιστέψαμε και οι δύο ότι η ιστιοπλοΐα θα ήταν μια νέα αρχή για τη σχέση μας. Τελικά είχαμε δίκιο» λέει η Τζέσικα.





Στα πλάνα του ζευγαριού είναι να ταξιδέψουν με το ιστιοφόρο τους στην Ευρώπη.




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.