Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Είναι γαλαζοαίματοι, singles και… περιζήτητοι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πρίγκιπες και πριγκίπισσες που παραμένουν ελεύθεροι κι ωραίοι.

Λίγο αφότου η είδηση πως το πρώην topless μοντέλο,Sofia Kristina Hellqvist, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον Carl-Philip, Δούκα του Värmland και πρίγκιπα της Σουηδίας, έκανε το γύρο του κόσμου επισύροντας τόσο θετικά όσο κι αρνητικά σχόλια, δημοσιεύματα που επιδεικνύουν μέλη βασιλικών οικογενειών που παραμένουν «διαθέσιμα» για όσους έχουν βλέψεις για έναν βασιλικό γάμο έρχονται συχνά πυκνά στο φως.

Συγκεντρώνοντας λοιπόν τους περίοπτους γαμπρούς και νύφες σας παρουσιάζουμε τους singles, διαθέσιμους ή αλλιώς wanna be συντρόφους μαζί με ένα σύντομο βιογραφικό για να γνωρίζει εκ των προτέρων έκαστος που πρέπει να στοχεύσει

Ταϊλάνδη : Η Πριγκίπισσα Sirivannavari Nariratana



Η 28χρονη πριγκίπισσα είναι κόρη του πρίγκιπα Maha Vajralongkorn. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Chalalongkorn, όπου έλαβε το πτυχίο Καλών Τεχνών.

Το 2007, παρουσίασε τη συλλογή της στην εβδομάδας στο Παρίσι ενώ το 2008 έβγαλε νέα συλλογή κερδίζοντας μια θέση στον κόσμο της μόδας. Πρόσφατα μάλιστα, αποφάσισε να μετονομάσει το νησί «Tachai Island» με το όνομά της, «Sirivannavari».

Ουαλία: Ο πρίγκιπας Χένρι Τσαρλς Αλμπερ Ντέιβιντ 



Ο πρίγκιπας Χάρι είναι 30 ετών και πέμπτος στη σειρά για τον βασιλικό θρόνο της Αγγλίας. Ως δεύτερος γιος του πρίγκιπα Καρόλου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα, έχει γίνει πρωτοσέλιδο για σκανδαλώδεις περιπέτειες κατά τη διάρκεια της εφηβείας του, αλλά πλέον φαίνεται πως έχει ηρεμήσει.

Αξιωματικός της Βασιλικής Στρατιωτικής Ακαδημίας Sandhurst,ο τελευταίος του δεσμός ήταν με την Chelsy Davy, η οποία τον συνόδευσε στον γάμο του αδελφού του. Βέβαια τελευταίες φήμες θέλουν τον περιζήτητο πρίγκιπα ζευγάρι με την σταρ της σειράς Doctor Who Jenna Coleman.

Γιορκ: Πριγκίπισσα Βεατρίκη Ελισάβετ Μαρία



Η Βεατρίκη Ελίζαμπεθ Μέρι, 27 ετών, είναι το πρώτο παιδί του δούκα του Γιορκ Αντριου και της δούκισσας Σάρα. Είναι έκτη στη διαδοχή για το βρετανικό θρόνο.

Λουξεμβούργο: Ο Πρίγκιπας Sébastien Henri Marie Guillaume



Είναι το πέμπτο και μικρότερο παιδί του Μεγάλου Δούκα και της Μεγάλης Δούκισσας του Λουξεμβούργου. Ο 23χρονος Πρίγκιπας του Νασάου, Sébastien, εγκατέλειψε το σπίτι του και πήγε στο Οχάιο για να σπουδάσει Διεθνή Οικονομικά, Marketing και Επικοινωνία. Πρόσφατα πήρε το πτυχίο του.

Είναι θαυμαστής και συλλέκτης τέχνης και του αρέσει να περνά τον ελεύθερο χρόνο του παίζοντας ράγκμπι ή παιρνώντας τον χρόνο του στη φύση κάνοντας ορειβασία, σκι, και πεζοπορία.

Γιορκ: Η Πριγκίπισσα Ευγενία Βικτορία Ελένα 



Η Πριγκίπισσα Ευγενία είναι 25 ετών και όγδοη στη σειρά για τον θρόνο. Είναι η μικρότερη κόρη του πρίγκιπα Ανδρέα του Γιορκ και της Σάρα Φέργκιουσον, δούκισσας του Γιορκ.

Μετά την αποφοίτησή της με άριστα από το Πανεπιστήμιο του Newcastle, η πριγκίπισσα μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για να εργαστεί στην εταιρεία Paddle8, η οποία κάνει online δημοπρασίες. Βγαίνει με τον Jack Brooksbank, πρώην σερβιτόρο, τα τελευταία πέντε χρόνια.

Δανία - Ελλάδα: Ο Πρίγκιπας Φίλιππος



Ο Πρίγκιπας Φίλιππος είναι γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Β΄ της Ελλάδας και της Βασίλισσας Άννας-Μαρίας, το 1986, αλλά είναι πρίγκιπας μόνο στον τίτλο, εξηγούν τα δημοσιεύματα εφόσον όπως διευκρινίζεται η ελληνική μοναρχία καταργήθηκε και ο πατέρας του καθαιρέθηκε το 1973. Ο Πρίγκιπας είναι εξαιρετικά χαμηλών τόνων και προτιμά να μένει έξω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δανία - Ελλάδα: Η Πριγκίπισσα Θεοδώρα



Η Πριγκίπισσα Θεοδώρα είναι 32 ετών και έχει σπουδάσει στην Αμερική. Το 2010 μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να κάνει καριέρα στον κινηματογράφο, που οδήγησε στον πρώτο ρόλο της στη σειρά «Τόλμη και Γοητεία».

Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του οίκου Thurn und Taxis



Στη δωδέκατη σειρά για τον θρόνο, ο Πρίγκιπας Αλβέρτος είναι 31 ετών και είναι επικεφαλής του οίκου Thurn und Taxis.

Είναι ένας γερμανός που βρέθηκε στη λίστα δισεκατομμυριούχων του περιοδικού Forbes από την ηλικία των 8 ετών! Σήμερα ζει στο κάστρο της οικογένειάς του στη Βουλγαρία. Όταν δεν προσπαθεί να κρυφτεί από τους παπαράτσι, του αρέσει να οδηγεί αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Λιχτενστάιν: Ο Πρίγκιπας Wenzeslaus



Με το παρατσούκλι «Βινς ο Πρίγκιπας», ο Wenzeslaus είναι δεύτερος στη σειρά για τον θρόνο μιας από τις πλουσιότερης μοναρχίας της Ευρώπης.

Δεν είναι άγνωστος στο διεθνές προσκήνιο, αφού έβγαινε με το διάσημο μοντέλο της Victoria's Secret, Adriana Lima για περίπου 2 χρόνια στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Γουίντσορ: Η Λαίδη Αμέλια Σοφία Θεοδώρα Μαίρη Μάργκαρετ



Η εγγονή του ξαδέλφου της Βασίλισσας, του Πρίγκιπα Εντουαρντ, Δούκα του Κεντ, η Λαίδη Αμέλια είναι 19 ετών και ένα από τα πιο φρέσκα πρόσωπα στο διεθνές κύκλωμα των γαλαζοαίματων.
Είναι ήδη αγαπημένο παιδί της μόδας, και έκανε το ντεμπούτο της στον χορό Bal des debutantes στο Παρίσι. Η Λαίδη Αμέλια είναι 36η στη σειρά για τον θρόνο.

Μπρουνέι: Ο Πρίγκιπας Haji Abdul Azim



Ο πρίγκιπας του Μπρουνέι είναι 32 ετών και τρίτος στη σειρά για τον θρόνο. Είναι ο δεύτερος γιος του Sultan Hassanal Bolkiah, και είναι ο αγαπημένος των παπαράτσι λόγω του πλούσιου lifestyle του.

Παράλληλα, είναι καρδιοκατακτητής και κάνει τρελά πάρτι με τη λίστα των καλεσμένων του να έχει συμπεριλάβει στο παρελθόν τον Μάικλ Τζάκσον, τη Νταιάνα Ρος, τη Μαράια Κάρει, τη Σοφία Λόρεν, και τη Τζόαν Κόλινς.

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Ο Sheikh Hamdan Bin Mohammed Bin Rashid Al Maktoum



Ο Sheikh Χαμντάν είναι 32 ετών και είναι ο διάδοχος του θρόνου του Ντουμπάι.

Αποφοίτησε από το στρατιωτικό κολέγιο Sandhurst και αργότερα παρακολούθησε το London School of Economics, χωρίς να αποφοιτήσει. Αγαπά την ιππασία, το sky-diving και του αρέσει η ποίηση, τα αυτοκίνητα, και οι... καμήλες.

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Η Sheikha Maitha Bint Mohammed bin Rashid Al Maktoum



Η Sheikha Maitha είναι 35 ετών και είναι η νεότερη κόρη του σημερινού κυβερνήτη του Ντουμπάι.
Έχει λάβει διεθνή αναγνώριση στο ταεκβοντό και στο καράτε, κερδίζοντας το αργυρό μετάλλιο το 2006 στους Ασιατικούς Αγώνες.

Νότια Αφρική: Ο Βασιλιάς Kgosi Leruo Molotlegi



Ο 46χρονος Βασιλιάς είναι κυβερνήτης του έθνους Royal Bafokeng, μιας βορειοδυτικής επαρχίας της Νότιας Αφρικής.

Πήρε πτυχίο από το Πανεπιστήμιο του Natal, όπου σπούδασε αρχιτεκτονική και πολεοδομια. Σήμερα είναι μη εκτελεστικός διευθυντής της Royal Bafokeng Resources και πρόεδρος του Συνδέσμου Μεταλλευτικών Δικαιωμάτων των Αυτοχθόνων Λαών της Νότιας Αφρικής.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.