Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Προορισμοί για τους λάτρεις του γυμνισμού

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πετάξτε τα ρούχα σας ελεύθερα, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να παρατηρείται μια τάση, που θέλει τους τουρίστες να… πετούν τα ρούχα τους και να φωτογραφίζονται με φόντο διάσημα αξιοθέατα σε όλον τον κόσμο.

Πριν από λίγο καιρό η κυβέρνηση της Μαλαισίας επέρριψε την ευθύνη για τον καταστροφικό σεισμό των 5,9 Ρίχτερ με επίκεντρο το όρος Κινάμπαλου στο Βόρνεο, ένα από τα πιο ιερά βουνά της χώρας, σε ξένους τουρίστες.

Για όσους λοιπόν λατρεύουν το γυμνισμό… χωρίς το φόβο σεισμών και καταποντισμών, δείτε παρακάτω μερικούς προορισμούς όπου μπορείτε να πετάξετε τα ρούχα σας, χωρίς δεύτερη σκέψη!

1. Παραλία Es Trenc στη Μαγιόρκα, Ισπανία



Η χαλαρή στάση της Ισπανίας στο γυμνισμό, σημαίνει μπορείτε να μείνετε… όπως σας γέννησε η μαμά σας σε οποιοδήποτε ανοιχτό χώρο, γράφει η MailOnline. Αρκεί να μην πετάξετε τα ρούχα σας όταν βρίσκεστε ανάμεσα σε κόσμο, εκτός κι αν επισκεφθείτε τη Μαγιόρκα, όπου στην παραλία Es Trenc μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας με τους υπόλοιπους γυμνιστές… χωρίς φόβο και με μπόλικο πάθος!
2. Μόναχο, Γερμανία



Στη Γερμανία θα βρείτε πολλές επιλογές για δημόσιο γυμνισμό. Μάλιστα, η πρώτη επίσημη δημόσια παραλία γυμνιστών καθιερώθηκε το 1920. Στο Μόναχο έχουν καθιερωθεί έξι χώροι μέσα στην πόλη για όσους θέλουν να απολαμβάνουν τη μέρα τους χωρίς ρούχα επάνω τους, με έναν από αυτούς να βρίσκεται σε απόσταση μόλις 10 λεπτών από την κεντρική πλατεία της πόλης.

3. Samurai Beach, Port Stephens, Αυστραλία



Απολαύστε τη φύση… φυσικά, στην παραλία Samurai στο Port Stephens της Αυστραλίας. Θεωρείται ως μία από τις καλύτερες παραλίες γυμνιστών στον κόσμο.
4. Le Porge, France



Για τους λάτρεις του γυμνισμού, που λατρεύουν το γκολφ! Σε απόσταση μόλις μίας ώρας από τη γνωστή γαλλική πόλη Μπορντό, το θέρετρο La Jenny Naturist Resort όχι μόνο ενθαρρύνει το γυμνισμό στο γκαζόν, αλλά τον επιβάλλει στα μέλη του που θέλουν να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.