Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Γκολ του μήνα ο μικρός Τζέι, δια στόματος Σαμαρά


Πριν από περίπου έναν μήνα ο Τζέι Μπίτι είχε σκοράρει στο ημίχρονο της αναμέτρησης της Σέλτικ με την Χάμιλτον και η Σκοτσέζικη Λίγκα ανέδειξε το γκολ του ως το κορυφαίο για τον μήνα Ιανουάριο.

Αυτός που ανέλαβε να το ανακοινώσει στον μικρό Τζέι δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον φίλο του, Γιώργο Σαμαρά, ο οποίος από το Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας του έστειλε το δικό του μήνυμα...






Πηγή: http://www.pamesports.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Πρόταση γάμου με selfie


Δείτε την αντίδραση της μέλλουσας νύφης.

Μάλλον έλειπε από το πάνθεο των selfies, μια πρόταση γάμου μπροστά από ένα κινητό που σε «σημαδεύει»… Ο άντρας του βίντεο υποτίθεται ότι βγάζει selfie με την αγαπημένη του, η οποία δε συνειδητοποιεί ότι το κουμπί της κάμερας είναι στο «on».




Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Η γυναίκα με τα μεγαλύτερα οπίσθια στον κόσμο


«Αγαπώ το σχήμα του κορμιού μου και δεν βλέπω κανένα λόγο να ξεκινήσω δίαιτα».

Η Mikel Ruffinelli είναι η γυναίκα με τα μεγαλύτερα οπίσθια στον κόσμο. Η 39χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών εξομολογείται στη Mirror, ότι αγαπάει την τεράστια εικόνα της όπως και ο σύζυγός της Reggie.

«Αγαπώ τις καμπύλες μου, αγαπώ τους γοφούς μου, αγαπώ τα χαρακτηριστικά μου» λέει χαρακτηριστικά. Και συνεχίζει:

«Αγαπώ το σχήμα του κορμιού μου και δεν βλέπω κανένα λόγο να ξεκινήσω δίαιτα γιατί δεν έχω προβλήματα υγείας». Η ίδια λέει ότι στο σπίτι αποφεύγει τους διαδρόμους για να μην κολλήσει σε κανένα διάδρομο και πασχίζει να χωρέσει στη ντουζιέρα. Επίσης οδηγεί φορτηγό αφού δεν χωράει σε ένα κανονικό αμάξι.

Αυτή την περίοδο μάλιστα συμμετέχει και σε ένα ντοκυμαντέρ για γυναίκες με… τεράστιους γοφούς! «Στους άνδρες δεν αρέσουν οι αδύνατες αλλά οι γυναίκες με καμπύλες όπως εγώ!» δηλώνει η ίδια.

Η ίδια λαμβάνει καθημερινά 3000 θερμίδες και όπως είχε εξομολογηθεί σε παλαιότερες συνεντεύξεις της άρχισε να παίρνει βάρος μετά την πρώτη της εγκυμοσύνη σε ηλικία 22 ετών και αφού γέννησε και το τέταρτο παιδί της, δεν μπόρεσε να επανέλθει ποτέ στα αρχικά της κιλά.





Διαβάστε περισσότερα...

Το κορίτσι με το αγγελικό πρόσωπο και το σώμα Hulk


Γνωρίστε την «μυώδη Barbie» της Ρωσίας.

Η Julia Vins έχει ένα αγγελικά πλασμένο πρόσωπο που φέρνει σε πορσελάνινη κούκλα. Το σώμα της, από την άλλη δεν θυμίζει και τόσο γυναίκα.

Με την τρίγωνη, μυώδη πλάτη της και τα γυμνασμένα χέρια της, θυμίζει... μικρογραφία του Hulk. Ο μοναδικός συνδυασμός προσώπου και σώματος, την έχει κάνει ιδιαίτερα γνωστή στον χώρο του διαδικτύου, ενώ έχει αποκτήσει πολλούς θαυμαστές.

Η 18χρονη Ρωσίδα έχει ήδη τρία παγκόσμια ρεκόρ. Σηκώνει περισσότερα βάρη από κάθε άλλη γυναίκα στον πλανήτη και πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον χώρο του γυναικείου powerlifting. Η ίδια δηλώνει πως δεν σκοπεύει να επαναπαυθεί και πως θα συνεχίσει να προπονείται όλο και πιο σκληρά για να γίνει περισσότερο μυώδης με στόχο να καταρρίψει όσα περισσότερα ρεκόρ γίνεται.

Ωστόσο, γνωρίζει ότι η εμφάνισή της είναι λίγο απωθητική για τους άντρες. Ξεκίνησε να πηγαίνει εντατικά στο γυμναστήριο από τα 15 της χρόνια τέσσερις φορές την βδομάδα για 3-5 ώρες κάθε μέρα. Έχει αλλάξει τη διατροφή της και τρώει 5-6 γεύματα τη μέρα , τα οποία περιλαμβάνουν αυγά, κοτόπουλο, ρύζι, τυρί και λαχανικά ενώ μία φορά την εβδομάδα επιτρέπει στον εαυτό της μία μικρή ατασθαλία.
















Διαβάστε περισσότερα...

Ανανεώθηκε το Ελληνικό Μουσείου Αυτοκινήτου


Νέες εντυπωσιακές παρουσίες από την ιστορία των 4 τροχών.

Μετά τη σύντομη διακοπή για την ανανέωση και αναδιάταξη της συλλογής, το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου ξανάνοιξε από τις 10 Ιανουαρίου τις πύλες του στο κοινό με τις συλλογές του αναδιαταγμένες, στις επτά πρώτες δεκαετίες του 20ου αιώνα με έμφαση στα προπολεμικά και τα πρώτα μεταπολεμικά αυτοκίνητα.

Ανάμεσά τους αυτοκίνητα που εμφανίζονται για πρώτη φορά στο μουσείο, όπως δύο από τα περίφημα 8κύλινδρα ALLARD, ένα μοναδικό αλουμινένιο Jowett Jupiter κατασκευής του Abbot, μία από τις πρώτες Jaguar XK120, ένα σπάνιο DIATTO των αρχών του 20ου αιώνα, «αδερφό» αυτοκίνητο των Bugatti, ένα BOND EQUIPE G.T.

Το μικρής παραγωγής βρετανικό αυτοκίνητο που εισήχθη στην Ελλάδα αμέσως μετά την πρώτη ταινία του James Bond, ένα σπορ Triumph TR5 P.I. και ένα ταπεινό SIMCA 8 σε άριστη αυθεντική κατάσταση παρά τα 65 του χρόνια. Φιλοξενεί επίσης την μόνιμη πια συλλογή «Made by Hellas» και μέχρι το τέλος Μαρτίου τα «100 χρόνια Maserati» με τα φημισμένα ιταλικά μοντέλα, να καταλαμβάνουν έναν ολόκληρο όροφο που τον μοιράζονται με τα συγγενικά τους Ferrari.

Τέσσερις μηχανές του χρόνου που προβάλλουν συνεχώς ισάριθμες ιστορικές ταινίες μικρού μήκους, το simulator της Formula 1 και η τετραώροφη σπείρα με την ιστορία του αυτοκινήτου μέσα από την ιστορία του τροχού, που είναι ανοικτή συνεχώς στο κοινό και χωρίς εισιτήριο, συμπληρώνουν μία μοναδική ιστορική διαδρομή για το αυτοκίνητο στο κέντρο της πόλης, ενώ συνεχίζονται τα μαθήματα οδικής ασφάλειας και οι ξεναγήσεις, απευθυνόμενα σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, οργανισμούς, επιχειρήσεις και οργανωμένες ομάδες.












Διαβάστε περισσότερα...

Παγωμένα σπήλαια κάτω από έναν παγετώνα


Ένας εντυπωσιακός, κρυστάλλινος λαβύρινθος - Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Τα σπήλαια που «κρύβονται» κάτω από τον παγετώνα Vatnajokull της Ισλανδίας μοιάζουν σαν ένα παγωμένο καλειδοσκόπιο χρωμάτων, καθώς αλλάζει ο φυσικός φωτισμός και δημιουργεί έναν εντυπωσιακό κρυστάλλινο λαβύρινθο.

Κάθε χρόνο εκατοντάδες… ατρόμητοι τουρίστες επισκέπτονται το δίκτυο σπηλαίων του μεγαλύτερου παγετώνα της Ευρώπης στα νότια της Ισλανδίας.

Ο τοπικός ξεναγός Einar Runar Sigurosson προσφέρει την ευκαιρία σε τολμηρούς φωτογράφους να μπουν μέσα στα σπήλαια και να απαθανατίσουν με τους φακούς τους ένα μοναδικό φυσικό φαινόμενο.

Οι παγωμένοι εσωτερικοί θάλαμοι δημιουργούν ένα πανέμορφο σκηνικό, το οποίο αλλάζει χρώμα ανάλογα με τις αντανακλάσεις του φωτός.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα στη στήλη Travel της MailOnline, ο παγετώνας καλύπτει μια έκταση 8.100 τετραγωνικών χιλιομέτρων (πάνω από το 8% του εδάφους της Ισλανδίας) και ο όγκος του εκτιμάται στα 3.300 κυβικά μέτρα.

Για όσους θα ήθελαν να προγραμματίσουν ένα ταξίδι στην «καρδιά» ενός παγετώνα, ή για όσους θέλουν απλά να χαζέψουν το εντυπωσιακό αυτό φαινόμενο, δείτε παρακάτω μερικές από τις φωτογραφίες που έχει τραβήξει ο Einar μέσα στον παγετώνα Vatnajokull:






















Διαβάστε περισσότερα...

Το... βρώμικο φεστιβάλ


Το καρναβάλι της λάσπης.

Το Bloco da Lama είναι μια βραζιλιάνικη γιορτή που περιλαμβάνει πολύ αλκοόλ και λάσπη.






















Διαβάστε περισσότερα...

Βουτιά σε παγωμένη λίμνη για να σώσει σκύλο


Υπάρχουν ήρωες!

Δείτε το βίντεο...




Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Δύο ελληνικές παραλίες στις 10 καλύτερες της Ευρώπης


Ελαφονήσι στα Χανιά και Εγκρεμνοί στη Λευκάδα στην 3η και 9η θέση.

Είναι οι δέκα καλύτερες παραλίες ολόκληρης της Ευρώπης. Και δύο από αυτές είναι ελληνικές.

Η διάσημη παραλία στο Ελαφονήσι Χανίων και η πασίγνωστη παραλία Εγκρεμνοί στη Λευκάδα βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα με τις καλύτερες παραλίες της Ευρώπης, όπως ψηφίστηκαν από τους χρήστες του TripAdvisor.

Πιο συγκεκριμένα, το Ελαφονήσι κατατάχθηκε στην τρίτη θέση από τους ταξιδιώτες και οι Εγκρεμνοί στην 9η.

Την πρωτιά κατέκτησε η παραλία Rabbit Beach στη Λαμπεντούζα της Ιταλίας, ενώ στη δεύτερη θέση ήρθε η παραλία Playa de Ses Illetes στη Φορμεντέρα στις Βαλεαρίδες Νήσους στην Ισπανία.

Ελλάδα, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ιταλία είναι οι χώρες με «διπλή συμμετοχή» στην πρώτη δεκάδα με τις καλύτερες παραλίες της Ευρώπης, οι οποίες είναι:

1. Rabbit Beach –Λαμπεντούζα, Σικελία, Ιταλία



2. Playa de Ses Illetes – Φορμεντέρα, Βαλεαρίδες Νήσοι, Ισπανία



3. Elafonissi Beach – Ελαφονήσι, Χανιά, Ελλάδα



4. Woolacombe Beach – Ντέβον, Ηνωμένο Βασίλειο



5. Iztuzu Beach – Νταλουάν, Τουρκία



6. Fig Tree Bay –Πρωταράς, Κύπρος



7. Cala Rossa – Φαβινιάνα, Σικελία, Ιταλία



8. Weymouth Beach –Ντόρσετ, Ηνωμένο Βασίλειο



9. Eggremni Beach – Λευκάδα, Ιόνια Νησιά, Ελλάδα



10. Playa de Bolonia – Ταρίφα, Ισπανία




Διαβάστε περισσότερα...