Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Απολύθηκε από το ρωσικό δημόσιο γιατί ήταν πολύ... σέξι


Η Eleonora Verbitskaya ήταν μέχρι πρότινος υπάλληλος του ρωσικού δημοσίου. Για να συμπληρώνει το εισόδημα της εργαζόταν και ως DJ με το ψευδώνυμο «Ellis Sexton». Ενίοτε, όμως, έκανε topless πίσω από τα ντεκ και καυτές φωτογραφίσεις. Αυτά δεν άρεσαν στους προϊσταμένους της και την απέλυσαν.

«Η Eleonora δεν πήγε ποτέ στη δουλειά με προκλητική αμφίεση και η απόλυση της είναι παράνομη», δήλωσε ο δικηγόρος της.

Δείτε το βίντεο από το Star




Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Καταβροχθίζοντας έναν ζωντανό σκορπιό


Εικόνες για γερά στομάχια… Δείτε φωτογραφίες και βίντεο.

Το χειροκρότημα των θαμώνων κέρδισε μια σερβιτόρα στην Κίνα τρώγοντας μπροστά τους έναν ζωντανό σκορπιό.

Πιστεύεται πως το έκανε αυτό για να ενθαρρύνει όσους απολάμβαναν εκεί το γεύμα τους να την ακολουθήσουν δοκιμάζοντας… τοπικές λιχουδιές.

Το βίντεο, που τραβήχτηκε σε εστιατόριο του Πεκίνου τον περασμένο μήνα, δείχνει τη νεαρή γυναίκα να βάζει τον σκορπιό- που είναι ολοζώντανος και κινείται- στο στόμα της και να τον καταβροχθίζει.

Οι ζωντανοί σκορπιοί είναι μέρος της παραδοσιακής κινεζικής κουζίνας.








Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Αρκούδα δίνει… μαθήματα ψαρέματος


Φωτογραφίες μέσα από κλουβί ασφαλείας.

Το κυνήγι μιας πεινασμένης αρκούδας που ψαρεύει με μόνο «εργαλείο» το σώμα της σολομούς για το γεύμα της, αποτύπωσε στο φακό του ο 33χρονος φωτογράφος Mike Korostelev, χαρίζοντάς μας την ευκαιρία να δούμε έστω μέσα από τις λήψεις του κάτι που δύσκολα θα δούμε από κοντά.

Η αρκούδα φαίνεται να παραμονεύει και να περιμένει για τη κατάλληλη ευκαιρία, στη λίμνη Kurile στην Καμτσάτκα της Ρωσίας, πριν εκτιναχθεί για να αρπάξει το ψάρι.

Η τεχνική περιλαμβάνει το να κάθεται με το κεφάλι της μέσα στο νερό και να κάνει την καθοριστική κίνηση όταν το ψάρι δεν την προσέχει και την πλησιάζει.

Για λόγους ασφαλείας ο 33χρονος βγάζει τις φωτογραφίες του μέσα από μεταλλικό κλουβί που έχει τοποθετήσει μέσα στο νερό.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η αρκούδα είναι η μεγαλύτερη στην περιοχή.

Πέρασε όλη την ημέρα στον ποταμό Ozernaya φωτογραφίζοντας την αρκούδα να ψαρεύει, να βγαίνει στην όχθη για να ξεκουραστεί και να επιστρέφει στο νερό.


















Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Αυτοί οι Άγιο Βασίληδες θα μπορούσαν να είναι εγκληματίες


Όλα τα μικρά παιδιά ανυπομονούν να έρθουν τα Χριστούγεννα τόσο για να τους φέρει τα δώρα τους ο Άγιος Βασίλης όσο και για να τον συναντήσουν και να βγάλουν μία φωτογραφία μαζί του.



Μερικά όμως από αυτά είχαν μία πραγματικά τρομακτική εμπειρία όταν τον συνάντησαν, καθώς σε τίποτα δεν θύμιζε τον κλασικό και πάντα χαμογελαστό Άγιο Βασίλη.























Διαβάστε περισσότερα...

Πώς βγήκε η φράση «νερό και αλάτι»


Η φράση έρχεται από τις συμβολικές ιδιότητες που είχαν αποδοθεί στο αλάτι.

Κατά τη συμφιλίωση μετά από καυγά, λέμε ότι όσα έγιναν θα θεωρούνται «νερό και αλάτι», δηλαδή ότι είναι περασμένα, ξεχασμένα.

Η φράση έρχεται από την Αγία Γραφή, αλλά και τις συμβολικές ιδιότητες που είχαν αποδοθεί στο αλάτι.

Το αλάτι ήταν και είναι ένα από τα απαραίτητα συστατικά τροφής του ανθρώπου και γι’ αυτό το χρησιμοποιούσαν σε διάφορες επίσημες τελετές και σε ιερές εκδηλώσεις, σαν σύμβολο διάρκειας, ομόνοιας και αφοσίωσης.

Στην Αγία Γραφή διαβάζουμε πως οι πιστοί πρέπει, πάντοτε, να προσθέτουν αλάτι σε όλες τις θυσίες τους και σε κάθε προσφορά τους προς το Θεό. Επειδή το αλάτι είναι απαραίτητο σε όλες τις τροφές, θεωρήθηκε πάντοτε από τις αρχαίες θρησκείες σύμβολο της ενότητας και της συμμαχίας προς το Θεό.

Και επειδή ακόμα διατηρεί τις τροφές, θεωρήθηκε σύμβολο της αφθαρσίας, της διάρκειας, της αιωνιότητας. Και επειδή κανένα φαγητό δεν γίνεται χωρίς αυτό, το αλάτι έγινε επίσης, το σύμβολο της ομόνοιας και της φιλίας (νερό και αλάτι), η δε συνεχόμενη και αιώνια μεταξύ ανθρώπων και κρατών λεγόταν «Συμφωνία του άλατος».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Ούτε το δυστύχημα την εμπόδισε να φάει την πίτσα της


Αυτή η γυναίκα έχει προκαλέσει την οργή των χρηστών του διαδικτύου με το βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε στο Youtube και την απαθανατίζει να τρώει αμέριμνα την πίτσα της, ενώ μόλις λίγα μέτρα πίσω της συμβαίνει ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα.

Συγκεκριμένα, το βίντεο ελήφθη από τις κάμερες ασφαλείας σε δρόμο του Μπρούκλιν και δείχνει τη στιγμή που μια γυναίκα περπατά στο πεζοδρόμιο και πίσω της ένα αυτοκίνητο πέφτει με ορμή στο πεζοδρόμιο και φαίνεται να παρασύρει κάποιους πεζούς. Η γυναίκα, που λίγα δευτερόλεπτα πριν είχε διασχίσει το συγκεκριμένο σημείο, κοντοστέκεται, γυρίζει το κεφάλι της για μια στιγμή και μετά συνεχίζει να τρώει την πίτσα της και προχωρά σα να μη συνέβη τίποτα.

Πίσω της, κόσμος σπεύδει στο σημείο να βοηθήσει τους τραυματισμένους, αλλά αυτή απομακρύνεται αδιάφορα χωρίς κανένα ίχνος πανικού. Να σημειωθεί πως από το τραγικό συμβάν κατέληξε νεκρή μια 30χρονη κοπέλα η οποία βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του οχήματος, ενώ περπατούσε με το φίλο της και ακόμη τρία άτομα τραυματίστηκαν.

Δείτε το βίντεο εδώ:




Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Οι χρήστες προτιμούν το Apple Maps αντί του Google Maps;


Όλοι θυμούνται τα προβλήματα που υπήρχαν στην εφαρμογή Maps που είχε παρουσιάσει η Apple στο iOS 6 και ήταν κάτι το οποίο αποθάρρυνε πολλούς να αναβαθμίσουν τη συγκεκριμένη έκδοση του iOS. Όμως πολλά άλλαξαν από τότε σε σημείο που πλέον το Apple Maps χρησιμοποιείται σε τριπλάσιο βαθμό από το Google Maps.

Αντικείμενο ειρωνείας είχε γίνει η εφαρμογή Maps της Apple όταν πλέον δεν ενσωματωνόταν το Google Maps στο iOS, με τα προβλήματα στην 3D αναπαράσταση των πόλεων, το λανθασμένο εντοπισμό τοποθεσιών και διαφόρων άλλων ανακριβειών.

Έτσι, φτάνουμε στο σήμερα και την Apple να αναφέρει πλέον ότι η εφαρμογή Maps χρησιμοποιείται τριπλάσιες φορές από το Google maps στα iPhone, με τους χρήστες να «χτυπάνε» πάνω από 5 δις αναζητήσεις στο Apple Maps κάθε εβδομάδα. Αναφορά κάνουν επίσης εταιρείες ερευνών όπου αναφέρουν ότι η Apple έχει ένα μικρό προβάδισμα αναφορικά με τη χρήση του Maps έναντι του Google Maps στα iPhone στις Η.Π.Α.

Αν σκεφτούμε ότι με τα χρόνια έχει βελτιωθεί το Maps και παρέχει επιπλέον υπηρεσίες σε συνδυασμό με τη χρήση της Siri, του Mail και εφαρμογών άλλων εταιρειών όπως το Yelp, τότε είναι λογικό οι χρήστες iPhone να έχουν παραγκωνίσει το Google Maps και να έχουν στρέψει την προσοχή τους στο Maps, για το οποίο αναφέρουν ότι λειτουργεί χωρίς προβλήματα.

Όμως, παρά το προβάδισμα της Apple, η Google και το Google Maps είναι αυτή που κυριαρχεί στην αγορά των smartphone για τις Η.Π.Α, η οποία απαριθμεί τους διπλάσιους χρήστες από αυτούς του Apple Maps. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό μιας και το Apple Maps είναι διαθέσιμο μόνο σε iOS συσκευές ενώ το Google Maps διατείθεται σε iOS και Android smartphones.

Η Apple όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει πολλές προσπάθειες στον τομέα των χαρτών στο iOS μιας και έχει εξαγοράσει εταιρείες όπως την GPS εταιρεία Coherent Navigation, την εταιρεία Placeable ενώ συνεργάζεται ακόμα και με την εταιρεία Foursquare. Επιπλέον, παρέχει πληροφορίες σχετικά με την κίνηση στους δρόμους, υπηρεσία η οποία δεν είναι διαθέσιμη ευρέως, τη στιγμή που το Google Maps διαθέτει αυτήν την υπηρεσία σε περισσότερες περιοχές, ακόμα και στη χώρα μας.


Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Λεμόνι βάρους ενός... κιλού


Ένα λεμόνι που ξεπερνά το ένα κιλό μάζεψε από τον κήπο στη Καλλιμασιά της Χίου ο κ. Μιχάλης Σταμούλης. Το λεμόνι ζυγίζει 1 κιλό και 150 γραμμάρια με τον κ. Σταμούλη να το επιδεικνύει περήφανος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα astraparis.gr. Τη φωτογραφία ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο κ. Δημήτρης Κοκκινάκης.




Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Ελλάδα και κλιματική αλλαγή: Στους ουραγούς της Ε.Ε. η χώρα


Κοινή ανακοίνωση των οργανώσεων WWF και Greenpeace.

Την 33η θέση παγκοσμίως –και την 6η από το τέλος ανάμεσα στις 28 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης– καταλαμβάνει φέτος η Ελλάδα ως προς τις πολιτικές της για την κλιματική αλλαγή, όπως ανακοίνωσαν από κοινού οι οργανώσεις WWF και Greenpeace. Αυτό προκύπτει από την ετήσια έκθεση «Δείκτες Κλιματικών Επιδόσεων (CCPI)» που πραγματοποιούν κάθε χρόνο η οργάνωση Germanwatch και το δίκτυο οργανώσεων CAN, στο οποίο ανήκουν οι δύο οργανώσεις, και η οποία βαθμολογεί τις πολιτικές 58 κρατών που, αθροιστικά, είναι υπεύθυνα για το 90% των παγκόσμιων εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, από τον τομέα της ενέργειας.

Όπως υπογραμμίζουν με κοινή ανακοίνωσή τους, η απουσία επενδύσεων στον τομέα των καθαρών μορφών ενέργειας, η εμμονή στην εκμετάλλευση του λιγνίτη για τις ανάγκες της χώρας σε ηλεκτρισμό, η στασιμότητα στην εφαρμογή πολιτικών μείωσης του αποτυπώματος του τομέα των μεταφορών και οι αυξανόμενοι κίνδυνοι για τα δάση, είναι οι βασικοί λόγοι που για ακόμη μια χρονιά η χώρα μας βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης. Ταυτόχρονα, ως αξιοσημείωτο κρίνεται το γεγονός πως τις 19 από τις 20 πρώτες θέσεις στη βαθμολογία καταλαμβάνουν ευρωπαϊκές χώρες, ανάμεσα τους και η Κύπρος, η Ιρλανδία και η Πορτογαλία (9η, 12η και 19η θέση αντίστοιχα).

«Η Ελλάδα δυστυχώς δείχνει να μην αντιλαμβάνεται ότι η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής δεν είναι μόνο αναγκαιότητα αλλά και ευκαιρία. Η απεξάρτηση από το λιγνιτικό μοντέλο ηλεκτροπαραγωγής και η αξιοποίηση του ανεξάντλητου δυναμικού των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας είναι η καλύτερη εγγύηση για μειωμένο ενεργειακό κόστος, ενεργειακή αυτάρκεια και μακροχρόνια βιωσιμότητα του ενεργειακού μας μοντέλου», δήλωσε ο Νίκος Μάντζαρης, υπεύθυνος Ενεργειακής και Κλιματικής Πολιτικής του WWF Ελλάς.

Απ’ την πλευρά του ο Τάκης Γρηγορίου, υπεύθυνος για θέματα ενέργειας και κλιματικών αλλαγών στο ελληνικό γραφείο της Greenpeace, δηλώνει: «Έχουμε το ηθικό χρέος και την ιστορική ευθύνη να ανατρέψουμε αυτήν την ντροπιαστική παράδοση και η Διάσκεψη στο Παρίσι προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία. Η Ελλάδα πρέπει να ενώσει τη φωνή της με τα προοδευτικά κράτη που στηρίζουν πλέον ανοιχτά το στόχο για τον περιορισμό της αύξησης της θερμοκρασίας κατά 1,5°C και να υποστηρίξει στόχο 100% Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) για όλους έως το 2050».

Υπογραμμίζεται επίσης ότι τα μικρά, θετικά βήματα που έκανε η Ελλάδα στον τομέα της ηλεκτρικής διασύνδεσης των νησιών και με την προώθηση της αυτοπαραγωγής από μικρά φωτοβολταϊκά (net metering), δεν στάθηκαν αρκετά.

Οι συντάκτες της έκθεσης σημειώνουν πως από το 2014, για πρώτη φορά, η εγκατάσταση μονάδων ΑΠΕ (περίπου το 59% της πρόσθετης ισχύος στην ηλεκτροπαραγωγή) ξεπέρασε την αντίστοιχη ισχύ μονάδων πυρηνικής ενέργειας και ορυκτών καυσίμων, σε διεθνές επίπεδο, ενώ οι μισές περίπου από τις επενδύσεις σε καθαρές μορφές ενέργειας πλέον γίνονται σε αναδυόμενες και αναπτυσσόμενες οικονομίες.

Τέλος, ενθαρρυντική κρίνεται η αποσύνδεση οικονομικής ανάπτυξης και εκπομπών CO2 που φαίνεται να πετυχαίνει σιγά σιγά η Κίνα, χωρίς αυτό να μπορεί να οδηγήσει σε μια σαφή τάση αποανθρακοποίησης της παγκόσμιας οικονομίας. Βελτιωμένη επίδοση πέτυχαν και οι ΗΠΑ, κυρίως λόγω των τεράστιων επενδύσεων που υλοποίησαν στον τομέα των ΑΠΕ.

Σημειώνεται ότι ο Δείκτης Κλιματικών Επιδόσεων (Climate Change Performance Index - CCPI) είναι ένα εργαλείο σχεδιασμένο να παρέχει διαφάνεια στους πολίτες σχετικά με τις κλιματικές και ενεργειακές πολιτικές των κυβερνήσεων. Στόχος του είναι να ασκηθεί πολιτική και κοινωνική πίεση στις χειρότερες κυβερνήσεις που αποτυγχάνουν να προχωρήσουν σε φιλόδοξες δράσεις για την προστασία του κλίματος και να αναδείξει τις χώρες εκείνες που εφαρμόζουν τις καλύτερες πρακτικές. Ο Δείκτης ερευνάει και αναλύει τις κλιματικές πολιτικές των 61 πιο ρυπογόνων χωρών του πλανήτη και τις κατατάσσει ανάλογα με τον ρυθμό αύξησης ή μείωσης των εκπομπών, τα σημερινά επίπεδα εκπομπών, τις πολιτικές για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και την αύξηση της ενεργειακής αποδοτικότητας.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Πώς βγήκε η φράση «όπερ έδει δείξαι»


Προέρχεται από το γνωστό μαθηματικό της αρχαιότητας.

Η μαθηματική φράση «όπερ έδει δείξαι» χρησιμοποιείται για να δηλώσει ότι το αποτέλεσμα είναι αυτό που ζητείται να αποδειχτεί, τόσο κυριολεκτικά, όσο και μεταφορικά.

Η έκφραση προέρχεται από το γνωστό μαθηματικό της αρχαιότητας, Ευκλείδη και βρίσκεται στερεότυπα στο τέλος όλων των αποδεικτικών του μαθηματικών πράξεων.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Ιατρική σχολή στην Κίνα εγκατέλειψε σκυλιά - πειραματόζωα στην ταράτσα να πεθάνουν


ΠΡΟΣΟΧΗ: Πολύ σκληρές εικόνες.

Ίσως θα πρέπει κάποια στιγμή να έρθει η ώρα να συζητηθεί η ηθική στη χρήση ζώων για πειράματα αλλά μένει κανείς άφωνος με τη στάση ιατρικής σχολής στην επαρχία Shaanxi της Κίνας, η οποία αφού χρησιμοποίησε σκυλιά (!) ως πειραματόζωα, τα παράτησε στην ταράτσα του κτηρίου, να πεθάνουν.

Σε βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο το Σαββατοκύριακο αποτυπώνεται όλη η φρίκη στα άτυχα σκυλιά που έχουν σοβαρά τραύματα, προφανώς από τα πειράματα, και έχουν εγκαταλειφθεί στην τύχη τους με δεμένες τις μουσούδες, ενώ ορισμένα είναι ζωντανά…

Δεκαεννέα σκύλοι που είχαν συλλέγει για να χρησιμοποιηθούν σε μελλοντικά πειράματα βρέθηκαν δεμένοι.

«Τα σκυλιά του βίντεο είχαν ήδη απομακρυνθεί από την ταράτσα όταν φτάσαμε εμείς εκεί, την Κυριακή το πρωί», είπε στη Global Times, ο Jiang Hong, επικεφαλής οργάνωσης για την προστασία των ζώων.

Κάτοικοι που μένουν κοντά στο πανεπιστήμιο ανέφεραν πως άκουγαν κλάματα από την ταράτσα.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης η άδεια που είχε το πανεπιστήμιο για πειράματα σε ζώα είχε λήξει και σε κάθε περίπτωση δεν περιλάμβανε πειράματα σε σκύλους.

Το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο χρησιμοποιεί στα πειράματά του βατράχους και κουνέλια.

Η ιατρική σχολή εξέδωσε ανακοίνωση το βράδυ της Κυριακής κάνοντας λόγο για απρεπή συμπεριφορά και ακατάλληλες πρακτικές από κάποιους ανθρώπους του πανεπιστημίου και πως αυτές θα αντιμετωπιστούν. Παράλληλα ευχαρίστησε τους χρήστες του διαδικτύου που έφεραν το θέμα στο προσκήνιο και για την αγάπη τους για τα ζώα.

Σύμφωνα με το cnwest.com, διδάσκων στη σχολή δήλωσε πως χρησιμοποιούνται 200 σκύλοι ως πειραματόζωα και πως αυτός ο αριθμός είναι πολύ μικρότερος από ό,τι σε άλλες σχολές στη χώρα.

Η Daily Mail γράφει πως η κινεζική αρχή για τη χρήση ζώων σε πειράματα ρυθμίζει κάθε στάδιο της διαδικασίας αυτής και επισημαίνει την ανάγκη ευθανασίας τους μετά.

Ωστόσο οι χρήστες του ίντερνετ ζητούν αυστηρότερους κανονισμούς ενώ αυτή δεν είναι η πρώτη υπόθεση κακομεταχείρισης σκύλων σε πειράματα σε ιατρική σχολή της Κίνας. Το 2013 είχε αποκαλυφθεί πως στρατιωτική ιατρική σχολή έκανε πειράματα με σκύλους κατά τα οποία τους έκαιγε ζωντανούς. Σε ένα από τα πειράματα οι πλάτες 30 σκύλων καίγονταν για 30 δευτερόλεπτα με ναπάλμ…


Διαβάστε περισσότερα...

Άστεγος κέρδισε 500.000$ στο λαχείο


Το ωραιότερο δώρο Χριστουγέννων δέχθηκε πριν από λίγες ημέρες ένας 60χρονος άντρας στο Κολοράντο που έστω και αργά η τύχη του χαμογέλασε κερδίζοντας 500.000 δολάρια.

Πρόκειται για τον Michael Engfors ο οποίος έμενε στους δρόμους του Άσπεν τα τελευταία έξι χρόνια, μετά την χρεοκοπία της επιχείρησής του και το διαζύγιο με τη γυναίκα που ακολούθησε αμέσως μετά. Όμως η τύχη του άλλαξε την περασμένη Παρασκευή, όταν αγόρασε ένα λαχείο αξίας δέκα δολαρίων από βενζινάδικο της περιοχής.



Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο υπάλληλος του βενζινάδικου περιέγραψε τον Ένγκφορς ως έναν από τουςτακτικούς παίκτες «που κέρδιζε ένα-δύο δολάρια που και που. Όμως την Παρασκευή επέστρεψε στο μαγαζί φωνάζοντας ‘Κέρδισα!’ και αμέσως καταλάβαμε πως δεν μιλούσε για ένα ή δύο δολάρια» πρόσθεσε.
Η είδηση έγινε γνωστή μέσω του τηλεοπτικού δικτύου ΚUSA και απ'΄ότι φαίνεται ο 60χρονος πρόκειται να επενδύσει τα χρήματα που κέρδισε, προσπαθώντας να έρθει σε επικοινωνία με την κόρη του την οποία έχει να δει εδώ και 20 χρόνια.


Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Η νέα μόδα είναι τα... μούσια στις γυναίκες


Η νέα μόδα είναι τα γένια στις γυναίκες. Βεβαίως, μην πάει το μυαλό σας στο... κακό. Δεν πρόκειται για γυναίκες που αρχίζουν να αφήνουν γένια. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι εκατοντάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο σχηματίζουν γενειάδα και μουστάκι με τα ίδια τους τα μαλλιά, βγάζουν selfies και ανεβάζουν τις φωτογραφίες στα social media.

Η τάση ονομάζεται "ladybeard" και ξεκίνησε από μια φωτογραφία στο Reddit που δημοσιεύτηκε πριν από επτά μήνες και σήμερα έχει πάνω από 100.000 προβολές.






















Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...