Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

O νεαρός που έχει κάνει 60 εγχειρήσεις δίνει μαθήματα ζωής με τη θετική του σκέψη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ποτέ μην υποτιμάτε τη δύναμη της θετικής σκέψης.

Στο βίντεο που ανέβασε την Τετάρτη στο YouTube, ο 20χρονος Πίτερ Φόστερ, προσπαθεί να στείλει το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας σε όλον τον κόσμο, παρά τις πάρα πολλές δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά ο ίδιος. Ο Φόστερ έχει κάνει περίπου 40 με 60 εγχειρήσεις για να αντιμετωπίσει τις 25 διαγνώσεις που του έχουν γίνει κατά καιρούς.

«Ακόμα αγαπάω τη ζωή, επειδή σκέφτομαι πάντοτε ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα», λέει ο ίδιος.

Ο Φόστερ περιγράφει τα πολλά νευρολογικά και νευρομυϊκά προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή του. Τρέφεται από έναν ειδικό σωλήνα και του είναι δύσκολο να αναπνεύσει. Δεν έχει όσφρηση και μυρωδιά, έχει τύφλωση στο αριστερό του μάτι και έχει δυσκολία όρασης στο δεξί. «Κουράζομαι και νιώθω αδυναμία πολύ εύκολα», αναφέρει ο ίδιος.

Παρ' ολ' αυτά, ο Φόστερ δείχνει αξιοθαύμαστη δύναμη στην προσπάθειά του να παραμείνει θετικός, ακόμα κι όταν πρόκειται να βοηθήσει άλλους. Πριν δύο χρόνια είχα ανεβάσει ένα βίντεο που έδειχνε μία σελίδα που είχε δημιουργηθεί στο Facebook, ζητώντας από τους χρήστες να προσευχηθούν για ένα βρέφος που είχε γεννηθεί με πολλά προβλήματα υγείας.




Πηγή: http://www.huffingtonpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.