Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Άστεγος κέρδισε 500.000$ στο λαχείο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το ωραιότερο δώρο Χριστουγέννων δέχθηκε πριν από λίγες ημέρες ένας 60χρονος άντρας στο Κολοράντο που έστω και αργά η τύχη του χαμογέλασε κερδίζοντας 500.000 δολάρια.

Πρόκειται για τον Michael Engfors ο οποίος έμενε στους δρόμους του Άσπεν τα τελευταία έξι χρόνια, μετά την χρεοκοπία της επιχείρησής του και το διαζύγιο με τη γυναίκα που ακολούθησε αμέσως μετά. Όμως η τύχη του άλλαξε την περασμένη Παρασκευή, όταν αγόρασε ένα λαχείο αξίας δέκα δολαρίων από βενζινάδικο της περιοχής.



Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο υπάλληλος του βενζινάδικου περιέγραψε τον Ένγκφορς ως έναν από τουςτακτικούς παίκτες «που κέρδιζε ένα-δύο δολάρια που και που. Όμως την Παρασκευή επέστρεψε στο μαγαζί φωνάζοντας ‘Κέρδισα!’ και αμέσως καταλάβαμε πως δεν μιλούσε για ένα ή δύο δολάρια» πρόσθεσε.
Η είδηση έγινε γνωστή μέσω του τηλεοπτικού δικτύου ΚUSA και απ'΄ότι φαίνεται ο 60χρονος πρόκειται να επενδύσει τα χρήματα που κέρδισε, προσπαθώντας να έρθει σε επικοινωνία με την κόρη του την οποία έχει να δει εδώ και 20 χρόνια.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.