Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Οι γυναίκες με τα δύο πρόσωπα


Το νέο trend.

Γυναίκες που συνηθίζουν να βάζουν πολύ μακιγιάζ, συχνά κατηγορούνται ότι είναι ανασφαλείς ή ό,τι τις απασχολεί πολύ το να εντυπωσιάζουν τους άντρες.

Έτσι, οι γυναίκες που λατρεύουν το make up ξεκίνησαν νέο trend καθώς εμφανίζονται να έχουν μακιγιάρει το μισό τους πρόσωπο!


































Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Τα 10 πιο φτηνά ελληνικά νησιά προς πώληση


Η λίστα με τους παραδείσους έτσι όπως τους παρουσιάζει το Business Insider.

Η ελληνική επικράτεια περιλαμβάνει περί τα 6.000 νησιά και νησίδες διάσπαρτα στα πελάγη του Αιγαίου και του Ιονίου, γράφει το Business Insider. «Αυτό που γνωρίζουμε, είναι ότι καμιά δωδεκαριά από αυτά, είναι προς πώληση και σύμφωνα με το βρετανικό κτηματομεσιτικό γραφείο Knight Frank, για τα επόμενα χρόνια θα υπάρχει αυξημένη ζήτηση».

Στο Private Islands Online, μερικά νησιά πωλούνται για τουλάχιστον 3 εκατομμύρια ευρώ και «αν η ελληνική κυβέρνηση βρεθεί σε απελπισία, μπορεί να χρειαστεί να πωλήσει κάποια ώστε να ξεπληρώσει το χρέος της προς τους δανειστές», σημειώνει χαρακτηριστικά η Lianna Brinded.

Δείτε ποια νησάκια έχουν βάλει πωλητήριο, σύμφωνα πάντα με το Business Insider:

10. Νησί Όμφορι, στο Ιόνιο - 50 εκατομμύρια ευρώ



9. Το Δουλίχιο, επίσης στο Ιόνιο - 40 εκατομμύρια ευρώ



8. Η νησίδα Άγιος Θωμάς στον Σαρωνικό Κόλπο - 15 εκατομμύρια ευρώ



7. Το νησάκι Ναυσικά, στο Ιόνιο - 6,9 εκατομμύρια ευρώ



6. Η Καρδιώτισσα Σικίνου - 6,5 εκατομμύρια ευρώ



5. Η νήσος Σοφία, στο Ιόνιο - 5,5 εκατομμύρια ευρώ



4. Αγροτεμάχια στην Κύθνο - 5 εκατομμύρια ευρώ



3. Στρογγυλλή Μεγίστης, στα Δωδεκάνησα - 4,5 εκατομμύρια ευρώ



2. Η Γαία στο Ιόνιο - 3 εκατομμύρια ευρώ



1. Χερσόνησος Λυχνάρι στην Κορινθία - 3 εκατομμύρια ευρώ




Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Συναυλία για την ενίσχυση του Κέντρου Υποδοχής του δήμου Αθηναίων


«Αγάπη ρε+» την Τρίτη 28 Ιουλίου.

Ο Σπύρος Γραμμένος, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Στάθης Δρογώσης, ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, ο Γιώργος Καραδήμος, ο Θέμης Καραμουρατίδης, ο Κωστής Μαραβέγιας, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Μανώλης Φάμελλος, η Μαριέττα Φαφούτη και η Radiosol ή αλλιώς «Αγάπη ρε+» ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο να ενισχύσουν την προσπάθεια του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων.



Η συναυλία θα γίνει την Τρίτη 28 Ιουλίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, με τους καλλιτέχνες συμπράττουν για 3η φορά μέσα σε δύο χρόνια για καλό σκοπό.

Το ΚΥΑΔΑ στηρίζει καθημερινά 20.000 ανθρώπους στην Αθήνα με τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και συσσίτια. Στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων, στο παλιό Φρουραρχείο, κάθε εβδομάδα προστίθενται 150 νέοι δικαιούχοι. Σήμερα έχει εγγεγραμμένες περισσότερες από 8.000 οικογένειες και μοναχικούς ανθρώπους.

Λόγω των εκτάκτων συνθηκών, οι ελλείψεις που έχει το Κέντρο είναι πολύ μεγάλες. Όποιος πάει στη συναυλία μπορεί να δώσει:

α) Τρόφιμα

Ρύζι/ Ζυμαρικά/ Όσπρια

Ζάχαρη/ Αλεύρι/ Λάδι

Δημητριακά/ Μαρμελάδα/ Μπισκότα/ Φρυγανιές

Κονσέρβες

Γάλα εβαπορέ

Χυμοί/ Καφές/ Τσάι

β) Φάρμακα

Φάρμακα για ζαχαρώδη διαβήτη/χοληστερίνη

Αντιπυρετικά - Παυσίπονα

Καρδιολογικά - Υπέρτασης

Φάρμακα Στομάχου

Αντιισταμινικά

Αντιβιοτικά

Φάρμακα

Θυρεοειδή Κολλύρια Ματιών

Είδη πρώτων βοηθειών

γ) Είδη Υγιεινής/ Καθαριστικά

Οδοντόκρεμα

Σαμπουάν

Υγροσάπουνο

Υγρό καθαρισμού πιάτων

Χαρτί υγείας/ Χαρτοπετσέτες

Σερβιέτες


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Τα κόλπα της γιαγιάς για να περάσει ο καύσωνας ανώδυνα χωρίς κλιματιστικό


Το κλιματιστικό όμως συνεπάγεται και έξοδα και όταν έρχονται οι λογαριασμοί, δεν χαιρόμαστε τόσο όσο την ώρα που απολαμβάναμε τη δροσιά του. Λύσεις για να περάσει ο καύσωνας ανώδυνα υπάρχουν. Άλλωστε οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας τι έκαναν πριν αρκετά χρόνια που δεν υπήρχαν τα air condition. Τους ρωτήσαμε λοιπόν και μας μετέφεραν τη σοφία τους.

Επιλέξτε το βαμβάκι Για τις δυνατές μέρες του καλοκαιριού ξεχάστε τα σατέν, τα πολυέστερ και τα μεταξωτά σεντόνια και επιλέξτε μόνο βαμβακερά. Το βαμβάκι έχει την ικανότητα να αερίζεται κι έτσι παραμένει πολύ πιο δροσερό από τα άλλα υφάσματα που συγκρατούν τη ζέστη πάνω τους.

Βάλτε τα σεντόνια στην κατάψυξη Αναρωτιέστε πώς γινόταν και κοιμόντουσαν παλιά οι άνθρωποι χωρίς κλιματιστικά; Η γιαγιά Μαρία μας έδωσε τη λύση. Βάζανε τα σεντόνια μέσα σε μια πλαστική σακούλα και τα τοποθετούσαν μέσα στην κατάψυξη για λίγα λεπτά. Μπορεί η δροσιά να μην κρατούσε όλο το βράδυ αλλά αρκούσε για να αποτρέψει τη ζέστη για λίγη ώρα μέχρι να κοιμηθούν.

Χρησιμοποιήστε θερμοφόρα Ποιος είπε ότι η θερμοφόρα κάνει μόνο για τον χειμώνα; Το καλοκαίρι γεμίστε τη με νερό και βάλτε τη στην κατάψυξη. Χρησιμοποιήστε τη για να δροσίζετε τα πόδια ή τον αυχένα σας.

Γίνετε δημιουργικοί Νομίζατε πως ο ανεμιστήρας είναι μόνο για να σας δροσίζει; Τότε κάτι σας έχει ξεφύγει! Ο ανεμιστήρας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως απωθητικό του ζεστού αέρα. Βάλτε τον έξω από το παράθυρό σας και ρυθμίστε τον να γυρίζει αριστερόστροφα ώστε να πηγαίνει τον αέρα προς τα έξω.

Η Αιγυπτιακή μέθοδος Οι Αιγύπτιοι έχουν σκεφτεί μερικούς από τους καλύτερους τρόπους για να δροσίζονται εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών που κυριαρχούν στη χώρα τους. Βάζουν λοιπόν ένα σεντόνι μέσα σε κρύο νερό, το στραγγίζουν καλά και με αυτό σκεπάζονται τη νύχτα. Φροντίστε να βάλετε πρώτα από πάνω σας μια λεπτή πετσέτα για να μην ποτίσει το στρώμα σας με νερό.

Φορέστε λίγα ρούχα Προτιμήστε βαμβακερά ρούχα που καλύπτουν μικρή ποσότητα δέρματος. Μπορείτε ακόμα και να κοιμηθείτε γυμνοί αν και πολλοί υποστηρίζουν πως όταν είστε γυμνοί ο ιδρώτας μένει πάνω στο σώμα γιατί δεν έχει ύφασμα για να απορροφηθεί. Όπως και να'χει μπορείτε να το δοκιμάσετε.

Η παλιά μέθοδος Τα παλαιότερα χρόνια που ακόμα δεν υπήρχαν τα κλιματιστικά πολύς κόσμος έβαζε μπροστά από τον ανεμιστήρα ένα μεγάλο μπολ με παγάκια. Καθώς ο ανεμιστήρας φυσούσε πάνω στα παγάκια έστελνε ένα κύμα δροσιάς προς όλες τις κατευθύνσεις.

Επιλέξτε τη μοναξιά Τις πολύ καυτές μέρες του καλοκαιριού, προτιμήστε να κοιμηθείτε μόνοι σας για να παραμείνετε δροσεροί για περισσότερη ώρα. Οι αγκαλιές με τους συντρόφους σας θα έχουν σαν αποτέλεσμα να ιδρώσετε πιο γρήγορα και να αυξήσετε ακόμα περισσότερο τη θερμοκρασία του δωματίου. Προτιμήστε να κοιμηθείτε μόνοι ή τουλάχιστον να έχετε κάποια απόσταση μεταξύ σας.

Κάντε ντους Το ντους πριν τον ύπνο κάνει μεγάλη διαφορά και βοηθάει στο να διατηρήσετε τη θερμοκρασία σας σε καλά επίπεδα μέχρι να σας πάρει ο ύπνος. Δεν χρειάζεται φυσικά να κάτσετε με τις ώρες στο ντους γιατί με αυτόν τον τρόπο θα ανέβει κατακόρυφα και ο λογαριασμός του νερού. Απλά ρίξτε λίγο κρύο νερό πάνω σας και βγείτε.

Αποφύγετε τη χρήση φούρνου Καλό είναι τους καλοκαιρινούς μέρες με την πολλή ζέστη να αποφύγετε πάση θυσία να ανάψετε τον φούρνο σας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αυξήσετε τόσο δραματικά τη θερμοκρασία του σπιτιού όπως συμβαίνει όταν χρησιμοποιείτε τον φούρνο. Προτιμήστε να μαγειρεύετε στο γκριλ και προτιμήστε τα κρύα πιάτα, τις σαλάτες, τα φρούτα και τα όσπρια.


Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Δυσκολότερη η χορήγηση δανείων το δεύτερο τρίμηνο


Μειωμένη και η ζήτηση.

Αυστηρότερα κριτήρια στη χορήγηση δανείων, εξαιτίας των συνθηκών ρευστότητας που αντιμετωπίζουν και των δυσκολιών πρόσβασής τους στις αγορές χρήματος, έδωσαν οι τράπεζες το δεύτερο τρίμηνο του έτους, σύμφωνα με έρευνα της Τραπέζης της Ελλάδος.

Παράλληλα διαπιστώνεται ότι και η ζήτηση για δάνεια ήταν μειωμένη παρά τις αυξημένες χρηματοδοτικές ανάγκες των επιχειρήσεων για αναδιάρθρωση του χρέους τους.

Η ζήτηση για δάνεια από τις Μη Χρηματοπιστωτικές Επιχειρήσεις (ΜΧΕ) αναμένεται να μειωθεί περαιτέρω κατά τη διάρκεια του γ΄ τριμήνου του 2015. Οι όροι χορήγησης δανείων προς ΜΧΕ έγιναν επίσης πιο αυστηροί κατά τη διάρκεια του β΄ τριμήνου του 2015, σε σχέση με το προηγούμενο

Όσον αφορά στα δάνεια προς τα νοικοκυριά, τα κριτήρια χορήγησης παρέμειναν αμετάβλητα στη διάρκεια του δευτέρου τριμήνου και αναμένεται να παραμείνουν στο ίδιο επίπεδο και κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου.

Η ζήτηση για στεγαστικά δάνεια παρέμεινε αμετάβλητη ενώ αναμένεται να μειωθεί ως ένα βαθμό κατά τη διάρκεια του επόμενου τριμήνου. Η ζήτηση για καταναλωτικά δάνεια μειώθηκε ως ένα βαθμό και αναμένεται περαιτέρω μείωση και κατά τη διάρκεια του γ΄ τριμήνου 2015.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Βραζιλία: 28 παιδιά και έφηβοι δολοφονούνται καθημερινά


Στη Βραζιλία 28 παιδιά και έφηβοι, δολοφονούνται καθημερινά, αριθμός διπλάσιος από ότι πριν από 25 χρόνια παρά το γεγονός πως θεσπίστηκαν νόμοι για την προστασία των δικαιωμάτων τους, κατήγγειλε σήμερα η UNICEF.

Μια έκθεση αυτού του διεθνούς οργανισμού για την προστασία της παιδικής ηλικίας στέκεται στην αντίθεση ανάμεσα στον εν εξελίξει διάλογο στο Κογκρέσο της Βραζιλίας περί της μείωσης της ηλικίας των προσώπων που μπορούν να δικάζονται ως ενήλικες για ποινικά αδικήματα από τα 18 στα 16 έτη, από τη μια, και στις 10.500 δολοφονίες ανηλίκων που καταγράφηκαν το 2013 (την τελευταία χρονιά για την οποία είναι διαθέσιμα επίσημα στοιχεία), έναν απολογισμό που είναι βαρύτερος ακόμη και εκείνων που σημειώνονται σε κράτη σε εμπόλεμη κατάσταση, από την άλλη.

Καταγράφεται στην κοινωνία μια τάση "να αποδοθεί η ευθύνη για τη βία στους εφήβους . Στην πραγματικότητα, καθημερινά επιβάλλεται η θανατική ποινή σε εφήβους, κυρίως μαύρους, σε όλη τη χώρα", σημειώνει η UNICEF.

"Αυτή η συγκλονιστική κατάσταση φέρνει τη Βραζιλία στη δεύτερη θέση της κατάταξης των χωρών με τον μεγαλύτερο αριθμό δολοφονιών νέων έως 19 ετών, πίσω μόνο από τη Νιγηρία", προσθέτει η UNICEF.

Το ποσοστό των δολοφονιών (με θύματα 19 ετών και νεότερα) στις τάξεις του μαύρου πληθυσμού, ο οποίος γενικά πλήττεται από τη φτώχεια και ζει στα προάστια και στις παραγκουπόλεις γύρω από τα μεγάλα αστικά κέντρα, είναι τετραπλάσιο του αντίστοιχου στον λευκό πληθυσμό: 36,9 έναντι 9,6 ανά 100.000 κατοίκων. Στη συντριπτική τους πλειονότητα τα εγκλήματα αυτά μένουν ατιμώρητα, τονίζει η έκθεση της οργάνωσης, που δόθηκε στη δημοσιότητα 25 χρόνια μετά την υιοθέτηση του καταστατικού για τα Παιδιά και τους Εφήβους, που είχε στόχο να βελτιωθούν τα δικαιώματά τους στη Βραζιλία.

Η UNICEF υπενθυμίζει ότι κατά τη διάρκεια των τελευταίων 25 ετών, 60% των Βραζιλιάνων είδε το εισοδηματικό του επίπεδο να βελτιώνεται και 39 εκατ. άνθρωποι βγήκαν από την κατάσταση της ακραίας φτώχειας, ενώ η οικονομία της αναπτυσσόμενης χώρας των 202 εκατ. κατοίκων (εκ των οποίων το 51,2% είναι μαύροι ή μιγάδες) ανήλθε από την 13η στην 7η θέσης παγκοσμίως.

Η Βραζιλία κατέγραψε επίσης προόδους στους τομείς της παιδείας, της καταπολέμησης του υποσιτισμού των παιδιών, της παιδικής εργασίας και της παιδικής θνησιμότητας, αν και στις κοινότητες των ιθαγενών, τα βρέφη διατρέχουν ακόμη σήμερα διπλάσιο κίνδυνο να πεθάνουν από ότι στον γενικό πληθυσμό.

Η Βραζιλία καταμετρούσε 59,7 εκατ. παιδιά και εφήβους το 2010, ήτοι το 33% του πληθυσμού, ενώ το ποσοστό τους ανερχόταν στο 45% εν έτει 1991.


Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

"Άγιο" είχε οδηγός αυτοκινήτου που συγκρούστηκε με τρένο


“Άγιο” είχε ο οδηγός ενός αυτοκινήτου που συγκρούστηκε το πρωί του Σαββάτου με τρένο στη σιδηροδρομική διάβαση Μπότσαρη - Μήτσου Παπαρήγα στο Βόλο.
Στις 11 το πρωί ο οδηγός του Ι.Χ., σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στην προσπάθειά του να αποφύγει προπορευόμενο όχημα που φρενάρισε απότομα, συγκρούστηκε με το τρένο της γραμμής Βόλος - Λάρισα.

Από τη σύγκρουση δεν υπήρξαν τραυματίες αλλά το Ι.Χ. αυτοκίνητο υπέστη μεγάλες ζημιές καθώς το μπροστινό του μέρος διαλύθηκε.
Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.


Πηγή: http://www.enikos.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Γιατί οι γάτες είναι καλύτερες από τους σκύλους


Μιλάει η πείρα.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Μόνο στην Αυστραλία


Μία χώρα, πολλές ιδιαιτερότητες.































Πηγή: http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα...