Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εκδηλώσεις την 1η Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «Επίκαιρα θέματα, AIDS, αντισύλληψη HPV» διοργανώνει η πρυτανεία του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, την 1η Δεκεμβρίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδρίων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στις 6μ.μ., με κεντρικό ομιλητή τον αναπληρωτή καθηγητή Μαιευτικής Γυναικολογίας στο ΑΠΘ, Θεοχάρη Ταντανάση.

Εξάλλου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS το ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ αναλαμβάνει δράση ενημέρωσης και κινητοποίησης του κοινού στοχεύοντας να δώσει μηνύματα σε σχέση με τον ρατσισμό και τον κοινωνικό αποκλεισμό που λόγω της διαφορετικότητας καθίστανται επίκαιρα.

Στο πλαίσιο των δράσεων αυτών την 1η Δεκεμβρίου 2014, το ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ θα βρίσκεται στην πλατεία Αριστοτέλους (άγαλμα Βενιζέλου) από τις 5 μ.μ. με την Κινητή Μονάδα Εξυπηρέτησης για την πληροφόρηση και ενημέρωση των κατοίκων της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, θα συμμετέχει και στην ολοήμερη εκδήλωση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης πολιτών που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με άλλους φορείς της πόλης στην πλατεία Αριστοτέλους και επί της οδού Μητροπόλεως.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.