Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Εξαφανίστηκε 55χρονος μετά από διασκέδαση στο Ηράκλειο Κρήτης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Άφησε πίσω του το τσαντάκι, το κινητό, τα λεφτά του και το αυτοκίνητο του.

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση ενός 55χρονου άνδρα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν μετά από διασκέδαση μέχρι πρωίας στις Κάτω Αρχάνες.

Ο 55χρονος άνδρας, ιδιωτικός υπάλληλος από το Ηράκλειο, είχε βγει και διασκέδαζε με παρέα στην περιοχή. Γύρω στις 6 τα ξημερώματα αποχαιρέτησε τους φίλους του και έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 55χρονος άφησε πίσω του το τσαντάκι, το κινητό, τα λεφτά του αλλά και το αυτοκίνητο του γεγονός που προκαλεί πολλά ερωτηματικά, όπως αναφέρει το cretalive.gr.

Το γεγονός ότι δεν επέστρεψε στο σπίτι του ανησύχησε την αδερφή του που χθες το βράδυ έκανε καταγγελία για την εξαφάνιση του στις Αρχές. Η αστυνομία διερευνά την υπόθεση σε μια προσπάθεια να βρεθούν στοιχεία που θα οδηγήσουν στα ίχνη του 55χρονου.

Πρόκειται για την δεύτερη υπόθεση εξαφάνισης καθώς εξακολουθεί να αγνοείται ο 50χρονος ΜΔ από το Ρέθυμνο, ενώ τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση του 35χρονου ΠΚ, που βρέθηκε νεκρός το πρωί του Σαββάτου.

-------------

Νεκρός σε φρεάτιο ο 55χρονος που είχε εξαφανιστεί στην Κρήτη

Εξετάζονται οι συνθήκες θανάτου του.

Νεκρός εντοπίσθηκε μέσα σε ένα φρεάτιο σήμερα το πρωί ο 55χρονος άνδρας, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν πριν από ένα 24ώρο μετά από διασκέδαση στις Κάτω Αρχάνες στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 55χρονος εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε ένα φρεάτιο λίγο πιο κάτω από γνωστό νυχτερινό κέντρο της περιοχής. Στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής για αυτοψία, ενώ η αστυνομία εξετάζει τις συνθήκες του θανάτου του.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr και 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.