Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Νέα στοιχεία για τη φρικτή δολοφονία του ηλικιωμένου στην Άνδρο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Περιπλέκεται το μυστήριο γύρω από τη φρικτή δολοφονία του 89χρονου άντρα στην Άνδρο. Η σορός του ηλικιωμένου έφερε τραύματα στο κεφάλι, στο λαιμό του ήταν περασμένη μια ζώνη, ενώ οι δράστες προσπάθησαν να κάψουν το άψυχο κορμί του.

Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο νησί των Κυκλάδων βρήκαν καθαρό DNA σε διάφορα σημεία του σπιτιού το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες δεν ταιριάζει με τα αρχεία της ΕΛΑΣ, δηλαδή δεν πρόκειται για σεσημασμένο κακοποιό.

Παράλληλα, έχει ληφθεί γενετικό υλικό από τουλάχιστον είκοσι άτομα που διαμένουν στο νησί το οποίο έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί αν ταιριάζει με το DNA που βρέθηκε στο σπίτι. Ωστόσο, δύο άτομα που οι αρχές ήθελαν να ελέγξουν δεν έχουν εντοπιστεί ακόμα.

Οι διωκτικές αρχές έχουν προχωρήσει σε ανακρίσεις ατόμων τα οποία θεωρούνται ύποπτα, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα η αδελφή του 89χρονου. Η κατάθεσή της εκτιμάται ότι θα ρίξει φως στην υπόθεση καθώς ήδη έχει αναφέρει κάποιες πληροφορίες στους αστυνομικούς που μπορούν να οδηγήσουν στην άκρη του νήματος.

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ κάνουν λόγω για μια σοβαρή υπόθεση ωστόσο αποκλείουν το περιστατικό της Ανδρου να συνδέεται με το διπλό έγκλημα της Αίγινας.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.