Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2014

Ο επίμονος bodybuilder πλήρωσε το πάθος του με τη ζωή του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πρόωρο τέλος μόλις στα 20 του χρόνια- Δείτε τις φωτογραφίες.

Είχε πάθει δύο φορές καρδιακή προσβολή και τρεις φορές εγκεφαλικό, που αποδίδονται στην μεγάλη κατανάλωση αναβολικών, στεροειδών. Αλλά ο φανατικός bodybuilder Oli Cooney από τη Βρετανία δεν ήθελε να σταματήσει, πιστεύοντας πως είναι ανίκητος. Τελικά έφυγε από τη ζωή μόλις στα είκοσί του χρόνια.

Έκανε προπονήσεις από τα 16 του, έπαιρνε ανοιχτά αναβολικά για να αλλάξει την εικόνα του σώματός τους και στα 18 του οι γιατροί τον είχαν προειδοποιήσει πως έβαζε τη ζωή του σε κίνδυνο αν δεν περιόριζε τα βάρη που σήκωνε. Ο ίδιος ωστόσο αρνείτο να υπακούσει και έλεγε στην οικογένειά του πως είναι ανίκητος.

Σταμάτησε τα στεροειδή όταν διαγνώστηκε με χρόνια καρδιακή βλάβη, ωστόσο η ζημιά που είχε υποστεί η καρδιά του δεν ήταν πλέον αναστρέψιμη.

Μετά τα εγκεφαλικά και τις καρδιακές ανακοπές, που άφησαν ελαφρώς αδύναμη τη μία πλευρά του σώματός του και τον ίδιο με προβλήματα ομιλίας, ο οργανισμός του αντέδρασε πολύ καλά στις φυσιοθεραπείες.

Παρά τις προειδοποιήσεις των γιατρών όμως, επέστρεψε στο γυμναστήριο και συνέχισε τις προπονήσεις τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο «ανίκητος» Cooney νικήθηκε τρέχοντας προς ένα ταξί…

Οι γονείς του, Simon και Sarah Cooney, δήλωσαν πως θέλουν ο θάνατος του γιου τους να στείλει το μήνυμα πως τα στεροειδή μπορούν να σκοτώσουν.

«Ο Oli είχε πάθος για το bodybuilding και αυτό το πάθος τον κατέλαβε. Θα θέλαμε κανείς άλλος γονιός να μην περάσει την κόλαση που περάσαμε εμείς», τόνισαν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.