Σάββατο 30 Απριλίου 2016

«Αποστολή» αγάπης και προσφοράς και τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δίπλα στους άστεγους οι εθελοντές του Οργανισμού.

Στο πλευρό των αστέγων βρέθηκε και φέτος την Μεγάλη Εβδομάδα ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Από τα μεσάνυχτα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, καθημερινά, εθελοντές του Οργανισμού, μοίραζαν τρόφιμα, κλινοσκεπάσματα, ρούχα και είδη προσωπικής υγιεινής και συνομίλησαν με τους ανθρώπους που ζουν στους δρόμους της Αθήνας.

Το πρόγραμμα «Η Εκκλησία στους δρόμους» καλύπτει άμεσες ανάγκες αστέγων και οικογενειών που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας προσφέροντας 10.000 μερίδες φαγητού καθημερινά και 2.300 δέματα μεσώ 78 ενοριακών κέντρων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, 4.700 δέματα τροφίμων σε σχολεία (δημοτικά-γυμνάσια-λύκεια) της Αττικής, 2000 οικογενειακά δέματα στα Κοινωνικά Παντοπωλεία του Οργανισμού στην Αττική, στην Ορεστιάδα, στη Πρέβεζα και στη Καλλονή Λέσβου.



Παράλληλα, την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδας ενίσχυσε το Φιλανθρωπικό έργο Ιερών Μητροπόλεων με περισσότερους από 15 τόνους τροφίμων.

Ο Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής»Κωνσταντίνος Δήμτσας αναφέρθηκε στις προσπάθειες της «Αποστολής» και στο μηνυμα του Αρχιεπισκοπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνυμου «να είναι το φετινό Πάσχα μια έξοδος από τον φόβο και την απόγνωση προς την ελπίδα και την αγαπητική δημιουργικότητα, από την υποκρισία στην αλήθεια, από τον ατομισμό στην κοινωνία της αγάπης, από τις ποικίλες φανερώσεις του θανάτου στην εμπειρία της αναστημένης ζωής».




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.