Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Μητέρα με νεογέννητα πεντάδυμα περιγράφει πόσο δύσκολη είναι η καθημερινότητα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η γυναίκα πρέπει να αλλάζει 350 πάνες την εβδομάδα.

Το να έχεις 7 παιδιά δεν είναι εύκολη υπόθεση, πόσο μάλλον όταν μεταξύ αυτών υπάρχουν πεντάδυμα. Η 26χρονη Kim Tucci παραδέχεται ότι κάποιες φορές θέλει να κλειστεί στο μπάνιο της και να κλάψει όταν πρέπει να χειριστεί 7 παιδιά κάτω των 5 ετών.

Η ίδια και ο σύζυγός της, Vaughn, από το Πέρθ υποδέχτηκαν τον Ιανουάριο τα νέα 5 μέλη της οικογένειας, 4 κορίτσια κι ένα αγόρι και μιλάνε για τις δυσκολίες, αλλά και την ευτυχία που βιώνουν. Το ζευγάρι αλλάζει 350 πάνες την εβδομάδα και ταΐζει το κάθε μωρό 8 φορές την ημέρα! Όπως λένε οι ίδιοι, αν και είναι συγκλονισμένοι από το πόσο δύσκολο είναι το έργο τους, έχοντας ακόμη 2 παιδιά, ωστόσο είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

«Κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσα να τα καταφέρω και τα κατάφερα, το απέδειξα σε όλους στη ζωή μου. Έτσι, νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που είμαι πραγματικά περήφανη για τον εαυτό μου», είπε η μητέρα, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η νεαρή γυναίκα που έχει άλλες 2 κόρες με το σύζυγό της, αναφέρει ότι τα πεντάδυμα ήρθαν στη ζωή τους με φυσικό τρόπο προσπαθώντας κάνουν ένα γιο. Μάλιστα όταν έμαθαν για τα πεντάδυμα, οι γιατροί τους ενημέρωσαν ότι υπήρχε περίπτωση κάποιο να μην τα καταφέρει. Όταν τελικά γέννησε πρόωρα, μπήκαν όλα σε θερμοκοιτίδες, δυνάμωσαν και επέστρεψαν στο σπίτι. Φυσικά από τότε η ζωή τους άλλαξε ριζικά, δέχονται βοήθεια κι από τις δύο οικογένειες, αλλά και από φίλους και τα κάνουν όλα εναλλάξ για να μπορούν να ξεκουράζονται και να φροντίζουν και τα άλλα παιδιά τους. Έχουν βγάλει διαγράμματα και προγράμματα στο τι πρέπει να γίνεται και πότε για να μην ξεχνούν τίποτε.

«Απλά πρέπει να το κάνουμε, δεν έχουμε άλλη επιλογή», λέει η περήφανη μητέρα. Πλέον η ζωή τους, τα έξοδά τους και κάθε τους κίνηση είναι βασισμένη στα παιδιά. Η ίδια, όπως λέει, προσπαθεί να συνηθίσει και την τεράστια αλλαγή στο σώμα της μετά από αυτή την εγκυμοσύνη, αλλά ο σύζυγός της, της υπενθυμίζει ότι πρέπει να είναι περήφανη για όλα τα σημάδια. Τώρα, το ζευγάρι προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα καθημερινότητα και μοιράζεται την ευτυχία του με τον κόσμο.




















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.