Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Θυμωμένη νύφη παντρεύτηκε καλεσμένο αντί για τον γαμπρό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένα... πρωτότυπο γεγονός στην Ινδία.

Ο γάμος δεν σχόλασε και η νύφη έφυγε από το ιερό, παντρεμένη όπως έπρεπε. Αλλά στο πλευρό της δεν είχε τον γαμπρό, αλλά έναν καλεσμένο!

Η παράδοξη αυτή ιστορία, συνέβη στην Ινδία όπου λίγο πριν ένα ζευγάρι ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, ο γαμπρός έπαθε κρίση και κατέρρευσε. Πληροφορίες όπως αυτές μεταδόθηκαν από τοπικά μέσα, ανέφεραν ότι ο άντρας ήταν επιληπτικός κρατώντας την κατάστασή της υγείας του μυστική από την μέλλουσα νύφη, ονόματι Indira, και την οικογένειά της.

Όσο μάλιστα ο Jugal Kishoreμεταφερόταν στο νοσοκομείο, η θυμωμένη νύφη αποφάσιζε να αλλάξει σύζυγο. Έτσι, απευθύνθηκε στους καλεσμένους της και ζήτησε από έναν συγγενή του παρολίγον γαμπρού, να σταθεί στο πλευρό της, όπερ και εγένετο.

Σύμφωνα με τους Times of India, ο αλλόκοτος αυτός γάμος τελέστηκε στην πόλη Rampur στα βόρεια της Ινδίας. Ο 25χρονος Kishore, αφόρου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, κατήγγειλε την νεαρή νύφη στην αστυνομία.

«Από τη στιγμή που έγινε γάμος, δε μπορεί να κάνει κανείς τίποτα. Οπότε, πλέον είναι θέμα των οικογενειών να διευθετήσουν το θέμα και η καταγγελία αποσύρθηκε», είπε ο αξιωματικός της αστυνομίας, Ram Khiladi Solanki.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.