Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Σε τέσσερις δήμους έχει ήδη αναδειχθεί ο νικητής

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Περιζήτητοι είναι «όσοι χρωστούν πολλά», αφού πλήθος συνδυασμών παλεύει για τη νίκη στους υπερχρεωμένους δήμους. Ωστόσο, το 1/3 των εκλεγμένων δημάρχων δεν θα είναι υποψήφιοι σε αυτές τις εκλογές, ενώ σε τέσσερις δήμους έχει ήδη αναδειχθεί ο νέος δήμαρχος, καθώς μόνο ένας υποψήφιος διεκδικεί το θώκο.

Μία εβδομάδα νωρίτερα έχουν αναδειχθεί οι δήμαρχοι Τήλου (Μαρία Κάμμα-Αλειφέρη), Σφακίων (Παύλος Πολάκης), Λειψών (Φώτης Μάγγος) και Αγράφων (Θεόδωρος Μπαμπαλής). Σε αυτούς τους δήμους, οι εκλογές της επόμενης Κυριακής θα αναδείξουν νικητή τον ένα και μοναδικό συνδυασμό που κατεβαίνει στις εκλογές και δήμαρχο τον επικεφαλής του.

Ειδικά, στους Λειψούς, στην εκλογική μάχη δεν συμμετέχει σε αυτές τις εκλογές ο επί 28 χρόνια (7 τετραετίες) δήμαρχος του νησιού, Σπύρος Μπενέτος, που, ωστόσο, θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Οσον αφορά στα Άγραφα, o κ. Μπαμπαλής δεν θα χρειαστεί να δώσει τη μάχη της κάλπης, αφού ο συνδυασμός του αντιπάλου του Χρήστου Δημητρόπουλου ακυρώθηκε από το Πρωτοδικείο Ευρυτανίας, καθώς υπήρχαν λάθη στο φάκελο υποψηφιότητας που κατατέθηκε.

Μάλιστα, ο νυν δήμαρχος, Δημήτρης Τάτσης, υποψήφιος με τον ακυρωθέντα συνδυασμό, δεν θα μπορέσει να είναι στο δημοτικό συμβούλιο.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.